2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm tatlı kuzular ve annisleri dün oglusumun kontrolü vardi pipisinde daralma varmış dr sunnet dedi 2hafta sonra sünnet yaptircaz suan arastirmadayim bide buara kabiz oldugunu söyledim murdum erigi ile kayısı kuruşunu kaynatip ez pure gibi ver dedi bugün yedirdim cokta hoşuna gitti

Hadi hayirlisi canim. Zombican erkekcan olacak yani bizim kiz da bu ara kabiz ben de yapayim bari pureden.

Ben kac hafta once yazmistim bunu beni kaale almadin demek. Cokta lezzetli bende yiyirum neyve iste yogurda bile katilir

forum çamlıkta bi restoran canım. biz de bi denizli buluşması ayarlıyalım bari yaza

Kızlar yaa ben ılk adetımı oldum gecen ayın 27 de de dogum yapmıstım ama subat gectı halla olmadım neden olabılır yaa dr da gıtmedım:/

daha düzene girmemiştir canım bence annene filan bi sor onda nasıl oluş diye benimki aynı anneminki gibi oldu ben 5.ye oldum bu arada yani hiç ara vermedim hala emziriyorum ama sütüm korumadı.. ama yinede bi rahatsızlık veriyosa görün doktora

Saka be cnm Yok suan cok sukur o kan ilaci zamaninda kabiz olmystu bende kayisi ve incir kurusu tada myrdum yapiyidum pure ciok lezzetlu oluyordu

bizimkide sanırım benim yüzümden oldu nezaman sabahları şeftali suyu içsem bende dahil sıkıntı öekiyoruz benim düzene girdi bırakınca inş oluşumunda girer:18:

Hayırlı olsun, geçmiş olsun minik erkeke şimdiden
Sünneti çocuk cerrahına mı yoksa ürologa mı yaptırmayı düşünüyorsunuz canım? Birde yöntem ile ilgili konuştunuz mu hiç?

canım inşallah işe yarar eğer işe yaramazsa bi mama markası verdi günde 2 defa ondan ver dedi inş gerek kalmaz

Bize de aptamilin bi mamasini soylemisti doktor. Bi de surup var ama ben bunlara kalsin istemiyorum kayisi erik en iyisi. Zaten yapiyor da zorlaniyor diye rahatlasin istedim

Durmak yok yola devam ben bu ay sadece 400 gr verebilmişm

Kilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım
hayde bakem kızlar devam etmece, zayıflamaca. ama alsencim böle olmuyor, senle yaklaşık zamanda başladık. 5 kilo gayet güzel ama bi 5 daha versen fena mı olur
e ozman tekrardan işe mi gircen msoe cim, nolcak odtücanım?
bu sarkı butun bayan ......can lara gelsın
Eki Görüntüle 658344
vay vay vayy, çok çapkın olucaz gibi görünüyor. rockçı felan, bilemiciim yani
ahaaaa yıllarca beklemnize gerek kalmadı, ceyda dün dediydi diyebilirsiniz
Yaa kıslarrrr bişicik sorcamspiral taktırdıktan sonra adet geçikirmi adetim 4 gün geçti
bilmem bna hiç öyle olmamıştı. bi eczaneden test alıver canım, merak ettim bak.
Kızlar yaa ben ılk adetımı oldum gecen ayın 27 de de dogum yapmıstım ama subat gectı halla olmadım neden olabılır yaa dr da gıtmedım:/
neden olabileceği konusunda çok belirgin bi fikrim var ama umarım o değildir
hadi hayırlısı, iyi ki farketmiş dr. böylece erkenden halletmiş olursunuz

ben öyle olduğunu sanmıyorum açıkçası, ama ben bilgim olan konularda konuşuyorum, ayrıca pek doktorların dediği tarzda beslenme uyku vs yapmıyorum, o nedenle o konulara çok girmek istemiyorum. sağlık açısından bir tehlike olduğunu düşündüğüm durumlar haricinde.
ayrıca da kimse kimseye eşit mesafede olacak diye bir durum da olduğunu düşünmüyorum, ben topiğe ilk girdiğimde benim sorularıma ya da yorumlarıma da fazla beğeni, yorum gelmiyordu, normal diye düşündüm. şimdi de belli arkadaşlar götürüyor genelde topiği, işe başladığım tarihten itibaren ben de çok takılamıyorum, ama onların da birtakım kişilerle olan uzun sohbetlerinden kaynaklı yakınlık hissi elbette oluyor, bana göre normal bir durum bu.
icedaisy nin beğenme sayısı da yadırganmamıştı diye hatırlıyorum, icedaisy nin ne kadar çok beğeni yaptığı konuşulmuş ve takdir edilmişti diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

ahaaaa yıllarca beklemnize gerek kalmadı, ceyda dün dediydi diyebilirsiniz

Evet gerçekten 10yıl beklememize gerek kalmadı
Normalde de tuz önemli bir ihtiyaç zaten. Ben çok tuzsuz yiyorum diye annem birara kafayı takmıştı bana
Ama işte yok 1yaşına kadar vermeyin diye onca doktor açıklama yapınca insan kendini suçlu hissediyor, kendi ufak düşüncesiyle hareket edince. Sonra yine tüm doktorlar tersini diyor bu böyle gidiyor

Msoe
bende sabah parçapincik okudum :) yazmamışım sana, şimdi tekrar hemen işe mi başlıyacaksın? Yoksa yanına yardımcı gibi mi ? Eğer yardımcı olacaksa ve bir sure sonra duruma göre iş bakacaksan güzel bence içine sinmesine göre hareket edersin hayırlısı olsun

Selaaaam nasılsınız canlar.
Bugün oğluşum aşı oldu, kilomuz düşmüş 8,5 boyuda sadece 1cm uzamış ve 72cm olmuş, üzüldüm
Ebe iyi ama 1 cm uzaması az olmuş dedi
Aşı olunca boynuma sarıldı bigüzel ağladı zırzırcanım, bende ağlayacaktım neredeyse, gözlerden bir yığın yaş aktı yavrumun.
Sonra eve geldik ve yie sarılmadan uyumadı, zaten hastayım elini üstüme atıp uyumasına.
Yarın ananemiz geliyor, heyooo, bir süre rahatlayacağım, dışarı rahat çıkacağım.
Bugün seneye napıcam diye düşünüp durdum, 2 bebekle çok zor olacak yaa (

İkiz anneleri lütfen yardım edin, dışarı nasıl çıkıyorsunuz, alışveriş durumları nasıl oluyor?

Bu arada tuz kullanımı doğru değil, fakat benim oğlumda hipotroid vr, yani iyot eksikliğinden oluyormuş, o nedenle iyotlu tuz kullanmamız iyi oluyor.

Simdi tuzu felan birakinda biz bunkara cigeri dalagi ne zaman vercez asil kan yapan yiyecek onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…