2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hiçbişey alma hevesim yok bu şişko halimle yaaaa....
Kaça aldın bu arada yaa ,ne güzel de indirim vardır şimdi çizmelerde :18:

walla ben alıyorum ya şikodan olsam hamilede olsam her daim indirim wardı 95 e düşmüş diz üstü uzun tarz olsun dedim biraz

ahh cnm sende benim gibisin ayakkabı delisi oldum ya 100 çift ayakakbım olsa 101.ye ihtiyaç duyuyorm benim eşimde çıldırmak üzere

walla cnm ben kendimi bildim bileli ayakkabı delisiyim benim yazlık kışlık toplamda 183 ayakkabım wardı 184 oldu hedef 200

cnm internetede bakabilirsnzi baya indirimde botlar ve çokk şık ...seni görmedim ama eminim abartıyosndur hem accık kılonda olsa daima şık ol cnm salma kendini ..

Netten ayakkabı alamıyorum yaaa , kalıpları tutturamam diye korkuyorum ,hem ayakkabıyı giyip çıkararak almak daha keyifli
Şişko halimle kıyafet almak istemiyorum ,hem böyle motive de oluyorum , kıyafetlere girebilmek için mecburen incelmem lazım

çok şeker olmuş annesi en son ben benzetmiştim erkeğe fotoları görünce utandım kendimden :))

Öyle deme şekerim , bizimkini kıza benzeten çok az zaten ,pembe giyince bitek işte

walla ben alıyorum ya şikodan olsam hamilede olsam her daim indirim wardı 95 e düşmüş diz üstü uzun tarz olsun dedim biraz

Güle güle giy didommmmmm ,ayağında paralansın

walla cnm ben kendimi bildim bileli ayakkabı delisiyim benim yazlık kışlık toplamda 183 ayakkabım wardı 184 oldu hedef 200

Ne diyon kızzz , sen ayakkabıya çalışıyon
Herif evlenmeden bu sayıyı biliyo muydu ,bilseydi kaçardı heralde

Ne diyon kızzz , sen ayakkabıya çalışıyon
Herif evlenmeden bu sayıyı biliyo muydu ,bilseydi kaçardı heralde

yok canım bilmiodu tabikide çok ayakkabım olduğu için bunlarıda arasına sıkıştırıyorum yeni aldığımı anlamıyor sorduğunda ise yoo wardı giymiyordum die yapıştırıyorum lafı işde benim şöyle geliri hiç bitmeyen biriyle ewlenmem gerekiyordu hata yaptım Allahtan öyle çok sorgulayan bir eşim yok

BABY MAX OTO KOLTUĞU - GRİ incelemesi, özellikleri, yorumları. bende bu var 4 sene once aldik hala kutuk gibi

Herkes sustu yaa nooldu :111::111::111:

Bilmem ki wavy'mm nooldu , geldi bahar ayları gevşer gönül yayları , havalar ısındı herkes gevşedi sanırsam

benim kendi gönül yayları değil de amortisörler gevşedi galiba. hareket etcek halim, kolumu kaldırcak mecalim yok.

saf saf oturuyorum evde, tv bile açmadım.

bi kahve alayım da geleyim, topic can kan bekler. hayde iris iş başına düşelim yavrum başka çare yok :105:

Al kahveni gel canom , şurda kalmış kaç dakika zamanım ,iki laf edelim yaa ...Ben yokken hiç susmamışınız

banada vatandaş geldi hemen sawdım hadi git işine topikden beni beklerler dedim gönderiverdim

Yolla gitsin , bugün pazartesi bana da müteahhitler geliyo ,kısa kesip salavatlıyom

Kııızzzz , bi görünüyon bi kayboluyon , kolikcanım rahat vermiyo mu , zor değil mi evde olmak

ne zamandır aklımda sorucam,

sen geçenlerde bi kazadan bahsetmiştin hani, bi de geçenlerde başım dönüyo yazmışsın :44:
adet oldun mu sen? :18:

Al kahveni gel canom , şurda kalmış kaç dakika zamanım ,iki laf edelim yaa ...Ben yokken hiç susmamışınız

dün misafire bi kek yapmışım söylemesi ayıp, gittim bi dilim daha yedim. ne olcak benim bu halim bilmiyorum. işe başlarken 50 beden olmasam bari

sen yokken hiç mi susmamışız? ulen sayfalar gıdım gıdım ilerliyodu, millet iki yazıyo çıkıyo biz kaldık uzun bi süre ayşeyle. resmen chat yaptık bu topiğe acil can kan vermemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…