Benim hiçbişey alma hevesim yok bu şişko halimle yaaaa....
Kaça aldın bu arada yaa ,ne güzel de indirim vardır şimdi çizmelerde :18:
ahh cnm sende benim gibisin ayakkabı delisi oldum ya 100 çift ayakakbım olsa 101.ye ihtiyaç duyuyorm benim eşimde çıldırmak üzere
çok güzel gülmüş yaa canım benim .. sen esmersin bebişin bembeyaz babaya mı benziyo?
cnm internetede bakabilirsnzi baya indirimde botlar ve çokk şık ...seni görmedim ama eminim abartıyosndur hem accık kılonda olsa daima şık ol cnm salma kendini ..
çok şeker olmuş annesi en son ben benzetmiştim erkeğe fotoları görünce utandım kendimden :))
walla ben alıyorum ya şikodan olsam hamilede olsam her daimindirim wardı 95 e düşmüş diz üstü uzun tarz olsun dedim biraz
walla cnm ben kendimi bildim bileli ayakkabı delisiyim benim yazlık kışlık toplamda 183 ayakkabım wardı 184 oldu hedef 200
Ne diyon kızzz , sen ayakkabıya çalışıyon
Herif evlenmeden bu sayıyı biliyo muydu ,bilseydi kaçardı heralde
BABY MAX OTO KOLTUĞU - GRİ incelemesi, özellikleri, yorumları. bende bu var 4 sene once aldik hala kutuk gibiMalum yavrular büyüdü , bizim kıpırcan da epeydir sığmıyo anakucağına ,oto koltuğu almam lazım , az önce bakındım biraz ama fiyatlar çok değişken .
Alan arkadaşlar ; hangi konular önemli ,ya da kullandığınız ve önereceğiniz bir model var mıdır ?
Bahar da geldi gezmeceler sıklaşıcak ,biran önce halletmem lazım bu mevzuyu ...
Herkes sustu yaa nooldu :111::111::111:
bilmem, eski tadını mı kaybetti nedir?
Bilmem ki wavy'mm nooldu , geldi bahar ayları gevşer gönül yayları , havalar ısındı herkes gevşedi sanırsam
Bilmem ki wavy'mm nooldu , geldi bahar ayları gevşer gönül yayları , havalar ısındı herkes gevşedi sanırsam
benim kendi gönül yayları değil de amortisörler gevşedi galiba. hareket etcek halim, kolumu kaldırcak mecalim yok.
saf saf oturuyorum evde, tv bile açmadım.
bi kahve alayım da geleyim, topic can kan bekler. hayde iris iş başına düşelim yavrum başka çare yok :105:
banada vatandaş geldi hemen sawdım hadi git işine topikden beni beklerler dedim gönderiverdim
Al kahveni gel canom , şurda kalmış kaç dakika zamanım ,iki laf edelim yaa ...Ben yokken hiç susmamışınız
Yolla gitsin , bugün pazartesi bana da müteahhitler geliyo ,kısa kesip salavatlıyom
Al kahveni gel canom , şurda kalmış kaç dakika zamanım ,iki laf edelim yaa ...Ben yokken hiç susmamışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?