diyorum size kullaniyolar bizi. Yemektedirler birazdan hic bise olmamis gibi caktirmadan sohbete dalarlar.
doğru haklıymışsın sohbet etmiyelm onlarla ceza verelm
kendi yedğmz peynri azcık suda bekletsen bile tuz muz kalmıo valla
Küserim haaaa
küsme kıpırcanımın anası şaka ettik kııızKüserim haaaa
Aboooww yine turk alfabesinin anasını aglatmış siniz dibine dibine vurmussunuz gidiyimde bi geçmiş yapiyim hadi aksama görüşürüz inşallah
bırak geçmişi gel sohbet edelim konuşurken anlarsın boşver
Yok irisim takiliyom beyaa 1 ay kalirim herhal yazada ordayim.Küserim haaaa
iriss doğum yaptığımda yolladılar banada 6.aydada göndermiolarmydı şimdilik başka bişi gelmio banane ince işi ooooo
küsme kıpırcanımın anası şaka ettik kııız
bırak geçmişi gel sohbet edelim konuşurken anlarsın boşver
Küsmem küsmemmm , uğraşamam öyle işlerle ,hem küsersem mevzudan uzak kalırım olmaz
7 ay bitti bizim seninde bitti kıyma et herşeyi ver idyor doktor sen ver doktor ne dediyse
her anne kendi çocuğunu büyütüyor milletinkine karışacaksanız verin çıocukları büyütsünler ço kbiliyrolar
Yok irisim takiliyom beyaa 1 ay kalirim herhal yazada ordayim.
Ooooo epey bvurdaymışın kızzz ,ayarlayalım o zaman şu bahar bulumasını ,azıcık yumuşasın havalar
heeee 6.ayda da kaşık maşık ,tablo çizelge , sütlü pirinçli mama (tek öğünlük numune ) gelmişti...
İkisi birden kayboldu ne iş demişiniz ya şekerim
Küsmem küsmemmm , uğraşamam öyle işlerle ,hem küsersem mevzudan uzak kalırım olmaz
görüomusun bana yollamadılar bak sayfalarına yazmamlazm gönderin diesenin tabiatında yok zaten küsmek küslrmü hç
muhabbet varken geçmişe bakamıyorum valla...
heeee 6.ayda da kaşık maşık ,tablo çizelge , sütlü pirinçli mama (tek öğünlük numune ) gelmişti...
İkisi birden kayboldu ne iş demişiniz ya şekerim
görüomusun bana yollamadılar bak sayfalarına yazmamlazm gönderin diesenin tabiatında yok zaten küsmek küslrmü hç
Yaz tabi , tehdit de et ; bak yollamazsanız hipp kullanacam de
Tanımışın kız beniiiii
6-9 muuuu
Yaa ama çıtırcanım ona sığar mı ,boyu uzun yavrumun,sadece çıtır
Biz 9-12 leri kaldıralı bile çok oluyor , markadan markaya da değişiyor dikkat et ama ...
çok komik, asabicanın ciddiyetini yazacağıma, cinsiyetini yazmışım :)
Yaz tabi , tehdit de et ; bak yollamazsanız hipp kullanacam de
Tanımışın kız beniiiii
tanıdm tabi seviorum seni
Maşallah9 yaş canım, aslan oğluşum biriciklim
Geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallahgünaydın herkeseee ben çok hastayım ya dün hapşırma ile başlayıp burun akıntısıyla dewam etti sonrada boğazım indi bütün kemiklerim ağrıo hemen iaca başladım ama bizim çıtırcana bulaşmasın die dua ediuyorum
Vicdan azabı yaşıyacağın bir durum yok ki canım aç bebek durmaz biliyorsun ki :) Onlar bizim gözümüzde hepaç o ayrı :)hem her yer battı, hem yeni yıkamıştım kokoşu üstü başı kat kat ıslandı. babada bi tripler..
vidan azabından ölüyorum çocuk aç kaldı midesindekini daha sindirememişti sütümü diye
hemen emzirdirdim su verdim ama doymuş mudur bilmem...
Yoruluyorsun ve ister istemez yardım bekleyişin oluyor içtende olsa. İlk günler bende de aynısı oluyordu. Akşama kadar dayanıyordum sonra biraz yardım etsin diye bekliyordum dile getirmesemde. Oda yardım yerine akıl veriyordubabaya sinir oluyorum, irisin tabiriyle herbokolog
bi de akşam bana bişiler oluyo, gündüz çok sakinim kızla da çok huzurluyuz ama pilim mi bitiyo müfettişin yanında mı geriliyorum bilmem acaip oluyorum
akşam sinir küpü uyudum...
Aferin bıdığa biran önce emeklesin ki yetişemediği yer kalmasınAyyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerden
yok kız biz daha yeni 3 6 ları kaldırdık 6 9 tam oluyor şuan boyu warda beden kocaman oluyor ozaman lcw nin 6 9 tam ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?