2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eeet cnm mavi ve bingildaj bayaaaaa kuculdu. Benimkininde kilosu cok boyuda var. Bu ara kendisine kolon diye sesleniyorum) insaat muhendisi anne baba olunca olmadik lakaplar takiyoruz
Hattada i uyurken gittim ilac yazdirdim o ilaclari aldim. Sagolsun dr e recete vermis bidaha gittim normal kagit recete yaptirdim. Esim evde yavrum icerde uyuyo haberi yok. Bi tantuniyi hakettim. Cok acim kahvaltiylayim

Aneeeemmm cok ozendim ben sanaaaa

ya kızlar ek gıdaya başlayınca bebişlein aldıklar süt miktarı sizde de düştü mü ?? benim kuzu artık sütü çok istekli içmiyor hoş oldum olası çok istekli değildi yaa :))

Ek gıdayı tam bir öğün gibi vermek zorunda değilsin ama ne zaman verirsen ver süt alımı azalacak...

Rezene bende ise yariyo. Muhakkak denemissindir belki. Ben icmesem hemen azaliyo. Bide salep iciyurum sanki ise yariyo

Evet canım tarçından dolayı gibi geliyor bana da

büyük boysa normaldir canım bende 3ay boyunca kullanmıştım

sen kendin ol kimseyi takma.yalakalıkla bir yerlere geleceksen, yada bişeyler hallolacaksa olmasın.sen hep doğru ol.elbet doğru olan kazanır tatlım.süsle püsle hiç bişey olmaz bence

Kavanoz maması işini takıntı haline getirdim artık sürekli araştırma yapıyorum, şimdi üretildikleri fabrikaları araştırıcam. Hipp Alman markası ama kavanoz mamaları Macaristanda üretiliyor. Milupanınkiler de Polonyada. Acaba bütün Avrupa ülkelerine dağıtılanlar burada mı üretiliyor, yoksa Avrupa'ya dağıtılanları üreten yer başka, bize ve mesela Arap ülkelerine filan dağıtılanları üreten başka mı? gibi psikopatça sorular geliyor aklıma. Şimdi bunu okuyunca mutlaka e o zaman verme diyeceksiniz. Vermek istiyorum ama güvenilirliğini de iyice içime sindirmem lazım.

Slm arkadaşlar nasılsınız, oğlum dün gece sabaha kadar uyudu.
Şuan uyuyo ama uyandıktan sonra uyutmayacağım bakalım yine aynımı olacak.
Bu arada ufaklığın kalp atışlarını duyduk, pıt pıt falan değil baya baya kalbi atıyodu meleğimin.
Eşim çok heyecanlandı...

zambakcım hayırlı olsun tatlım hamilesin ha!sakın digeri ufak ne yapcam diye düşünme onu veren rabbim elbet bir yolunuda verir emin ol kimseyede kulak asma bu hayat senin hayatın kimsenin seni üzmesine izin verme koy dötüne tekmeyi hadii bakıyım cinsiyetinide bekliyoss bir zaman sonra

Artık milleti takmıyorum canım, istedik oldu diyorum susuyorlar.
İnşaAllah Rabbim yardımcım olur, şimdiden planlar yapıyoruz, eve yardımcı birini alalım diye, hayırlısı artık.
İçimden kız geçiyo ama hayırlısı artık.

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına benim tahminlerim genelde tutar bence bir kızın olcak

Emin ol Allah yardım ediyor benim oğlumun bebekliği çok yaramazdı ama kızım attığım yerde duruyor
Bende yaramaz oğlumla ilğileniyorum oğlumla oynarken kızımda keyif oluyor bizi izliyor gülücükler atıyor
İmkanınız varsa tabiki yardımcı tut en azından o evinin işlerini yemeğini falan yapar sende kuzularla rahat rahat ilgilenirsin

Benim oğlumda yaramaz, odada asla yalnız durmaz, yere koyunca 5dk'dan fazla durmaz. Bazen evden kan-ter içinde çıkıyorum.
Bazen çok sinirleniyorum, karnımdakine yansır diye çekiniyorum doğrusu.
Yardımcıyı bi kaç gün tutmak istiyorum, haftalık temizliğimi yapsın, bide çarşamba günleri programıma gidebiliyim yeter.
Şimdilik en çok düşündüğüm şey bu.

teyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
dualarınızı esırgemeyın yavrucum tez vakıtte atlatsın ınsallah
hoscakalın minişlere iyi bakın aman

Cok heycanli. Yeni bir can icinde hayirlisiyla insallah. Yeni heycanlar. Bazen sabrin tukenebilir ama eminim sen cok buyuk mutluluk duyucaksin biri karnindan tekmelerken biri karsinda oynatken. İnsallah gonlune gore hayirliysa rabbim kiz ewlat versin. Bizede duyur.

Gecmis olsun goktugda syni oldu sesi kisilmistu. Agliyodu duymuyoduk. Valla bise yapmadik. Dr a goturene kadar sesi duzelmisti. Sadece serum fiz. Vermisti

Ayyyy canım geçmiş olsun bu ara çoğu bebiş hasta benim kızımda nezle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…