Kel olunca hep erkeğe benziyolar yapacak bişey yok ,erkek fatma olacak benim kızım ,kodu mu oturtacakelayıda herkez hastanede erkek sandı tokasız hali benziomu kız
Benim kelaynağın hafif önden boy vermeye başlamış gibi ama arkalar dazlaktan bi level üsttedün annem su istemiş, sucu geldiğinde bizimki de annemin kuağındaymış ağzında emzikle. sucu demiş ki koca adam olmuşsun hala emzik mi emiyorsun annem de demiş ki bi kere o kız ayrıca da daha küçücük şimdi emmeyecek de emziği ne zaman emecek sizinki de o hesap iriscim.. bizim kelaynakların saçları ne zaman uzayacak acaba:78:
ela size günaydın dio güzel teyzelerii
Kel olunca hep erkeğe benziyolar yapacak bişey yok ,erkek fatma olacak benim kızım ,kodu mu oturtacak
Benim kelaynağın hafif önden boy vermeye başlamış gibi ama arkalar dazlaktan bi level üstte
Masallah elayaaaa annesi nazar boncugu tak bu kuzuya annesiii
Kel olunca hep erkeğe benziyolar yapacak bişey yok ,erkek fatma olacak benim kızım ,kodu mu oturtacak
Benim kelaynağın hafif önden boy vermeye başlamış gibi ama arkalar dazlaktan bi level üstte
primacılarrrrr koşun e-bebeğe acaip indirim varrrrr
internet sitesinde mi tatlimm
bir de gittigidiyor da bir amcada buldum prima o da 20,9 diyordu haberiniz olsun kizlar
Aynısını bana da diyolar,ne zaman doğuralım pipicanları ,ne dersinuvvvv unaya bulaşanların vay haline o zamanbanada ay bu erkeğe çok benzio arkası erkek bak görürsün erkek çocuğun olcak diolar
primacılarrrrr koşun e-bebeğe acaip indirim varrrrr
bunlar 18koşun tükenmeye başladı bile. 5 numara bitti bile
Bende hiç açılmamış 25 li milkway poşet var ,bu saatten sonra da kullanmam ,istersen sana kargolarım canım ,işe yarasın bari.
ben o selocanı ısırırım,sevimli bıdıkkkkk
Kız hemşo ayıp oluyo ama yaa,sabah sabah canımı çektirdin ,kahvaltıya geliyom
Bi keresinde benim herif yeni bi işe başlıycaktı ,tam da o hafta Fener'in maçı var,deplasman organizasyonu yapmışlar ;başlamadan izin almıştıSeninki de o hesap ,başlamadan işi bırakmayı düşünüyon kız
Dur kız didem ,3 sene kv bakarsa seninle beraber biz de sıyırırız burda
Hepsi kötü değil tabii ki şekerim, binlerce kadın çalışıyo ve çocuklar hep bakıcıda...Takılma sen şimdi ,başka konulara yoğunlaşalım
Maşallah kuzuma ,iyileşince düzeldi bak annesi...
Benim de Almanya'da arkadaşım var ,onun da bana söylediği aynıydı ; Hipp çok güvenilir ve çok kullanılan bir marka...Bana da hep ,Almanya2da üretilen ürünler hep güvenilir gelir ,malum iş disiplini...
Kaç aylık senin yavru ,katı gıdaya hazır değildir belki ,bazı bebekler 6-7.ayda anca hazır oluyomuş katı yemeye,ısrar etme istersen ,sütün yetersizse biberon mamasıyla devam et...
Benim kv de baktığında gün boyu sallıyodu Umay'ı ama bizimki gündüz zombisi ,hayatta uyumaz
Burdayım şekerim ,bakınıp geldim ,naber ,nasılsın ,yaşasın cumadayız,hadi iyiyiz
ben de lansinohun 25li paketi var açılmamış. ben de kullanmıyorum kargolayabilirim.
evveettt cuma geldi hoşgeldidün gece de iyi uyudum keyfime diyecek yok
Kiz bilsem almazdim. Ben kullanuyorum.ela size günaydın dio güzel teyzelerii
bunlar 18koşun tükenmeye başladı bile. 5 numara bitti bile
18 miiben sadece jumbo paketlerde indirim gordum digerleri nerdeee
2 taneden fazla alınamıyo sanırım aynı numaradan ,bu arada ; 5 numaraya geçen var mı yaa ,biz kazulet halimizle hala 3 numaradayız ,4 çok büyük geldi :44: hem kazulet hem narin miyiz neyiz anlamadım
Kızlar merhaba,
Ela'ya maşallahtokalar çok yakışmış..
Benim Ela'da kel henüz. Hem de erkeğe benziyor.. Herkes babasına benzetiyor. Ama aslında KV'ye çok benziyor... Büyüdükçe değişir diye ümit ediyorum.
Primaya ben de baktım da o premium care. Ben 1 numarayı premium care kullandım sonra aktif bebeğe geçtim. Burda herkes premium care güzel değil diye yazmıştı. Siz kullanıyor musunuz? Güzelse ben de alayım..
2 taneden fazla alınamıyo sanırım aynı numaradan ,bu arada ; 5 numaraya geçen var mı yaa ,biz kazulet halimizle hala 3 numaradayız ,4 çok büyük geldi :44: hem kazulet hem narin miyiz neyiz anlamadım
Kızlar merhaba,
Ela'ya maşallahtokalar çok yakışmış..
Benim Ela'da kel henüz. Hem de erkeğe benziyor.. Herkes babasına benzetiyor. Ama aslında KV'ye çok benziyor... Büyüdükçe değişir diye ümit ediyorum.
Primaya ben de baktım da o premium care. Ben 1 numarayı premium care kullandım sonra aktif bebeğe geçtim. Burda herkes premium care güzel değil diye yazmıştı. Siz kullanıyor musunuz? Güzelse ben de alayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?