2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sanslisin o zaman ama yagizim mamayla besleniyo oyle bi sansim yok bide bastan beri sallamadan uyumadi hayret ediyorum sallanmadan uyuyan bebeklere
Uzulme mamaylada buyuyolar. Ben seni anliyorum cunku ilk yavrumu bende emzirememistim. Onada mama verdim. Bunu elimden geldigince emziricem insallah

buarada sebamed şampuan bizimkinin kafasında konak yaptı çok sinir olduum hemen mustela sipariş ettim keşke mustelayı hiç bırakmasaymışım bnde diorum bizimki niye kafasını kaşıyıp duruyor

Anladım canım,demek benimki manken ayol,ya da anası kasıyor hala 3 numarada ...Kilo alıp ısrarla bi beden küçük giyenler var ya onlardan

Umay da dün gece öyle yaptı,sık olmasa da arada yapıyo öyle ama ben de anlamıyorum,düşünüyorum ,bugün ne yemişti ,ben ne yemiştim ,ama ı-ııı bulamıyorum :44:

1 tane almak istese kargoda odicek. Eee ne anladim bu isten. Yakininda ebebek olanlae gitsin ordan alsin interneti tuketmeyin. Bende stoklar tukenip alamayanlarin avukatiyimm
Bitti mi ayol stoklar

buarada sebamed şampuan bizimkinin kafasında konak yaptı çok sinir olduum hemen mustela sipariş ettim keşke mustelayı hiç bırakmasaymışım bnde diorum bizimki niye kafasını kaşıyıp duruyor
Ben doğduğunda aldığım şampuanı ,vücut jelini hala kullanıyom ,büyük boy da değiller ,çok mu cimri davranıyorum acaba yaa :44:

selam canım,naber ? nasıl oldu Poyraz oğlan ,pipisi iyileşti mi

ne alıyorsunuz ? telaştan geriye dönemedm , bir haftadır yokum nasıl okuycam bakalım :)

herkesler nasıl sorun yok dimi ???
ne alıyozzzzzzzzzzzzzzz

Prima canım prima Ebebekte indirimde ama,sanırım pek numara kalmamış ,bi bakıver hemen

kızlar ben çok tepkili değilim ya bu kavanoz mamalarına falan tabi evde yapmak en güzeli ben çalışan bi kadında değlim yaparm ama mecbur kaldğmızda kullanablriz

Kavanoz maması işi beni çok ilgilendiriyor. Çünkü oğluşumun sebze menüsünü milupa ve hipp in organik ürünlerinden veriyorum. Bu yüzden doktorumla bile tartıştım. Babam çiftçilikle uğraşıyor ve organik yumurta üretimi yapıyor (sertifikalı) dolayısıyla sertifikanın nasıl denetimden geçtiğini çok iyi biliyorum. Bu yüzden pazardan aldığım sebzelere hiçç mi hiçç güvenmiyorum. Ama burada ekolojik pazar var oradan da sebze ve meyvelerini temin edebiliyorum. Doktor da kendin yap kendin yap diye tutturuyor ama domatesler öyle bir ilaçlanıyor ki bir sırayı toplarken yanındaki sıra kızarıyor neredeyse, tarım ilaçları ve tohumları çok korkutucu boyutlarda ve kontrolsüz. Bu yüzden o güzel yuvarlak organik sertifika logosunu gördüğüm ürünler içimi rahatlatıyor ama çok bilmişlik yapıp kulaklarımı tıkamış değilim. Bu konu ile ilgili mantıklı açıklaması ve fikri olan herkesin öneri ve tavsiyelerine kulak veririm.

Bu konudan bende çok muzdaribim, ama kimseyi gaza getirmeyeyim akşam eşlere nefret eder bir şekilde eve gitmeyelim durduk yere. Geçer onlar da öğrenecekler babalığı diyelim:)

Gunaydinlar herkese
Yine erkenciyizzz. Oglus uyursa biraz uyumak istiyorum mumkun mu acabaaa.)

Hiç bir tavsiyem yok, bende tavsiyelere açığım. gece 3-5 kere uyanıyor birinde ana beslenmesi oluyor diğerlerinde de uyanamıyor kafasını sağa sola sokuyor meme arıyor.Zaten benimle yatıyor, hemen emziriyorum yattığım yerde (ve buna çok alıştı). Onu da çok bölüyor, beni de...

Bu arada Ela bebek'e

pipi si iyileşti de gezmelere gittik, fena alıştı kalabalıklara , dudak büzüp duruyor eve geldiğimizden beri forumda ne var yok , herkesler iyi midir iris cann

Hee,erkek oldu ya eve girmek istemiyo kazanova Herkes ; iyi diyelim iyi olalım Zammbak büyük ihtimalle ikinciye hamile , başka hamile yok Genel gündem ; bakıcı sorunsalı ve zombi bebekler sorunsalı...Arada ne yediricez diye dertlendiğimiz de oluyo tabi:125:

Temizlik bitti. Oglusum yatak odasinda uyurken sadece salon kalmisti oda bitti ohhh cok sukur (sabahta diger odalari temizlemustim) ohooo hala ayni sayfadasiniz hic ilerleme yok

Temizlik bitti. Oglusum yatak odasinda uyurken sadece salon kalmisti oda bitti ohhh cok sukur (sabahta diger odalari temizlemustim) ohooo hala ayni sayfadasiniz hic ilerleme yok
Anamm,temizlik mi yaptın
Bugün herkeste bi gevşeklik var ,ben de dahil -cuma dan heralde- ,acaip uykum var ,inşallah bu gece uyutur benim zombi....
Haftasonu gezmece ,var mı anadolu yakasında olan ,gelirim kahveye :119::119::119:

kızlar yaa öğlen annemle tartıştım. iş yerinde müdüre yakın duran ve ben doğum iznindeyken onu bana karşı doldurduğunu düşündüğüm biri olduğunu söyledim. annemin cevabı her iş yerinde böyle insanlar var sen de oyunu kuralına göre oyna sen de kadınla (müdürle) yakın ilişki kur. ayrıca çok bakımsız gidiyorsun yükselmek istiyorsan biraz daha bakımlı gözükmelisin şirkette falan dedi. ama ben aksine çok doğal ve yaptığı işle yükselmek isteyen biriyim. oyunun kuralı bu da olsa benim yapabileceğim birşey değil bu ve annem de bunu biliyor aslında ama çok ısrar etti ve ben de sinirlendim. sizin çalıştığınız yerlerde de durum bu mu? yani iş hayatında var olmanın tek yolu bu mu?
bu arada yakın ol dediği insanlar kızımın doğumunda doğum yaptığım hastane işyerine 2 km evim de 4 km olmasına rağmen bebeği görmeye gelmeyen yalnızca telefon açan insanlar..

Anamm,temizlik mi yaptın
Bugün herkeste bi gevşeklik var ,ben de dahil -cuma dan heralde- ,acaip uykum var ,inşallah bu gece uyutur benim zombi....
Haftasonu gezmece ,var mı anadolu yakasında olan ,gelirim kahveye :119::119::119:

Umayı da kap gel canım bekleriz

SLM kızlarr bende dün evimi temizledim ohh misler gibi oldu..bu günde eşim izinliydi ama malesef işe gitmesi gerekti: artık yarın kullanır iznini...bu gün itibariyle bebeğim 6.ayına gidi kımıl kımıl mşllh :) gördüğü nesnelere atlıyor tutamıyorum ama halaaa ilk dönmesini gerçekleştirmedi mlsef.yarım dönüyor.

Anaaaaaamm masallah sana. Ben degil temizlik 5 gundur utu masasinin ustunedkileri eksiltmek yerine habire ustune koyuyorummmmm. Uyudu simdi 10 dk sonra uyanmazda uyursa biraz yapim bariiii. Kndimdn utandim simdi

Avrupaya gelirsen beklerim guzelde turk kahvesi yaparim....

Maşallah bebişine. Bu dönme işi bizde de pek ağır ilerliyor..Dönmüyor yani :) Üzülmeyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…