2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de lansinohun 25li paketi var açılmamış. ben de kullanmıyorum kargolayabilirim.
evveettt cuma geldi hoşgeldi dün gece de iyi uyudum keyfime diyecek yok

ben de lansinohun 25li paketi var açılmamış. ben de kullanmıyorum kargolayabilirim.
evveettt cuma geldi hoşgeldi dün gece de iyi uyudum keyfime diyecek yok

Ne güzelll ,benim cadı gece biraz fazla uyandı yaaa ,uyanmadı aslında ağladı ,rüya mı görüyo ,gazı mı oldu anlamadım ama uykusuzummmm

ela size günaydın dio güzel teyzelerii

Eklentiler

• $CIMG2074 (Medium).webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $CIMG2072 (Medium).webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 20
Ne güzelll ,benim cadı gece biraz fazla uyandı yaaa ,uyanmadı aslında ağladı ,rüya mı görüyo ,gazı mı oldu anlamadım ama uykusuzummmm

biz de öyleydik haftalardır, uykusunda ağlıyordu. dün gece de bakalım kaç kere uyanıcaz diyerek yattık ama gözümü açtığımda saat 6 olmuştu inanamadım

evet canım ya saçlı doğmuştu ama bayada dökmüştü uzuyo artık hızla bugün ilk böle yaptm ilkde siz gördünüz canım teşekkür ederiiiiizumaya alcanmı kız elayı

Umay'a alırım da Ela'yı değil ,tokalarını alabilirim ,benim kelaynağım kız teyzesiiiiii

ay bi an başka bi arkadaşın bebişi gtti aklıma k.bakma iriscm çok afedersin bütün tokalar feda olsun size ay çok utandım valla özür dilerim

Ne demek şekerim,aşkolsun yaa ,herkes erkek zannediyo zaten sorun yok ,anası gibi saç konusunda şanssız benim kıpırcanım

Ne demek şekerim,aşkolsun yaa ,herkes erkek zannediyo zaten sorun yok ,anası gibi saç konusunda şanssız benim kıpırcanım

tekrar kusura bakma canım sen valla,olsun bi bakmışın uzamaya başlar yakında elanın iyide beni kötü aşırı bi dökülmem var napcam bilmiorum ama maşallah umayn boyu kilosu çok yernde ya çok sağlıklı duruyo maşallah

Umay'a alırım da Ela'yı değil ,tokalarını alabilirim ,benim kelaynağım kız teyzesiiiiii

dün annem su istemiş, sucu geldiğinde bizimki de annemin kuağındaymış ağzında emzikle. sucu demiş ki koca adam olmuşsun hala emzik mi emiyorsun annem de demiş ki bi kere o kız ayrıca da daha küçücük şimdi emmeyecek de emziği ne zaman emecek sizinki de o hesap iriscim.. bizim kelaynakların saçları ne zaman uzayacak acaba:78:

Ne kusuru ya,takılmam ben öyle şeylere,kusura bakacak da bişey yok ayrıca Boyu kilosu da babaya çekmiş maşallahı var kazuletim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…