2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün de ne kasvetli ,pek de kimse olmadı topikte ,herkesler bi göründü bi kayboldu....Başım da çok ağrıdı yaaa ,offff

dencol canım neresne istersen sür serbest bizde işe yarıo inşallah umayada ii gelir ve beeeen 67 kilodan 65.800 düşmüş bulunmaktayım bu saat oldu 1 tane elma ve 1lt su içtm daha

dencol canım neresne istersen sür serbest bizde işe yarıo inşallah umayada ii gelir ve beeeen 67 kilodan 65.800 düşmüş bulunmaktayım bu saat oldu 1 tane elma ve 1lt su içtm daha

Yuhh 1 elma ve su mu sadece Ölcen kız yakında ,öyle rejim mi olur kız ,ben elma yiyince daha çok acıkıyom bi de öyle bişey var

evet canım baktm hç sayfa ilerlememş geçmiş olsun kuzum gtmene az kaldı zaten sabır

He yaa az kaldı ,hemen mi kaçsam naapsam

Yuhh 1 elma ve su mu sadece Ölcen kız yakında ,öyle rejim mi olur kız ,ben elma yiyince daha çok acıkıyom bi de öyle bişey var

He yaa az kaldı ,hemen mi kaçsam naapsam

ben başladımmı rejme acıkmam tatlm kafaya koymam yeterli sağlıklı diil ama yoksa gtmicek kilo napıyım gt kız gt başında ağrımış zaten

Bursa da hangi semttesin sen cnm.Ben de zayıflamak istiyorum ama, Ne zaman vakit bulacam ki spor salonun .Çalış, git çocuğu al eve getir sonra nasıl gidicem salona.Halbuki çocuk olana kadar yani hamile kalana kadar Bursanın çoğu spor salonuna gitmişliğim olan biri olara.Çok özledim spor yapmayı.Benim sokağımda Konak olimpik havuzu var.Oranın da spor salonu var ama.Nasıl gideyim zaman yok püff..Kaldı kilolar yaaa

geçmiş olsun işallah toparlanır
Mrblar antepte olan var mi dogu gorevimiz antepe cikti
oo iimiş antep güzelmiş öle duydum ben hep . kebap kebap
Bugün de ne kasvetli ,pek de kimse olmadı topikte ,herkesler bi göründü bi kayboldu....Başım da çok ağrıdı yaaa ,offff
ay burda da çok kapalı ya içim daraldı. hadi kız kaç 10 dak kaldı zaten

oh hadi geçmiş olsun, için de rahatlamıştır biraz da öyle hafiflemişsindir evinin keyfini sür artık

sağol canım çok teşekkürler iyi oldu rahat şimdi içim :) evi de kötü bulmayı bekliyodum ama sağolsun eşim temizlik yapmış bana süpriz olsun diye :) yorulmuşum evimi de özlemişim valla öle yapcam

Geçmiş olsun canım ,inşallah kısa zamanda iyileşir baban ...
Bayağı yorulmuşun hakkaten ,biz bi bebeğe bakamıyoz diyoz ama başa gelince herşey yapılıyomuş demek ki...
7 saat yolculuk mu yaptnız ,bravo valla ,ben 1,5 saat uçakla gitmeyi planlıyorum yazın memlekete ama nasıl gözümde büyüyor,korkuyorum anlatamam :18:

6 buçuk saat denizli balıkesir arası sürüyo ordan dolmuşla ilçeye gittim tam 7 saat oldu gözüm korkmuştu amaçok zor olmadı.. köy havası bizimkinde uyku yaptı galiba o uyurken bisürü iş yaptım.. korkma hiç bizim bebeler akıllı uslu sağa sola öne arkaya gülücük attı durdu .. çayımı da içtim arada tv de karıştırdım uyudum da bide baktık yol bitmiş 1 buçuk saat nolcak

dun hava nasıldı bu gun nasıl ya baya kasvetlı bır hava yagmurluu cnm sıkıldı sankı yaz gelsede rahatlasakk

gecmıss olsun cnm benım...benım esımde bazen ole kucuk suprızler yapar ıse yarıo gercekten rahatlamısndır cnm bol bol dınlen

geçmiiş olsun cnm umarım geçer ya dikkat et yakısıklıma.. hayırlı olsnnn bnde annmlere alacam ucuz bir blender olmuo böyle

hoşbulduk :) bi toparlanayım bende toplaşalım ders programın göre sana uygun bigün ayarlayalım janet de gelir :=)
anneanneme yoğurt niye uzar diye sordum ineğin doğumu yaklaştıysa dedi sen hazır sütle yapıyodun dimi?
benimki de çok uyanıyo dün akşam senin 7 tahıllıdan verdim azıcık çok sevdi.. daha ek gıda deneyimimiz elma suyu ve portakal suyu 1er hafta.. dün akşamda anne sütlü tahıllı.. şimdi neye geçsem iyi olur? patatesli şeyler yapayımmı? pütürlüyü 2 hafta önce zor yiyip kusmuştu

ayy sende de mi var o migrenden?* napıyosun ilaç içiyo musun ben içmek zorunda kalıyorum yok mu bunun kesin çözümü biliyo musun ????

çok tedavi şekli duyuyorum canım yok akupunktur tedavisi yok ğrı merkezleri, botox vs vs ama bence kesin çözüm yok. ancak menapoz belki benim hamileyken azalmıştı bi de ne güzel günlerdi.. şimdi başta yakalarsam minoset alıyorum, geçmezse ibofen miydi neydi öyle bi ilaç var daha etkili ondan alıyorum bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…