ben de minoset alıyorum.. aynen hamileyken fazla atak gelmedi doğmdan 2-3 aya kadar da olmadı bende kurtuldummuki diye seviniyodum :)) ibofen aklımda olsun emzirirken içiliyo mu? aslında ben tedaviye başlamıştım ilaç tedavisi ama, hamile olunca bıraktım
ela hanım muhallebiyi kendi yemek istio napim salayım yakasını gtsin dimi teyzoşlar
idil beray'ım hasta oldu teyzeleri ateşi çıktı önceki gece dün doktora götürdük kan ve idrar tahlili temiz çıktı kültürün sonucunu cumartesi alıcaz şimdilik ateş düşürücü verdi 3 saat arayla ateş takibi yapıyor ve ilaç veriyorum. başına gelen var mı sadece ateş çıkıyor başka hiçbir bulgu yok diş falan değil dedi doktor..dua edin bize..bu ara herşey üst üste geliyor nedense Allah'ım sen hayırlara çıkar...burada neler oluyor bakamıyorum umarım herşey yolundadır herkesi öperim kuzuları da
Sevalcim cok gecmis olsun en kisa zamanda iyilesir insallah idilcikGunaydin agustos bocekleri ve anneleri
Eki Görüntüle 644841 Bugunun ilk fotosu bizden olsun devamini suz getirin
Bizde de tam tersi canım ,bugün güneşi gördük nihayet .dun hava nasıldı bu gun nasıl ya baya kasvetlı bır hava yagmurluu cnm sıkıldı sankı yaz gelsede rahatlasakk
Hayırlı olsun Antep'in çok güzel olduğunu söylerler hep..
ayy valla havadan mıdır nedir benim de migrenim tuttu
Koyma da izleme deböyle şeyler yaaaay kızlar demin bişi izledm keşke izlemesydm kadın bebeğini nasıl dövüyo anlatamam çoküzüldm içime işledi resmen koycaktm ama etkisinden kurtulamazsınız die koymadım
Bana da bi gönderin yaaaa ,özelden alanlar tarifi ben de istiyomözelden gönder canım çok merak ettim
Ne yarışmasıymış bu ,ne soruyolar ?:44:kızlar annelutfen.comun yarısmasına katılacak mısınZ 1YILLIK BEBEK BEZI HEDIYE PREMIUM CAREE
Bizde normal şeyler şekerim , sendeki haberleri bekliyoruzslm güzel anneler nasılsınız, uzun zamandır gelemiyordum.
geçmişi okumak çok zor olacak, varmı önemli bir gelişme?
Ferrum kullanıyorum ,diş lekeleri zamanla geçiyo diye biliyorum ,yeğenlerimde geçmişti....kızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus.yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var
Ela muhallebi yesin ben Ela'yı yiyim olmaz mııııı ?ela hanım muhallebiyi kendi yemek istio napim salayım yakasını gtsin dimi teyzoşlar
Ben bişe anlamadım o mesajdan beee ,alıntı yaptığı kişiye hitaben bişey söylüyo da,heyecandan ne söylediği anlaşılmıyo...Bizim orjinal pipicanımızla bi alakası yok bencedemmircan hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Canımmm ,geçmiş olsun kuzuma , bi virüs salgını var sanırım çoğu bebek ateşli ....idil beray'ım hasta oldu teyzeleri ateşi çıktı önceki gece dün doktora götürdük kan ve idrar tahlili temiz çıktı kültürün sonucunu cumartesi alıcaz şimdilik ateş düşürücü verdi 3 saat arayla ateş takibi yapıyor ve ilaç veriyorum. başına gelen var mı sadece ateş çıkıyor başka hiçbir bulgu yok diş falan değil dedi doktor..dua edin bize..bu ara herşey üst üste geliyor nedense Allah'ım sen hayırlara çıkar...burada neler oluyor bakamıyorum umarım herşey yolundadır herkesi öperim kuzuları da
Eki Görüntüle 644841 Bugunun ilk fotosu bizden olsun devamini suz getirin
Küçük kovboydan da günaydınlarr.
Eki Görüntüle 644869
benim kiz gormesin en buyuk hayali kovboy olmakti. At hastasidir da at binmeye gidince kendini kovboy saniyo.Küçük kovboydan da günaydınlarr.
Eki Görüntüle 644869
ben zaten dun aksam corbanin taninda kek yedirdim ekmek niyetini yakinda salata eklemessem iyidir.Becerikli ve bol çeşitli anneler ;
şu tariflerinizi ekleseniz şu topike de faydalansak ...Büyüyo artık bu veletler ,hayat boyu havuç patates mi yediricez :125::125::125:
günaydın bebişkoların ta kendileri
zoddirik kafam, sabah baktım Talya hafif hareket ediyor ama gözler kapalı. belki dedim acıkmıştır emzireyim de öyle geçeyim içeri kahvaltı edeyim. emdi, uyandı fıldır fıldırneyseki 1-2 saat oyaladım da şimdi uyudu
Soruya bak vahy geldi oyle ogrendim yazicam tobe tobee. Actim telefon ahanda hamileyim naneyi yedik dedim derrmisiiimmmbebeğiniz olucanı nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl sölediniz yarışması kazanana 1 yıllık bebek bezi hediye tatlım
bebeğiniz olucanı nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl sölediniz yarışması kazanana 1 yıllık bebek bezi hediye tatlım
ayy tesekkur ederız canım seve seve gıdıcanı yemeden kunefe yememcnmmm ben hatayda yasıyorum yolunuz duserse mutlaka beklerım
demmircan hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Neee Hamilemiymiş?
yoook beyaaabende okudum o mesajı ama bişi anlamadım :44:
hamilemiymiş ya çabuk aydınlatın beni de
zambakcım senin de bebişin ii olduuna çok sevindim
Nolduki ozel bi gunmuydu. Partiyemi gittiGünaydın wavy'immm nasıl geçti gecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?