2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar demin bişi izledm keşke izlemesydm kadın bebeğini nasıl dövüyo anlatamam çoküzüldm içime işledi resmen koycaktm ama etkisinden kurtulamazsınız die koymadım

Mrblar antepte olan var mi dogu gorevimiz antepe cikti

ben bı kere gezmıstım merkezını.ben coook begenmıstım cok modern ucuz yasanılası bı sehır.hele o kunefe yokmu aklımdan hıııcc cıkmıyo.ayak ustu tatlıcıları....biri benı durdursunnnn

[video]http://www.....................php?v=121877021327627&set=vb.274314223425&type=2&theater[/video] şuna bak ya içim sızladı resmen

kılzar dun aksam bır tatlı yaptım sut arttırıcı.nıye bunu daha once kımse dememıs bu zamana kadar yaa...yedıkten sonra goguslerım agrımaya basladı.tarıfı verıyımmı rejımdekıler benı dovmezlerse:26::26:

ben bı kere gezmıstım merkezını.ben coook begenmıstım cok modern ucuz yasanılası bı sehır.hele o kunefe yokmu aklımdan hıııcc cıkmıyo.ayak ustu tatlıcıları....biri benı durdursunnnn

canım künefe hatayın baklava antep e ait.. ama antep gerçekten çok modern ve güzel bir şehir lahmacun patlıcan kebabı baklava.. Allahımmmm sana geliyorummmmmm açımmmm

kendi bebeğini ay koyma canm ben 3 gün ağlarım sonra

iyiki koymadın geçende adam 7 ayllık bebeğni hastanelik etmiş yok annesine gülüyor bana gelince neden korkudan ağlıyor diye bi bebek sitesinde karşıma çıktı ahh görmez olaydım kaç gün oldu gözümden gitmiyor bilerin bebekleri ne kadar şanslı diye düşündüm ben tırnağını keserkrn bile ödüm kopuyor bişey olurmu die bunlarda anne baba olucaklar allah bildiği gibi yapsın arkaşın6 senedir bebeği olmuyor ona anlattım oda benim bebeğim olsun diye ölüyorum kurban olduğum allhım böyle canilere bebek veriyor dedi allah böyle aileyi ıslah etsinn

Evet canim yarın basliyorum geçmişi okuyayim derken cevap yazamıyorum dün bakıcı geldi 4.30kadar demirel durdu iyi birine benziyo ınş hep oyl olur hazirliklar tamam gibi ben haric 7aydir ise gitmeyince bayanluktan çıktım kendimide düzenlemem lazim yoksa patron beni yeni eleman sancak

canım künefe hatayın baklava antep e ait.. ama antep gerçekten çok modern ve güzel bir şehir lahmacun patlıcan kebabı baklava.. Allahımmmm sana geliyorummmmmm açımmmm
bılıyorum canım hatayın oldugunu zaten hataya sırf kunefe yemek ıcın gelcem ınsallah.ama bu zamana kadar yedıgım en ıyı kunefeydı bıde adam gozumuzun onunde yaptı sıcak sıcak serbetı attı ,kunefe boyle gobek atmaya basladı ustunede boll antep fıstıgı yemede yanında yat...degıl tabıkı agzın yana yana goturrrr.anam sız dıyete gırdınız ben zıvanadan cıktım ıyıce

amiiinnnn aminnn

oğlus uyurken gıdım yemek yapımmm ama sohbet edemıyom yaa ben gırınce herkes kacıyo sonra okuoku bıtmıyo muhabbette edmıyorm okumadan pööfff

gördüm bende nasıl kötü oldum keşke görmeseydm bebeği olmuo die ne üzülen insanlar var öle insanların yaptığna bak aklımdan çıkcak gibi olmadı daha emekliyo ya nasıl vuruyo çimdirio yastıkla vuruyo allah kahretsin o kadını amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…