2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlişkom naber

kızı sallıyom ayağımda, hala uyumadı kokoş ayyy agu ayol diyip duruo
Nolsun ya kurtlar vadısı izliyorum. Bizimki ilacı içtı uyudu megersem 160 mg parastemol varmıs. Insan evladıysa sabaha kadar uyur.
bi dakka yaa yeni bir hamilemi var yoksa?
Bilmiyozkı merakdayız. Sen baslattın bunu biliyosun dimi. Sımdi hepiniz 2013 agustos annelerıne gidersınız

idil beray'ım hasta oldu teyzeleri ateşi çıktı önceki gece dün doktora götürdük kan ve idrar tahlili temiz çıktı kültürün sonucunu cumartesi alıcaz şimdilik ateş düşürücü verdi 3 saat arayla ateş takibi yapıyor ve ilaç veriyorum. başına gelen var mı sadece ateş çıkıyor başka hiçbir bulgu yok diş falan değil dedi doktor..dua edin bize..bu ara herşey üst üste geliyor nedense Allah'ım sen hayırlara çıkar...burada neler oluyor bakamıyorum umarım herşey yolundadır herkesi öperim kuzuları da

ay ben demin okudumda anlam verememiştim gerçekten hamilemi acep

bilmiyorum ki aşkitoşkom :44: pipican kelimesini biz kullanıyoz, kızın yazdığı işkillendirdi beni direk heyecan yaptım gerçi öyle olsa kendi gelip bizle paylaşırdı diye umut etmekteyim...

aha topic ne kadar kalabalık. kızı uyuttum normalde cumburlop yatağa giderim, yarım saat mola verdim kendime

Cok gecmiş olsun Bşzimkindede ates harıc hepsi mevcut. Bı virus var vvucutta buyuk ihtimallede ıdrar Yolu enf benım kızım her ay olurdu sagolsun hastane evımız gıbıydı. Cok cıkarsa sakn telas yapma sok ılık suya ilaçla felan ugrasma. Ben 39.9 lari gormus biri olaradk tavvsiyem ilik dus

çok geçmiş olsun canım, bizim de geçen ay öyle ateşimiz yükselmişti, sadece ateş wardı. kan tahlilinde mikrop çıkmıştı. antibiyotikle hemencecik geçmişti. ama sizin kan tahliliniz temiz çıkmış.

tamam teşekkürler yarın sabah bi kahvaltı deneyelim zaten öğleyin meyve suyu içiyo akşam da tahıllı kahvaltıya da geçtik mi kaptık bu işi en çok ek gıdaya geçiş zor geliyo bana inşllah sorunsuz halladeriz herkesler atlattı bu dönemi biz yavaştan takipteyiz :)

Son düzenleme:
Herkese günaydın ilk iş günüm heyecan bastı tabi uykuda zombican gece yine nobetteydi iş yerinden giremicem aklimfa sizde olcak cancanlari ve hepinizi çok opuyoruz oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…