ben kaçırmışım heralde nereye gidion tatlışkom bırakma biziBiz 2 3 gun arada girer selamunaleykum der cikariz. Malum yola cikcaz. Hem bavul hem ev toparlamaca
Oyy bunlar cok tatli ama pembe yanakli cekikcanim daha tatli keske onun resmini koysaydin
ben aksam babasina sattim valla gunduz sinir kupuydum ben debabaya sinir oluyorum, irisin tabiriyle herbokolog
bi de akşam bana bişiler oluyo, gündüz çok sakinim kızla da çok huzurluyuz ama pilim mi bitiyo müfettişin yanında mı geriliyorum bilmem acaip oluyorum
akşam sinir küpü uyudum...
sagol senaysencimdidom gecmis olsun biran once iyiles insallah
MSOE cim dogum gunun kutlu olsun esinle bebisinle butun sevdiklerinle nice mutlu yillar olsun
wavy cim olur arada oyle canini sikma doymustur kokoscan esin de niye tafra yapiyor ki sanki o mu temizliyor
tatliskom bebisler nasil oldu
Ben de az önce onu dediydim kız ,tembeliz biz
Daha biz burda buluşamadık ,nere gidiyon
Bizim kıpırcan da altı pisken hayatta bişey yemez içmez uyumaz ciyaklar hemen ,annnem de ona " tirindaz" diyo , bizim oralarda öyle deniyomuş ,temiz titiz bebeklere...Senin kolikcan da tirindaz heralde
Şarap kız şarap ,hatırlatmasan iyiydi
Istanbula gidicez Sekerim cumartesi insallah. Fikrim degismezse tabi. Niye birakayim. Orda da internet var
ben kaçırmışım heralde nereye gidion tatlışkom bırakma bizi
Doğru yanıtladınız dedi. Galiba oldu. Mailden ve telefon ile teyit yapacaklarmış Didemi aradıkları gibi
Tatlişkom henuz okuyamadım, yolculuk varmış galiba gülegüle git gülegüle gel, hayırlı yolculuklar
Istanbula gidicez Sekerim cumartesi insallah. Fikrim degismezse tabi. Niye birakayim. Orda da internet var
tesekkur ederim irisscimEki Görüntüle 650265
mutlu mutlu musmutlu yıllara canımmm , kolikcanınla ,babasıyla ,bütün sevdiceklerinle uzun uzun yıllarınız olsun , ne dilersen başına gelsin inşallah ....
Doğum günün kutlu olsunnnnn ...
Tesekkurler canim, eminim benziyoruzdur kac dogumlu kardesin?MSOE doğum günün kutlu olsun , çocuğun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber nice yaşlara inşallah. Bu arada bugün kız kardeşimin de doğum günü direk onun gibi birini hayal ettim seni düşünürken
Cocuk hasta diye asi yapmadi ebemiz. 9200 kg 73 cm olmusuz. Donduk eve. Pazartesi calpol ver gel dedi. Neden veriyim dedim asi ates yapmasa bile kas agrisi yapiyo dedi.
kızlar benim kızım sebze corbalarına başladı ama kakayı 2 3 gune bir yapıyor ve eskisi gibi değil boyle kaya gibi tovbe tovbeesizde durum farklıysa bi dr u arayayım pinpirikli anneyim nede olsa
Tamam başkanım :114::114::114:
He yaa hep pembe lilaAçık mavi-yeşilimsi pantolonu zor buldummm ...
kızım azıcık kızımsı renkler de giydir kıza yahu. resimlerde hep görüyorum çok açık sarımsı tonlar.
tamam fenerliyiz, ezelden kanımızda unisexlik var da, olmaz böyle kız sana ilerde kızar anne bu ne be benden önce erkek kardeşim vardı onun eskileri mi der bak
başkanın buyuruyor- bi sonraki foto kızımsı olacak ona göre
Biz 2 3 gun arada girer selamunaleykum der cikariz. Malum yola cikcaz. Hem bavul hem ev toparlamaca
iris burda ayni sana benzemis kipircan
Kızlarr bızım kahvaltı zamanımızzz bunlar sızler neler verıyosunuz Eki Görüntüle 650259
güzelim sende de hatlar yandı
ben sebze sepetinden bahsediyordum numune için, sen organicare i diyosun.
hayırlı olssssssssssssuuuunürün gelince foto çek görelim. çok sevindim adınıza, didemle.
Yiyim o surati. Uyyy ayni anasi sanki dersin bize girisecek.
Ceviz yumurta labne pekmez 3 cicibebe 1 kasik kadarda 8 tahilli bunlari ihlamura yada suya karistiriyirumayy benim kahvaltım pek bi sönük geldi gözüme:) sadece 1 yumurta sarısı ve az labne peyniri. üstüne su ve anne sütü:) daha ne verilebilinir ki?
Ceviz yumurta labne pekmez 3 cicibebe 1 kasik kadarda 8 tahilli bunlari ihlamura yada suya karistiriyirum
e kız onlar öyle birtek yumurtayı anladım
e kız onlar öyle birtek yumurtayı anladım
Hiç gezmeyin peşinden , benim yeğenim de öyle ; annesi geznip durur ,hiç masada yedirmez ama bir saat falan sürer bir tabak yemek ama abimle olunca ;koyar tabağı masaya hiç ilgilenmez,20 dakika sonra kaldırıcam der yese de yemese de kaldırır tabağı , yeğenim de paşa paşa yer...Büyük konuşmayayım yalamak zorunda kalırım ama ,hiç de peşinden koşamam ,bebek değil ki ,kocaman çocuk yani...
Ooooo didom ,işe yarıyomuş kv baksana ,ütülesin işi ne
Zeytin ezmesi mi o siyah olan , ben de yumurtanın dışındakileri anlamadım , lor peyniri mi acep soldaki :44:
omlet su az zıydın esmesı 1 dılım ekmek ıcı ve ırmıklı cevız
buda mi abla si gibi olacak yaaa. Tek tek yemiyo atiyo bogazina yapisiyo oguuruyo. Ben o pinardan 1 tane yediriyorumbenim oğlum karışım sewmiyo herşeyi ayrı ayrı yicekmiş:) ve cicibebe bebek ekmeği 8 tahıllı gibi bebek ürünlerini de yemiyo:) kendini büyük adam sanıyo:) labneyi light olandan mı alıyosunuz normalmi? ben pınarın küçük küçük paketli olanlar war ondan aldım
omlet su az zıydın esmesı 1 dılım ekmek ıcı ve ırmıklı cevız
nankorrrr. Kiz saka saka bizimkie babayi gorunce direk agliyo acitasyon yapiyo kucagina alsin diye.benm kız baba baba die çıldırıo anne diyeydi keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?