2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çok sevindimmm , geçende de konuşmuştuk
Kilo da alır o sıska şimdi

Kaç haftalıkmış , ne zamana doğuracak ?

daha şimd,i öğrendi kız kan testine gtti aynen bi kilo alsın ben nasıl dalga geçcem sende geçvalla tahminen ekime doğurur doktora gtdnce belli olur kaç haftalık olduğu telefonda ağlaştık bi

Senin gülüşünü yerim ben miniğimmm
Allah bozmasın didom saadetinizi , senin şıklık da gözümden kaçmadı bu arada

amin canım Allah hepimizin bebişleriyle mutlu huzurlu zaman geçirmeyi nasip etsin heyt be ne güzel yazdım ayy canım ew halim işde ewde böyle topuklu ayakkabılar abiye elbiseler falan giyiyoruz

amin canım Allah hepimizin bebişleriyle mutlu huzurlu zaman geçirmeyi nasip etsin heyt be ne güzel yazdım ayy canım ew halim işde ewde böyle topuklu ayakkabılar abiye elbiseler falan giyiyoruz

aauuwwwww ev halinmi sen benim ev halmi görsen arkana bakmadan kaçarsın

yok bebişkom, 7 aylık olduk biz. yemeler başladı ama bol kepçe anasının yarım porsiyonlarını yiyor, ona da bin şükür

Kontrol diye okudum da kızamık aşısı falan mı oldu dediydim , yarasın kokoşuma ,büyüdükçe daha çok yiycek anasııııı

daha şimd,i öğrendi kız kan testine gtti aynen bi kilo alsın ben nasıl dalga geçcem sende geçvalla tahminen ekime doğurur doktora gtdnce belli olur kaç haftalık olduğu telefonda ağlaştık bi

Geçmem miii , içime dert olmuştu zaten sıskaaaaa.....

Ne diyon sennn , bu ev halin mi , kendimden utandım

ayyy irisiiim bendeeşuan kendmi çekp koysam ekranı kapatırsın saçım tepede salakca toplanmış pembe eşofman üstmde tuhaf renkli bilşi düşün yaniiii

ayyy irisiiim bendeeşuan kendmi çekp koysam ekranı kapatırsın saçım tepede salakca toplanmış pembe eşofman üstmde tuhaf renkli bilşi düşün yaniiii

Ben dün herifin tişörtünü giymişim sen ne diyon

walla direk aklıma o geldi yok kıs fesat değiliz dertliyizz kilolardan

didoyu öldürebilirmiyimmmm kilolardan dertliyz dio kilosu varmış gibi

Kafasını gözünü bile yarabilirsin ,kadınlar günü geçti nasılsa şiddet uygulayabiliriz

Selam canlar
Ilk tavuk denememizi yaptik.beni sasirttilar ve yediler etci olacak bu cocuklar galiba kime cektilerse esimde bende kurbandan kurbana et yeriz

kızlaaaaar elayla size günaydın diyoruuuuuuuz nasılsınız

Yoğun istek üzerine pembeli ve etekli kıpırcan ve de haftasonu Rumelikavağı gezmesi ;

Eki Görüntüle 654004 Eki Görüntüle 654005 Eki Görüntüle 654003 Eki Görüntüle 654006

Sözün bittiği yerdeyım ne dıyecegımıı bilemiyorum. Ayıptır gunahtır bu kadarda güzel ısıtmalı olunmaz oğlumun bası. Döndü
Dıdoo sana ayrıca masallahhhh
Ası dan. Geldik iyiyizzzz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…