2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy bunlar cok tatli ama pembe yanakli cekikcanim daha tatli keske onun resmini koysaydin
ben aksam babasina sattim valla gunduz sinir kupuydum ben de

sagol senaysencim

valla biz tembeliz bizim canlar tirindaz nasil olcak bilmem:18:
istanbul bulusmasi ayarlandi da ben mi gelmedim irisim askolsun. Ne zaman isterseniz gun saat yer soyleyin yeter
anaaammm sarap falan demeyin sabah sabah, bir dogumgunu kutlamasi daha yesilay sponsorlugunda gerceklesecek zaten

güzelim sende de hatlar yandı

ben sebze sepetinden bahsediyordum numune için, sen organicare i diyosun.

hayırlı olssssssssssssuuuun ürün gelince foto çek görelim. çok sevindim adınıza, didemle.

kızlar milupa haftanın sorularına katılan varmı kazanana milupanın hediye setni gndercekler

tesekkur ederim irisscim

MSOE doğum günün kutlu olsun , çocuğun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber nice yaşlara inşallah. Bu arada bugün kız kardeşimin de doğum günü direk onun gibi birini hayal ettim seni düşünürken
Tesekkurler canim, eminim benziyoruzdur kac dogumlu kardesin?
Cocuk hasta diye asi yapmadi ebemiz . 9200 kg 73 cm olmusuz. Donduk eve. Pazartesi calpol ver gel dedi. Neden veriyim dedim asi ates yapmasa bile kas agrisi yapiyo dedi.

masallah oburcanima

kızlar benim kızım sebze corbalarına başladı ama kakayı 2 3 gune bir yapıyor ve eskisi gibi değil boyle kaya gibi tovbe tovbeesizde durum farklıysa bi dr u arayayım pinpirikli anneyim nede olsa

merak etme canim ilk zamanlar bizde de oyleydi corbasina zeytinyagi katiyo musun?

Tamam başkanım :114::114::114:

He yaa hep pembe lila Açık mavi-yeşilimsi pantolonu zor buldummm ...

c&a da mavi pantolon bilmustum cok guzel orayi da tavsiye ederim fiyatlar da uygun

yaa yaa dimi ben de cok seviyorum kirmizilqr giydirmeyi

Biz 2 3 gun arada girer selamunaleykum der cikariz. Malum yola cikcaz. Hem bavul hem ev toparlamaca

İstanbulun neresine geliyon kiz? Sen burdayken bulusalim bari
Pempe giyince böyle oluyom ben ; asabican

Eki Görüntüle 650361
iris burda ayni sana benzemis kipircan Asabi oldugundan mi

güzelim sende de hatlar yandı

ben sebze sepetinden bahsediyordum numune için, sen organicare i diyosun.

hayırlı olssssssssssssuuuun ürün gelince foto çek görelim. çok sevindim adınıza, didemle.

Benim yeni olaylardan haberim yok henüz canım :)
Geçmişe başlıcam inşallah ama oğlum müsade etmedi. Girip bunu yazayım dedim denerseniz diye :)

Ceviz yumurta labne pekmez 3 cicibebe 1 kasik kadarda 8 tahilli bunlari ihlamura yada suya karistiriyirum

benim oğlum karışım sewmiyo herşeyi ayrı ayrı yicekmiş:) ve cicibebe bebek ekmeği 8 tahıllı gibi bebek ürünlerini de yemiyo:) kendini büyük adam sanıyo:) labneyi light olandan mı alıyosunuz normalmi? ben pınarın küçük küçük paketli olanlar war ondan aldım

e kız onlar öyle birtek yumurtayı anladım

yaklastın evet lorlu omlet

omlet su az zıydın esmesı 1 dılım ekmek ıcı ve ırmıklı cevız

maşallah hayranım senin bebeleri beslamene bu arada bi ara facede bebeğim bugün ne yeseye yorum yazmışın tanıdık geldi baktm senmişin kızlarn resmleri daha ii gördm canlarm çok güzeller yaa

buda mi abla si gibi olacak yaaa. Tek tek yemiyo atiyo bogazina yapisiyo oguuruyo. Ben o pinardan 1 tane yediriyorum

omlet su az zıydın esmesı 1 dılım ekmek ıcı ve ırmıklı cevız
Zeytin ezmesimi omlet mi ee sen kiymali borekte ver sogus yap ver yer o zaman pampisler.

Benim sizlere bişey sorucam aranızda bebeği yedirirken dikkati dağılsın diye eline oyuncak veren var mı benim kızıma başka türlü yemek yediremiyorum da. Bu arada aranızda trabzondan olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…