Selam canlar
Ilk tavuk denememizi yaptik.beni sasirttilar ve yediler etci olacak bu cocuklar galiba kime cektilerse esimde bende kurbandan kurbana et yeriz
Eki Görüntüle 654044 pamukkale gezmesinden
Yoğun istek üzerine pembeli ve etekli kıpırcan ve de haftasonu Rumelikavağı gezmesi ;
Eki Görüntüle 654004 Eki Görüntüle 654005 Eki Görüntüle 654003 Eki Görüntüle 654006
Selam canlar
Ilk tavuk denememizi yaptik.beni sasirttilar ve yediler etci olacak bu cocuklar galiba kime cektilerse esimde bende kurbandan kurbana et yeriz
saoll cnm benımmm kıızmız yeni yeni saçlandı artık şapkasız gezdirebiliyorm darısı sizeNe tatlı yaaaa ,maşallah gıdıcanımaaaa
Büyüsün de gerçek arabalara binsin inşallah
Çok da saçlısınız yahu kıskanıyorum
Ben de haftasonu tavuk parçalı tavuksuyu çorba denemesi yaptım ,bizimki de yedi .Çorbayı seviyo zaten tatlıları sevmiyo ,armut ,muhallebi falan sevmiyo...
Oooo size de maşallahhhhh
2 buçuktaki toplantı 5 e alınmış iyi mi
saoll cnm benımmm kıızmız yeni yeni saçlandı artık şapkasız gezdirebiliyorm darısı size
aauuwwwww ev halinmi sen benim ev halmi görsen arkana bakmadan kaçarsın
kızlaaaaar elayla size günaydın diyoruuuuuuuz nasılsınız
Kontrol diye okudum da kızamık aşısı falan mı oldu dediydim , yarasın kokoşuma ,büyüdükçe daha çok yiycek anasııııı
Geçmem miii , içime dert olmuştu zaten sıskaaaaa.....
Ne diyon sennn , bu ev halin mi , kendimden utandım
didoyu öldürebilirmiyimmmm kilolardan dertliyz dio kilosu varmış gibi
yemek yedim geldim anam bu koca beni kesin boşayacak dayanamadım çizme aldım gene
yemek yedim geldim anam bu koca beni kesin boşayacak dayanamadım çizme aldım gene
Eki Görüntüle 654044 pamukkale gezmesinden
Benim hiçbişey alma hevesim yok bu şişko halimle yaaaa....
Kaça aldın bu arada yaa ,ne güzel de indirim vardır şimdi çizmelerde :18:
Yoğun istek üzerine pembeli ve etekli kıpırcan ve de haftasonu Rumelikavağı gezmesi ;
Eki Görüntüle 654004 Eki Görüntüle 654005 Eki Görüntüle 654003 Eki Görüntüle 654006
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?