ayy msj atinca farkettim haftaya 7. ayimiz bitiyormusss
Bende hiç açılmamış 25 li milkway poşet var ,bu saatten sonra da kullanmam ,istersen sana kargolarım canım ,işe yarasın bari.
Burdayım şekerim ,bakınıp geldim ,naber ,nasılsın ,yaşasın cumadayız,hadi iyiyiz
ben de lansinohun 25li paketi var açılmamış. ben de kullanmıyorum kargolayabilirim.
evveettt cuma geldi hoşgeldidün gece de iyi uyudum keyfime diyecek yok
ela size günaydın dio güzel teyzelerii
ela size günaydın dio güzel teyzelerii
Allahım yaaa ,bu ne ,tokalara başladınız mıÇok bal çokkkk....
Ne güzelll ,benim cadı gece biraz fazla uyandı yaaa ,uyanmadı aslında ağladı ,rüya mı görüyo ,gazı mı oldu anlamadım ama uykusuzummmm
biz de öyleydik haftalardır, uykusunda ağlıyordu. dün gece de bakalım kaç kere uyanıcaz diyerek yattık ama gözümü açtığımda saat 6 olmuştuinanamadım
evet canım ya saçlı doğmuştu ama bayada dökmüştü uzuyo artık hızla bugün ilk böle yaptm ilkde siz gördünüz canım teşekkür ederiiiiizumaya alcanmı kız elayı
Umay'a alırım da Ela'yı değil ,tokalarını alabilirim ,benim kelaynağım kız teyzesiiiiii
ay bi an başka bi arkadaşın bebişi gtti aklıma k.bakma iriscm çok afedersin bütün tokalar feda olsun size ay çok utandım valla özür dilerim
Ne demek şekerim,aşkolsun yaa ,herkes erkek zannediyo zaten sorun yok ,anası gibi saç konusunda şanssız benim kıpırcanım
Umay'a alırım da Ela'yı değil ,tokalarını alabilirim ,benim kelaynağım kız teyzesiiiiii
tekrar kusura bakma canım sen valla,olsun bi bakmışın uzamaya başlar yakında elanın iyide beni kötü aşırı bi dökülmem var napcam bilmiorum ama maşallah umayn boyu kilosu çok yernde ya çok sağlıklı duruyo maşallah
Ne kusuru ya,takılmam ben öyle şeylere,kusura bakacak da bişey yok ayrıcaBoyu kilosu da babaya çekmiş maşallahı var kazuletim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?