Ee bari markasini ve fiyatini modelini felan sole bende bskayimcanım bende yoğurt yapmayı beceremedim. bir tuttu bir tutmadı. buradaki arkadaşlara da sormuştum hatta hangi yoğurt makinası diye. geçen hafta sonu aldım. oda sıcaklığındaki süte mayalıyorsun sütü ılıtman kaynatman gerekmiyor.. tembel işi tam benlik. birka. gündür kullanıyorum çok memnunum şimdilik. ancak bazı markalarda sütü senin ısıtman gerekiyor ben gerekmeyeninden aldım:)))
Ee bari markasini ve fiyatini modelini felan sole bende bskayim
of didem of nasrettin hocanın hesap;bana damdan düşen birini getirin, benim halimden o anlar demiş ya, aynen öyle senin halinden en iyi ben anlarım.ewet öyle kalınmıyor malesef ama ben barısmıycam biraz burnu sürtsün bide küsmüsüz ama aynı yatakta uyuyoruz oda komik geliyor Allahım ya biran önce düzelseydi hormonlarımız.. kv bizde kalıyor kaba olacak ama elinden gelse iç çamasırıma bile karısacak herseye ama herseye karısıyor deli olacam onun gerginliğide böyle çıkıyor işde.. dün kıza sebze çorbası yaptm aksam patates kabuğu soyulurmuymus bütün vitamini ordaymıs iyice yıkayıp kazımam lazımmış kabuğunu ben vitamin alsın die değil karnı doysun die uğrasıyormusum çok ama çok sinirlendim bişe diyemiyorum tabikızıma bakıyor ya benden kat kat çıkıyor acısı
benimde bir günüm sabahın köründe kalk, kahvaltı hazırla büyük sıpamı doyur, küçük sıpamın altı üstü derken tüm bakımlarını yap, karnını doyur, evi toparla ama haldur huldur, bu sırada büyük sıpanın ödevlerinde son kontrolleri yap.ne çabuk öğlen oldu anlama(bu arada küçük sıpanın gönlünü yap, uyut, oynat) saat 12de okula git.işlerini alelacele yap ama herşeyi yap,yetiştir.sonra işten çık gelirken markete uğra alınacakları al, eve gel daha ohh diyemeden kucağımda minik sıpam. onun ihtiyaçlarını gider, o uyuyunca koşa koşa mutfağa, yemek yap, sofra hazırla, sofrayı topla, çamaşır as yada çamaşır topla.büyüğünün küçüğünün anasının danasının gönlünü yap, yapta yap yani. bide tüm bunlar yetmiyor gibi bizim paşazade geçen gün diyorki bu aralar çok saldın,sen ütü yapmıyorsun.geldiler bana öyle değince valla anan, danan ,sen ,evin ,boğazın drken anca yetişiyorum ütüyüde bi zahmet kendin yap allah el kol vermiş,yada bul bi kadın yaptır ütünü dedim.takdir filan hak getire.şeytan diyo bırak işi, görsün anyayı konyayı.ama sonra kendime kıyamıyorum.ben bu işe girmek için çok emek verdim.bir günün şuna benziyor mu canım, sabahın köründe kalk hazırlan koştura koştura işe git, iş yerinde bir sürü insanın tafrasını çek, çalış, öğle tatilinde eve koş kızı emzir, kendin atıştır kısıtlı zamanda tekrar işe dön, akşama kadar çalış eve git yemek hazırla, topla, kızı oyala, vakit bulursan ütü yap veya evi süpür, kızı uyut, o uyuyunca ortalığı topla, çamaşır at.. sonra kendini yatağa at, gece 212873694 kez kalk kızın ağlamasına, gece yarısı emzir tekrar uyutmaya çalış ve yine sabah olsun
bi de bunun hafta sonu versiyonu var onu hiç sorma:111:
ve buna rağmen takdir görmüyorsan üzülürsün hakikaten. bizimki de bana bugün diyor ki bebeğe annen bakarken her gün temizlikçi çağıralım mı? neden diye sordum akşam iş yapmamak için diyor, dün çamaşırı ona astırdım da hemen yorulmuş beyefendi
canım bakıcı konusunda olumlu yorumda bulunayım.ben maşallah diyeyim çok memnunum bakıcımdan.çok güzel stedğim gibi bakıyor oğluma.gerçekten oğuluşmda o kadar alışmışki onu görünce çığlık atıyo kahkahalrla gülüyo.aman oğluma güzel baksında gerisi boş zaten.umarım allah seninde karşına iyi bi bakıcı çıkarır.sanırım bakıcı konusunda olumlu da konuşulmaya ihtiyacım var, çünkü kararım o yönde. herkes çok olumsuz konuşunca ve sadece kötü örnekleri anlatınca, umarım hak verirsiniz, negatif yönde etkilendim
pepik o huysuzluk uyumama hali dişlerden olmasın.belki diş çıkarıyordur!Biz uyutuyoruz o uyaniyor biz uyutuyoruz o uyaniyor kim galip gelcek bakalim. Ya bu cocuga bir haller oldu anlamadim ne gece ne gunduz uyumak istemiyor. Uykudan gozleri kipkirmizi oluyor ama uyumuyor. Sasirdik kaldik yaaa. Hani oncedende cok uyumazdi ama uyutma cabamiz yarim saati gecmezdi. 9:30 da basladik uyutma cabasina 10:40 da uyudu 20 dk sobra uyandi ayilmadan uyutalim dedik kollarimiz koptu yok yok yok uyumuyor
of didem of nasrettin hocanın hesap;bana damdan düşen birini getirin, benim halimden o anlar demiş ya, aynen öyle senin halinden en iyi ben anlarım.
benimde bir günüm sabahın köründe kalk, kahvaltı hazırla büyük sıpamı doyur, küçük sıpamın altı üstü derken tüm bakımlarını yap, karnını doyur, evi toparla ama haldur huldur, bu sırada büyük sıpanın ödevlerinde son kontrolleri yap.ne çabuk öğlen oldu anlama(bu arada küçük sıpanın gönlünü yap, uyut, oynat) saat 12de okula git.işlerini alelacele yap ama herşeyi yap,yetiştir.sonra işten çık gelirken markete uğra alınacakları al, eve gel daha ohh diyemeden kucağımda minik sıpam. onun ihtiyaçlarını gider, o uyuyunca koşa koşa mutfağa, yemek yap, sofra hazırla, sofrayı topla, çamaşır as yada çamaşır topla.büyüğünün küçüğünün anasının danasının gönlünü yap, yapta yap yani. bide tüm bunlar yetmiyor gibi bizim paşazade geçen gün diyorki bu aralar çok saldın,sen ütü yapmıyorsun.geldiler bana öyle değince valla anan, danan ,sen ,evin ,boğazın drken anca yetişiyorum ütüyüde bi zahmet kendin yap allah el kol vermiş,yada bul bi kadın yaptır ütünü dedim.takdir filan hak getire.şeytan diyo bırak işi, görsün anyayı konyayı.ama sonra kendime kıyamıyorum.ben bu işe girmek için çok emek verdim.
canım bakıcı konusunda olumlu yorumda bulunayım.ben maşallah diyeyim çok memnunum bakıcımdan.çok güzel stedğim gibi bakıyor oğluma.gerçekten oğuluşmda o kadar alışmışki onu görünce çığlık atıyo kahkahalrla gülüyo.aman oğluma güzel baksında gerisi boş zaten.umarım allah seninde karşına iyi bi bakıcı çıkarır.
pepik o huysuzluk uyumama hali dişlerden olmasın.belki diş çıkarıyordur!
Slm kızlar, dün gece 3:30da yattı ve sabah 2'de kalktı benim oğlan.
16:30'dan sonra hiç uyutmadım, şimdi bayılmak üzere umarım sabaha kadar uyur.
1 hafta böyle devam edicem uyku düzeni otursun istiyorum.
kızlar ben çok tepkili değilim ya bu kavanoz mamalarına falan tabi evde yapmak en güzeli ben çalışan bi kadında değlim yaparm ama mecbur kaldğmızda kullanablriz
oğlum bişey yemiyor arkadaşlar. sabah meyve püresi hazırladım 2-3 çay kaşığı yedi, yoğurt mayalamıştım ondan da zorla zorla 6-7 çay kaşığı yedi. nasıl alışçak bu çocuk yemeye. ilk ek gıdaya geçtiğimide yiyo diye sewinmiştim ama o zman sadece tattırmak için 2 çay kaşığı weriyodum. meğersem yemiyomuş benimoğlum porsiyonlar arttıkça anladım. napabilirim,*
Bende hiç açılmamış 25 li milkway poşet var ,bu saatten sonra da kullanmam ,istersen sana kargolarım canım ,işe yarasın bari.3kere falan sağarım herhalde öyle umuyorum sabah öğlearası bide akşam üzeri bendede 4tane kap var olmazsa onlara koyayım
ben o selocanı ısırırım,sevimli bıdıkkkkkEki Görüntüle 621263 işte benim selocanım
Kız hemşo ayıp oluyo ama yaa,sabah sabah canımı çektirdin ,kahvaltıya geliyom
Bi keresinde benim herif yeni bi işe başlıycaktı ,tam da o hafta Fener'in maçı var,deplasman organizasyonu yapmışlar ;başlamadan izin almıştıben de az daha darlanırsam işi bırakıcam. daha 7 ay var şimdiden sıkıntısı bastı bana.
Dur kız didem ,3 sene kv bakarsa seninle beraber biz de sıyırırız burdabencede 3 yaş ama ben 3 sebe katlanam böyle erken wericem wallahi ne yapim mecbur.. bazen aklıma geliyor 2. çocuk yapsam aynı seyleri sil basdan yasıyacağım afakanlar basıyor...
Hepsi kötü değil tabii ki şekerim, binlerce kadın çalışıyo ve çocuklar hep bakıcıda...Takılma sen şimdi ,başka konulara yoğunlaşalımhaklısın tabii de nereye kadar bakacaklar ki? ayrıca uzaktalar; bu yıllarca mevsimlik 2 aileyle birarada yaşamak demek.
Allah yardımcım olsun da okunan ezanlar hürmetine, hayırlı ahlaklı tertemiz bir kadın çıkarsın karşıma.
neyse azıcık rafa kaldırcam ben bunu düşünmeyi, yoksa darlanıyorum.
sanırım bakıcı konusunda olumlu da konuşulmaya ihtiyacım var, çünkü kararım o yönde. herkes çok olumsuz konuşunca ve sadece kötü örnekleri anlatınca, umarım hak verirsiniz, negatif yönde etkilendim
kızlar elamın güzel huyları geri döndü sabhtan beri kendi kendine oynuo bıdı bıdı oyuncaklarla konuşuo ısırıyo boğuşuyoarada uykusu geliyo yanına bi yatıorum bş iki pış pış uyuyp kalıo gözlerme inananmdm
Benim de Almanya'da arkadaşım var ,onun da bana söylediği aynıydı ; Hipp çok güvenilir ve çok kullanılan bir marka...Bana da hep ,Almanya2da üretilen ürünler hep güvenilir gelir ,malum iş disiplini...Bir süredir kavanoz mamalarını araştırıyorum. Ben çorbayı evde yapma taraftarıyım, sonuçta ne kadar korursak koruyalım bir süre sonra bizim yediklerimizi yiyecekler. Kendimiz organik yiyiyorsak sürekli tamam da ama yemiyorsak alışmalı bizim yediğimiz sebze ve meyvelere diye düşünüyorum.
Ancak kavanoz mamaları da çok ilgimi çekiyor, eskiden bu kadar çeşit yoktu. Şimdi boy boy çeşit çeşitler. Özellikle sebze çorbaları, tavuklu karışımlar çok ilgimi çekiyor meyvelerin dışında. Hipp ve milupa üzerinde duruyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda en güvenli mama firmasının (Türkiye'deki) Hipp olduğuna karar verdim. İnanılmaz spekülasyonlar çıkmış geçtiğimiz yıl ve aylarda mama ve sütler konusunda. ama kavanoz mamalar konusunda hiç bir sorun yok. Hipp markasının kavanoz mamasını bir televizyon programında analiz etmişler, bebelere zararlı hiç bir şey çıkmamış içinden. Türkiyedeki tavukların hali de malum olduğu için tavuklu karışımları kullanılabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim. Bazı doktorlar arada verilebilir diyorlar, bazıları verilebilir, bazıları hiç vermeyin diyorlar.
Yurtdışında yaşayan bütün arkadaşlarım bunlarla büyüttüler bebelerini. Siz ne düşünüyorsunuz ve neler biliyorsunuz bu konuda, siz de paylaşırsanız bildiklerinizi sevinirim.
Kaç aylık senin yavru ,katı gıdaya hazır değildir belki ,bazı bebekler 6-7.ayda anca hazır oluyomuş katı yemeye,ısrar etme istersen ,sütün yetersizse biberon mamasıyla devam et...oğlum bişey yemiyor arkadaşlar. sabah meyve püresi hazırladım 2-3 çay kaşığı yedi, yoğurt mayalamıştım ondan da zorla zorla 6-7 çay kaşığı yedi. nasıl alışçak bu çocuk yemeye. ilk ek gıdaya geçtiğimide yiyo diye sewinmiştim ama o zman sadece tattırmak için 2 çay kaşığı weriyodum. meğersem yemiyomuş benimoğlum porsiyonlar arttıkça anladım. napabilirim,*
Benim kv de baktığında gün boyu sallıyodu Umay'ı ama bizimki gündüz zombisi ,hayatta uyumazsanırım bizimkide artık uyudu bugun kv baktı malum bütün gün uyutmus zawallı kızımı bende uyanmazsa hop yatak ii geceler herkeseee uyanırsa ayy uyanmasın yok
Burdayım şekerim ,bakınıp geldim ,naber ,nasılsın ,yaşasın cumadayız,hadi iyiyizherkes nerdeeeee:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?