2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elayıda herkez hastanede erkek sandı tokasız hali benziomu kız
Kel olunca hep erkeğe benziyolar yapacak bişey yok ,erkek fatma olacak benim kızım ,kodu mu oturtacak

Benim kelaynağın hafif önden boy vermeye başlamış gibi ama arkalar dazlaktan bi level üstte

Kel olunca hep erkeğe benziyolar yapacak bişey yok ,erkek fatma olacak benim kızım ,kodu mu oturtacak

Benim kelaynağın hafif önden boy vermeye başlamış gibi ama arkalar dazlaktan bi level üstte

uvvvv unaya bulaşanların vay haline o zaman banada ay bu erkeğe çok benzio arkası erkek bak görürsün erkek çocuğun olcak diolar

ehehe iri yarı ve kel olunca öyle geliyor sana, bi büyüsün manken gibi olsun da gör sen

saç durumu bizde de aynı önler kaşlara doğru uzadı biraz ama arka taraftaki saçlar maksimum 1 cm boyunda. zaten yatarken topaklar oluşuyordu bi ara, kesiyordum onları ondan da iyice kısa kaldı arkalar

Elamm yerim ben seni kiz
o tokalara bayildimm ben kizcem de kelaynak , hele arkasinda bir yer tam
simdi yuruteclerde kovalamaca oynuyorlar resmen cok komik bunlar yahu

uvvvv unaya bulaşanların vay haline o zaman banada ay bu erkeğe çok benzio arkası erkek bak görürsün erkek çocuğun olcak diolar
Aynısını bana da diyolar,ne zaman doğuralım pipicanları ,ne dersin

ben de lansinohun 25li paketi var açılmamış. ben de kullanmıyorum kargolayabilirim.
evveettt cuma geldi hoşgeldi dün gece de iyi uyudum keyfime diyecek yok

ela size günaydın dio güzel teyzelerii
Kiz bilsem almazdim. Ben kullanuyorum.

bunlar 18 koşun tükenmeye başladı bile. 5 numara bitti bile

2 taneden fazla alınamıyo sanırım aynı numaradan ,bu arada ; 5 numaraya geçen var mı yaa ,biz kazulet halimizle hala 3 numaradayız ,4 çok büyük geldi :44: hem kazulet hem narin miyiz neyiz anlamadım

Kızlar merhaba,
Ela'ya maşallahtokalar çok yakışmış..
Benim Ela'da kel henüz. Hem de erkeğe benziyor.. Herkes babasına benzetiyor. Ama aslında KV'ye çok benziyor... Büyüdükçe değişir diye ümit ediyorum.
Primaya ben de baktım da o premium care. Ben 1 numarayı premium care kullandım sonra aktif bebeğe geçtim. Burda herkes premium care güzel değil diye yazmıştı. Siz kullanıyor musunuz? Güzelse ben de alayım..

2 taneden fazla alınamıyo sanırım aynı numaradan ,bu arada ; 5 numaraya geçen var mı yaa ,biz kazulet halimizle hala 3 numaradayız ,4 çok büyük geldi :44: hem kazulet hem narin miyiz neyiz anlamadım

evet canım max 2 adet
ama bi 4 bi de 5 aldım ben 2 şer tane. kargo da ödemiyim dedim. hayat su da 6 tane 1tl idi onu da ekledim oh misss

5 no yu ben stok amaçlı alıyorum. 4teyiz şuan.

ben ilk günden beri beyaz paket kullanıyorum. 4 numara fileli değil. ama memnun kalır mısın bilmem ben çok memnunum

Doğduğundan beri kullanıyoruz ,hiç sorun yaşamadım valla ,bakıcı bazen gevşek bağladığında sızdırdı arkasına o kadar ,ben bağladığımda hiç sızıntı olmadı...Fiyatı gayet uygun al bence. Ben zaten ebebek prima avntaj paketi almıştım ,ayda 4 paket x 6 ay ,19,90 a falan geliyodu ,1 ayım kalmıştı.Burdan da aldım 3 paket ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…