2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wavybaby cimm walla cok makbule gecti simdi e bebek e gidiyorumm
bu arada 20,90 dan alip bir de kazik yemis oldum bu sabah o da ayri meseleee

biz de 3 numaradayız şu an ben de bi 3 bi 4 numara aldım. hayat su'yu sonradan gördüm sinir oldum daha önce görsem eklerdim bir tane.

ben de baştan beri beyaz paket kullanıyorum, diğeri çok parfümlü geliyor bana. ilk doğduğu günler dışında da hiç dışarı taştığı olmadı çok memnunum

Ben de alıyorum o zaman..

wavybaby cimm walla cok makbule gecti simdi e bebek e gidiyorumm
bu arada 20,90 dan alip bir de kazik yemis oldum bu sabah o da ayri meseleee

hayırlı olsun canım, bol kakalı günler dilerim wavybaby ltd şti olarak
su da al, 1 tl - 6 tanesi

e-bebek yetkilileri komisyon istiyorum duyuruluuuuur

güle güle kullan canım benim.

bu arada size bi tüyo daha.
e-bebekten alışveriş yapıp duruyorsanız puan birikiyor.
"bana özel" kısmına girin orada sol altta PUANLARIM var, onu hediye çekine dönüştürebiliyorsunuz.

irissssssssssssss, kız sen o büyük paketten aldıysan zamanında baya para ödemişsindir. birikmiştir puan da, bi baksana. (bana hayır duaları loading )

heee ödediydim , 554 tl Puana da hiç bakmadım ,hele dur bi bakayım.

Elamm yerim ben seni kiz
o tokalara bayildimm ben kizcem de kelaynak , hele arkasinda bir yer tam
simdi yuruteclerde kovalamaca oynuyorlar resmen cok komik bunlar yahu
hemen yollayalm tatlım renk renk olsun uzar annesi ya yürütece çok özeniorum ben ne zaman alayım yaa
Aynısını bana da diyolar,ne zaman doğuralım pipicanları ,ne dersin
valla ela bi 4 5 yaşına gelsn istiorum canım ya hemen niyetm yok tabi allah daha erken verirse doğururum sen ne zaman doğurcan gız
Ahhh ahh o ela yanimda olacakti. Bi oglum bi ben isirirdik.
biz boşmu durcaz bizde sizi ısırırız
teşekkür ederiz teyzesi benimkide babaya benzior eşmde anasına benzior bazıları babannesne benzio deynce sinir oluorum yoooo aynı babası diorum ona benzemesin

kızzz wavybaby ; 15,00 tl varnmış beee, bi ara harcarım onu da ,hayır duaları gönderildi ,az sonra hesabına geçer

Kızzz,Umay 8200 idi 2 hafta önce ,ince belli yavrum demek ki

Ela 5. ay kontrolünde 7850 idi. Gerçi 1 ay geçti kaç oldu bilmiyorum, hiç tartmadım evde. Ama biz nerdeyse 3 haftadır 4 numara kullanıyoruz. Aktif bebek olduğu için farklıdır belki boyutları.. Bir de bizimki göbekli:)

Merhaba arkadaslar ben bi konudan cok muzdaribim Uyku.. Gece sik sik uyaniyor besikten alinip sallaniyor oyle uyuyor sizin bebisler nasil 6. Ayda gece boyu uyumaya gecerlermis bizimki 6 aylik oldu uykulari dahada bolunur oldu her gece ondan mi bundan mi diyorum yok tavsiyesi olan var mi

Hem benimle yatiyo hemde sallamiyorum. Gece saga sola donunce hemen emziriyorum uyuyo.

saol canım benim düşünmen yeter

tesekkur ederiz teyzoss
biz bir aydir yanii 6. ayi bitirmemize yakindan beri yurutec kullaniyoruz
amaa son 1 - 2 haftadir fink atiyorlar resmen
ilk basta korkup zirip ziril aglamislardir
hemen yollayalm tatlım renk renk olsun uzar annesi ya yürütece çok özeniorum ben ne zaman alayım yaa

yok canim burasi zombi forumu uykusuzlugun sebebini henuz cozemedik

1 tane almak istese kargoda odicek. Eee ne anladim bu isten. Yakininda ebebek olanlae gitsin ordan alsin interneti tuketmeyin. Bende stoklar tukenip alamayanlarin avukatiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…