2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

co saol bılgın ıcın bıra yemıstım gerı almazlar herhalde, dogrudur kısın dukkanın ıcındeler ee sobada yakıylar hlıyle ama cook acı kokusu sımdı tencereye dokeyım 30 dk kaynatayım balkona bırakırım soyuguca kavanoza koyarım dımı

Benim sizlere bişey sorucam aranızda bebeği yedirirken dikkati dağılsın diye eline oyuncak veren var mı benim kızıma başka türlü yemek yediremiyorum da. Bu arada aranızda trabzondan olan var mı
Onun eline degil ama ben kendi elime alip oynatiyorum. Yoksa kafayi sagasola ceviriyo baykus misali
trabzondan yok ama trabzonlu var bennnnnnnnnnm

Benim sizlere bişey sorucam aranızda bebeği yedirirken dikkati dağılsın diye eline oyuncak veren var mı benim kızıma başka türlü yemek yediremiyorum da. Bu arada aranızda trabzondan olan var mı

aynen bende elınde kumandayla yıdırıyrum bazende reklamları ızlıyo hemen tıkıstırıyorum ıkı kasık kullanyrum kasık dolu gounce agzını acmıyo boso gosterıp doluyu agzını tıkıstırıyorum bunu bırı yapıyo ama
buda mi abla si gibi olacak yaaa. Tek tek yemiyo atiyo bogazina yapisiyo oguuruyo. Ben o pinardan 1 tane yediriyorum

Zeytin ezmesimi omlet mi ee sen kiymali borekte ver sogus yap ver yer o zaman pampisler.

bebeklerım 7 aylık olduk normal bunları yemesı 2 sı haıc

Onun eline degil ama ben kendi elime alip oynatiyorum. Yoksa kafayi sagasola ceviriyo baykus misali
trabzondan yok ama trabzonlu var bennnnnnnnnnm

Aynen tatlişkom benim kızda aynı öyle hatta benimki kaşığı görür görmez kafayı sağa sola çeviriyor müslüman bi tadına bak da sonra beğenmez çevir kafayı. Bende trabzonluyum canım sevindim

irisle didem kayboldu ikisi brden bi anda ne iş
diyorum size kullaniyolar bizi. Yemektedirler birazdan hic bise olmamis gibi caktirmadan sohbete dalarlar.

Selam herkeze bebeler cok miz miz ya
Esin mufettismi canim benim esimde mufettis

Slm kızlaar, nasılsınız, oğluşum hasta oldu, antibiyotik almak zorunda kaldık
Ama gören bu nasıl hasta diyo, maşaAllah hiç yerinde durmuyo.
Bugün ilk dağıtma işlemini yaptı, Talha'ya bir alkış, tv ünitesindeki telefon ve dergileri tek tek dağıttı.
Alt mutfak dolabınıda açmayı öğrendi, açıp içine bakıyo, yürüteç olmasa tamamiyle açıp karıştıracak, geçen unu çekerken yakaladım, zaten dibinde az kalmıştı, hemen kaldırıp dökerdi valla...

Bu arada bize ve oğluşuma kereviz çorbası yaptım, ilk deneyim ve çok güzel oldu, içinde yok yok.
Tavuk, tavuk suyu, havuç, patates, kereviz ve şehriye, zırzırcanımda çok beğendi, bugünde yediricem...

uwwwww nasıl bi bakıştır o adamı dövcek tamam kuzum tamam sen giy sarıları yeşilleriteyzoşlar bişi demedi sana
Ben diyom bizim kıza pempe olmaz die ama

Benim doğum günüsü aralıkta ,o zamana kadar yeşilay sponsorluğunu çoktan kaldırır bizden

Istanbula gidicez Sekerim cumartesi insallah. Fikrim degismezse tabi. Niye birakayim. Orda da internet var
Kaç gün kalacaksınız ki,buluşma ayarlayamaz mıyız acep:44:

kızlar milupa haftanın sorularına katılan varmı kazanana milupanın hediye setni gndercekler
Milupaya ben hamileyken üye olmuştum düzenli olarak yolluyolar bişeyler ,şimdi de 8.ayda sanırım gelicek...

Benim burdaki imajım da pek asabiymiş lan

bu arada unnadoda primalar indirimde
O kadar prima var ki evde ,onlar bitene kadar korkarım bezi bırakır benim kıpırcanım

Yiyim o surati. Uyyy ayni anasi sanki dersin bize girisecek.
Msoe z.burnu
Bak bu da asabi diyo bana yaaa ,kimi dövdüm kız

Ben de onlardan alıyodum ,artık lor da yapıyorum...

Yemek yerken babytv açıyorum ,benimki pek tv sevmiyo ama ilk açınca biraz bakıyo....

irisle didem kayboldu ikisi brden bi anda ne iş
İnce işşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…