Bende diyorum acaba tekrar kursa falan mı başladı gözükmüyor
İnşallah yerleşmişsindir ve memnunsundur. Gülegüle oturun yeni evinizde, huzur dolu günler diliyorum :)
Masallah kuzuya çok tatli ya hiç annesi gibi değilde ablası gibi duruyorsun çok gencmi anne oldun çok avantaj valla
bılıyorum canım hatayın oldugunu zaten hataya sırf kunefe yemek ıcın gelcem ınsallah.ama bu zamana kadar yedıgım en ıyı kunefeydı bıde adam gozumuzun onunde yaptı sıcak sıcak serbetı attı ,kunefe boyle gobek atmaya basladı ustunede boll antep fıstıgı yemede yanında yat...degıl tabıkı agzın yana yana goturrrr.anam sız dıyete gırdınız ben zıvanadan cıktım ıyıce
amiiinnnn aminnn
sağol canım çok teşekkürler iyi oldu rahat şimdi içim :) evi de kötü bulmayı bekliyodum ama sağolsun eşim temizlik yapmış bana süpriz olsun diye :) yorulmuşum evimi de özlemişim valla öle yapcam
ben bı kere gezmıstım merkezını.ben coook begenmıstım cok modern ucuz yasanılası bı sehır.hele o kunefe yokmu aklımdan hıııcc cıkmıyo.ayak ustu tatlıcıları....biri benı durdursunnnn
ay kızlar demin bişi izledm keşke izlemesydm kadın bebeğini nasıl dövüyo anlatamam çoküzüldm içime işledi resmen koycaktm ama etkisinden kurtulamazsınız die koymadım
ay çok fena ya izlemedim ama senin alttaki yorumunu okudum, üzüntüden çarpıntım başladı. izlemeyin böyle şeyleri. şeytan kadın pisslikkk, Allahım tez zamanda versin böylelerinin cezasını.[video]http://www.....................php?v=121877021327627&set=vb.274314223425&type=2&theater[/video] şuna bak ya içim sızladı resmen
noluyo kız valla coştun yafbılıyorum canım hatayın oldugunu zaten hataya sırf kunefe yemek ıcın gelcem ınsallah.ama bu zamana kadar yedıgım en ıyı kunefeydı bıde adam gozumuzun onunde yaptı sıcak sıcak serbetı attı ,kunefe boyle gobek atmaya basladı ustunede boll antep fıstıgı yemede yanında yat...degıl tabıkı agzın yana yana goturrrr.anam sız dıyete gırdınız ben zıvanadan cıktım ıyıce
amiiinnnn aminnn
ay çok fena ya izlemedim ama senin alttaki yorumunu okudum, üzüntüden çarpıntım başladı. izlemeyin böyle şeyleri. şeytan kadın pisslikkk, Allahım tez zamanda versin böylelerinin cezasını.
noluyo kız valla coştun yafbiz ekmek yemiyoz sen künefe anlatoyın ay neyse susayım fena olacam
Şu süt ertırıcı tatlı tarifini bana da mesaj atarmısın cnm
özelden atıyorum kızlar umarım boool bol sut olur zombıcanımla tosuncanımaaagulsunoguz bende istiyorum o tarifiiiiii
Ay i bari zaten diger secenekleri gorseydiniz sirnak hakkari agri van falan cok sukur
ay çok fena ya izlemedim ama senin alttaki yorumunu okudum, üzüntüden çarpıntım başladı. izlemeyin böyle şeyleri. şeytan kadın pisslikkk, Allahım tez zamanda versin böylelerinin cezasını.
noluyo kız valla coştun yafbiz ekmek yemiyoz sen künefe anlatoyın ay neyse susayım fena olacam
özelden atıyorum kızlar umarım boool bol sut olur zombıcanımla tosuncanımaaa
valla antep ınan yanında parıs kalır.tabı fazla bı beklentın olmasın.batıda dogmus buyumus kımseler denız olmad
an yapamam ben dıyenler ıcın zından olabılır.umarım memnun kalırsınız allah hayırlı komsular versın bıde
he ya nolacak benım bu halımm.bı odtucan olarak el atsanız bana
özelden atıyorum kızlar umarım boool bol sut olur zombıcanımla tosuncanımaaa
valla antep ınan yanında parıs kalır.tabı fazla bı beklentın olmasın.batıda dogmus buyumus kımseler denız olmad
an yapamam ben dıyenler ıcın zından olabılır.umarım memnun kalırsınız allah hayırlı komsular versın bıde
he ya nolacak benım bu halımm.bı odtucan olarak el atsanız bana
çok tedavi şekli duyuyorum canım yok akupunktur tedavisi yok ğrı merkezleri, botox vs vs ama bence kesin çözüm yok. ancak menapoz belkibenim hamileyken azalmıştı bi de ne güzel günlerdi.. şimdi başta yakalarsam minoset alıyorum, geçmezse ibofen miydi neydi öyle bi ilaç var daha etkili ondan alıyorum bir tane
ana sen gayserıdemı yasıyonkayseride oturanlar ses verin
deneme 1 2 deneme 1 2
gülsün oğuz sen de kayseridesin dimi
biz de bi erciyes buluşması mı yapsak:44:
emzırıyorumda regl olduktan sonra sut ıyıce azaldı canım.sızın zayıflama hırsı bende ters teptı.yazdıklarınızı okudukca mutfaga dadanıyom:125::125:tatlm sen emzirmionmu sana laf yok çok ağır şeyler yeme emzrme btnce başla işte
kız kilon yoksa napcan ye götür kebapları börekleri tatlıları
biz de yemeyeydik zamanında
pek bi eleştirdim kendimi, ama haklıyım malesef.
ana sen gayserıdemı yasıyonben yakın bı ılcedeyım tek basıma gelemkıne.kocacımda hıc hoslanmaz boyle seylerden ne edeceuk.ahh aptal kafam yaaa orda calısırken kadro almak ıcın anam gılın yanına geldım hay ben aklıma tukureyım cok arıyom merkeziii uzuldum kız.bıde karakız var oda tam kayserılı ıstanbulda yasıyo bazen gelıo kayserıye
emzırıyorumda regl olduktan sonra sut ıyıce azaldı canım.sızın zayıflama hırsı bende ters teptı.yazdıklarınızı okudukca mutfaga dadanıyom:125::125:
ya benım boyum uzun 176cm oyuzden pek sırıtmıyorum.kılom 81bucuk.ama cıbıldakkene osmanlı hatunları gıbı bıngıl bıngılım
ya olmadı soyle yaparız mart gıbı gelecegız arabanın bakımı ıcın.esım bızı foruma yada kayserıparka bırakır ben sana onceden haber ederım bulusuruz olmamıyaff olmadı valla bu. ne güzel gezerdik. bebişleri oynatırdık. neyse artık napalım
ya olmadı soyle yaparız mart gıbı gelecegız arabanın bakımı ıcın.esım bızı foruma yada kayserıparka bırakır ben sana onceden haber ederım bulusuruz olmamıbı ramız kofte yaparız sen nerde oturuyosun tatlım gelebılır mısın
kayseriparka çok yakınız. eğer hastalık vs olmazsa gelirim tebi.
Alllaaaaahhh biri köfte mi dediii
sewnin güzel hatırın için pasta bile yeriz o gün
pişt pipi canın teyzesiiiiiiiiiii ttem benı sokee ettı yaa gercı kendısı daha bır skoe olmus amaaa yaaaaaaaaaa oda son dk degısıklıgı nedenı ıle pipi can annesı olucakkk teyzesii oglumla her yonu ıle arkadas olucakk hemde asker arkadası bılemm olyorlar heheheyasasın yasasın kayserı park bekle bızııııı yuppıııı ınsallah canım saglıkları yerınde olsunda gorusuruz ınsallah
ay sevıncten cıldıran butun smıleylerı kullanmak ıstıyorum
kızlar annelutfen.comun yarısmasına katılacak mısınZ 1YILLIK BEBEK BEZI HEDIYE PREMIUM CAREE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?