Günaydın kızlar,bugün işe başlayalı 4. gün ve çok daha iyim ilk güne göre, insan herşeye alışıyor ama kızımı çoook özlüyorum...
Çook geçmiş olsun, miniğine bulaşmaz inşallah.
Maşallah kuzucuğa çok tatlı
walla canm şaşırdım aşka gelmiş heralde bu aralar iyiyiz maşallah
Dert babası değilim de ; sorun yaşamış bizim Peyzaj Mimarı arkadaş ,olayı anlattı ne yapmalıyım diye sordu bana ,onu dinledim biraz , biraz da akıl verdim yolladımYaaa yürü git dedim işim var kk ya bakıcam ,geçmiş yapıcam,sen burda şantiye diyon ,müteahhit diyon
koy koy yurutecte biraz da sen rahat edersin yani kol kaslarinkv iyi bir ise yariyor yahu ellerine saglik
cykd im ODTU canim pasamin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun insallah
Kayınvalideler aşka gelmez canım , başka bi işi vardır , fazla samimi olma, mesafeni koru ,yakında kokusu çıkar zaten :111::111::111:
Allah kolaylık versin ben işe başlayalı 2.5 ay falan oldu alışıyosun hemde nasıl ilk günler ağlardım özlerdim dayanamazdım.. ama alışdım hoş hala çok özlüyorum ilklerini göremiyorum zor bakıcı vardı dimi sende.. çok saol inşallah bulaşmaz
Mutlu mutlu yıllara ,oğluşun doğum günü kutlu olsunnnnnnnnn , upuzun yıllarınız geçsin , akıllı ,sevimli bi gelinin olsunnnnnn :119::119::119:
cykd im ODTU canim pasamin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun insallah
öğle arası kıza kıyafet almaya çıkıcam ya kıyafet problemi yaşıyoruz çoğu kıyafeti küçüldü ewdekilerde büyük geliyor ikisinin ortası bişeler almam lazım ucuz yollu çünkü 1 ay geçmeden küçülüyorr:44:
Bakıcı var, öğle arası eve gidiyorum, erken çıkıyorum toplamda 7 saat onsuz kalıyorum ama gerçekten çoook zor, onunla wc ye bile gitmeye alışmışkençok zor geliyor.
Bu arada işyerinde hasta olan kişiler oluyor çok dikkat etmek lazım, sana da tekrar geçmiş olsun 4 e kadar geçer inş
öğle arası kıza kıyafet almaya çıkıcam ya kıyafet problemi yaşıyoruz çoğu kıyafeti küçüldü ewdekilerde büyük geliyor ikisinin ortası bişeler almam lazım ucuz yollu çünkü 1 ay geçmeden küçülüyorr:44:
Sesin çıkmıyo , kokoşumla mı uğraşıyon ,sabah nasıldı yedi mi bişeyler
Ben de tam sana yazdıydımhavuçu ıspanağı kaçırdım desene
kesin manken olacak bu kızz
şimdiden paralar kıyafete gidiyo
Geçen eğitimden kaçtım ben de avm ye ; lcw çok ucuz pantolon aldım ben de kıpırcanıma , hala patikli pantolonlarla çıkıyoruz ayol dışarıPanço da da var indirim ama kalıpları küçük biraz ona göre al çıtırcanıma ...Mothercarede de deva ediyodu ,uzun kollu bodyler falan biz burda epey daha giydirebiliriz ama sizin orda nasıl olur bilmem ,bu arada epeydir hava durumu bildirmiyon
Geçen eğitimden kaçtım ben de avm ye ; lcw çok ucuz pantolon aldım ben de kıpırcanıma , hala patikli pantolonlarla çıkıyoruz ayol dışarıPanço da da var indirim ama kalıpları küçük biraz ona göre al çıtırcanıma ...Mothercarede de deva ediyodu ,uzun kollu bodyler falan biz burda epey daha giydirebiliriz ama sizin orda nasıl olur bilmem ,bu arada epeydir hava durumu bildirmiyon
yok mu kız karşıda olan biri? onun adresini ver
öğle arası arkadaşım uğrayacak canım, bir iki bişeyler hazırladım ona
sabah yine öğürdü ama yedi. bakalım düşe kalka büyütücem ben bu kızı...
Anaaaammm yakalandımmmmmvay vay vaaaaaaaay, biz yollarını gözleyelim sürünelim iriscan nerde diye- sen kaççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?