2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm cnmm. Bi ozeniyorum ki trmizlik yapanlara.massllah diyim. Benimki de yarin 6 ay bitiyor ve sadece sirt ustude. Yan donuyor. Sabirla bekliyorum. Tembel mi bunlar yaaaa

Bugün oğlumu babaannesi götürmedi bizde oğlumla pasta yaptık bana çokk yardım etti bütün fındıklar halıya döküldü üstüne bide un ohhh miss kızımıda koydum halının üzerine oda bizi seyretti neyse pastamızı koyduk fırına çamaşırlarımızın astık oğlum sepetten verdi ben astım
Şimdi kızım oyun halısında dönüp duruyor oğlumda arabasını sürüyor bence sizi okumaya çalışıyorum
İşte böyle kızlar iki bebeyle bende haberler böle

Slm cnmm. Bi ozeniyorum ki trmizlik yapanlara.massllah diyim. Benimki de yarin 6 ay bitiyor ve sadece sirt ustude. Yan donuyor. Sabirla bekliyorum. Tembel mi bunlar yaaaa

belkide kış olduğu için evde kalın giyimlerinde de kaynaklı olabilir :) cnm bende 1 ağustos doğumluyum 6 doluyo işte aşıda yaklaştı off

Annen yarı haklı/yarı değil aslında ,herkes bu düzene öylesine alışmış/alıştırılmış ki,yalakalık yapmadan güne başlamıyolar .Buna prim veren yöneticiler ha keza öyle ,bi saçmalıktır gidiyo...Tabii ki varolmanın tek şartı bu değil ama aklı başında bir yöneticiyle çalışmıyosan eğer ,yalakalık yapmadığın için daha çok çalışıcan,daha çok yorulucan,gerilicen v.s. ama karakterinde yoksa istesen de yalakalık yapamıycan tabi , o da var

Umayı da kap gel canım bekleriz
Programımız Ömerli tarafı ama bir ihtimal Kozyatağı üzerinden Ömerli yapabiliriz ,öyle olursa bir yarım saat uğrarız Umay'ımla...Akşama kesinleşir,Kozyatağına gidecek olursak özelden mesaj yazarım sana ...

Avrupa'dayım canım zaten ama sizin tarafa program yok henüz,olunca uğrarız tabii ki,zevkle

tamam canım, programınız yarın mı pazar mı? akşam bakamasam da gece yatmadan bakarım mutlaka..

Maşallah bebişine. Bu dönme işi bizde de pek ağır ilerliyor..Dönmüyor yani :) Üzülmeyeyim bari

İlk dönünce bi heves dönüyolar,sonra pek de hevesli olmuyolar be dönmeye ...

Gözümde canlandırdım da sizin mutfağı Bizimki tek bebeyle pek de farklı değil ya neyse

ya kızlar ek gıdaya başlayınca bebişlein aldıklar süt miktarı sizde de düştü mü ?? benim kuzu artık sütü çok istekli içmiyor hoş oldum olası çok istekli değildi yaa :))

kızlar ninni danalı bebek var videolu...baya renkli ama sakin bi video ...bebişlere izletmenizi tavsiye ederim..ben o şekil işimi gücümmü yapabiiyorum pür dikkat izlio :) bi de ana kucağı kyrtarıcım ..dün kızımı ana kucağına aldım evi öle süpürdüm..onun keyfi yerindeydi de benim için aynısı sölenemez

belkide kış olduğu için evde kalın giyimlerinde de kaynaklı olabilir :) cnm bende 1 ağustos doğumluyum 6 doluyo işte aşıda yaklaştı off

2 agustos da benimki. Ayyy asiyi unutmustum bennnnn. Ben cok ince giydiriyorum aslinda. Citcitli atlet ve ustune pijama okadar. İri yari olusundan donmuyor olabilir belki. Tembel yaaabenimki kucakta gezcek oturcak tv izlicek.)

ya kızlar ek gıdaya başlayınca bebişlein aldıklar süt miktarı sizde de düştü mü ?? benim kuzu artık sütü çok istekli içmiyor hoş oldum olası çok istekli değildi yaa :))
Evet içtiği miktar düşüyo ,zaten süt de azalıyo...

hangi videoymuş o ?

2 agustos da benimki. Ayyy asiyi unutmustum bennnnn. Ben cok ince giydiriyorum aslinda. Citcitli atlet ve ustune pijama okadar. İri yari olusundan donmuyor olabilir belki. Tembel yaaabenimki kucakta gezcek oturcak tv izlicek.)

ooo baya rahatına düşkün bizim buralar soğuk cnm kalın giydiriyorum ben ama gerçekten baya tombilşş benimki cnm senin bebeğin bıngıldağı küçülü mü bi de gözündeki o beyaz ak hafif mavimsi mi

Hattada i uyurken gittim ilac yazdirdim o ilaclari aldim. Sagolsun dr e recete vermis bidaha gittim normal kagit recete yaptirdim. Esim evde yavrum icerde uyuyo haberi yok. Bi tantuniyi hakettim. Cok acim kahvaltiylayim

Hattada i uyurken gittim ilac yazdirdim o ilaclari aldim. Sagolsun dr e recete vermis bidaha gittim normal kagit recete yaptirdim. Esim evde yavrum icerde uyuyo haberi yok. Bi tantuniyi hakettim. Cok acim kahvaltiylayim
Ahım tuttu işte,sabah sabah muhlamayı koy,canımı çektir ,öööle aç kalırsın işte

ben 4 aydır sağarak veriyorum iki gündür sütümde epeyce azalma oldu artması için sürekli sağıyorum ama saırım artmayacak.. sen ne kadar süt sağıyorsun cnm?
Ben de önceden 2 kere sağıyodum ,artık 1 kez sağıyorum işyerinde ,hergün farklı oluyo valla ,90 çıktığı da oluyo ,150 de,çok farkediyo ama azaldığı kesin...4-5.aylarda günde 2 kez 150-180 cc sağıyodum...

Mesai bitti ,hafta bitti ,iriss kaçar ,yaşasın haftasonuuuuuu
Yavrulara iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…