2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

analarrr nasilsinizzz
burnuma kadar ise batmis durumdayim
pacalarimin ikisinde birer bebe var tabii kk hayal oldu bugun banaa
ozledim ulennnn
Ah canım kolay gelsin bizde seni özlüyoruz yaaa

Git git elin kolun boş oturursun azıcık ben gidiyorum valla bebelerinde alıyorlar bende bekar kız gibi oturuyom

Tatlım bizim ne yiyeceğimizi hiç söylemeyeyim bizim şuanki yediklerimizi siz herhalde 2 ay önce yiyordunuz maşallahhhh

Yaa kıslarrrr bişicik sorcamspiral taktırdıktan sonra adet geçikirmi adetim 4 gün geçti

Hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım alıntı yapmyrum her alıntına ınternetım azalıyo ıdare etmmem lazım yorumlarınız ıcın.... Gıdıcem artık napalık darılmasın esımde uzulmesın... Ama ablama uzuldu gelcektı calısıyo pazar evdeydı aradım esımde bırakmıyo kı kalıyım annemde bıraz kıskanc herıfgercekten bak ınanmazsınız bı kalabalıkta ne yemek yıyıyolar ne dogru durust mama ıcıyolar... Gıdeyımde anlatırım sonra.. Ammann kızım muzıkte yurutecınde poposunu sallıyo... Gorsenızz

Amanin canlarim benim...
Ya gotur guzelim yemegi yaninda bi tenhaya cekilir yersiniz uzme canini alissinlar yavas yavas degilmi

Benimki kiskanc filan degildir gitsek biraz kafasini dinler ama gidecek anne yok ki bizde

Evet iste keske gorebilsek ama giremiyoruz

Yaa kızlar bu esmanur benı oldurucek sımdı yemek yıyordum gelmıs yanıma agzını acıyoo elımle yedırdım bıraz sonra ne yaparsa begenırsınız resmen hayır yapıyo basını bı saga bı sola cevırıyo yaa masallah ıg ıgg dıyo bazende hamılelıgımde cook cevız badem yemıstım cok akıllı olcaklar ınsall teyzelerı

6sayfayı 4girişte okuyabildim toplam maşallah bana

Bizde önceden yememiştik hiç zaten, birşey sanıyordum bende pahalı ya birde Ne tatlı ne ekşi, tatsız tuzsuz birşey :) Bedava verseler alıp yemem ben:)
Ama tuhaf oğlum muz,elma,armut sevmezken onu yiyor. Bazen sade yiyor bazen yoğurduna katıyorum ayrı ayrı savaşmayalım diye.
Ouzi yazmış normalde limon,sarımsaklı yoğurt z.yağı gibi şeylerle yiyorlarmış. Birde salatalara katıyorlarmış.

Bebek görmeye geldiklerinde hep aa bizimki büyümüş ya diyorlardı :))
neyse okuyun da beğenin dün itibariyleeee tam 2 kilo vermişim çok mutlandım resmen.
geriye kaldı 20 kilo

Hadi bakalım onlarda gidecek sana güveniyoruz
aman Allah 'ımbirde ben o zamanlar normal bir hamilelik geçirdiğimi sanıyordum evde oturmak pek yaramamıştı birde
Bende normal bir lohusalık geçirdim sanıyordum ama şimdi düşününce bazı düşüncelerim pekte normal değilmiş diyorum

Bana kalirsa burada Ice_daisy ve iris disinda belli kimseler yine ayni kisilerle sohpet ediyor
Açıkcası bende heryere atlıyorum gibi hissediyorum genelde :) Bazen kendimi frenliyorum valla :) Hızlı muhabbetlerde arada kaynayan sorular oluyor. Özellikle ilk soran birisi ise kendini geri çekiyor tabi. Bende fikrim olmasada bilmiyorum yazmak istiyorum en azından. Benimde birebir sordugum sorular bile kaynıyor çoğu zaman, gözden kaçmıştır diyorum. Bebelerden kafa kalmıyor kimsede Sözde her sayfayı okumaya çalışıyorum, başkasının alıntısında görüyorum bazı şeyleri yada cevap verdim sanıyorum sadece düşünmüş oluyorum
Kilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım
Malesef mekikten başka yolu yok. Sabah akşam düzenli ve artırarak. Bence az sayıdan başla belli oranlarda artır. Birde bel cevresi yağı varsa şu twist aletleri var ya ucuz oluyor. Onlar eğlenceli oluyor deneyebilirsin :))
bu sarkı butun bayan ......can lara gelsın
Eki Görüntüle 658344

Rockcı derken şaka yaptın sandım gerçekten rockcıymış civcin oğlan

Bende ilk aldigimda iggg dedim. Sonra tuhaf sma canim cekti. alirken pazarciya nasil yenmesi gerektiguni sordum. ona bol limon, tuz, z.Yag ve istege gire dere otu ve kirmizi pul biber katcaksiniz farkli bi tat ama sade yenmiyo. Kahvaltida cok severim

Gerçekten sevenlerde çok seviyor bunu. Yavan bir tadı var ya tek güzel değil. Ama dediğin gibi güzel olur eminim. Tek yediğinde yağlı, yumuşak birşey :)

Haticeeee

Bende antalyada yemeye baslamistim pazarda geryerde satilirdi almayani ayiplar gibi valla yararini bilmiyorum

Kızlar yaa ben ılk adetımı oldum gecen ayın 27 de de dogum yapmıstım ama subat gectı halla olmadım neden olabılır yaa dr da gıtmedım:/

Yaklaşık iki ay önce farkettim. Sonra dedim yok canım burda kimse kimseyi tanımıyor neden ayrım yapılsın. Sonra dikkat ettim özellikle gözlemledim. Ben zaten çok yazan biri değilim. Genel konuşuyorum.
Evet diyet yapıyordum ama bıraktım şimdi yediklerime dikkat ediyorum o kadar.

Yok canım darılmak değil, soru sordum cvp vermediler öhööö öhöööö diyecek çağıda çoktan geçtik. Hem ayrıca konu hakkında bilgi yoktur cvp yazılmamıştır, zaten kimse yazmak zorunda da değil. Örneğin; genelde burada olanlardan biri, soru soruyor yada derdini anlatıyor dört beş kişi cvp yazıyor ama sadece o aktif olanlara geri dönülüyor. Diğerlerinin çözüm önerileri askıda kalıyor. Eee tabi böyle olunca da yazan bir daha yazmıyor haklı olarak. Muhabbet de belli kişiler arasında dönüyor böylelikle. Başka bir örnekse iyi dilekler ve temenniler aynı şey yazılmış bile olsa genelde bellki kişilere yapılıyor. Bunun gibi daha birçok şey sıralayabiliriz. Dikkat ederseniz siz de farkedebilirsiniz aslında.

hmmmmmmm, bilmem kaç kişi var neden konuşmuyor diyen de, maşallah ice_daisy ne çok beğenme sayın var diyen de (yadırganmış öyle mi?)benim.

bana mı diyorsun ayrım yapıyor diye?
Neden konuşulmuyor diye çok defa dendi. Beğenme, beğenilme sayısını kimin paylaştığını bilmiyordum. Ama arasındaki farka neden özellikle dikkat çektiğine (yadırgama değilse) hiç anlam veremedim.
Ben zaten bana kalırsa diye başlamıştım cümleme ve evet bence sende varsın.

Evet hatırıyorum tabi. Ama ben sadece kendim için demiyorum. Önce yukarıda verdiğim örnekleri birkaç defa yaşadım. Sonra dikkat ettim sadece ben değilim. Elbette, yok özellikle ben ona cvp yazmamayım değildir. Kayda değer bulunmadığından bence.

Her neyse kızlar sabah baktım giren, kimse yok deyip çıkıyor. (Tatlişkom sonradan açıklamasını yapmış) Ben de yeri gelmişken düşüncelerimi söyleyeyim dedim. Tekrar girmeyi düşünmüyorum çok soğudum çünkü. Sadece ortaya bişey atıp kaçanlardan hoşlanmadığımdan yorumları cvpsız bırakmak istemedim.

Canim benzer durumlari herkez yasamistir.bende normalde alingan biriyimdir ama burasi farkli.
Zaten bisey oldu anlamadim eski havasini kaybetti burasi

Mesleğimizi seçmişiz anlaşılan maşallah sana
yok kız meslek degıl hobi olsun...tesekkur ederız alsencim
koyduydum canim avatara da sonra bir daha koyamadim teyzos

yaa kafa sallıyoruz,kuru kafa tısort gıyıyoruz daha nelerr neleerr
aynı soruyu bende sorcaktım valla.bıde rezene cayını hatırlattın cok sagol yumurtayla loru severek yıyo cıvcıvım.cok sukur

Dur bir dakika
Sen karar verdin ama kıkırcanıma sordun mu :) Onun kıkırdak resimlerini görmek isteyen bizim bebelere sordun mu :)
aynı soruyu bende sorcaktım valla.bıde rezene cayını hatırlattın cok sagol yumurtayla loru severek yıyo cıvcıvım.cok sukur
Afiyet olsun civciv oğlana ( artık hep oğlan kelimesinide eklicem ki annesi onun erkek olduğunu unutmasın)
Bizimkide bugün rezeneli suyunu içti biraz sabah sevindim. Yeme işi kadar önemli. Havalar ısındıkca başımıza bela olur bu su olayı. Her susadıklarında gece gunduz emmek isterler inan ki.

Forumlarda iyi yorumlar okudum ben 200tane falan cıkarttırcam. Burada bi forografcıya sordum 200tane 60 lira diyor birde kalitelerine guvencede vermiyor. Bazı resimleri tarif ettim bozulur, dağılır mı dedim. Çözünürlüklerini bilemem falan dedi.
Olmazsa 100 tane çıkartırır bakarım önce.

Birde indirim kodu buldun mu ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-9217.html
Burada paylaşan oluyormuş,istersen bir olan var mı sor rica et canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…