- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
ben katıldım canım
KOPYA VER kopya ver bırazcık
bızımkı oyle cok ılgınc degıl edebıyat yapsam nolurkı nerden bılecekler sayın juri uyelerı
slm güzel anneler nasılsınız, uzun zamandır gelemiyordum.
geçmişi okumak çok zor olacak, varmı önemli bir gelişme?
hoşgeldin canım iyiy önemli bişi yok herkez ii maşallah sen nasılsın oğluşun bebişin hamilelik nasıl gidiyo bulantıların falan
Aman nazar değmesin, annelerede bebişlerede...
Bizde iyiyiz çok şükür, bulantım yok aslında ara sıra midem garip oluypr, kazınıyor gibi, sevmediğim bir durum ama bunada şükür demek lazım, hiçbişey yiyemiyorda olabilirdim.
Yarın nasipse doktora gidicem, neredeyse cinsiyet belli olacak ben yeni gidiyorum :)
Bu arada oğlu 1,5 yaşında bir arkadaşım var ve doğum yaptı, kızı oldu çok heveslendim :)
özelden atıyorum kızlar umarım boool bol sut olur zombıcanımla tosuncanımaaa
sana güzel bi örnek olmş canım çok merak ediorum cinsiyetini ya öğrenir öğrenmez haber ver kaç haftalık oldu şimdi
kılzar dun aksam bır tatlı yaptım sut arttırıcı.nıye bunu daha once kımse dememıs bu zamana kadar yaa...yedıkten sonra goguslerım agrımaya basladı.tarıfı verıyımmı rejımdekıler benı dovmezlerse:26::26:
bılıyorum canım hatayın oldugunu zaten hataya sırf kunefe yemek ıcın gelcem ınsallah.ama bu zamana kadar yedıgım en ıyı kunefeydı bıde adam gozumuzun onunde yaptı sıcak sıcak serbetı attı ,kunefe boyle gobek atmaya basladı ustunede boll antep fıstıgı yemede yanında yat...degıl tabıkı agzın yana yana goturrrr.anam sız dıyete gırdınız ben zıvanadan cıktım ıyıce
amiiinnnn aminnn
Bunu söylemeye artık utanıyorum ama kaç haftalık olduğunu henüz bilemiyorum, çünkü sata göre çok küçüktü, bir dahakş gelişinde öğrenirsin demişti.
Yarın öğreniriz artık...
hoşbulduk :) bi toparlanayım bende toplaşalım ders programın göre sana uygun bigün ayarlayalım janet de gelir :=)
anneanneme yoğurt niye uzar diye sordum ineğin doğumu yaklaştıysa dedi sen hazır sütle yapıyodun dimi?
benimki de çok uyanıyo dün akşam senin 7 tahıllıdan verdim azıcık çok sevdi.. daha ek gıda deneyimimiz elma suyu ve portakal suyu 1er hafta.. dün akşamda anne sütlü tahıllı.. şimdi neye geçsem iyi olur? patatesli şeyler yapayımmı? pütürlüyü 2 hafta önce zor yiyip kusmuştu
Aynı ben emzirmesem ac yasarım yoksa kolay gıtmez o kılolarben başladımmı rejme acıkmam tatlm kafaya koymam yeterli sağlıklı diil ama yoksa gtmicek kilo napıyım gt kız gt başında ağrımış zaten
ben kullanıorum canım ya bazen pekmez verdğmde onu vermiyorumkızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus.yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var
Aynı ben emzirmesem ac yasarım yoksa kolay gıtmez o kılolar
kızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus.yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var
Leke için diş doktorları sensodyn le fırcalasın dıyokızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus.yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var
pişt pipi canın teyzesiiiiiiiiiii ttem benı sokee ettı yaa gercı kendısı daha bır skoe olmus amaaa yaaaaaaaaaa oda son dk degısıklıgı nedenı ıle pipi can annesı olucakkk teyzesii oglumla her yonu ıle arkadas olucakk hemde asker arkadası bılemm olyorlar hehehe
Uyyy elammm kurbanee yıyım ballariniela hanım muhallebiyi kendi yemek istio napim salayım yakasını gtsin dimi teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?