canım o pekmez alkollenmeye başlamış. ya eşine söyle iade etsin, ya da uğraşırım diyosan onu kaynat yarım saat kadar ve serin bir yerde tut. sıcakta durunca alkole dönüşmeye başlıyo. bebelere de verme bu haliyle kendin de içme alkol süte de geçer.
kaynatırsan alkolü uçar merak etme.
Onun eline degil ama ben kendi elime alip oynatiyorum. Yoksa kafayi sagasola ceviriyo baykus misaliBenim sizlere bişey sorucam aranızda bebeği yedirirken dikkati dağılsın diye eline oyuncak veren var mı benim kızıma başka türlü yemek yediremiyorum da. Bu arada aranızda trabzondan olan var mı
nankorrrr. Kiz saka saka bizimkie babayi gorunce direk agliyo acitasyon yapiyo kucagina alsin diye.
Benim sizlere bişey sorucam aranızda bebeği yedirirken dikkati dağılsın diye eline oyuncak veren var mı benim kızıma başka türlü yemek yediremiyorum da. Bu arada aranızda trabzondan olan var mı
buda mi abla si gibi olacak yaaa. Tek tek yemiyo atiyo bogazina yapisiyo oguuruyo. Ben o pinardan 1 tane yediriyorum
Zeytin ezmesimi omlet mi ee sen kiymali borekte ver sogus yap ver yer o zaman pampisler.
buda mi abla si gibi olacak yaaa. Tek tek yemiyo atiyo bogazina yapisiyo oguuruyo. Ben o pinardan 1 tane yediriyorum
ben de 1 tane yediriyorum. ama üstüne baktım da tuz warmışiçinde. ama zararlı miktarda diildir heralde
Onun eline degil ama ben kendi elime alip oynatiyorum. Yoksa kafayi sagasola ceviriyo baykus misali
trabzondan yok ama trabzonlu var bennnnnnnnnnm
bütün gün anaları bakıo veletlerin yaptığına bak şuna bak büyümşte nazlanmayıda öğrenmiş ya
diyorum size kullaniyolar bizi. Yemektedirler birazdan hic bise olmamis gibi caktirmadan sohbete dalarlar.irisle didem kayboldu ikisi brden bi anda ne iş
valla ben bakmiyorum. Hatta daha da almicam. Yesin normal peynir.buda mi abla si gibi olacak yaaa. Tek tek yemiyo atiyo bogazina yapisiyo oguuruyo. Ben o pinardan 1 tane yediriyorum
ben de 1 tane yediriyorum. ama üstüne baktım da tuz warmışiçinde. ama zararlı miktarda diildir heralde
Ogle tatiliiiiiirisle didem kayboldu ikisi brden bi anda ne iş
diyorum size kullaniyolar bizi. Yemektedirler birazdan hic bise olmamis gibi caktirmadan sohbete dalarlar.
valla ben bakmiyorum. Hatta daha da almicam. Yesin normal peynir.
Ben dun evde lor denedim cok da guzel oldu
diyorum size kullaniyolar bizi. Yemektedirler birazdan hic bise olmamis gibi caktirmadan sohbete dalarlar.
doğru haklıymışsın sohbet etmiyelm onlarla ceza verelm
valla ben bakmiyorum. Hatta daha da almicam. Yesin normal peynir.
kendi yedğmz peynri azcık suda bekletsen bile tuz muz kalmıo valla
Kızlarr bızım kahvaltı zamanımızzz bunlar sızler neler verıyosunuz Eki Görüntüle 650259
babaya sinir oluyorum, irisin tabiriyle herbokolog
bi de akşam bana bişiler oluyo, gündüz çok sakinim kızla da çok huzurluyuz ama pilim mi bitiyo müfettişin yanında mı geriliyorum bilmem acaip oluyorum
akşam sinir küpü uyudum...
benm kız baba baba die çıldırıo anne diyeydi keşke
Ben diyom bizim kıza pempe olmaz die amauwwwww nasıl bi bakıştır o adamı dövcek tamam kuzum tamam sen giy sarıları yeşilleriteyzoşlar bişi demedi sana
Benim doğum günüsü aralıkta ,o zamana kadar yeşilay sponsorluğunu çoktan kaldırır bizdenOyy bunlar cok tatli ama pembe yanakli cekikcanim daha tatli keske onun resmini koysaydin
ben aksam babasina sattim valla gunduz sinir kupuydum ben de
sagol senaysencim
valla biz tembeliz bizim canlar tirindaz nasil olcak bilmem:18:
istanbul bulusmasi ayarlandi da ben mi gelmedim irisim askolsun. Ne zaman isterseniz gun saat yer soyleyin yeter
anaaammm sarap falan demeyin sabah sabah, bir dogumgunu kutlamasi daha yesilay sponsorlugunda gerceklesecek zaten
Kaç gün kalacaksınız ki,buluşma ayarlayamaz mıyız acep:44:Istanbula gidicez Sekerim cumartesi insallah. Fikrim degismezse tabi. Niye birakayim. Orda da internet var
Milupaya ben hamileyken üye olmuştum düzenli olarak yolluyolar bişeyler ,şimdi de 8.ayda sanırım gelicek...kızlar milupa haftanın sorularına katılan varmı kazanana milupanın hediye setni gndercekler
Benim burdaki imajım da pek asabiymiş lantesekkur ederim irisscim
Tesekkurler canim, eminim benziyoruzdur kac dogumlu kardesin?
masallah oburcanima
merak etme canim ilk zamanlar bizde de oyleydi corbasina zeytinyagi katiyo musun?
c&a da mavi pantolon bilmustum cok guzel orayi da tavsiye ederim fiyatlar da uygun
yaa yaa dimi ben de cok seviyorum kirmizilqr giydirmeyi
İstanbulun neresine geliyon kiz? Sen burdayken bulusalim bari
iris burda ayni sana benzemis kipircanAsabi oldugundan mi
O kadar prima var ki evde ,onlar bitene kadar korkarım bezi bırakır benim kıpırcanımbu arada unnadoda primalar indirimde
Bak bu da asabi diyo bana yaaa ,kimi dövdüm kızYiyim o surati. Uyyy ayni anasi sanki dersin bize girisecek.
Msoe z.burnu
Ben de onlardan alıyodum ,artık lor da yapıyorum...benim oğlum karışım sewmiyo herşeyi ayrı ayrı yicekmiş:) ve cicibebe bebek ekmeği 8 tahıllı gibi bebek ürünlerini de yemiyo:) kendini büyük adam sanıyo:) labneyi light olandan mı alıyosunuz normalmi? ben pınarın küçük küçük paketli olanlar war ondan aldım
Yemek yerken babytv açıyorum ,benimki pek tv sevmiyo ama ilk açınca biraz bakıyo....Benim sizlere bişey sorucam aranızda bebeği yedirirken dikkati dağılsın diye eline oyuncak veren var mı benim kızıma başka türlü yemek yediremiyorum da. Bu arada aranızda trabzondan olan var mı
İnce işşşşşşşirisle didem kayboldu ikisi brden bi anda ne iş
Direk dalmıyoruz ama bak geçmişe bakıp geliyoruz
Bak nasıl anlıyo çalışan adamın halinden taze ev hanımı doğumgünü kızıOgle tatiliiiii
Canım hiç üzülme babayı bilinçli söylemiyorlar anneyi bilinçli söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?