yok kız biz daha yeni 3 6 ları kaldırdık 6 9 tam oluyor şuan boyu warda beden kocaman oluyor ozaman lcw nin 6 9 tam ideal
tanıdm tabi seviorum seni
Ben de seviyommmm
Hani iş yapıcaktın kızzz ,bırakamıyon di mi biziiiiii
Bu akşam bi yere davetliyiz, oğlum hasta napsam yaa, gitsemmi diye düşünüyorum, evde de pek kalmak istemiyorum, tam kafa ortam olacak
anam bi kayboldum hemen arkamdan konuşmussunuz yemek yemeye gittik heralde açmı kalalım irisle istediğimiz an mutfağa gidip bişe atamıyoruz ağzıma zaten hastayım bişede yiyemedim ilaç içmeyeyim mi iyileşmeyeyimmibizim kız adı üstünde çıtırcan daha doğarken aldığımız hastane çıkışının çıtlısının içine girio bu arada öğle areası alışveriş yaptım kanz ve bluekey de çok güzel indirimler wardı süslü kızıma süslü pantolon ve bluzler aldım artık giyeriz hafta sonu fotomuzu da yayınlarız anam bu kıs benden de süslü
Yerim o pembe yanaklardannnnnnn
Hey gidi heyyyy , ne bilsin bunlar didom ,tok açın halinden anlar mı ,mutfak ellerinin altında ,gelsin börekler gitsin kekler
Hastane çıkışı çıtçıtlısı mı ,ne diyon kız sen ,hakkaten çıtırcanmış bu bıdıkkkk
O kadar süslü giydirmeyin ama yaaaa sonra beni azarlıyolar pempe giydir diye
Bunu görünce kıyamazlar didommm ,iyi taktik ,ben de deneyim
dene canım dene şirinelik yapayım birazda dedimkıymasınlar zaten kıs bize olmadı ikimiz böyle sohbet eder dururuz kimse sallamazsa bizi
Kıyamazlar onlar bize didom merak etme , sitem sevgiden doğar
Benim yeni olaylardan haberim yok henüz canım :)
Geçmişe başlıcam inşallah ama oğlum müsade etmedi. Girip bunu yazayım dedim denerseniz diye :)
Selam herkeze bebeler cok miz miz ya
Esin mufettismi canim benim esimde mufettis
bebeğime bakımoyhhhh geldim, hemen saatte bile geçmiş yapılmış- aferin
cevapları bize de ver biz de kazanalım anacım,
ya da dido versin- dido nanina
yoook canım ama ruhu öyle- gerçi ben ona göstercem gece ruh neymiş
ayy dimi biz bir aileyiz olmaz öyle şeylerhastayım kıs ciddi ciddi ewe gidesim war ama kıza bulaşır die korkuyorum
oyhhhh geldim, hemen saatte bile geçmiş yapılmış- aferin
cevapları bize de ver biz de kazanalım anacım,
ya da dido versin- dido nanina
yoook canım ama ruhu öyle- gerçi ben ona göstercem gece ruh neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?