2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kimse yazmiyo bari temizlik yapiyim dedim. Afiyet oksun artik eski usul cocuk bakimini yapcam. Yeniler 8 9 aydan basliyo. Bende kahvaltisini yaptirdim 1 saat sonra digeri uyandi o ara kizi yedirirkende oglanin agzina kek verdim kiza icirdigim kusburnyndanda agzina kasikla koydum. Simdide tavuk yada et suyuna corba yapcam.baby Yogurdu ne zaman yedirsem cicuk rahatsiz. Oluyo az bise kusuyo. Gegirtiyo

ayy çok şeker bu :) biraz zayıf gibi geldi bana kaç kilo? ama abi olucak kadar ciddi bakmış gerçekten ,Allah bağışlasın

9 kilo canım, ayına göre nasıl bilmiyorum ama boy önde gidiyor, e bide malum hareket olunca tombiş bir çocuk olamıyo...

Oğlum dünyaya geldiğinde ramazan ayıydı, 7. gün kestirip 8. gün yemek verdik, bildiğim kadarıyla erkeklere 2 kurban oluyor. Biz 1 kestik 2. paramız olunca. Saçınıda kestik ama dökülüyo diye kestik, yani 7. günü geçmişti. Ama tartmadıki sadaka verdik sadece...

çok şeker oğlun çokta gzel oturmuş gözm kaldı maşallah üzülme nasıl bakcam die abi olmuş bu zaten

Saol canım, belkide malum oldu, yürümeyede meyilli...

Eşimin Ankara'dan misafirleri var, onları gezdirmeye gitti
Bizde hava güzel olmasına rağmen evde pinekliyoruz

Selam gezdik geldik pek gezmek denemez iki cocukla gerci.hemen skiliyolar biri sorun cikarmasa biri cikariyor.
Biz bugun tane pirincli tane cavdarli yogurtlu corba ictik .ama cok az iciyolar ya bi kucuk bebe kavanozu kadar bile degil.gerci ben baya doyurucu ve yogun yapiyom corbayi sizce doyarlarmi.hemen oyun oynamak istiyolar skiliyolar kasik kasik yemekten.

Canım doymuşlardır büyük ihtimalle. Sık aralıklarla yediriyorsan sana yemeleri az gelebilir

Kizlar yaa goktuga artik sutu sadece geceleri icirwbiliyirum simdi 50cc icti pesine corba verdim. Sizde nasil ne yspsam acaba

ohh ıyı gelmıstır temız hava bebelere azcık ekmek dograsan mınım baya tok tutar yada ırmık az yıyınce aklım benımde takılıyo hep yıyıncede dunyalar benım olluyo bende kızlarıma pırasa puresı yedırdım baya koyu oyunla yedıler sımdı devrettım baba evı supuuruyor bende tenız havada pazara cıktımm

Ben de genelde irmik atiyom herseyin icine canim yakisiyorda.ekmek ellerine veriyom ben oyaliyor hem .ben tek basina cikaramiyorum bebeleri ikiz arabasinda sikiliyorlar ikisinden biri hep kucak istiyor.seninkiler uslu masallah duruyolardir

bilmiyorum tatlışkom, umarım alerjik diildir ya ben büyük oğlumda hala çekiyorum, bronşiyal astımı var. sürekli öksürük. bari bunda çıkmasa.
iyi fikir sağlık ocağı, yarın sabah götüreyim ben. umarım hava -2 falan olmaz da pusetiyle götürebilirim. çok soğuk burası ya bi de acayip esiyo, öyle soğuk olunca hiç çıkaramıyorum.
Kizlar yaa goktuga artik sutu sadece geceleri icirwbiliyirum simdi 50cc icti pesine corba verdim. Sizde nasil ne yspsam acaba
sadece uyurken mi emiyo yoksa uykuya dalarken mi. bizimki de artık sadece uykusu gelince emiyor, bi de uyurken. uyumadan önce karnı aç olursa da emmiyor mu?

ay sen de mi temizlik ya. bende şimdi bitirdim, pestilim çıktı. o ne yaa, nefret ediyorum. benden ev hanımı felan olmaz ya, nefret ediyorum ovalama ve toz alma işlerinden.
herkes gezmelerde heralde, burda da hava güneşliydi, şimdi kapandı, bakalım kaç derece dışarısı?
14 müş ama yarın yağışlı diyo

nasılsnız hanımlar??ben gecmısı okuyamadım bı turlu 8mart kadınlar gunundede kendımı affettım....okumuyorum dırek dalıyorum
bızım burda hava asırı ruzgarlı sız neguzel gezıyosunuz bızde gezebılsek yaa...esımde arkadaslarıyla yuzmeye gıttı cok kızgınım ona
oglusa ılkkez kerevız corbası vercem umarım begenır.bıraz once havuc rendeledım camrendeden .yogurda kattım bırazda cevız dovdum ve zeytın yagı pek begenmedı puturlu gıdalara pek alısamadı henuz.
???bu tam bugday cavdar yulaf ekmegını marketerden alsak dogal mıdır acaba ??posetlenmıs olanlar.fırınlarda pek bulamıyorum kepeklı dısında???

al bendende okadartoz almaktan nefret edıyorum.mobılya alırkende bır allahın kulu koyu renk mobılya alma tozu gosterır dememıs kı arkadas

çok sağol canım, umarım soğuk algınlığıdır. senin zıpırcanlar nasıl oldu, toparlandılar mı?

Canım saç traşı için doğduktan 7 nci güne kadar bunu net biliyorum. anne karnında ki saçı dökülmeden 7nci güne kadar tıraş edilip tartırılır ve karşılığı verilir. Akika kurbanının müdleti de çocuk bluğ çağına gelene kadardır. her ikisine de Akika deniliyor. Sünnet olarak geçiyor zaten. eğer illa ki birşeyler yapmak istiyorsan bence imkanın sınırları içerisinde bir hayır yapabilirsin.mühim olan niyet

Sanirim ac olmuyo bende illa 3 saat doldu hadi sut diyirum simdi oarktan eve geldik saat 1.30 da yemisti corbayi. Gelur gelmez emzurdim aldi. Demek ac kalmasi gerekiyo.

Kızlar benim oğlumda ek gıdadan sonra mutlaka mama yemek istiyor normalmi bu durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…