Hmmm , benden ilginç bi hikaye çıkmaz ; çok sıradan ; adetin günü geçer , kan testi yapılır ,öğrenirsin ,herifi ararsın ,herif heyecanlanır erkenden gelir ,1 hafta sonra yataklara düşersin ,4,5 ay hastanede serumla beslenirsin , sonra doğurursun...Hiç katılmayayım daha iyi ,bu hikayeyle 1 paket ıslak mendil bile vermezler bana
Hmmm , benden ilginç bi hikaye çıkmaz ; çok sıradan ; adetin günü geçer , kan testi yapılır ,öğrenirsin ,herifi ararsın ,herif heyecanlanır erkenden gelir ,1 hafta sonra yataklara düşersin ,4,5 ay hastanede serumla beslenirsin , sonra doğurursun...Hiç katılmayayım daha iyi ,bu hikayeyle 1 paket ıslak mendil bile vermezler bana
Günaydın wavy'immm nasıl geçti gecen
Heee iyi bari bizde hamile sanduyduk. O pempe ciciler yalan oldu yani. Hayirlisi olsun.ayy tesekkur ederız canım seve seve gıdıcanı yemeden kunefe yemem
yoook beyaaa
suzan kardesımın arkadası.ıkısıde hamıleler.kız kardesım hazıran annelerıne takılıyo.ordada erkek bebıslere pıpıcan kız bebıslere kukucan dıyorlarmıs.demırcanla alakası yok.kardesımın kızı olacaktıı dun doktor pipi goruyorum demıs hepımız aval aval kaldıkpembe pembe cıcıler oruldu hazırlıklar yapıldı herkes sokta..ısımler bulundu...
tamamen yanlıs anlasılma demırcanın pipicanı degıl bu bacımın kukucanının pipican olması butun mesele
Soruya bak vahy geldi oyle ogrendim yazicam tobe tobee. Actim telefon ahanda hamileyim naneyi yedik dedim derrmisiiimmm
Nolduki ozel bi gunmuydu. Partiyemi gitti
Wavy cim eee o demircan hamilemiymis konunun sonu nasil baglandi
günaydııın, biz artık erken kalkıyoruz.
Oğluşum çığlıkla uyandırıyor beni, keşke gece sık uyanmalarımızda bitse çok iyi olacak...
Bugün minik pıtpıtı görmeye gidicez ilkkez, belki cinsiyeti bile belli olmuştur :)
kız Ata Demirerkomik hatunsun sen,demiş miydim?
gulsunoguz basın açıklaması yapmış sağolsun
Allah yüzünüzü güldürsün, hep bi kız istiyodun inşallah gülyüzlü bi kızın olur aynı avatarındaki gibi. sağlıklı, hayırlı bi evladın olur inşallah
sorma yaaa hemde nasıl guzeller.bende bez pasta yapmıstım pembe pembe hemıde 3katlı offf ne hayyallerım vardııı...Heee iyi bari bizde hamile sanduyduk. O pempe ciciler yalan oldu yani. Hayirlisi olsun.
kız Ata Demirerkomik hatunsun sen,demiş miydim?
gulsunoguz basın açıklaması yapmış sağolsun
süt ARTTIRICI TATLI
kızlar ozelden mesaj 10dakkada bır atılıyor yogun ıstek uzerıne ,dıyettekılerınde affına sıgınarak burdan paylastım gıttiiii
incir uyusturması:
belkı daha once duymussunuzdur.ben bımden bı paket ıncır aldım.onu ınce ınce dogradım ıcıne 2 avuc kadar toz seker attım ve yogurmaya basladım.bıryandanda ocakta 1bucuk -2lıtre kadar sut kaynattım.(kutu sut olmayacak tutmuyor)ıncırler hamur kıvamına gelınce ıcıne kaynayan sutten 3kepce attım kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.bu karısım bızım mayamız oluyor.sonra kaselere bu mayadan paylastırdım(7kase cıktı)daha sonra kaynayan sutlerıde mayaların uzerıne doktum ve bır kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.ustlerıne bır tepsı ve sıcak tutması ıcın kalın bır ortu kapattım.mayalanmaya bıraktım.1saat sonra muhallebı gıbı oluyor.buz dolabına kaldırdım soguyunca hupplettım.bol sutlu gunler hatunlar
Hatirlamak istemedigim gunlerdi ogrendigimin ertesi gunu psikolojikmiydi artik bilmem daysnilmaz bulantilar kusmalar yasadim ilaclar fayda etmedi. Dr Enson kemoterapi bulantisina verilen ilactan verdi oda fayda etmedi. Cubuk krakerden igrendim. Ayva ya dua ettim. Cok zor gecti benim onu anlatsam beni yilin hamilesi secerlerdi 5 yillik gonderirlerdi bezi
Hala isteyip istemediğimden emin olmasamda, hayırlısı diyorum.
Öncelikle sağlıklı bir evlat olur inş. birazda sakin olsunda abiye örnek olsun yaa :)
Hala isteyip istemediğimden emin olmasamda, hayırlısı diyorum.
Öncelikle sağlıklı bir evlat olur inş. birazda sakin olsunda abiye örnek olsun yaa :)
çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin
Yok be benim kizda ben hic bulanti yasamadim farkli cinsiyettemi oyle oluyo bilmem.ah kıyamam benimde kötü başladı ama öyle çok sürmedi allahtan şiddetlisi geçtikten sonra sadece geceleri bulanıyodu insan iknci hamilelğni bulantı yüzünden göze alamıcak valla
O nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyo
çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin
Yok be benim kizda ben hic bulanti yasamadim farkli cinsiyettemi oyle oluyo bilmem.
bebeğiniz olucanı nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl sölediniz yarışması kazanana 1 yıllık bebek bezi hediye tatlım
O nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyobole sen soyle ben dinliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?