ben de aynen öle yapmıştım ama yarın bi daa deniiim. daha tavuk suyu ve et suyu vermedim. en yakın zamanda başlıcam inş:) bi de reçel vercem kahvaltıda 1 çay kaşığı kadarPrinci hasliyorum yogurt un u suyla cirppip icine nanede ekleyip pisiriyorum. Yumurta koymuyorum sabah yiyo onu zaten. Terbiyeli sehriye dene o zaman tavuk suyu yla lezzetli olur. Deneye deneye agzinin tadini bulcaz.
Bizim doktor kahvalti icin direk tam bugday ekmegi dedi canim. Hamileyken de hep tambugday ekmegi yiyin derlerdi. En faydalisi o sanirim. Belki oglun da severya arkadaşlar şimdi interntte ek gıdalarla ilgili şeyler okuyorum da . kahvaltıda yumurta için haftada 2-3 keereyi geçmeyin yazmış hep. ben 10 gündür her gün veriyorum:) azaltsam mıki acaba? siz neler yapıyosunuz? bi de ekmek konusunda cici bebe ve bebek ekmeği sewmiyo benim oğlum. tarhana içine koymak için hangi ekmekten versem, bizim yediğimiz ekmek olur mu acaba?
Benim oğluşumda bu, daha önce koymuştum ama küçüktü, bi kaç ay oldu sanırım.
Bulabildiğim en net foto şimdilik bu...
Eki Görüntüle 652835
H&m yabanci marka ablam yurtdisindan getirirdi. Istanbuldan baska yerde varmi bilmem. Keske heryere acilas. Guzel indirimler olur. Lc den baska yerden alamiyoruz. Parkta butun cocuklar analari lcw. Olan. Magazalar varda cokk pahali 90 tl cocuk pantolon olurmu yaw. Bende sabah 8 de temizlige basladim 12 de bitti gibi oldu. Ben topladim cocuklari sahile parka. Oynadi kiz oglanda sallandi ahanda ispati Eki Görüntüle 652834
Bizim doktor kahvalti icin direk tam bugday ekmegi dedi canim. Hamileyken de hep tambugday ekmegi yiyin derlerdi. En faydalisi o sanirim. Belki oglun da sever
Eki Görüntüle 652843 Zammbak ne virusu anlamadim. D vitamini unutuyorum bari gunese cikarayim dedim
ya arkadaşlar şimdi interntte ek gıdalarla ilgili şeyler okuyorum da . kahvaltıda yumurta için haftada 2-3 keereyi geçmeyin yazmış hep. ben 10 gündür her gün veriyorum:) azaltsam mıki acaba? siz neler yapıyosunuz? bi de ekmek konusunda cici bebe ve bebek ekmeği sewmiyo benim oğlum. tarhana içine koymak için hangi ekmekten versem, bizim yediğimiz ekmek olur mu acaba?
GunaydinGunaydin kizlar
bugun kolikcan ilk kahvaltisini yapti ve sorun cikarmadi cok sukur. Hava da guzel oksijenimizi de aliriz ooohhh
Belki alerjiktir benim cocuklarda oyle cikti. Oyle kotu oksuruyorduki bende senin gibi arastirdim.brinsitmi acaba dedim. 2 dr gittim 2 side cigerleri temiz bogazinda balgam var demisti. Hiriltisida bogazdaydi. Gizli goturemiyomusun saglik ocagina gotur yarinMerhaba herkeseee,
Umarım güzel bir pazar günü olur, bol bol yer ve uyur minişler,
Ben aslında Alsen e soracaktım, kızına bronşit demişlerdi ya, bizimki hala öksürüyor, ama hırıltı yok, ateş yok burun tıkanıklığı yok.
Alsencim sizde varmıydı bunlar, biraz balgam ver, ondan öksürüyor ama başka da birşey yok. Otururken öksürmüyor hiç, yatınca öksürüyor sadece.
Kocamın inadı yüzünden götüremedik hastaneye, az önce de tartıştık, adama laf anlatmak imkansız ya. internetten bronşit belirtilerine bakıyodum, bunlar değil benzemiyo dedim, bak bak diyo belki zatürredir.
Ayyyh, sen ol zatürre, gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?