Cocuk hasta diye asi yapmadi ebemiz. 9200 kg 73 cm olmusuz. Donduk eve. Pazartesi calpol ver gel dedi. Neden veriyim dedim asi ates yapmasa bile kas agrisi yapiyo dedi.
oo süpersin eğitimdeydim die de bizi kekliyonlcw çok aldım da hemen tüylendi ucuz ama çabuk yıpranıo 9 liraya eşofman altları almışdım.. ben patikli pantolonu içden giydiriyorum üstüne kot kadife pantalon yada eşofman altı gideceğimiz yerin statüsüne göre değişiyo.. awm ye gidemem bgn arabasızım buralara bakacam mothercare panço yakın oraya falan gidecem hava durumu çok kötü canm o yüzden hava atamadım salı günü saatte 80 km olan bir rüzgar wardı pardon rüzgar değil insan uçuran ağaçlar devrildi resmen bende ogün biraz inceydim soğuk algınlığımın sebebi sanırsam..
Cocuk hasta diye asi yapmadi ebemiz. 9200 kg 73 cm olmusuz. Donduk eve. Pazartesi calpol ver gel dedi. Neden veriyim dedim asi ates yapmasa bile kas agrisi yapiyo dedi.
Hee var abimin adresini vereyim doğru diyon
Anaaaammm yakalandımmmmm
Yaa 3 te bitti eğitim , eğitim yeri de İstinye Parkın bitişiği ,ordan müdürlüğe döneceğime hooooopppp avm ye
Kız valla eğitimdeydim yaaa , 1 saat kaçtım hepi topu , hemen gittim evime yaaa ........
Lcw penyeleri kalitesiz hakkaten ,uzun süre giyeceği zamanlarda alınmaz ama şimdiler alınablir ,hemen küçülüveriyo nasılsa...
Cnm zaten uzun sure giymiyo ben 12-18 aldim birazda cekecek anca giyer. Evde surekli degistiriyoruz. Soobe dende almistim indirim zamani. Bilmem baktinizmi kizlarada cok guzel seyler var
sebzeler gelince haber veriyosun foto çekiyosun vs vskampanya hukuku kurallarında bu önemlidir
aferin kız gez
iyi hadi inandıkbizim burdakinde çeşitte kalmamış ucuz olunca tek çeşit eşofman altı pembe mor tek teşit tayt pembe mor şeklinde gidiyor onları aldım zaten bakim bi bakalım öğleden sonra söylerim neler aldık
Geçmiş yapmadan yazayım dedim, o organik siteye eşimin adına üye olup yaptım soruları oldu galiba. Ip sınırı yokmuş
Günaydın bu arada
anam bak ben 6 9 alıyom 10 güne düdük gbi kalıyor acaba 9 12 mi alsam bnde soobe bizim burda bitek optimumda war orayada gitmeye üşeniyorumm
Tamam başkanım :114::114::114:
He yaa hep pembe lilaAçık mavi-yeşilimsi pantolonu zor buldummm ...
Gitme infirim zamani git. %50 ye giriyo o zaman 6 tl ye body var malida guzel benceanam bak ben 6 9 alıyom 10 güne düdük gbi kalıyor acaba 9 12 mi alsam bnde soobe bizim burda bitek optimumda war orayada gitmeye üşeniyorumm
kızım azıcık kızımsı renkler de giydir kıza yahu. resimlerde hep görüyorum çok açık sarımsı tonlar.
tamam fenerliyiz, ezelden kanımızda unisexlik var da, olmaz böyle kız sana ilerde kızar anne bu ne be benden önce erkek kardeşim vardı onun eskileri mi der bak
başkanın buyuruyor- bi sonraki foto kızımsı olacak ona göre
Sevmiyom pempe ama gelen hediyeler var onların hepsi pempe .......
Başkanım kızdı akşama elbise giydirip foto çekicem tamam
anlamadım canım
soruları mı oldu?
ürün geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?