2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız biz daha yeni 3 6 ları kaldırdık 6 9 tam oluyor şuan boyu warda beden kocaman oluyor ozaman lcw nin 6 9 tam ideal

Pançoya da bak o zaman onun da küçük kalıpları ,lcw penye almadım hiç bilmiyom ama uygun nasıl olsa al gitsin ,yaşından sonra düşünürüz şıkşıkıdımları ,hem o zaman daha uzun giyebilirler sanırım bu kadar hızlı değişmez ölçüler ...

Bu akşam bi yere davetliyiz, oğlum hasta napsam yaa, gitsemmi diye düşünüyorum, evde de pek kalmak istemiyorum, tam kafa ortam olacak

Bu akşam bi yere davetliyiz, oğlum hasta napsam yaa, gitsemmi diye düşünüyorum, evde de pek kalmak istemiyorum, tam kafa ortam olacak

Ortam güzel kap git oğluşu ,uyutursun onu ,sonraaaa ortama akarsın

Çamaşır, ev toplaması, yemek beni bekler, görüşmek üzere şekerler.
Bu arada ıspanak yiyemiyorum yaa, bakalım nasıl yapıcam

MSOE'mm ; alıntı yapmıştım ama çıkmamış ;
dişiniz hayırlı olsunnnn , sorunsuz çıksın diğerleri de inşallah

anam bi kayboldum hemen arkamdan konuşmussunuz yemek yemeye gittik heralde açmı kalalım irisle istediğimiz an mutfağa gidip bişe atamıyoruz ağzıma zaten hastayım bişede yiyemedim ilaç içmeyeyim mi iyileşmeyeyimmi bizim kız adı üstünde çıtırcan daha doğarken aldığımız hastane çıkışının çıtlısının içine girio bu arada öğle areası alışveriş yaptım kanz ve bluekey de çok güzel indirimler wardı süslü kızıma süslü pantolon ve bluzler aldım artık giyeriz hafta sonu fotomuzu da yayınlarız anam bu kıs benden de süslü

Hey gidi heyyyy , ne bilsin bunlar didom ,tok açın halinden anlar mı ,mutfak ellerinin altında ,gelsin börekler gitsin kekler
Hastane çıkışı çıtçıtlısı mı ,ne diyon kız sen ,hakkaten çıtırcanmış bu bıdıkkkk
O kadar süslü giydirmeyin ama yaaaa sonra beni azarlıyolar pempe giydir diye

doğru dison canım bide yapıp resmini koyuyorlar bizde burda ekranı yalıyoruz walla canım çıtçıtlıları doğduğu günden beri aynı bende çözemedim bir tuhaflık war gibi canım bzimkinin ruhu süslü yapacak bişe yok umay gibi ne fanatik ne de maç bilir biz umayı böyle sewiyoz boswer sonra öyle etekle elbise ile tanıyamayız walla

dene canım dene şirinelik yapayım birazda dedim kıymasınlar zaten kıs bize olmadı ikimiz böyle sohbet eder dururuz kimse sallamazsa bizi

Kıyamazlar onlar bize didom merak etme , sitem sevgiden doğar

oyhhhh geldim, hemen saatte bile geçmiş yapılmış- aferin

Benim yeni olaylardan haberim yok henüz canım :)
Geçmişe başlıcam inşallah ama oğlum müsade etmedi. Girip bunu yazayım dedim denerseniz diye :)

cevapları bize de ver biz de kazanalım anacım,
ya da dido versin- dido nanina

Selam herkeze bebeler cok miz miz ya
Esin mufettismi canim benim esimde mufettis

yoook canım ama ruhu öyle- gerçi ben ona göstercem gece ruh neymiş

bebeğime bakım
Soru : Organik Kozmetik Yönetmeliğine uygun olmayan hammadde hangisidir?
Gum Arabic
Formaldehyde
Shea Butter
Cocoa Butter
Soru : Organik sertifikalı bir bebek ürünü;
Mineral oil içerebilir
Mutlaka kokusuz olmalıdır
Paraben ile formüle edilir
Karanfil yağı içerebilir
Soru : Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
methyl, propyl, butyl, ve ethyl parabenler kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Talk pudrası içermemelidirler
Pişik, tahriş ve alerjiler vazelin ve formaldehit ile önlenir
SLS içeren şampuanlar bebeğinize zarar verebilir
Soru : Hangisi doğrudur ?
Organik sertifikalı tarım yapılırken hormon, sentetik böcek ilacı ve suni gübre kullanılır
Doğal çevreye zarar veren kimyasallar sadece organik formüllerde bulunur
Organik üretimin hiçbir aşamasında ionize radyasyon bulunmaz
Organik tarım GDO (GMO) tohumlarla yapılmalıdır
Testi Bitir
Eğer farklı sorular gelirse, bU sorular gelene kadar sayfayı yenilemek gerekmiş

ayy dimi biz bir aileyiz olmaz öyle şeyler hastayım kıs ciddi ciddi ewe gidesim war ama kıza bulaşır die korkuyorum

Gitme gitme hem kv evde ütü yapsın bırak

Hee verin bize de cevapları beee ,hangi site hem o , aaa bu arada dünkü beleş site hangisiydi bugünkü ürüne de bakalım
Yürü be wavy'mmmm ,bir cinnet herşeyi çözer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…