2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin herkeze bol gunesli mutlu pazarlar
elayshe musade senin kuzucum yiyebülürsün afiyet olsun
teşekkür ederim hatun yerimmm nasıl oldu lülecanla oburcanım
şekerim harikasınız sende kuzularnda çok çok güzelsinz tek kelmeyle bayıldımmmmm
saol canım bizim dişimiz biraz sıkıntılı çıktı o yuzden pek giremedim ela ve sen nasılsın canım sayfada var mı bir sıkıntı

canımmmmm özledm kız seni hayırlı olsun dişinz bizmde ucu göründü bembeyaz çıkıo fotolara bayıldım ne güzelsnz ya maşallah size çok güzel olmuş kınanız kıskanılcak kadar boşlama bizi ya gel arada yaz iyiyim bende elayla uğraşıorum işte eylül nisam nasıl

masallah sana guzellik, eczaci yada doktor olucan anlasilan

teşekkür ederiz teyzesi kısmet artık bakalım ne olacak

vallahi bende çok ozledim canım aklımdasınız ama bu aralar çok yogunduk şu eltim bir doğursa hep burdayım inşallah eylül nisa diş bugday gunu 2. dişini patlatmış onun huyszluğu var ama iyi allaha şükür

anlıorum canım sağlıkla doğursun inşallah eltinde hadi ya kıyamam benmkide brini patlattı yanındakide kabaarmış iyce oda patlıcak büyüdülerde ekmek canavarları bile çıktı

ben kaçar canım herkese ıyı gecelr yarın görüşürüz inş

anlıorum canım sağlıkla doğursun inşallah eltinde hadi ya kıyamam benmkide brini patlattı yanındakide kabaarmış iyce oda patlıcak büyüdülerde ekmek canavarları bile çıktı

saol canım 20 günü kaldı bekliyorz allahın izniyle bir oğlumuz olcak gerçekten buyuduler artık

herkese günaydıınnn.. biz kalktık oğlumun yumurtası kaynıyo şimdi:) dün de hawa güzel diye oğlumu pamukkaleye götürdük. fotolar gün içinde:)

günaydın herkese hafta sonu çok yoğundum giremedim anammm 60 sayfa ilerlemişş geçmiş yapsam mesaii biter en iyisi direk dalmak herkes iyidir umarım hafta sonu kızımla fotolarımız birazdan geliyor

herkese günaydıınnn.. biz kalktık oğlumun yumurtası kaynıyo şimdi:) dün de hawa güzel diye oğlumu pamukkaleye götürdük. fotolar gün içinde:)

günaydın canm afiyet olsun oğluşa.. aklıma geldi sorayım diyodum bizde yumurta yiyoruz da ben 1 gün durup 1 gün veriyorum sen ne sıklıkta weriyosun

günaydın canm afiyet olsun oğluşa.. aklıma geldi sorayım diyodum bizde yumurta yiyoruz da ben 1 gün durup 1 gün veriyorum sen ne sıklıkta weriyosun

ben hergün veriyodum canım ama artık azaltmayı düşünüyorum da zaten kahvaltımız peynir yuurta ve meyvesuyundan oluşoyp yumurta da çıkarsa geriye bişi kalmıcak:)

ben hergün veriyodum canım ama artık azaltmayı düşünüyorum da zaten kahvaltımız peynir yuurta ve meyvesuyundan oluşoyp yumurta da çıkarsa geriye bişi kalmıcak:)

bizimkide aynı peynir yumurta meyve suyu.. dediğin gibi yumurtasız olunca pek bişe kalmıyorr ama hergünde rahatsız eder die vermiyorum

bizim ilk dişimiz çıktı dün, abisiyle beraber pek sevindik öksüğümüz gece azaldı, sabaha biraz öksürdü, umarım atlatırız çabucak.

geçmiş olsun odtücanım
bende dün eşimle oğlanın odasını düzenliyodum, çalışma masasının yerini değiştirdik filan. yatağın üstünde otururken kızı 2 dk yatağın üstüne koydum, yanında oturuyodum. eşim bişey sordu ona cvp vercem derken kız kafa üstü düştü şişlik kızarma yoktu bişi olmadı allahtan, ama sinir oldum kendime. tam düşerken yakalamışım heralde ayak bileğinden, hızlı düşemedi neyseki, bir de ayağıma gelmiş kafası, heralde ondan kızarmadı
günaydın herkese hafta sonu çok yoğundum giremedim anammm 60 sayfa ilerlemişş geçmiş yapsam mesaii biter en iyisi direk dalmak herkes iyidir umarım hafta sonu kızımla fotolarımız birazdan geliyor

hadi neyse

Benimkiler yumurta disinda bisey yemiyor bende hergun veriyom yumurta zararlimi ki biz demir damlasida almiyoruz ondan veriyom bende

bu arada annem bugün geliyo, öğlen. benim de ilk iş günüm ve 2 buçuktan sonra akşama kadar toplantım var

Selam annecanlar

Bu pazartesi depresyona girmeden foruma gireyim dedim ama o ne lannnn 60 sayfa ,yuhhhhh , hiç çoluk çocukla ilgilenmediniz mi lan haftasonu ,ne çene yapmışınız ,nasıl okuycam ben :84::84::84:

Bana özet yapın ,sanırım okuyamıycam

Herkes iyi değil mi , kuzularım canlarımın keyfi yerinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…