Ben de çok sevindimmm , geçende de konuşmuştuk
Kilo da alır o sıska şimdi
Kaç haftalıkmış , ne zamana doğuracak ?
Senin gülüşünü yerim ben miniğimmm
Allah bozmasın didom saadetinizi , senin şıklık da gözümden kaçmadı bu arada
Allah kucağınada almayı nasip etsinn artık zayıf die havada atamaz
sıskalığı kalmaz arık oh ohhhhhhAllah kucağınada almayı nasip etsinn artık zayıf die havada atamaz
amin canım Allah hepimizin bebişleriyle mutlu huzurlu zaman geçirmeyi nasip etsin heyt be ne güzel yazdımayy canım ew halim işde ewde böyle topuklu ayakkabılar abiye elbiseler falan giyiyoruz
yok bebişkom, 7 aylık olduk biz. yemeler başladı ama bol kepçe anasının yarım porsiyonlarını yiyor, ona da bin şükür
daha şimd,i öğrendi kız kan testine gtti aynen bi kilo alsın ben nasıl dalga geçcem sende geçvalla tahminen ekime doğurur doktora gtdnce belli olur kaç haftalık olduğu telefonda ağlaştık bi
amin canım Allah hepimizin bebişleriyle mutlu huzurlu zaman geçirmeyi nasip etsin heyt be ne güzel yazdımayy canım ew halim işde ewde böyle topuklu ayakkabılar abiye elbiseler falan giyiyoruz
Kontrol diye okudum da kızamık aşısı falan mı oldu dediydim , yarasın kokoşuma ,büyüdükçe daha çok yiycek anasııııı
Geçmem miii , içime dert olmuştu zaten sıskaaaaa.....
Ne diyon sennn , bu ev halin mi , kendimden utandım
Ben de aynı şeyi düşündüm , fesat mıyız neyiz
kızlar çok mutluyum elticanım hamile
ayyy irisiiim bendeeşuan kendmi çekp koysam ekranı kapatırsın saçım tepede salakca toplanmış pembe eşofman üstmde tuhaf renkli bilşi düşün yaniiii
walla direk aklıma o geldi yok kıs fesat değiliz dertliyizz kilolardan
didoyu öldürebilirmiyimmmm kilolardan dertliyz dio kilosu varmış gibi
ay çok sevindim canım, Allah sağlıkla kavuştursun
Ben dün herifin tişörtünü giymişim sen ne diyon
Kafasını gözünü bile yarabilirsin ,kadınlar günü geçti nasılsa şiddet uygulayabiliriz
kızlaaaaar elayla size günaydın diyoruuuuuuuz nasılsınız
Yoğun istek üzerine pembeli ve etekli kıpırcan ve de haftasonu Rumelikavağı gezmesi ;
Eki Görüntüle 654004 Eki Görüntüle 654005 Eki Görüntüle 654003 Eki Görüntüle 654006
Eki Görüntüle 654044 pamukkale gezmesinden
Sözün bittiği yerdeyım ne dıyecegımıı bilemiyorum. Ayıptır gunahtır bu kadarda güzel ısıtmalı olunmaz oğlumun bası. Döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?