2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben adama tuvaletten bağırdım koş koş gek bak iki çzgi die bu yazılırmı dedğin gibi sevnçler sonra bulantılar iyiyde bu ilginç şekilde nasıl sölenr evlilk teklifi değilki bu

ben hıkaye uydurup sansımı denıycem.bırıncı olursam bırer paket yollarım kız sıze alıcı odemeli

Günaydın wavy'immm nasıl geçti gecen

iyiydi gözbebeğim, klasik bebekli aile akşamları işte

akşam bi bakayım dedim, öğleden sonra çıkmak zorunda kalmıştım arkadaşlarım uğrayınca, anaa bi baktım kızın biri pipican vs yazmış. heyecan yaptım

demmircan dan açıklama bekliyoruz di mi topic?

Umayto nasıl, mızırıkları azaldı mı azıcık?

Heee iyi bari bizde hamile sanduyduk. O pempe ciciler yalan oldu yani. Hayirlisi olsun.

süt ARTTIRICI TATLI
kızlar ozelden mesaj 10dakkada bır atılıyor yogun ıstek uzerıne ,dıyettekılerınde affına sıgınarak burdan paylastım gıttiiii
incir uyusturması:
belkı daha once duymussunuzdur.ben bımden bı paket ıncır aldım.onu ınce ınce dogradım ıcıne 2 avuc kadar toz seker attım ve yogurmaya basladım.bıryandanda ocakta 1bucuk -2lıtre kadar sut kaynattım.(kutu sut olmayacak tutmuyor)ıncırler hamur kıvamına gelınce ıcıne kaynayan sutten 3kepce attım kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.bu karısım bızım mayamız oluyor.sonra kaselere bu mayadan paylastırdım(7kase cıktı)daha sonra kaynayan sutlerıde mayaların uzerıne doktum ve bır kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.ustlerıne bır tepsı ve sıcak tutması ıcın kalın bır ortu kapattım.mayalanmaya bıraktım.1saat sonra muhallebı gıbı oluyor.buz dolabına kaldırdım soguyunca hupplettım.bol sutlu gunler hatunlar

Nolduki ozel bi gunmuydu. Partiyemi gitti
Wavy cim eee o demircan hamilemiymis konunun sonu nasil baglandi

kız Ata Demirer komik hatunsun sen,demiş miydim?
gulsunoguz basın açıklaması yapmış sağolsun

Allah yüzünüzü güldürsün, hep bi kız istiyodun inşallah gülyüzlü bi kızın olur aynı avatarındaki gibi. sağlıklı, hayırlı bi evladın olur inşallah

Hala isteyip istemediğimden emin olmasamda, hayırlısı diyorum.
Öncelikle sağlıklı bir evlat olur inş. birazda sakin olsunda abiye örnek olsun yaa :)

Heee iyi bari bizde hamile sanduyduk. O pempe ciciler yalan oldu yani. Hayirlisi olsun.
sorma yaaa hemde nasıl guzeller.bende bez pasta yapmıstım pembe pembe hemıde 3katlı offf ne hayyallerım vardııı...
kız Ata Demirer komik hatunsun sen,demiş miydim?
gulsunoguz basın açıklaması yapmış sağolsun

topıkte yaratttıgımız kargasadan yanlıs anlasılmadan dolayı herkesten ozur dılıyoruz arkadaslar.sımdı hava durumuna baglanıyoruz

Hatirlamak istemedigim gunlerdi ogrendigimin ertesi gunu psikolojikmiydi artik bilmem daysnilmaz bulantilar kusmalar yasadim ilaclar fayda etmedi. Dr Enson kemoterapi bulantisina verilen ilactan verdi oda fayda etmedi. Cubuk krakerden igrendim. Ayva ya dua ettim. Cok zor gecti benim onu anlatsam beni yilin hamilesi secerlerdi 5 yillik gonderirlerdi bezi

sütlü bişeymiş allahtan canım çekmedi sütü ağzıma koyamıyorum kokusuna bile tahammül edemiyorum ama sevenlere afiyet olsun canım bol süt yapsında o önemli

ah kıyamam benimde kötü başladı ama öyle çok sürmedi allahtan şiddetlisi geçtikten sonra sadece geceleri bulanıyodu insan iknci hamilelğni bulantı yüzünden göze alamıcak valla

Öncelikle sağlıklı bir evlat olur inş. birazda sakin olsunda abiye örnek olsun yaa :)

ay oyle deme yaa hısseder mınık kusum...uzulur sonra annesiii.ılk sen degılsınkı bak topıgımızde bıle orneklerı var alsenın kuzucukları ,fovfov vardı bıde ne kadar sekerler guzel seyler dusun guzel olsun zambakcım.kolay olmayacak tabı ama allah kolaylık verecektır.guzel saglıklı haberler al ınsallah

çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin

kuşummmmm ne güzel söledin ya çok hoşuma gitti karnından bi canlı göğsünden bi yavru beslemek ne güzelllll

ah kıyamam benimde kötü başladı ama öyle çok sürmedi allahtan şiddetlisi geçtikten sonra sadece geceleri bulanıyodu insan iknci hamilelğni bulantı yüzünden göze alamıcak valla
Yok be benim kizda ben hic bulanti yasamadim farkli cinsiyettemi oyle oluyo bilmem.

O nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyo bole sen soyle ben dinliyim

bebeğiniz olucanı nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl sölediniz yarışması kazanana 1 yıllık bebek bezi hediye tatlım

Gunaydin herkeze
Benden cikar mi ki hikaye dis gebelikten suphe edilipte bebegin rahimde olmasini dilerken iki tane kalp atisiyla karsilastim sonrasi ni hatirlamiyorum evdeydim

O nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyo bole sen soyle ben dinliyim

yoook bagrından degıl odtucanlıgından gelıyooobıde hangı bolum oldugunu soylese hatun desıfre etmıyo kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…