yok cnm kızla kudurmaktn wakit mi oldu su anda kucağımda beraber okuyoruzeşime kızartma kendimede zeytnyağlı bamya
ay kızlar demin bişi izledm keşke izlemesydm kadın bebeğini nasıl dövüyo anlatamam çoküzüldm içime işledi resmen koycaktm ama etkisinden kurtulamazsınız die koymadım
Mrblar antepte olan var mi dogu gorevimiz antepe cikti
vayy bee işte irade buhiç mi yemiycen kız kızartmadan
kılzar dun aksam bır tatlı yaptım sut arttırıcı.nıye bunu daha once kımse dememıs bu zamana kadar yaa...yedıkten sonra goguslerım agrımaya basladı.tarıfı verıyımmı rejımdekıler benı dovmezlerse:26::26:
ay kızlar demin bişi izledm keşke izlemesydm kadın bebeğini nasıl dövüyo anlatamam çoküzüldm içime işledi resmen koycaktm ama etkisinden kurtulamazsınız die koymadım
ben bı kere gezmıstım merkezını.ben coook begenmıstım cok modern ucuz yasanılası bı sehır.hele o kunefe yokmu aklımdan hıııcc cıkmıyo.ayak ustu tatlıcıları....biri benı durdursunnnn
kendi bebeğini ay koyma canm ben 3 gün ağlarım sonra
kendi bebeğini ay koyma canm ben 3 gün ağlarım sonra
super_muh cum yarın işe başlıyorsun değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?
hazırlıklar nasıl? oturtabildin mi az çok düzeni?
canını hiç sıkma, bak şimdi gündüzler kısa hava buz.
bir iki ay sabır, ondan sonra akşamları ver elini park bahçe
bılıyorum canım hatayın oldugunu zaten hataya sırf kunefe yemek ıcın gelcem ınsallah.ama bu zamana kadar yedıgım en ıyı kunefeydı bıde adam gozumuzun onunde yaptı sıcak sıcak serbetı attı ,kunefe boyle gobek atmaya basladı ustunede boll antep fıstıgı yemede yanında yat...degıl tabıkı agzın yana yana goturrrr.anam sız dıyete gırdınız ben zıvanadan cıktım ıyıcecanım künefe hatayın baklava antep e ait.. ama antep gerçekten çok modern ve güzel bir şehir lahmacun patlıcan kebabı baklava.. Allahımmmm sana geliyorummmmmm açımmmm
iyiki koymadın geçende adam 7 ayllık bebeğni hastanelik etmiş yok annesine gülüyor bana gelince neden korkudan ağlıyor diye bi bebek sitesinde karşıma çıktı ahh görmez olaydım kaç gün oldu gözümden gitmiyor bilerin bebekleri ne kadar şanslı diye düşündüm ben tırnağını keserkrn bile ödüm kopuyor bişey olurmu die bunlarda anne baba olucaklar allah bildiği gibi yapsın arkaşın6 senedir bebeği olmuyor ona anlattım oda benim bebeğim olsun diye ölüyorum kurban olduğum allhım böyle canilere bebek veriyor dedi allah böyle aileyi ıslah etsinn
iyiki koymadın geçende adam 7 ayllık bebeğni hastanelik etmiş yok annesine gülüyor bana gelince neden korkudan ağlıyor diye bi bebek sitesinde karşıma çıktı ahh görmez olaydım kaç gün oldu gözümden gitmiyor bilerin bebekleri ne kadar şanslı diye düşündüm ben tırnağını keserkrn bile ödüm kopuyor bişey olurmu die bunlarda anne baba olucaklar allah bildiği gibi yapsın arkaşın6 senedir bebeği olmuyor ona anlattım oda benim bebeğim olsun diye ölüyorum kurban olduğum allhım böyle canilere bebek veriyor dedi allah böyle aileyi ıslah etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?