evet canım max 2 adet
ama bi 4 bi de 5 aldım ben 2 şer tane. kargo da ödemiyim dedim. hayat su da 6 tane 1tl idi onu da ekledim oh misss
5 no yu ben stok amaçlı alıyorum. 4teyiz şuan.
ben ilk günden beri beyaz paket kullanıyorum. 4 numara fileli değil. ama memnun kalır mısın bilmem ben çok memnunum
Doğduğundan beri kullanıyoruz ,hiç sorun yaşamadım valla ,bakıcı bazen gevşek bağladığında sızdırdı arkasına o kadar ,ben bağladığımda hiç sızıntı olmadı...Fiyatı gayet uygun al bence. Ben zaten ebebek prima avntaj paketi almıştım ,ayda 4 paket x 6 ay ,19,90 a falan geliyodu ,1 ayım kalmıştı.Burdan da aldım 3 paket ...
wavybaby cimm walla cok makbule gecti simdi e bebek e gidiyorumm
bu arada 20,90 dan alip bir de kazik yemis oldum bu sabah o da ayri meseleee
Biz 4 kullanıyoruz, 8 kg civarıyız şu an.
Babana da yazmışdın daa22 subat tada var kizlar uzulmeyin. Molfix olunca babanada haber verin da.
Al gitsin bakalımBen de alıyorum o zaman..
biz de 3 numaradayız şu an ben de bi 3 bi 4 numara aldım. hayat su'yu sonradan gördüm sinir oldum daha önce görsem eklerdim bir tane.
ben de baştan beri beyaz paket kullanıyorum, diğeri çok parfümlü geliyor bana. ilk doğduğu günler dışında da hiç dışarı taştığı olmadı çok memnunum
güle güle kullan canım benim.
bu arada size bi tüyo daha.
e-bebekten alışveriş yapıp duruyorsanız puan birikiyor.
"bana özel" kısmına girin orada sol altta PUANLARIM var, onu hediye çekine dönüştürebiliyorsunuz.
irissssssssssssss, kız sen o büyük paketten aldıysan zamanında baya para ödemişsindir. birikmiştir puan da, bi baksana. (bana hayır duaları loading)
hemen yollayalm tatlım renk renk olsun uzar annesi ya yürütece çok özeniorum ben ne zaman alayım yaaElamm yerim ben seni kiz
o tokalara bayildimm ben kizcem de kelaynak , hele arkasinda bir yer tam
simdi yuruteclerde kovalamaca oynuyorlar resmen cok komik bunlar yahu
valla ela bi 4 5 yaşına gelsn istiorum canım ya hemen niyetm yok tabi allah daha erken verirse doğururum sen ne zaman doğurcan gızAynısını bana da diyolar,ne zaman doğuralım pipicanları ,ne dersin
biz boşmu durcaz bizde sizi ısırırızAhhh ahh o ela yanimda olacakti. Bi oglum bi ben isirirdik.
teşekkür ederiz teyzesi benimkide babaya benzior eşmde anasına benzior bazıları babannesne benzio deynce sinir oluorum yoooo aynı babası diorum ona benzemesinKızlar merhaba,
Ela'ya maşallahtokalar çok yakışmış..
Benim Ela'da kel henüz. Hem de erkeğe benziyor.. Herkes babasına benzetiyor. Ama aslında KV'ye çok benziyor... Büyüdükçe değişir diye ümit ediyorum.
Primaya ben de baktım da o premium care. Ben 1 numarayı premium care kullandım sonra aktif bebeğe geçtim. Burda herkes premium care güzel değil diye yazmıştı. Siz kullanıyor musunuz? Güzelse ben de alayım..
güle güle kullan canım benim.
bu arada size bi tüyo daha.
e-bebekten alışveriş yapıp duruyorsanız puan birikiyor.
"bana özel" kısmına girin orada sol altta PUANLARIM var, onu hediye çekine dönüştürebiliyorsunuz.
irissssssssssssss, kız sen o büyük paketten aldıysan zamanında baya para ödemişsindir. birikmiştir puan da, bi baksana. (bana hayır duaları loading)
Kızzz,Umay 8200 idi 2 hafta önce ,ince belli yavrum demek ki
Hay allah ya olsun belki hediye etmek ister dedesi. Anca bu kadar cevirebildim.Babana da yazmışdın daa
Al gitsin bakalım
Hem benimle yatiyo hemde sallamiyorum. Gece saga sola donunce hemen emziriyorum uyuyo.Merhaba arkadaslar ben bi konudan cok muzdaribim Uyku.. Gece sik sik uyaniyor besikten alinip sallaniyor oyle uyuyor sizin bebisler nasil 6. Ayda gece boyu uyumaya gecerlermis bizimki 6 aylik oldu uykulari dahada bolunur oldu her gece ondan mi bundan mi diyorum yok tavsiyesi olan var mi
Bende hiç açılmamış 25 li milkway poşet var ,bu saatten sonra da kullanmam ,istersen sana kargolarım canım ,işe yarasın bari.
ben o selocanı ısırırım,sevimli bıdıkkkkk
Kız hemşo ayıp oluyo ama yaa,sabah sabah canımı çektirdin ,kahvaltıya geliyom
Bi keresinde benim herif yeni bi işe başlıycaktı ,tam da o hafta Fener'in maçı var,deplasman organizasyonu yapmışlar ;başlamadan izin almıştıSeninki de o hesap ,başlamadan işi bırakmayı düşünüyon kız
Dur kız didem ,3 sene kv bakarsa seninle beraber biz de sıyırırız burda
Hepsi kötü değil tabii ki şekerim, binlerce kadın çalışıyo ve çocuklar hep bakıcıda...Takılma sen şimdi ,başka konulara yoğunlaşalım
Maşallah kuzuma ,iyileşince düzeldi bak annesi...
Benim de Almanya'da arkadaşım var ,onun da bana söylediği aynıydı ; Hipp çok güvenilir ve çok kullanılan bir marka...Bana da hep ,Almanya2da üretilen ürünler hep güvenilir gelir ,malum iş disiplini...
Kaç aylık senin yavru ,katı gıdaya hazır değildir belki ,bazı bebekler 6-7.ayda anca hazır oluyomuş katı yemeye,ısrar etme istersen ,sütün yetersizse biberon mamasıyla devam et...
Benim kv de baktığında gün boyu sallıyodu Umay'ı ama bizimki gündüz zombisi ,hayatta uyumaz
Burdayım şekerim ,bakınıp geldim ,naber ,nasılsın ,yaşasın cumadayız,hadi iyiyiz
hemen yollayalm tatlım renk renk olsun uzar annesi ya yürütece çok özeniorum ben ne zaman alayım yaa
Merhaba arkadaslar ben bi konudan cok muzdaribim Uyku.. Gece sik sik uyaniyor besikten alinip sallaniyor oyle uyuyor sizin bebisler nasil 6. Ayda gece boyu uyumaya gecerlermis bizimki 6 aylik oldu uykulari dahada bolunur oldu her gece ondan mi bundan mi diyorum yok tavsiyesi olan var mi
ela size günaydın dio güzel teyzelerii
Kiz iyisin valla herkez sana poset gonderiyi.sen günaydın dersinde günümüz nasıl kötü geçer şirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?