2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sessızlıgı bozmaya gedıkkk BIZ Üç Sİlahşörler olaraktan Eki Görüntüle 653991
Resmi göremedim ben şekerim :44:

Mesajı okumadan koymuştum bile wavy'mmm
Hani kokoşcan fotosuuuu

kızlaaaaar elayla size günaydın diyoruuuuuuuz nasılsınız

Ben o karaböcüğü yerimmmm , kocakız oldular Ayşe'mmm bunlar yaaa ,büyüdükçe güzelleşiyolar mı ne yahu

e wavy teyzesi boşunamı benm kızıma yanakcan adını koydu iyiym tatlm benm biliosun işte evdeydim bi dün eltimlere gttk ii oldu oturduk vakt geçirdik aynen bi slm bile vermedler bize dimi ama

Bu taş bana sanırım
Ama ben sizin kadar yetenekli miyim yaaa , valla vakit bulamıyorum , malum benim kıpırcanım gündüz uyumuyo ,annem de yoktu

ay yemin ederimki harikaaaaaa olmuş etek gydm die nasılda hanım hanım bakmışşşşşne güzel yakışmış işte hep gydr gttğnz yerlerde çok güzelmi tatlımmmm

anammm umay gerçekten kıs olmuş giydir şöyle işde umayımı hanım hanımcık maşallah çok yakışmışş kızıma yerim ben seni yaaa

Gaz vermeyin yaaa , paspalım ben ,kızım da paspal olucak

Ama yaaa , ben nasıl uğraşırım yaa ,kendim kokoş değilim kiii

olmaz öylr sürekli mavi sarı, tamam ruhunuz kanarya da arada böyle gezmelere kokoşluk lazım. bunlar milenyum bebesi, 3-5 sene sonra kendiliğinden kokoş olcaklar zaten

gözümüz aradı valla cuma sizi

aynen şekerm ya iyice güzelleşmeye başladılaR VALLA YEMELİKevet o taş sanaydı özledk kız bi nasılsınız demeni bekledk hadi affettk üzülmepaspal olmucak bence çok süslü olcak süt gibi kuzummmmm

Günaydınnnnn nasılsınız?
Valla ben haftasonu bir gezmişim aylardır böyle gezmemiştim
Wavy kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim
Umay şekerim sen herhalinle tatlısın ama elbise içinde daha dadlusun
Yanakcanında keyfine diyecek yok
Bu arada haftasonu aramıza katılmayanlar okuyun bakalım geçmişi biz nasıl okuyoruz o kadar sayfayı hep siizmi çene çalacaksınız bilerek yaptık hatta sizinle deikodunuzu yaptık

Haftasonu herkes atmış kendini dışarı galiba
Çimenlerde de keyfi yerinde kuzunun ,ohhhhhh

olmaz öylr sürekli mavi sarı, tamam ruhunuz kanarya da arada böyle gezmelere kokoşluk lazım. bunlar milenyum bebesi, 3-5 sene sonra kendiliğinden kokoş olcaklar zaten

gözümüz aradı valla cuma sizi

Ne gezmesi ayol ,cuma günü sırf foto çekmek için giydirdim , gezmeye giderken yine pantolon tişört
Beni sevmeyen ölsün ayollllll :119:

kız olduğun belli olmuş be umay ne şekersin yaaaa

Gaza geliyom , gidip toka alıcam haaaa

aynen şekerm ya iyice güzelleşmeye başladılaR VALLA YEMELİKevet o taş sanaydı özledk kız bi nasılsınız demeni bekledk hadi affettk üzülmepaspal olmucak bence çok süslü olcak süt gibi kuzummmmm

Bilgisayarın olduğu odaya girdin mi diye sormuyo kimse ama , sizi takdir ediyorum valla , nasıl yetişiyosunuz
Gerçi ben ev işi falan da yapayım dedim ondan hiç bakamadım ,annem de yoktu ,ev çok dağılmıştı ,hergün o kadar iş yapamam zaten....

Anaammmm benim de yaptınız mı dedikodumu , meraklandırmayın lan adamı ,60 sayfa okunur mu yaa , pazartesi bugün ,işim de var ,acıyın bana , özet yapın :18::18::18:

Aşı mı oldunuz ,kaçırmışım ben :44:
Nasıl kokoşum iyi mi , yemeler içmeler ne durumda

evet şekerim bide kuzum ne zamandır bebek özlemi çekiodu o kadar mutluyumki

Ben de çok sevindimmm , geçende de konuşmuştuk
Kilo da alır o sıska şimdi

Kaç haftalıkmış , ne zamana doğuracak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…