2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende diyorum acaba tekrar kursa falan mı başladı gözükmüyor
İnşallah yerleşmişsindir ve memnunsundur. Gülegüle oturun yeni evinizde, huzur dolu günler diliyorum :)

canımmmm çok teşekkür ederim yerleştim çok şükür şimdilik keyfimiz yerinde ..

Masallah kuzuya çok tatli ya hiç annesi gibi değilde ablası gibi duruyorsun çok gencmi anne oldun çok avantaj valla

21 yaşında oldum anne :) çok teşekkür ederim

Şu süt ertırıcı tatlı tarifini bana da mesaj atarmısın cnm

ben bı kere gezmıstım merkezını.ben coook begenmıstım cok modern ucuz yasanılası bı sehır.hele o kunefe yokmu aklımdan hıııcc cıkmıyo.ayak ustu tatlıcıları....biri benı durdursunnnn

Ay i bari zaten diger secenekleri gorseydiniz sirnak hakkari agri van falan cok sukur

ay kızlar demin bişi izledm keşke izlemesydm kadın bebeğini nasıl dövüyo anlatamam çoküzüldm içime işledi resmen koycaktm ama etkisinden kurtulamazsınız die koymadım

[video]http://www.....................php?v=121877021327627&set=vb.274314223425&type=2&theater[/video] şuna bak ya içim sızladı resmen
ay çok fena ya izlemedim ama senin alttaki yorumunu okudum, üzüntüden çarpıntım başladı. izlemeyin böyle şeyleri. şeytan kadın pisslikkk, Allahım tez zamanda versin böylelerinin cezasını.
noluyo kız valla coştun yaf biz ekmek yemiyoz sen künefe anlatoyın ay neyse susayım fena olacam

sorma canım eşim bulmuş o gösterdi çok kötü oldum ay evet ya ben mis gibi karışık kızartma yaptm yoğurtlu falan ben yiyemicemmi şimdi ya puffff

kayseride oturanlar ses verin
deneme 1 2 deneme 1 2
gülsün oğuz sen de kayseridesin dimi
biz de bi erciyes buluşması mı yapsak:44:

Şu süt ertırıcı tatlı tarifini bana da mesaj atarmısın cnm
gulsunoguz bende istiyorum o tarifiiiiii
özelden atıyorum kızlar umarım boool bol sut olur zombıcanımla tosuncanımaaa
Ay i bari zaten diger secenekleri gorseydiniz sirnak hakkari agri van falan cok sukur

valla antep ınan yanında parıs kalır.tabı fazla bı beklentın olmasın.batıda dogmus buyumus kımseler denız olmad
an yapamam ben dıyenler ıcın zından olabılır.umarım memnun kalırsınız allah hayırlı komsular versın bıde

he ya nolacak benım bu halımm.bı odtucan olarak el atsanız bana

kız kilon yoksa napcan ye götür kebapları börekleri tatlıları
biz de yemeyeydik zamanında
pek bi eleştirdim kendimi, ama haklıyım malesef.

tatlm sen emzirmionmu sana laf yok çok ağır şeyler yeme emzrme btnce başla işte

ben de minoset alıyorum.. aynen hamileyken fazla atak gelmedi doğmdan 2-3 aya kadar da olmadı bende kurtuldummuki diye seviniyodum :)) ibofen aklımda olsun emzirirken içiliyo mu? aslında ben tedaviye başlamıştım ilaç tedavisi ama, hamile olunca bıraktım

kayseride oturanlar ses verin
deneme 1 2 deneme 1 2
gülsün oğuz sen de kayseridesin dimi
biz de bi erciyes buluşması mı yapsak:44:
ana sen gayserıdemı yasıyonben yakın bı ılcedeyım tek basıma gelemkıne.kocacımda hıc hoslanmaz boyle seylerden ne edeceuk.ahh aptal kafam yaaa orda calısırken kadro almak ıcın anam gılın yanına geldım hay ben aklıma tukureyım cok arıyom merkeziii uzuldum kız.bıde karakız var oda tam kayserılı ıstanbulda yasıyo bazen gelıo kayserıye
tatlm sen emzirmionmu sana laf yok çok ağır şeyler yeme emzrme btnce başla işte
emzırıyorumda regl olduktan sonra sut ıyıce azaldı canım.sızın zayıflama hırsı bende ters teptı.yazdıklarınızı okudukca mutfaga dadanıyom:125::125:
kız kilon yoksa napcan ye götür kebapları börekleri tatlıları
biz de yemeyeydik zamanında
pek bi eleştirdim kendimi, ama haklıyım malesef.

ya benım boyum uzun 176cm oyuzden pek sırıtmıyorum.kılom 81bucuk.ama cıbıldakkene osmanlı hatunları gıbı bıngıl bıngılım

yaff olmadı valla bu. ne güzel gezerdik. bebişleri oynatırdık. neyse artık napalım

yaff olmadı valla bu. ne güzel gezerdik. bebişleri oynatırdık. neyse artık napalım
ya olmadı soyle yaparız mart gıbı gelecegız arabanın bakımı ıcın.esım bızı foruma yada kayserıparka bırakır ben sana onceden haber ederım bulusuruz olmamıbı ramız kofte yaparızsen nerde oturuyosun tatlım gelebılır mısın

kayseriparka çok yakınız. eğer hastalık vs olmazsa gelirim tebi.
Alllaaaaahhh biri köfte mi dediii
sewnin güzel hatırın için pasta bile yeriz o gün

kayseriparka çok yakınız. eğer hastalık vs olmazsa gelirim tebi.
Alllaaaaahhh biri köfte mi dediii
sewnin güzel hatırın için pasta bile yeriz o gün
yasasın yasasın kayserı park bekle bızııııı yuppııııınsallah canım saglıkları yerınde olsunda gorusuruz ınsallah
ay sevıncten cıldıran butun smıleylerı kullanmak ıstıyorum

yasasın yasasın kayserı park bekle bızııııı yuppııııınsallah canım saglıkları yerınde olsunda gorusuruz ınsallah
ay sevıncten cıldıran butun smıleylerı kullanmak ıstıyorum
pişt pipi canın teyzesiiiiiiiiiii ttem benı sokee ettı yaa gercı kendısı daha bır skoe olmus amaaa yaaaaaaaaaa oda son dk degısıklıgı nedenı ıle pipi can annesı olucakkk teyzesii oglumla her yonu ıle arkadas olucakk hemde asker arkadası bılemm olyorlar hehehe

kızlar annelutfen.comun yarısmasına katılacak mısınZ 1YILLIK BEBEK BEZI HEDIYE PREMIUM CAREE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…