2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilacın adını yanlış yazmışım. daha doğrusu ilacın içeriğinde o madde var ama adı advil. dün akşam gittim yemekten sonra aldım da geçti valla ama bugün de her an ağrıyacak gibi. bir kurtulamadık gitti şu ağrıdan
ela hanım muhallebiyi kendi yemek istio napim salayım yakasını gtsin dimi teyzoşlar

yerim ben onun o muhallebili yanaklarını

geçmiş olsun ikoncanıma

Nihayet güneşi gördük veeeeeeee :119::119::119: YAŞASIN BUGÜN CUMA :119::119::119:

dun hava nasıldı bu gun nasıl ya baya kasvetlı bır hava yagmurluu cnm sıkıldı sankı yaz gelsede rahatlasakk
Bizde de tam tersi canım ,bugün güneşi gördük nihayet .

Hayırlı olsun Antep'in çok güzel olduğunu söylerler hep..

ayy valla havadan mıdır nedir benim de migrenim tuttu

Benim başağrısının nedeni bugün bulundu ; kabloların toplandığı yerler oluyo ya tabanda ,orda böcek görmüş bizim çaycı , basmış naftalini birgün önce , dün odadaki herkes baygınlık noktasına gelince hatırlamış saftirik ,bana da çıkarken söylediler ,ölüyoduk nerdeyse :111::111::111:

ay kızlar demin bişi izledm keşke izlemesydm kadın bebeğini nasıl dövüyo anlatamam çoküzüldm içime işledi resmen koycaktm ama etkisinden kurtulamazsınız die koymadım
Koyma da izleme deböyle şeyler yaaa

özelden gönder canım çok merak ettim
Bana da bi gönderin yaaaa ,özelden alanlar tarifi ben de istiyom

kızlar annelutfen.comun yarısmasına katılacak mısınZ 1YILLIK BEBEK BEZI HEDIYE PREMIUM CAREE
Ne yarışmasıymış bu ,ne soruyolar ?:44:

slm güzel anneler nasılsınız, uzun zamandır gelemiyordum.
geçmişi okumak çok zor olacak, varmı önemli bir gelişme?
Bizde normal şeyler şekerim , sendeki haberleri bekliyoruz

kızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus. yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var
Ferrum kullanıyorum ,diş lekeleri zamanla geçiyo diye biliyorum ,yeğenlerimde geçmişti....

ela hanım muhallebiyi kendi yemek istio napim salayım yakasını gtsin dimi teyzoşlar
Ela muhallebi yesin ben Ela'yı yiyim olmaz mııııı ?

demmircan hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Ben bişe anlamadım o mesajdan beee ,alıntı yaptığı kişiye hitaben bişey söylüyo da,heyecandan ne söylediği anlaşılmıyo...Bizim orjinal pipicanımızla bi alakası yok bence

Canımmm ,geçmiş olsun kuzuma , bi virüs salgını var sanırım çoğu bebek ateşli ....

Eki Görüntüle 644841 Bugunun ilk fotosu bizden olsun devamini suz getirin

Bu fotonun üstüne foto mu onulur tatlişkom , keyfini yerim ben onun

Becerikli ve bol çeşitli anneler ;
şu tariflerinizi ekleseniz şu topike de faydalansak ...Büyüyo artık bu veletler ,hayat boyu havuç patates mi yediricez :125::125::125:

günaydın bebişkoların ta kendileri

zoddirik kafam, sabah baktım Talya hafif hareket ediyor ama gözler kapalı. belki dedim acıkmıştır emzireyim de öyle geçeyim içeri kahvaltı edeyim. emdi, uyandı fıldır fıldır neyseki 1-2 saat oyaladım da şimdi uyudu

Küçük kovboydan da günaydınlarr.
Eki Görüntüle 644869
benim kiz gormesin en buyuk hayali kovboy olmakti. At hastasidir da at binmeye gidince kendini kovboy saniyo.

Becerikli ve bol çeşitli anneler ;
şu tariflerinizi ekleseniz şu topike de faydalansak ...Büyüyo artık bu veletler ,hayat boyu havuç patates mi yediricez :125::125::125:
ben zaten dun aksam corbanin taninda kek yedirdim ekmek niyetini yakinda salata eklemessem iyidir.
Neyse hadi anam tutmayin beni ev temizliyim bitince gorusuruk

Günaydın wavy'immm nasıl geçti gecen

bebeğiniz olucanı nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl sölediniz yarışması kazanana 1 yıllık bebek bezi hediye tatlım

bebeğiniz olucanı nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl sölediniz yarışması kazanana 1 yıllık bebek bezi hediye tatlım

Hmmm , benden ilginç bi hikaye çıkmaz ; çok sıradan ; adetin günü geçer , kan testi yapılır ,öğrenirsin ,herifi ararsın ,herif heyecanlanır erkenden gelir ,1 hafta sonra yataklara düşersin ,4,5 ay hastanede serumla beslenirsin , sonra doğurursun...Hiç katılmayayım daha iyi ,bu hikayeyle 1 paket ıslak mendil bile vermezler bana

cnmmm ben hatayda yasıyorum yolunuz duserse mutlaka beklerım
ayy tesekkur ederız canım seve seve gıdıcanı yemeden kunefe yemem
demmircan hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Neee Hamilemiymiş?

bende okudum o mesajı ama bişi anlamadım :44:
hamilemiymiş ya çabuk aydınlatın beni de
zambakcım senin de bebişin ii olduuna çok sevindim
yoook beyaaa
suzan kardesımın arkadası.ıkısıde hamıleler.kız kardesım hazıran annelerıne takılıyo.ordada erkek bebıslere pıpıcan kız bebıslere kukucan dıyorlarmıs.demırcanla alakası yok.kardesımın kızı olacaktıı dun doktor pipi goruyorum demıs hepımız aval aval kaldıkpembe pembe cıcıler oruldu hazırlıklar yapıldı herkes sokta..ısımler bulundu...
tamamen yanlıs anlasılma demırcanın pipicanı degıl bu bacımın kukucanının pipican olması butun mesele

günaydııın, biz artık erken kalkıyoruz.
Oğluşum çığlıkla uyandırıyor beni, keşke gece sık uyanmalarımızda bitse çok iyi olacak...
Bugün minik pıtpıtı görmeye gidicez ilkkez, belki cinsiyeti bile belli olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…