Organizasyon yapalim sohbetli aksamlar diye sen seyirciyle sohbet et ozlu sozler paylas milleti aglar ben standup yapip guldureyim geceyi kapatip parayi indire gandi yapalim nail fikir
çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin
çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin
O nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyobole sen soyle ben dinliyim
kuşummmmm ne güzel söledin ya çok hoşuma gitti karnından bi canlı göğsünden bi yavru beslemek ne güzelllll
yoook bagrından degıl odtucanlıgından gelıyooobıde hangı bolum oldugunu soylese hatun desıfre etmıyo kendını
senden hikayenin babasi cikar anlat ibretlik öykunüGunaydin herkeze
Benden cikar mi ki hikaye dis gebelikten suphe edilipte bebegin rahimde olmasini dilerken iki tane kalp atisiyla karsilastim sonrasi ni hatirlamiyorum evdeydim
Kesin edebiyatci kiz bu universitede dekan prof felan olmasin.yoook bagrından degıl odtucanlıgından gelıyooobıde hangı bolum oldugunu soylese hatun desıfre etmıyo kendını
O kadin bise ictiyse cocuga ingilizce sarki bile soyluyo der kafasi iyidirya dün biyerde kadın yazmış çocuğum 4 aylıkken sayı saymaya başladı zıplamaya başladı 8 aylıkken konuşmaya başladı die 4 aylık bebek sayımı sayar
kesın cıkar esım bayılmıs annem yıgılmıs ben ıkı seksen uzanmısım gıbı dramatık seylerde eklersen cıkar.hatta dogumda ucuz dunyaya getırdım dersen kesın bırıncı olursun.normalde 48 paket yolluyolar sıze 3*48=144 paket yollamaları lazım.buda ıslerıne gelmez sen umıdı kes bacım olacak gıbı degılGunaydin herkeze
Benden cikar mi ki hikaye dis gebelikten suphe edilipte bebegin rahimde olmasini dilerken iki tane kalp atisiyla karsilastim sonrasi ni hatirlamiyorum evdeydim
valll ya manyakmıdır nedir bizim topiktende biri yorum yazmış oha yuh die ii dedisenden hikayenin babasi cikar anlat ibretlik öykunü
Kesin edebiyatci kiz bu universitede dekan prof felan olmasin.
O kadin bise ictiyse cocuga ingilizce sarki bile soyluyo der kafasi iyidir
içimden dökülüverdi canlarım...
anlamadım gülsüncan
Organizasyon yapalim sohbetli aksamlar diye sen seyirciyle sohbet et ozlu sozler paylas milleti aglar ben standup yapip guldureyim geceyi kapatip parayi indire gandi yapalim nail fikir
haklısın, üzerimde öyle bir psikolojik baskı varki sevinemiyorum bile.
yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum, hala bu durumu suç gibi görenler olsada, şükür diyorum.
Şimdi amin desem olurmu?
Ben yinede diyeyim. Amin...
kız tatlıskomun demek ıstedıgını soluyom bolumunude solese anlıycaz kerametını.edebıyatmı reklamcılıkmı gazetecılıkmıiçimden dökülüverdi canlarım...
anlamadım gülsüncan
senden hikayenin babasi cikar anlat ibretlik öykunü
O kadin bise ictiyse cocuga ingilizce sarki bile soyluyo der kafasi iyidir
Kiz benimkide bilincsiz olarak valla diyo anne babba abba hatta gecen kadin konusuyomu bu dedi yok dedim bilincsuz soyluyo. Hatta kendi cocuguna dondu sen hala yat milletinki konusuyo diyo.günaydıınnn herkesee dun aylık kontrolumuz vardı iyi gecti cok sukur kızım 9.300 kilo71 cm olmuşş cok iyi kilo almış koladandır o koladan dedim içimden kızımın sesinde bi değişiklik vardı 2 gundur meger yavrumun sesi kısılmışş oyle bizim ses kısılmamız gibi olmadıgından anlayamamıştık bi gece cok aglamıştı ondan olurmuşş ama bogazında sıkıntı yokmuş sukur.biz sıramızı beklerkeen yanımızda bir pıtırcık daha vardıı oda 27 agustos doğumluymuş durunun mama baba gibi seyler soyleyip soylemediğini sordu bende yooo dedim anlamsız seyler cıkıyor pek nadirdee hiç öyle baba dediğini duymadıkkk açıkcasıı birde kadın demezmi bizimki 1.5 aydır diyor diyee gulsemmi aglasammı bilemedim hemen dr a girdiğimizde sordum nede olsaa adım pimpiriklii 6 aylık çocuk oyle seyleri bilinçli dermiymiş dedi o kadını kınadı ohhhh son rotamızıda oldukk o sekerli ilacı kusma isteğiylee zorla bitirdi kızım sekerli şeyleri sevmiyor sebze corbası yogurt anne sutu yumurta peynir meyve suyu içecek dedidee 1 gune bukadar seyi biz nasıl sıgdıracaz inanın bilmiyorum:26:
valll ya manyakmıdır nedir bizim topiktende biri yorum yazmış oha yuh die ii dedikimdi bilemedm ecrin nisa kimin kızıydı hani babasının polis şapkasını takmış resmini koymuştu bi hatırlayamadım
karakız karakız
ecoşun annesi o da gayserilii
Evet aynen ben onu allahin isi diyorum duyalim diye anneeee diye aglama yetisi vermisTalha doğduğundan bu yana anne diyor ama hiçte bilinçli söylediğini düşünmedik, ağlarken çıkıveriyo ağzından, kimbilir neler sayyoda bize anne gibi geliyo :)
Onu yazan kizi gorursen "ne iciyon kiz bizede soyle bizde icelim " deay bişeyi hatırlamayınca deliriom resmen içimi rahatlattın tatlım saol
ay bişeyi hatırlamayınca deliriom resmen içimi rahatlattın tatlım saol
tamam diyim millt yorum yazmış hep tabi yapıyo biz sayıyoz arkasından oda sayıyo parmaklarını gösterip duruo diyo bilemcem artık saçmalıomu napıyo o zaman bzim bebeler pek tembelOnu yazan kizi gorursen "ne iciyon kiz bizede soyle bizde icelim " de
nedemek sekerım
bu arada benım cıvcıvcan karnından ve gıdısından cok gısdıklanıyo kopuyo gulmekten sızınkıler de gıdıklanıyomuu
Cok gecmiş olsun Bşzimkindede ates harıc hepsi mevcut. Bı virus var vvucutta buyuk ihtimallede ıdrar Yolu enf benım kızım her ay olurdu sagolsun hastane evımız gıbıydı. Cok cıkarsa sakn telas yapma sok ılık suya ilaçla felan ugrasma. Ben 39.9 lari gormus biri olaradk tavvsiyem ilik dus
çok geçmiş olsun canım, bizim de geçen ay öyle ateşimiz yükselmişti, sadece ateş wardı. kan tahlilinde mikrop çıkmıştı. antibiyotikle hemencecik geçmişti. ama sizin kan tahliliniz temiz çıkmış.
canım ilacın adını yanlış yazmışım. daha doğrusu ilacın içeriğinde o madde var ama adı advil. dün akşam gittim yemekten sonra aldım da geçti valla ama bugün de her an ağrıyacak gibi. bir kurtulamadık gitti şu ağrıdan
yerim ben onun o muhallebili yanaklarını
geçmiş olsun ikoncanıma
Gunaydin teyzoss biz hemen uyandik siz napiyorsunuz ?
Sevalcim cok gecmis olsun en kisa zamanda iyilesir insallah idilcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?