Hem benimle yatiyo hemde sallamiyorum. Gece saga sola donunce hemen emziriyorum uyuyo.
Kiz iyisin valla herkez sana poset gonderiyi.
1 tane almak istese kargoda odicek. Eee ne anladim bu isten. Yakininda ebebek olanlae gitsin ordan alsin interneti tuketmeyin. Bende stoklar tukenip alamayanlarin avukatiyimm
Uzulme mamaylada buyuyolar. Ben seni anliyorum cunku ilk yavrumu bende emzirememistim. Onada mama verdim. Bunu elimden geldigince emziricem insallahCok sanslisin o zaman ama yagizim mamayla besleniyo oyle bi sansim yok bide bastan beri sallamadan uyumadi hayret ediyorum sallanmadan uyuyan bebeklere
Anladım canım,demek benimki manken ayol,ya da anası kasıyor hala 3 numarada ...Kilo alıp ısrarla bi beden küçük giyenler var ya onlardanEla 5. ay kontrolünde 7850 idi. Gerçi 1 ay geçti kaç oldu bilmiyorum, hiç tartmadım evde. Ama biz nerdeyse 3 haftadır 4 numara kullanıyoruz. Aktif bebek olduğu için farklıdır belki boyutları.. Bir de bizimki göbekli:)
Umay da dün gece öyle yaptı,sık olmasa da arada yapıyo öyle ama ben de anlamıyorum,düşünüyorum ,bugün ne yemişti ,ben ne yemiştim ,ama ı-ııı bulamıyorum :44:Merhaba arkadaslar ben bi konudan cok muzdaribim Uyku.. Gece sik sik uyaniyor besikten alinip sallaniyor oyle uyuyor sizin bebisler nasil 6. Ayda gece boyu uyumaya gecerlermis bizimki 6 aylik oldu uykulari dahada bolunur oldu her gece ondan mi bundan mi diyorum yok tavsiyesi olan var mi
Bitti mi ayol stoklar1 tane almak istese kargoda odicek. Eee ne anladim bu isten. Yakininda ebebek olanlae gitsin ordan alsin interneti tuketmeyin. Bende stoklar tukenip alamayanlarin avukatiyimm
Ben doğduğunda aldığım şampuanı ,vücut jelini hala kullanıyom ,büyük boy da değiller ,çok mu cimri davranıyorum acaba yaa :44:buarada sebamed şampuan bizimkinin kafasında konak yaptı çok sinir olduum hemen mustela sipariş ettim keşke mustelayı hiç bırakmasaymışım bnde diorum bizimki niye kafasını kaşıyıp duruyor
Ela 5. ay kontrolünde 7850 idi. Gerçi 1 ay geçti kaç oldu bilmiyorum, hiç tartmadım evde. Ama biz nerdeyse 3 haftadır 4 numara kullanıyoruz. Aktif bebek olduğu için farklıdır belki boyutları.. Bir de bizimki göbekli:)
ben magazaya gidiyorum simdiiii
ne alıyorsunuz ? telaştan geriye dönemedm , bir haftadır yokum nasıl okuycam bakalım :)
herkesler nasıl sorun yok dimi ???
ne alıyozzzzzzzzzzzzzzz
selam canım,naber ? nasıl oldu Poyraz oğlan ,pipisi iyileşti mi
kızlar ben çok tepkili değilim ya bu kavanoz mamalarına falan tabi evde yapmak en güzeli ben çalışan bi kadında değlim yaparm ama mecbur kaldğmızda kullanablriz
bu saatte diş ağrısımı olur ya ölcem bide kocamla kavga ettik koltukta uyuyo üstnü örtüverdm insanlık bende kalsın uyumş tv karşısında gerçi bende uyuyp kalmışm ama üstmü örtmemş kalktm yatağma yattm onunda üstnü örtverdmayyy bölük börçk aile gbi olduk
Gunaydinlar herkese
Yine erkenciyizzz. Oglus uyursa biraz uyumak istiyorum mumkun mu acabaaa.)
Merhaba arkadaslar ben bi konudan cok muzdaribim Uyku.. Gece sik sik uyaniyor besikten alinip sallaniyor oyle uyuyor sizin bebisler nasil 6. Ayda gece boyu uyumaya gecerlermis bizimki 6 aylik oldu uykulari dahada bolunur oldu her gece ondan mi bundan mi diyorum yok tavsiyesi olan var mi
pipi si iyileşti de gezmelere gittik, fena alıştı kalabalıklara , dudak büzüp duruyor eve geldiğimizden beriforumda ne var yok , herkesler iyi midir iris cann
Anamm,temizlik mi yaptınTemizlik bitti. Oglusum yatak odasinda uyurken sadece salon kalmisti oda bitti ohhh cok sukur (sabahta diger odalari temizlemustim) ohooo hala ayni sayfadasiniz hic ilerleme yok
Anamm,temizlik mi yaptın
Bugün herkeste bi gevşeklik var ,ben de dahil -cuma dan heralde- ,acaip uykum var ,inşallah bu gece uyutur benim zombi....
Haftasonu gezmece ,var mı anadolu yakasında olan ,gelirim kahveye :119::119::119:
Anaaaaaamm masallah sana. Ben degil temizlik 5 gundur utu masasinin ustunedkileri eksiltmek yerine habire ustune koyuyorummmmm. Uyudu simdi 10 dk sonra uyanmazda uyursa biraz yapim bariiii. Kndimdn utandim simdiTemizlik bitti. Oglusum yatak odasinda uyurken sadece salon kalmisti oda bitti ohhh cok sukur (sabahta diger odalari temizlemustim) ohooo hala ayni sayfadasiniz hic ilerleme yok
Anamm,temizlik mi yaptın
Bugün herkeste bi gevşeklik var ,ben de dahil -cuma dan heralde- ,acaip uykum var ,inşallah bu gece uyutur benim zombi....
Haftasonu gezmece ,var mı anadolu yakasında olan ,gelirim kahveye :119::119::119:
SLM kızlarr bende dün evimi temizledim ohh misler gibi oldu..bu günde eşim izinliydi ama malesef işe gitmesi gerekti:artık yarın kullanır iznini...bu gün itibariyle bebeğim 6.ayına gidi kımıl kımıl mşllh :) gördüğü nesnelere atlıyor tutamıyorum ama halaaa ilk dönmesini gerçekleştirmedi mlsef.yarım dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?