Iki kardesede masallahhhAlsenn o kiz nasil guzel bise. Amannn erkek neysede kiz baska bise dimi
teşekkür ederim hatun yerimmm nasıl oldu lülecanla oburcanımGunaydin herkeze bol gunesli mutlu pazarlar
elayshe musade senin kuzucum yiyebülürsün afiyet olsun
şekerim harikasınız sende kuzularnda çok çok güzelsinz tek kelmeyle bayıldımmmmmEki Görüntüle 653777 Eki Görüntüle 653778 Eki Görüntüle 653779 Eki Görüntüle 653780 Eki Görüntüle 653781
Haftasonu gezmesinden birkaç foto
saol canım bizim dişimiz biraz sıkıntılı çıktı o yuzden pek giremedim ela ve sen nasılsın canım sayfada var mı bir sıkıntı
masallah sana guzellik, eczaci yada doktor olucan anlasilan
canımmmmm özledm kız seni hayırlı olsun dişinz bizmde ucu göründü bembeyaz çıkıo fotolara bayıldım ne güzelsnz ya maşallah size çok güzel olmuş kınanız kıskanılcak kadar boşlama bizi ya gel arada yaz iyiyim bende elayla uğraşıorum işte eylül nisam nasıl
teşekkür ederiz teyzesi kısmet artık bakalım ne olacak
vallahi bende çok ozledim canım aklımdasınız ama bu aralar çok yogunduk şu eltim bir doğursa hep burdayım inşallah eylül nisa diş bugday gunu 2. dişini patlatmış onun huyszluğu var ama iyi allaha şükür
anlıorum canım sağlıkla doğursun inşallah eltinde hadi ya kıyamam benmkide brini patlattı yanındakide kabaarmış iyce oda patlıcak büyüdülerde ekmek canavarları bile çıktı
ben kaçar canım herkese ıyı gecelr yarın görüşürüz inş
herkese günaydıınnn.. biz kalktık oğlumun yumurtası kaynıyo şimdi:) dün de hawa güzel diye oğlumu pamukkaleye götürdük. fotolar gün içinde:)
kizi verdinmi ne kinasi yaptin dugun Ne zaman. Oyy allahim ne guzel de yakismis bindallilar.işte karşınızda eylül nisanın diş buğdayı ve 6 ay kına resimleri teyzeleri
Eki Görüntüle 653853 Eki Görüntüle 653854 Eki Görüntüle 653854 Eki Görüntüle 653855 Eki Görüntüle 653856 Eki Görüntüle 653857 Eki Görüntüle 653858 Eki Görüntüle 653860
günaydın canm afiyet olsun oğluşa.. aklıma geldi sorayım diyodum bizde yumurta yiyoruz da ben 1 gün durup 1 gün veriyorum sen ne sıklıkta weriyosun
ben hergün veriyodum canım ama artık azaltmayı düşünüyorum da zaten kahvaltımız peynir yuurta ve meyvesuyundan oluşoyp yumurta da çıkarsa geriye bişi kalmıcak:)
geçmiş olsun odtücanımCanim gecmis olsun hersey kasla goz arasinda oluyor. Bugun biz d bir kaza atlattik. Disardaydik kizim da bi arkadasin kucagindaydi. Ben de uzaktan kola kutusunu gosteriyordum oyalamak icin. O arada bi anda elini atti kutuya ve kutunun agzina soktu parmaklarini ve isaret parmagini kesti kutu. Fazla aglamadi (asida agladigi kadar) ama cok kan akti ve ben cok kotu oldum tabi. Aynen senin gibi kendimi sucladim kutuyu gosterdim diye. Sonra yara bandi yapistirdik butun gun garip garip bakti parmagina
günaydın herkese hafta sonu çok yoğundum giremedim anammm 60 sayfa ilerlemişşgeçmiş yapsam mesaii biter en iyisi direk dalmak herkes iyidir umarım hafta sonu kızımla fotolarımız birazdan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?