Günaydın herkese,
Kahvemi aldım geldim, malum kızımız uyudu. Ama bu aralar uykumuz çok sarsıldı, her an uyanabilir
iriscan, pembe elbiseli fotoları bekliyorum bugün.
dido, organicare? malum bi sen bi ice daisy bi de Sesel kazandı. sizi gidi çeteler sizi...fotoları bekliyoruz...
cydkns, hayırlı olsun ilk iş günün, bizi ihmal etme.
thnx odtücanım, içime doğmuş ilk günden başladı ya toplantı bu ne ya. kimbilir kaç saat sürer.
olmazsa toplantılarda cepten giriyim
naptınız bakem hafta sonu, süslenip gezdiniz mi kokoşumla
Günaydın herkese,
Kahvemi aldım geldim, malum kızımız uyudu. Ama bu aralar uykumuz çok sarsıldı, her an uyanabilir
iriscan, pembe elbiseli fotoları bekliyorum bugün.
dido, organicare? malum bi sen bi ice daisy bi de Sesel kazandı. sizi gidi çeteler sizi...fotoları bekliyoruz...
cydkns, hayırlı olsun ilk iş günün, bizi ihmal etme.
kızlaaaaar elayla size günaydın diyoruuuuuuuz nasılsınız
ctesi dr kontrolümüz vardı, oradan da avm gezdik biraz.
dün de misafir ve ev dertleri (işleri değil valla) onlarla uğraştım. akşam iyi oldu çok tatlı insanlardı gelenler. 7 de gelip 9 da gittiler, saygı vesselam
öksürüğün azalmasına sevindim fıstık, umarım hiç bişeyciği kalmaz 1-2 güne. anneannesi daha iyi eder onu özlemle
ctesi dr kontrolümüz vardı, oradan da avm gezdik biraz.
dün de misafir ve ev dertleri (işleri değil valla) onlarla uğraştım. akşam iyi oldu çok tatlı insanlardı gelenler. 7 de gelip 9 da gittiler, saygı vesselam
öksürüğün azalmasına sevindim fıstık, umarım hiç bişeyciği kalmaz 1-2 güne. anneannesi daha iyi eder onu özlemle
bu kız hakkaten yanakcan yahutam ısırmalık kahvaltılık tatlım benim.
ayşecim nasılsın, nasıldı haftasonu?
gerçi biz senle yine buralardaydık, 3 gün evde izinde olup bi yarım saat girmeyenlere nasıldı haftasonu demek lazım hıhhh
işallah canım,
iyi geçti mi dr kontrolünüz? gezdiğinize göre geçmiş, öp kokoşumu uyanınca.
kontrol nasıldı canm herşey yolundamı bakalım oh ii yapmışsın valla az oturmuş misafirlerin sen nasılsn iymsin kokoşumda ii günaydın bu arada
anamm bu kara üzüm olmuş, mis yanakcan
iyiydi çok şükür kontrol kızlar, ama farkında olmadan buradan ne kadar çok şey öğreniyoruz. dr konuşuyo (tabi benden fırsat bulunca) ben de içimden hı hı biliyorum diyorum o anlamda hep derim, içgüdülerimden sonra beni internet anne yaptı diye.
Yoğun istek üzerine pembeli ve etekli kıpırcan ve de haftasonu Rumelikavağı gezmesi ;
Eki Görüntüle 654004 Eki Görüntüle 654005 Eki Görüntüle 654003 Eki Görüntüle 654006
Yoğun istek üzerine pembeli ve etekli kıpırcan ve de haftasonu Rumelikavağı gezmesi ;
Eki Görüntüle 654004 Eki Görüntüle 654005 Eki Görüntüle 654003 Eki Görüntüle 654006
yerim ben seni kıssss maşallahAllahımmm yaaa çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?