Evde olmak zor iriscanim o yuzden bugun kizi kaptim ananeme geldim en azindan o konusarak oyaliyo biraz ben de dinleniyorum. Bi yandan da okuyorum ki gecmis birikmesin de senin gibi ricaci olmayayim millete ozet yapin diyeKııızzzz , bi görünüyon bi kayboluyon , kolikcanım rahat vermiyo mu , zor değil mi evde olmak
dün misafire bi kek yapmışım söylemesi ayıp, gittim bi dilim daha yedim. ne olcak benim bu halim bilmiyorum. işe başlarken 50 beden olmasam bari
sen yokken hiç mi susmamışız? ulen sayfalar gıdım gıdım ilerliyodu, millet iki yazıyo çıkıyo biz kaldık uzun bi süre ayşeyle. resmen chat yaptıkbu topiğe acil can kan vermemiz lazım.
dün misafire bi kek yapmışım söylemesi ayıp, gittim bi dilim daha yedim. ne olcak benim bu halim bilmiyorum. işe başlarken 50 beden olmasam bari
sen yokken hiç mi susmamışız? ulen sayfalar gıdım gıdım ilerliyodu, millet iki yazıyo çıkıyo biz kaldık uzun bi süre ayşeyle. resmen chat yaptıkbu topiğe acil can kan vermemiz lazım.
Evde olmak zor iriscanim o yuzden bugun kizi kaptim ananeme geldim en azindan o konusarak oyaliyo biraz ben de dinleniyorum. Bi yandan da okuyorum ki gecmis birikmesin de senin gibi ricaci olmayayim millete ozet yapin diye
bu arada fotograflarini gordugum tum bebelere opucukler ve maasallahlar
aysecim gozun aydin, elosuma kuzen geliyormus
dido gule gule kullan cizmeni
FarmaSanal.com - Diğer İhtiyaçlar - Sunshine Kids - Sunshine Kids Warm Go Araba İçin Biberon Isıtıcısı
bunda çorba filan da ısınır mı ki?
süper mantıkmış..
hadiii patlat bir kampanyaaa
hadiii patlat bir kampanyaaa
geçmiş okumadığın ne kadar belli didemcim, artık kampanya yok.en azından umuma açık yok.
Bende var bundan yani aynısından değil de arabada da kullanılan biberon ısıtıcısından ,hiç kullanmadım ,sterilizatörle birlikte almıştım...Kullanırsan hemen kargolayım şekerim
Senle ben tembel anne canikom , ben evdeyken hiç bakamıyorum , çok da hızlı pratik bi hatun değilimdir zaten normalde
Değil mi ama yaaa ,oto koltuğu alıcam wavy'mmm , gözüne çarpan bişey olursa gezinirken hemen yolla bana...
Yav wavy yolunu da ogretti ac bilgisayari koy kenara arada kolikcana muzik de acarsin bi yandan da bizimle konusursun dedi ama yok beceremedim bir haftadir. Belki zaman gectikce alistiririm kendimi.
EVeeet telden ne dogru duzgun yaziliyo ne de okunuyosen telden giriyosun ama güzelim olmaaaaaz, pc olcak
EVeeet telden ne dogru duzgun yaziliyo ne de okunuyosen telden giriyosun ama güzelim olmaaaaaz, pc olcak
Yav wavy yolunu da ogretti ac bilgisayari koy kenara arada kolikcana muzik de acarsin bi yandan da bizimle konusursun dedi ama yok beceremedim bir haftadir. Belki zaman gectikce alistiririm kendimi.
EVeeet telden ne dogru duzgun yaziliyo ne de okunuyo
geçmiş okumadığın ne kadar belli didemcim, artık kampanya yok.en azından umuma açık yok.
canımcım sağol yoldaş zihniyetli arkadaşım benimama biberonda da çorba ılır mı ki bilemedim.
haftasonu kıza ek gıda veremedim, meme meme...
bi ara marketten hipp kaptım geldim ordayken, ı ıııh 2 kaşık yemedi. evi olcak kendi rahatı olcak
Yok yok , doğuştan organizatörlü hatun olmak lazım ,bende yok o kabiliyet ...Ben evdeyken açlık sınırında yaşıyoz hepimizYav wavy yolunu da ogretti ac bilgisayari koy kenara arada kolikcana muzik de acarsin bi yandan da bizimle konusursun dedi ama yok beceremedim bir haftadir. Belki zaman gectikce alistiririm kendimi.
Bu hafta bi araştırmaca yapıp haftasonu da alıcam ,fiyatlar çok değişken hakkaten ,uygun fiyatlısını bulmaya çalışıcamwalla bende almak istiyorum şöyle uygun fiyatlı bulsakda
kızlar size bişe sorucam şimdi kv aradım lina ne yapıyor diye akşamdan bu yana 10. kez kakasını yaptı değişik bişede yemedi sizce neden olabilir ya doktorumuzu arasammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?