Bugün de ne kasvetli ,pek de kimse olmadı topikte ,herkesler bi göründü bi kayboldu....Başım da çok ağrıdı yaaa ,offff
dencol canım neresne istersen sür serbest bizde işe yarıo inşallah umayada ii gelir ve beeeen 67 kilodan 65.800 düşmüş bulunmaktayım bu saat oldu 1 tane elma ve 1lt su içtm daha
evet canım baktm hç sayfa ilerlememş geçmiş olsun kuzum gtmene az kaldı zaten sabır
Yuhh 1 elma ve su mu sadeceÖlcen kız yakında ,öyle rejim mi olur kız ,ben elma yiyince daha çok acıkıyom bi de öyle bişey var
He yaa az kaldı ,hemen mi kaçsam naapsam
he hehe evet bnde bugün en son yiyorum herşeyi yicem bugün...hatta eşime sölicem akşam eve gelirken fastfood fln getirsin...nasıl olsa bidaha yiyemicem :)
bn bursada oturuyorum fiyatı aylık 105 tl,, 3 aylık 240 tl dediler...bn 3 aylık yazılıcam..1 ayda kilo verilmez ztn...mart nisan mayısta gitsem yeter...inşallah yazın kilo vermiş olurum..
ortamı çok güsel çok temiz bayan antrenörler çok ilgi gösteriyolar..9-10 tane alet var değişik aletler onlarda çalışıyosun ve ayrıca ayakta hareketlerde yapıyosun onların hepsini hocalar gösteriyo başında duruyolar ztn...diğer salonlardaki gibi bırakıp gitmiyolar..bnm gidiceğim yerde sadece bunlar var..dans mans yok...1 aydan sonra vücut alışınca mindere geçiriyolarmış..bakalım değişik bi sistemleri var deneyip görcez...
eğer spordan fayda göremezsem diyetisyeni denicem..en son çare zayıflama haplarışaka şakaaa
ayseee dusup bayilican bir yerde yaa boyle rejim olmaz kii
geçmiş olsun işallah toparlanırSpordan fatda goremezsen otur agla. Dıyetısyene felan gerek yok. Az ye sporda yap gıder o kılolar. B fit yarım saat degılmı sırayla aletlerı kullanıyorsun. Cok terletıyo 1 gun katılmıstım o tarz bı yere. Hergunse super olur.
Cocugu dr goturdum alerjık olabılır ciğerı temiz dedı. Ama hırıl hırıl neyseeee. Grıp surubu ve antıbıyotık verdı. Gecmezse yarın antıbıyotıgı vercem.
Hazır cıkmışkende blender ve oglana pantolon aldım.
oo iimiş antep güzelmiş öle duydum ben hep . kebap kebapMrblar antepte olan var mi dogu gorevimiz antepe cikti
ay burda da çok kapalı ya içim daraldı. hadi kız kaç 10 dak kaldı zatenBugün de ne kasvetli ,pek de kimse olmadı topikte ,herkesler bi göründü bi kayboldu....Başım da çok ağrıdı yaaa ,offff
oh hadi geçmiş olsun, için de rahatlamıştır biraz da öyle hafiflemişsindirevinin keyfini sür artık
sağol canım çok teşekkürler iyi oldu rahat şimdi içim :) evi de kötü bulmayı bekliyodum ama sağolsun eşim temizlik yapmış bana süpriz olsun diye :) yorulmuşum evimi de özlemişim valla öle yapcam
Mrblar antepte olan var mi dogu gorevimiz antepe cikti
Bugün de ne kasvetli ,pek de kimse olmadı topikte ,herkesler bi göründü bi kayboldu....Başım da çok ağrıdı yaaa ,offff
Spordan fatda goremezsen otur agla. Dıyetısyene felan gerek yok. Az ye sporda yap gıder o kılolar. B fit yarım saat degılmı sırayla aletlerı kullanıyorsun. Cok terletıyo 1 gun katılmıstım o tarz bı yere. Hergunse super olur.
Cocugu dr goturdum alerjık olabılır ciğerı temiz dedı. Ama hırıl hırıl neyseeee. Grıp surubu ve antıbıyotık verdı. Gecmezse yarın antıbıyotıgı vercem.
Hazır cıkmışkende blender ve oglana pantolon aldım.
Herkese selam,
Okulda çok yoğunlaştı işler bu aralar, veli toplantıları, tutanaklar, çalışmalar derken arada uğramaya çalışıyorum ama sizi yakalamak ne mümkün :) Neyse siz güzel güzel muhabbet edin yeter ki, sağlıkla, sıhhatle ben de arada takılırım öyle :)
Migroslarda satılan m-life diye bir süt markası var. Geçenlerde Pınar bulamadığım için onu aldım, süper oldu yoğurdu, hiç uzamadı, ev yoğurdu gibi oldu. Ama benim eşek sıpam o yoğurdu çok sevmedi, burun kıvıra kıvıra yedi :)
Çok uyanmaya başladı yine geceleri benim kuzucan, saat başı emme diye ağlayarak uyanıyor memede uyuyor, sonra yine kalkıyor. Sanırım meme tiryakisi oldu.
Ice daisy
Rutben süper öncelikle onu söyliym kesinlikle katılıyorum... kesinlikle hem de... Benim yavru da bu sıralar çok ağlıyor uykuda, hıçkıra hıçkıra. Dönemseldir herhalde deyip çok üstünde durmuyorum.
Hasta olan yavrulara acil şifalar...
Öpüyoruz hepciğinizi :)
Hayırlı olsun Antep'in çok güzel olduğunu söylerler hep..
ayy valla havadan mıdır nedir benim de migrenim tuttu
didem naptın kız bitirdin mi işleri? ne yemek yaptın??
ayy sende de mi var o migrenden?* napıyosun ilaç içiyo musun ben içmek zorunda kalıyorum yok mu bunun kesin çözümü biliyo musun ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?