2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese,

Kahvemi aldım geldim, malum kızımız uyudu. Ama bu aralar uykumuz çok sarsıldı, her an uyanabilir

iriscan, pembe elbiseli fotoları bekliyorum bugün.
dido, organicare? malum bi sen bi ice daisy bi de Sesel kazandı. sizi gidi çeteler sizi...fotoları bekliyoruz...
cydkns, hayırlı olsun ilk iş günün, bizi ihmal etme.

thnx odtücanım, içime doğmuş ilk günden başladı ya toplantı bu ne ya. kimbilir kaç saat sürer.
olmazsa toplantılarda cepten giriyim
naptınız bakem hafta sonu, süslenip gezdiniz mi kokoşumla

thnx odtücanım, içime doğmuş ilk günden başladı ya toplantı bu ne ya. kimbilir kaç saat sürer.
olmazsa toplantılarda cepten giriyim
naptınız bakem hafta sonu, süslenip gezdiniz mi kokoşumla

ctesi dr kontrolümüz vardı, oradan da avm gezdik biraz.
dün de misafir ve ev dertleri (işleri değil valla) onlarla uğraştım. akşam iyi oldu çok tatlı insanlardı gelenler. 7 de gelip 9 da gittiler, saygı vesselam

öksürüğün azalmasına sevindim fıstık, umarım hiç bişeyciği kalmaz 1-2 güne. anneannesi daha iyi eder onu özlemle

günaydın canım cumartesi gelmiş ürünümüzde annemin adresini wermişdim annemle görüşmedim daha yani bende bakamadım koyacağım foto ama en kısa zamnda sadece pişik kremi warmış içinde bu arada

kızlaaaaar elayla size günaydın diyoruuuuuuuz nasılsınız

Eklentiler

• $CIMG2273 (Medium).webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $CIMG2275 (Medium).webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $CIMG2263 (Medium).webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 26
kızlaaaaar elayla size günaydın diyoruuuuuuuz nasılsınız

bu kız hakkaten yanakcan yahu tam ısırmalık kahvaltılık tatlım benim.
ayşecim nasılsın, nasıldı haftasonu?

gerçi biz senle yine buralardaydık, 3 gün evde izinde olup bi yarım saat girmeyenlere nasıldı haftasonu demek lazım hıhhh

işallah canım,
iyi geçti mi dr kontrolünüz? gezdiğinize göre geçmiş, öp kokoşumu uyanınca.

kontrol nasıldı canm herşey yolundamı bakalım oh ii yapmışsın valla az oturmuş misafirlerin sen nasılsn iymsin kokoşumda ii günaydın bu arada

e wavy teyzesi boşunamı benm kızıma yanakcan adını koydu iyiym tatlm benm biliosun işte evdeydim bi dün eltimlere gttk ii oldu oturduk vakt geçirdik aynen bi slm bile vermedler bize dimi ama

işallah canım,
iyi geçti mi dr kontrolünüz? gezdiğinize göre geçmiş, öp kokoşumu uyanınca.

kontrol nasıldı canm herşey yolundamı bakalım oh ii yapmışsın valla az oturmuş misafirlerin sen nasılsn iymsin kokoşumda ii günaydın bu arada

iyiydi çok şükür kontrol kızlar, ama farkında olmadan buradan ne kadar çok şey öğreniyoruz. dr konuşuyo (tabi benden fırsat bulunca ) ben de içimden hı hı biliyorum diyorum o anlamda hep derim, içgüdülerimden sonra beni internet anne yaptı diye.

Yoğun istek üzerine pembeli ve etekli kıpırcan ve de haftasonu Rumelikavağı gezmesi ;

valla doğru canım bende doktorun söledği şeyleri fazlasıyla biliorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…