2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aboooww yine turk alfabesinin anasını aglatmış siniz dibine dibine vurmussunuz gidiyimde bi geçmiş yapiyim hadi aksama görüşürüz inşallah

iriss doğum yaptığımda yolladılar banada 6.aydada göndermiolarmydı şimdilik başka bişi gelmio banane ince işi ooooo

iriss doğum yaptığımda yolladılar banada 6.aydada göndermiolarmydı şimdilik başka bişi gelmio banane ince işi ooooo

heeee 6.ayda da kaşık maşık ,tablo çizelge , sütlü pirinçli mama (tek öğünlük numune ) gelmişti...
İkisi birden kayboldu ne iş demişiniz ya şekerim

hatunlar kızı uyutup ev işi yapmam lazm bir sürü katlancak çamaşırlar var süpürge toz işi var ben kaçıyoree size ii sohbetler emnim geriye bana bi dolu sayfa bırakcaksınız

6-9 muuuu
Yaa ama çıtırcanım ona sığar mı ,boyu uzun yavrumun,sadece çıtır
Biz 9-12 leri kaldıralı bile çok oluyor , markadan markaya da değişiyor dikkat et ama ...

yok kız biz daha yeni 3 6 ları kaldırdık 6 9 tam oluyor şuan boyu warda beden kocaman oluyor ozaman lcw nin 6 9 tam ideal

9 yaş canım, aslan oğluşum biriciklim
Maşallah Doğum günü kutlu olsun prensin :)
Rabbim bizlere de ogünleri görmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla, her yaşın heyecanı farklı ne güzel :)
Geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallah
Vicdan azabı yaşıyacağın bir durum yok ki canım aç bebek durmaz biliyorsun ki :) Onlar bizim gözümüzde hepaç o ayrı :)
Benim sorunumda bu duurm aslında istediği anı yakalayamıyorum. Emme-uyku arası ve ekgıda için keyifli istekli oldugu anları bir ayarlasak herşey daha kolay olacak. Birde sende benim gibi geç başladın şimdi herkes kaseden falan bahsedince bizde yapalım öyle yesinler istiyoruz biraz :) Zamanla çoğalacak inşallah 1-2 kaşıklar.
O öğürme olayı bizde bitti çok şükür. Önceden ağzına gelen birşey olunca hemen öyle yapıyordu. Sonra ekmek içi vermeye başladım. Ağzında çevire çevire çiğnemeye başladı hayret ettim. Tabi genelde çiğneyip tükürdü yutmadı Şimdi olurda ağzını açarsa birşeye çok şükür öğürmüyor. Sende dene bakalım belki fayda eder.
Yoruluyorsun ve ister istemez yardım bekleyişin oluyor içtende olsa. İlk günler bende de aynısı oluyordu. Akşama kadar dayanıyordum sonra biraz yardım etsin diye bekliyordum dile getirmesemde. Oda yardım yerine akıl veriyordu Sonra aman ne yardım et ne işime karış dedim

Ayyy uzuldum canim yaa yikadigin yedirdigin butun emegin gitmis. Ama olacak iste bunlar benim kolikcan da dun emeklemeye calisirken butun corbayi cikardi yerdeki carsafa. Sonra da geri geri emekleyip kaciyor kustugu yerden
Aferin bıdığa biran önce emeklesin ki yetişemediği yer kalmasın

Zammbak oğluşuna geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah, ne güzel keyfi yerindeymiş en azından.
Gülsün ben okudumda ne oldu şimdi işim var ipin ucunu yine kaçırcam

yok kız biz daha yeni 3 6 ları kaldırdık 6 9 tam oluyor şuan boyu warda beden kocaman oluyor ozaman lcw nin 6 9 tam ideal

Ben lc'nin hala 3-6'larını giydiriyorum, kalıpları büyük.
Ama bücürük tarzı mağazalarında 80cm falan tam oluyor, kalıplar birbirini tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…