2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler nasılsınız, uzun zamandır gelemiyordum.
geçmişi okumak çok zor olacak, varmı önemli bir gelişme?

slm güzel anneler nasılsınız, uzun zamandır gelemiyordum.
geçmişi okumak çok zor olacak, varmı önemli bir gelişme?

hoşgeldin canım iyiy önemli bişi yok herkez ii maşallah sen nasılsın oğluşun bebişin hamilelik nasıl gidiyo bulantıların falan

hoşgeldin canım iyiy önemli bişi yok herkez ii maşallah sen nasılsın oğluşun bebişin hamilelik nasıl gidiyo bulantıların falan

Aman nazar değmesin, annelerede bebişlerede...
Bizde iyiyiz çok şükür, bulantım yok aslında ara sıra midem garip oluypr, kazınıyor gibi, sevmediğim bir durum ama bunada şükür demek lazım, hiçbişey yiyemiyorda olabilirdim.
Yarın nasipse doktora gidicem, neredeyse cinsiyet belli olacak ben yeni gidiyorum :)
Bu arada oğlu 1,5 yaşında bir arkadaşım var ve doğum yaptı, kızı oldu çok heveslendim :)

sana güzel bi örnek olmş canım çok merak ediorum cinsiyetini ya öğrenir öğrenmez haber ver kaç haftalık oldu şimdi

sana güzel bi örnek olmş canım çok merak ediorum cinsiyetini ya öğrenir öğrenmez haber ver kaç haftalık oldu şimdi

Bunu söylemeye artık utanıyorum ama kaç haftalık olduğunu henüz bilemiyorum, çünkü sata göre çok küçüktü, bir dahakş gelişinde öğrenirsin demişti.
Yarın öğreniriz artık...

cnmmm ben hatayda yasıyorum yolunuz duserse mutlaka beklerım

Bunu söylemeye artık utanıyorum ama kaç haftalık olduğunu henüz bilemiyorum, çünkü sata göre çok küçüktü, bir dahakş gelişinde öğrenirsin demişti.
Yarın öğreniriz artık...

olsun canım zaten beklemedğin bi anda oldu bilmemen çok normal öğrenirsin yarın nolcak

Evet canım şimdilik hazır sütle, eşim bir yer bulmuş bakalım taze süt alabileceğimiz, adamın inekleri hamileymiş, doğurunca alıcaz oradan iki günde bir. 7 tahıllıyı benim kuzucan da çok seviyor. 6 ayı çoktan geçtiniz, artık sabahları kahvaltıya başlanabilir diye düşünüyorum, azıcık yumurta sarısından başlayıp arttırabilirsin. Biraz tuzsuz peynir, biraz anne sütlü tahıllı :) Oh afiyet olsun kızıma :) Yoğurt da verilebilir. Sebze pürelerini ben hala tel süzgeçten geçiriyorum, başlarda blendır yapıyordum sonra tel süzgeç daha iyi gibi geldi. Biraz pütür oluyor, yavaş yavaş arttırıcam pütürü. Ama tam taneli 9-10 ayı buluyor neredeyse yemesi, ilk oğlumda öyle olmuştu. Sebze çorbasını da düzenli verebilirsin. Yavaş yavaş alışır. Ben şu anda sabah tahıllı kahvaltı, öğlen meyve ardından sebze çorbası, akşamüstü yoğurt ve emdiği kadar da süt şeklinde gidiyorum. Akşam mama da versem yoğurt da versem emzirsem de uyanıyor. O yüzden akşam sadece emziriyorum. Kahvaltı (Mamayla bulamaç veriyorum ben, anneme kıyamıyorum ayrı ayrı verdirmeye, büyük kuzu da var sabahları) ve yoğurt hariç iki çay bardağı ek gıda kuralına uyuyorum. Çok fazla vermiyorum çorbayı da meyveyi de. Bizim doktor bir de iyice un haline getirilmiş iki fındık yarım ceviz de önerdi.

kızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus. yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var

kızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus. yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var
ben kullanıorum canım ya bazen pekmez verdğmde onu vermiyorum
Aynı ben emzirmesem ac yasarım yoksa kolay gıtmez o kılolar

aynen şekerim ya sen naptın bugün görünmedin kız pek

bende anemi yok, emziriyorum hem, hem de bebişe de arada pekmez, kıyma vs verdiğim için kullanmıyorum canım.

ela hanım muhallebiyi kendi yemek istio napim salayım yakasını gtsin dimi teyzoşlar

Eklentiler

• $CIMG2224 (Medium).webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $CIMG2230 (Medium).webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 28
Leke için diş doktorları sensodyn le fırcalasın dıyo Bende ferrum hatta arada verıyorum unuttum. Paraben verecegımız ilaçlardada var agrınkesıcılerde takılmayın
benım oglan hastaydu dr gıttık alacaklarım vardı dısarı cıktım komsuya gıttım felan fılan gıremedım 2 gundur

demmircan hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…