2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin ben işe başlayalı 2.5 ay falan oldu alışıyosun hemde nasıl ilk günler ağlardım özlerdim dayanamazdım.. ama alışdım hoş hala çok özlüyorum ilklerini göremiyorum zor bakıcı vardı dimi sende.. çok saol inşallah bulaşmaz

walla canm şaşırdım aşka gelmiş heralde bu aralar iyiyiz maşallah

Kayınvalideler aşka gelmez canım , başka bi işi vardır , fazla samimi olma, mesafeni koru ,yakında kokusu çıkar zaten :111::111::111:

iyi demişsin aferin sana kk dakiler beni merak eder diyeydin

koy koy yurutecte biraz da sen rahat edersin yani kol kaslarin kv iyi bir ise yariyor yahu ellerine saglik

cykd im ODTU canim pasamin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun insallah

koyucam 7 aylık olsunda bizim çıtırık çok ewde olmadığım kol kasım çok gelişemedi henüz

Sesin çıkmıyo , kokoşumla mı uğraşıyon ,sabah nasıldı yedi mi bişeyler

Bakıcı var, öğle arası eve gidiyorum, erken çıkıyorum toplamda 7 saat onsuz kalıyorum ama gerçekten çoook zor, onunla wc ye bile gitmeye alışmışken çok zor geliyor.
Bu arada işyerinde hasta olan kişiler oluyor çok dikkat etmek lazım, sana da tekrar geçmiş olsun 4 e kadar geçer inş

öğle arası kıza kıyafet almaya çıkıcam ya kıyafet problemi yaşıyoruz çoğu kıyafeti küçüldü ewdekilerde büyük geliyor ikisinin ortası bişeler almam lazım ucuz yollu çünkü 1 ay geçmeden küçülüyorr:44:

Mutlu mutlu yıllara ,oğluşun doğum günü kutlu olsunnnnnnnnn , upuzun yıllarınız geçsin , akıllı ,sevimli bi gelinin olsunnnnnn :119::119::119:

cykd im ODTU canim pasamin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun insallah

sağolun odtücanlarım (iris biliyorum ama sen de odtücansın benim için), amin inşallah aslanım minik erkekim
iris kızz ne diyon ne geliniii, daha bi 15-20 sene sonra düşüniyim kız
sevimli, tatlı, oğluşumu çokkk seven bi gelinim olsun inşallahhh. bende babanne oluyum, emekli oluyum, onlara bakıyım

kesin manken olacak bu kızz
şimdiden paralar kıyafete gidiyo

zor zor bilmezmiyiz ne yapalım buna şükür onlara iyi bir gelecek verebilmek için çalışıyoruz bizde.. ewet direnç artırıcı şeyler iç çok salgın bu ara

Geçen eğitimden kaçtım ben de avm ye ; lcw çok ucuz pantolon aldım ben de kıpırcanıma , hala patikli pantolonlarla çıkıyoruz ayol dışarı Panço da da var indirim ama kalıpları küçük biraz ona göre al çıtırcanıma ...Mothercarede de deva ediyodu ,uzun kollu bodyler falan biz burda epey daha giydirebiliriz ama sizin orda nasıl olur bilmem ,bu arada epeydir hava durumu bildirmiyon

Sesin çıkmıyo , kokoşumla mı uğraşıyon ,sabah nasıldı yedi mi bişeyler

Ben de tam sana yazdıydım havuçu ıspanağı kaçırdım desene

yok mu kız karşıda olan biri? onun adresini ver

öğle arası arkadaşım uğrayacak canım, bir iki bişeyler hazırladım ona

sabah yine öğürdü ama yedi. bakalım düşe kalka büyütücem ben bu kızı...

vay vay vaaaaaaaay, biz yollarını gözleyelim sürünelim iriscan nerde diye- sen kaççççç

oo süpersin eğitimdeydim die de bizi kekliyon lcw çok aldım da hemen tüylendi ucuz ama çabuk yıpranıo 9 liraya eşofman altları almışdım.. ben patikli pantolonu içden giydiriyorum üstüne kot kadife pantalon yada eşofman altı gideceğimiz yerin statüsüne göre değişiyo.. awm ye gidemem bgn arabasızım buralara bakacam mothercare panço yakın oraya falan gidecem hava durumu çok kötü canm o yüzden hava atamadım salı günü saatte 80 km olan bir rüzgar wardı pardon rüzgar değil insan uçuran ağaçlar devrildi resmen bende ogün biraz inceydim soğuk algınlığımın sebebi sanırsam..

Hee var abimin adresini vereyim doğru diyon

vay vay vaaaaaaaay, biz yollarını gözleyelim sürünelim iriscan nerde diye- sen kaççççç
Anaaaammm yakalandımmmmm
Yaa 3 te bitti eğitim , eğitim yeri de İstinye Parkın bitişiği ,ordan müdürlüğe döneceğime hooooopppp avm ye

Cocuk hasta diye asi yapmadi ebemiz . 9200 kg 73 cm olmusuz. Donduk eve. Pazartesi calpol ver gel dedi. Neden veriyim dedim asi ates yapmasa bile kas agrisi yapiyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…