2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canlar
Ilk tavuk denememizi yaptik.beni sasirttilar ve yediler etci olacak bu cocuklar galiba kime cektilerse esimde bende kurbandan kurbana et yeriz

cnm benım kucuk hanımda tam etçi gerçi ben ve babasıda et ürünlerine hayır demeyiz

Ne tatlı yaaaa ,maşallah gıdıcanımaaaa
Büyüsün de gerçek arabalara binsin inşallah
Çok da saçlısınız yahu kıskanıyorum

Selam canlar
Ilk tavuk denememizi yaptik.beni sasirttilar ve yediler etci olacak bu cocuklar galiba kime cektilerse esimde bende kurbandan kurbana et yeriz

Ben de haftasonu tavuk parçalı tavuksuyu çorba denemesi yaptım ,bizimki de yedi .Çorbayı seviyo zaten tatlıları sevmiyo ,armut ,muhallebi falan sevmiyo...

Oooo size de maşallahhhhh

saoll cnm benımmm kıızmız yeni yeni saçlandı artık şapkasız gezdirebiliyorm darısı size

Malum yavrular büyüdü , bizim kıpırcan da epeydir sığmıyo anakucağına ,oto koltuğu almam lazım , az önce bakındım biraz ama fiyatlar çok değişken .
Alan arkadaşlar ; hangi konular önemli ,ya da kullandığınız ve önereceğiniz bir model var mıdır ?
Bahar da geldi gezmeceler sıklaşıcak ,biran önce halletmem lazım bu mevzuyu ...

anam utanma kız şaka yaptım şaka gezme dönüşümüz bu

yemek yedim geldim anam bu koca beni kesin boşayacak dayanamadım çizme aldım gene

Benim hiçbişey alma hevesim yok bu şişko halimle yaaaa....
Kaça aldın bu arada yaa ,ne güzel de indirim vardır şimdi çizmelerde :18:

Benim hiçbişey alma hevesim yok bu şişko halimle yaaaa....
Kaça aldın bu arada yaa ,ne güzel de indirim vardır şimdi çizmelerde :18:

cnm internetede bakabilirsnzi baya indirimde botlar ve çokk şık ...seni görmedim ama eminim abartıyosndur hem accık kılonda olsa daima şık ol cnm salma kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…