2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya dün biyerde kadın yazmış çocuğum 4 aylıkken sayı saymaya başladı zıplamaya başladı 8 aylıkken konuşmaya başladı die 4 aylık bebek sayımı sayar

çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin
Organizasyon yapalim sohbetli aksamlar diye sen seyirciyle sohbet et ozlu sozler paylas milleti aglar ben standup yapip guldureyim geceyi kapatip parayi indire gandi yapalim nail fikir

çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin

haklısın, üzerimde öyle bir psikolojik baskı varki sevinemiyorum bile.
yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum, hala bu durumu suç gibi görenler olsada, şükür diyorum.
Şimdi amin desem olurmu?
Ben yinede diyeyim. Amin...

O nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyo bole sen soyle ben dinliyim

kuşummmmm ne güzel söledin ya çok hoşuma gitti karnından bi canlı göğsünden bi yavru beslemek ne güzelllll

içimden dökülüverdi canlarım...

yoook bagrından degıl odtucanlıgından gelıyooobıde hangı bolum oldugunu soylese hatun desıfre etmıyo kendını

anlamadım gülsüncan

Gunaydin herkeze
Benden cikar mi ki hikaye dis gebelikten suphe edilipte bebegin rahimde olmasini dilerken iki tane kalp atisiyla karsilastim sonrasi ni hatirlamiyorum evdeydim
senden hikayenin babasi cikar anlat ibretlik öykunü

yoook bagrından degıl odtucanlıgından gelıyooobıde hangı bolum oldugunu soylese hatun desıfre etmıyo kendını
Kesin edebiyatci kiz bu universitede dekan prof felan olmasin.
ya dün biyerde kadın yazmış çocuğum 4 aylıkken sayı saymaya başladı zıplamaya başladı 8 aylıkken konuşmaya başladı die 4 aylık bebek sayımı sayar
O kadin bise ictiyse cocuga ingilizce sarki bile soyluyo der kafasi iyidir

Gunaydin herkeze
Benden cikar mi ki hikaye dis gebelikten suphe edilipte bebegin rahimde olmasini dilerken iki tane kalp atisiyla karsilastim sonrasi ni hatirlamiyorum evdeydim
kesın cıkar esım bayılmıs annem yıgılmıs ben ıkı seksen uzanmısım gıbı dramatık seylerde eklersen cıkar.hatta dogumda ucuz dunyaya getırdım dersen kesın bırıncı olursun.normalde 48 paket yolluyolar sıze 3*48=144 paket yollamaları lazım.buda ıslerıne gelmez sen umıdı kes bacım olacak gıbı degıl

günaydıınnn herkesee dun aylık kontrolumuz vardı iyi gecti cok sukur kızım 9.300 kilo 71 cm olmuşş cok iyi kilo almış koladandır o koladan dedim içimden kızımın sesinde bi değişiklik vardı 2 gundur meger yavrumun sesi kısılmışş oyle bizim ses kısılmamız gibi olmadıgından anlayamamıştık bi gece cok aglamıştı ondan olurmuşş ama bogazında sıkıntı yokmuş sukur.biz sıramızı beklerkeen yanımızda bir pıtırcık daha vardıı oda 27 agustos doğumluymuş durunun mama baba gibi seyler soyleyip soylemediğini sordu bende yooo dedim anlamsız seyler cıkıyor pek nadirdee hiç öyle baba dediğini duymadıkkk açıkcasıı birde kadın demezmi bizimki 1.5 aydır diyor diyee gulsemmi aglasammı bilemedim hemen dr a girdiğimizde sordum nede olsaa adım pimpiriklii 6 aylık çocuk oyle seyleri bilinçli dermiymiş dedi o kadını kınadı ohhhhson rotamızıda oldukk o sekerli ilacı kusma isteğiylee zorla bitirdi kızım sekerli şeyleri sevmiyor sebze corbası yogurt anne sutu yumurta peynir meyve suyu içecek dedidee 1 gune bukadar seyi biz nasıl sıgdıracaz inanın bilmiyorum:26:

Son düzenleme:

valll ya manyakmıdır nedir bizim topiktende biri yorum yazmış oha yuh die ii dedi kimdi bilemedm ecrin nisa kimin kızıydı hani babasının polis şapkasını takmış resmini koymuştu bi hatırlayamadım

anlamadım gülsüncan

vay be maşallah kokoşcanımın anasına

Organizasyon yapalim sohbetli aksamlar diye sen seyirciyle sohbet et ozlu sozler paylas milleti aglar ben standup yapip guldureyim geceyi kapatip parayi indire gandi yapalim nail fikir

aralarda da reklam veririm, kampanya "bugün zırt pırt 5 lira koşuuuun" diye Star Tv alır bizi be ne diyosun

Allah kabul etsin. Böyle üzüntülü darda olduğun zamanlarda, en son çok sevindiğin zamanların oğlunun sana verdiği neşe olduğunu aklına getir ve bunun 2'ye katlanacağını düşün.

yakın tahmin ama bölüm tutmadı

anlamadım gülsüncan
kız tatlıskomun demek ıstedıgını soluyom bolumunude solese anlıycaz kerametını.edebıyatmı reklamcılıkmı gazetecılıkmı

haklısın valla cozemedım bende mesleki karıyerını

Kiz benimkide bilincsiz olarak valla diyo anne babba abba hatta gecen kadin konusuyomu bu dedi yok dedim bilincsuz soyluyo. Hatta kendi cocuguna dondu sen hala yat milletinki konusuyo diyo.

Talha doğduğundan bu yana anne diyor ama hiçte bilinçli söylediğini düşünmedik, ağlarken çıkıveriyo ağzından, kimbilir neler sayyoda bize anne gibi geliyo :)

valll ya manyakmıdır nedir bizim topiktende biri yorum yazmış oha yuh die ii dedi kimdi bilemedm ecrin nisa kimin kızıydı hani babasının polis şapkasını takmış resmini koymuştu bi hatırlayamadım

karakız karakız
ecoşun annesi o da gayserilii

anacım bugun rejıme basladın formundan dustun olmadıııı
gıt bı ekmek kadayıfı ye bıde ustune kaymak soylee

Talha doğduğundan bu yana anne diyor ama hiçte bilinçli söylediğini düşünmedik, ağlarken çıkıveriyo ağzından, kimbilir neler sayyoda bize anne gibi geliyo :)
Evet aynen ben onu allahin isi diyorum duyalim diye anneeee diye aglama yetisi vermis

Onu yazan kizi gorursen "ne iciyon kiz bizede soyle bizde icelim " de
tamam diyim millt yorum yazmış hep tabi yapıyo biz sayıyoz arkasından oda sayıyo parmaklarını gösterip duruo diyo bilemcem artık saçmalıomu napıyo o zaman bzim bebeler pek tembel
nedemek sekerım
bu arada benım cıvcıvcan karnından ve gıdısından cok gısdıklanıyo kopuyo gulmekten sızınkıler de gıdıklanıyomuu

hemde nasıl canım dilini çıkara çıkara gülüo valla ne gıdıklıon kız kuşumu bende gelip gıdıklıyabilirmiym noluuuur

anladım canım çok sağol ilgin için bizde de vardı enf.ama geçti gitti tahlillerde temiz çıktı niye ateşi çıkıyor dedim dr.a ilk önce düşüneceğiniz şey geçirmiş olduğu enf. dedi o da temiz eee dedim kültür sonucu çıksın ona göre bakıcaz dedi ateş düşürücü ile yolladı...

size de geçmiş olsun canım evet çok şükür temiz bizim ki beklicez bakalım kafayı sıyırdım 3 saatte bir ateş ölçmekten iyi olsun da hepsi geçer dayanırım...

sağol teyzesi...

Gunaydin teyzoss biz hemen uyandik siz napiyorsunuz ?

Sevalcim cok gecmis olsun en kisa zamanda iyilesir insallah idilcik

sağol teyzesi inşallah...

iris sağol teyzesi umarım virüs salgını değildir dışarı çıkan bir çocuk ta değil anlamadım yaawf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…