2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cocuk hasta diye asi yapmadi ebemiz . 9200 kg 73 cm olmusuz. Donduk eve. Pazartesi calpol ver gel dedi. Neden veriyim dedim asi ates yapmasa bile kas agrisi yapiyo dedi.

maşallah benim oburcanıma pazrtsiye kadar inş geçer de oğluş toparlanır kolay atlatır

Kız valla eğitimdeydim yaaa , 1 saat kaçtım hepi topu , hemen gittim evime yaaa ........
Lcw penyeleri kalitesiz hakkaten ,uzun süre giyeceği zamanlarda alınmaz ama şimdiler alınablir ,hemen küçülüveriyo nasılsa...

Cnm zaten uzun sure giymiyo ben 12-18 aldim birazda cekecek anca giyer. Evde surekli degistiriyoruz. Soobe dende almistim indirim zamani. Bilmem baktinizmi kizlarada cok guzel seyler var

Cocuk hasta diye asi yapmadi ebemiz . 9200 kg 73 cm olmusuz. Donduk eve. Pazartesi calpol ver gel dedi. Neden veriyim dedim asi ates yapmasa bile kas agrisi yapiyo dedi.

Maşallah tosabağama benimmmm ....
İyileşsin de aşısını olsun bakalım

Hee var abimin adresini vereyim doğru diyon

Anaaaammm yakalandımmmmm
Yaa 3 te bitti eğitim , eğitim yeri de İstinye Parkın bitişiği ,ordan müdürlüğe döneceğime hooooopppp avm ye

sebzeler gelince haber veriyosun foto çekiyosun vs vs kampanya hukuku kurallarında bu önemlidir

aferin kız gez

iyi hadi inandık bizim burdakinde çeşitte kalmamış ucuz olunca tek çeşit eşofman altı pembe mor tek teşit tayt pembe mor şeklinde gidiyor onları aldım zaten bakim bi bakalım öğleden sonra söylerim neler aldık

kızlar benim kızım sebze corbalarına başladı ama kakayı 2 3 gune bir yapıyor ve eskisi gibi değil boyle kaya gibi tovbe tovbeesizde durum farklıysa bi dr u arayayım pinpirikli anneyim nede olsa

Geçmiş yapmadan yazayım dedim, o organik siteye eşimin adına üye olup yaptım soruları oldu galiba. Ip sınırı yokmuş
Günaydın bu arada

Cnm zaten uzun sure giymiyo ben 12-18 aldim birazda cekecek anca giyer. Evde surekli degistiriyoruz. Soobe dende almistim indirim zamani. Bilmem baktinizmi kizlarada cok guzel seyler var

anam bak ben 6 9 alıyom 10 güne düdük gbi kalıyor acaba 9 12 mi alsam bnde soobe bizim burda bitek optimumda war orayada gitmeye üşeniyorumm

sebzeler gelince haber veriyosun foto çekiyosun vs vs kampanya hukuku kurallarında bu önemlidir

aferin kız gez

Tamam başkanım :114::114::114:

He yaa hep pembe lila Açık mavi-yeşilimsi pantolonu zor buldummm ...

anam bak ben 6 9 alıyom 10 güne düdük gbi kalıyor acaba 9 12 mi alsam bnde soobe bizim burda bitek optimumda war orayada gitmeye üşeniyorumm

6-9 muuuu
Yaa ama çıtırcanım ona sığar mı ,boyu uzun yavrumun,sadece çıtır
Biz 9-12 leri kaldıralı bile çok oluyor , markadan markaya da değişiyor dikkat et ama ...

Tamam başkanım :114::114::114:

He yaa hep pembe lila Açık mavi-yeşilimsi pantolonu zor buldummm ...

kızım azıcık kızımsı renkler de giydir kıza yahu. resimlerde hep görüyorum çok açık sarımsı tonlar.
tamam fenerliyiz, ezelden kanımızda unisexlik var da, olmaz böyle kız sana ilerde kızar anne bu ne be benden önce erkek kardeşim vardı onun eskileri mi der bak

başkanın buyuruyor- bi sonraki foto kızımsı olacak ona göre

Sevmiyom pempe ama gelen hediyeler var onların hepsi pempe .......
Başkanım kızdı akşama elbise giydirip foto çekicem tamam

Biz 2 3 gun arada girer selamunaleykum der cikariz. Malum yola cikcaz. Hem bavul hem ev toparlamaca

Sevmiyom pempe ama gelen hediyeler var onların hepsi pempe .......
Başkanım kızdı akşama elbise giydirip foto çekicem tamam

umayım her haliyle güzel ama bende çok merak ediorum bi elbiseli tokalı halini beklioruz bacım wavym kızmaz hem sana

Pempe giyince böyle oluyom ben ; asabican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…