Rezene bende ise yariyo. Muhakkak denemissindir belki. Ben icmesem hemen azaliyo. Bide salep iciyurum sanki ise yariyone yesek ye içsek yaaa bi kaç ay daha idare edebilirim umarım :)
Eeet cnm mavi ve bingildaj bayaaaaa kuculdu. Benimkininde kilosu cok boyuda var. Bu ara kendisine kolon diye sesleniyorumooo baya rahatına düşkünbizim buralar soğuk cnm kalın giydiriyorum ben ama gerçekten baya tombilşş benimki cnm senin bebeğin bıngıldağı küçülü mü bi de gözündeki o beyaz ak hafif mavimsi mi
Hattada i uyurken gittim ilac yazdirdim o ilaclari aldim. Sagolsun dr e recete vermis bidaha gittim normal kagit recete yaptirdim. Esim evde yavrum icerde uyuyo haberi yok. Bi tantuniyi hakettim. Cok acim kahvaltiylayim
ya kızlar ek gıdaya başlayınca bebişlein aldıklar süt miktarı sizde de düştü mü ?? benim kuzu artık sütü çok istekli içmiyor hoş oldum olası çok istekli değildi yaa :))
Rezene bende ise yariyo. Muhakkak denemissindir belki. Ben icmesem hemen azaliyo. Bide salep iciyurum sanki ise yariyo
Anladım canım,demek benimki manken ayol,ya da anası kasıyor hala 3 numarada ...Kilo alıp ısrarla bi beden küçük giyenler var ya onlardan
Umay da dün gece öyle yaptı,sık olmasa da arada yapıyo öyle ama ben de anlamıyorum,düşünüyorum ,bugün ne yemişti ,ben ne yemiştim ,ama ı-ııı bulamıyorum :44:
Bitti mi ayol stoklar
Ben doğduğunda aldığım şampuanı ,vücut jelini hala kullanıyom ,büyük boy da değiller ,çok mu cimri davranıyorum acaba yaa :44:
sen kendin ol kimseyi takma.yalakalıkla bir yerlere geleceksen, yada bişeyler hallolacaksa olmasın.sen hep doğru ol.elbet doğru olan kazanır tatlım.süsle püsle hiç bişey olmaz bencekızlar yaa öğlen annemle tartıştım. iş yerinde müdüre yakın duran ve ben doğum iznindeyken onu bana karşı doldurduğunu düşündüğüm biri olduğunu söyledim. annemin cevabı her iş yerinde böyle insanlar var sen de oyunu kuralına göre oyna sen de kadınla (müdürle) yakın ilişki kur. ayrıca çok bakımsız gidiyorsun yükselmek istiyorsan biraz daha bakımlı gözükmelisin şirkette falan dedi. ama ben aksine çok doğal ve yaptığı işle yükselmek isteyen biriyim. oyunun kuralı bu da olsa benim yapabileceğim birşey değil bu ve annem de bunu biliyor aslında ama çok ısrar etti ve ben de sinirlendim. sizin çalıştığınız yerlerde de durum bu mu? yani iş hayatında var olmanın tek yolu bu mu?
bu arada yakın ol dediği insanlar kızımın doğumunda doğum yaptığım hastane işyerine 2 km evim de 4 km olmasına rağmen bebeği görmeye gelmeyen yalnızca telefon açan insanlar..
Bu ikea sasirmis. Urunler 50 tl kargo 27 tl istiyolar. Ne varsa gittigudiyorda var
Kavanoz maması işi beni çok ilgilendiriyor. Çünkü oğluşumun sebze menüsünü milupa ve hipp in organik ürünlerinden veriyorum. Bu yüzden doktorumla bile tartıştım. Babam çiftçilikle uğraşıyor ve organik yumurta üretimi yapıyor (sertifikalı) dolayısıyla sertifikanın nasıl denetimden geçtiğini çok iyi biliyorum. Bu yüzden pazardan aldığım sebzelere hiçç mi hiçç güvenmiyorum. Ama burada ekolojik pazar var oradan da sebze ve meyvelerini temin edebiliyorum. Doktor da kendin yap kendin yap diye tutturuyor ama domatesler öyle bir ilaçlanıyor ki bir sırayı toplarken yanındaki sıra kızarıyor neredeyse, tarım ilaçları ve tohumları çok korkutucu boyutlarda ve kontrolsüz. Bu yüzden o güzel yuvarlak organik sertifika logosunu gördüğüm ürünler içimi rahatlatıyor ama çok bilmişlik yapıp kulaklarımı tıkamış değilim. Bu konu ile ilgili mantıklı açıklaması ve fikri olan herkesin öneri ve tavsiyelerine kulak veririm.
Slm arkadaşlar nasılsınız, oğlum dün gece sabaha kadar uyudu.
Şuan uyuyo ama uyandıktan sonra uyutmayacağım bakalım yine aynımı olacak.
Bu arada ufaklığın kalp atışlarını duyduk, pıt pıt falan değil baya baya kalbi atıyodu meleğimin.
Eşim çok heyecanlandı...
zambakcım hayırlı olsun tatlım hamilesin ha!sakın digeri ufak ne yapcam diye düşünme onu veren rabbim elbet bir yolunuda verir emin ol kimseyede kulak asma bu hayat senin hayatın kimsenin seni üzmesine izin verme koy dötüne tekmeyi hadii bakıyım cinsiyetinide bekliyoss bir zaman sonra
Bu arada ufaklığın kalp atışlarını duyduk, pıt pıt falan değil baya baya kalbi atıyodu meleğimin.
Eşim çok heyecanlandı...
Artık milleti takmıyorum canım, istedik oldu diyorum susuyorlar.
İnşaAllah Rabbim yardımcım olur, şimdiden planlar yapıyoruz, eve yardımcı birini alalım diye, hayırlısı artık.
İçimden kız geçiyo ama hayırlısı artık.
Emin ol Allah yardım ediyor benim oğlumun bebekliği çok yaramazdı ama kızım attığım yerde duruyor
Bende yaramaz oğlumla ilğileniyorum oğlumla oynarken kızımda keyif oluyor bizi izliyor gülücükler atıyor
İmkanınız varsa tabiki yardımcı tut en azından o evinin işlerini yemeğini falan yapar sende kuzularla rahat rahat ilgilenirsin
Eşim çok heyecanlandı...
Artık milleti takmıyorum canım, istedik oldu diyorum susuyorlar.
İnşaAllah Rabbim yardımcım olur, şimdiden planlar yapıyoruz, eve yardımcı birini alalım diye, hayırlısı artık.
İçimden kız geçiyo ama hayırlısı artık.
Gecmis olsun goktugda syni oldu sesi kisilmistu. Agliyodu duymuyoduk. Valla bise yapmadik. Dr a goturene kadar sesi duzelmisti. Sadece serum fiz. Vermistiteyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
dualarınızı esırgemeyınyavrucum tez vakıtte atlatsın ınsallah
hoscakalın minişlere iyi bakın aman
teyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
dualarınızı esırgemeyınyavrucum tez vakıtte atlatsın ınsallah
hoscakalın minişlere iyi bakın aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?