Slm tatlı kuzular ve annisleri dün oglusumun kontrolü vardi pipisinde daralma varmış dr sunnet dedi 2hafta sonra sünnet yaptircaz suan arastirmadayim bide buara kabiz oldugunu söyledim murdum erigi ile kayısı kuruşunu kaynatip ez pure gibi ver dedi bugün yedirdim cokta hoşuna gitti
Noldukiyaaben cocuklar hasta siye dogru duzgun giremedim. Nesini begemuyosunuz format atalimCanim benzer durumlari herkez yasamistir.bende normalde alingan biriyimdir ama burasi farkli.
Zaten bisey oldu anlamadim eski havasini kaybetti burasi
Ben kac hafta once yazmistim bunu beni kaale almadin demek. Cokta lezzetli bende yiyirum neyve iste yogurda bile katilirSlm tatlı kuzular ve annisleri dün oglusumun kontrolü vardi pipisinde daralma varmış dr sunnet dedi 2hafta sonra sünnet yaptircaz suan arastirmadayim bide buara kabiz oldugunu söyledim murdum erigi ile kayısı kuruşunu kaynatip ez pure gibi ver dedi bugün yedirdim cokta hoşuna gitti
Gunaydin kizlar
Bugun ilk defa kereviz yemegi yapacagim. Hem oglusa hem bize. Esim de hic kereviz yememis ben sevmem diyor.Annesinin masallahi var butun faydali sebzeleri yapmamis ogluna hic. Bamya brokoli pirasa karnibahar. Birde yeni evlendigimizde oglum onu yemez bunu yemez diye ahkam kesiyordu. Ama ne ysptiysam hepsini yedi. Bakalim kerevizi begenrcekler mi. Insallah oglusum da yer. Zira bizde ek gıdalarda pek ilerlemis degiliz.
Gecenlerde bebeklerin mutlaka yemesi gerekiyor diye ben de avakado aldim (dshs once hic yememistim de:)) . O nasil bir tatdir oyle kucuk bir parca aldim migdem bulandi. Vermedim ogluma direk cop. Scsba biseyle falan tatlandirmak mi gerekiyor. Sen nasıl veriyorsun.
Bende pek katılan biri degilim ama sen eglenceli bir karakter oldugun icin mutlaka dikkati cekerdi galiba yoktu o dönemde diye düşünmüştüm geçenlerde. Ama zaten hamilelik döneminde aktif olanlarin cogu yok burada.
Ahh memleketim memleketim canim memleketim. Burnumda tutuyor. Gelecek ay sonu oradayim insallah. Neresi acaba burasi tanidik gelmedi.
Masallah oglusa kendinden ne kadar emin mönüleri karistiriyor. Acaba anneme ne ismarlasam.
Hadi hayirlisi canim. Zombican erkekcan olacak yanibizim kiz da bu ara kabiz ben de yapayim bari pureden.
Kızlar yaa ben ılk adetımı oldum gecen ayın 27 de de dogum yapmıstım ama subat gectı halla olmadım neden olabılır yaa dr da gıtmedım:/
Ben kac hafta once yazmistim bunu beni kaale almadin demek. Cokta lezzetli bende yiyirum neyve iste yogurda bile katilir
Saka be cnm Yok suan cok sukur o kan ilaci zamaninda kabiz olmystu bende kayisi ve incir kurusu tada myrdum yapiyidum pure ciok lezzetlu oluyorducanım görmemişimdir niye kaale almıyımoğluş nasıl sıkıntı çekiyo yaparken çok sık giremiyorum ben nete
Saka be cnm Yok suan cok sukur o kan ilaci zamaninda kabiz olmystu bende kayisi ve incir kurusu tada myrdum yapiyidum pure ciok lezzetlu oluyordu
Slm tatlı kuzular ve annisleri dün oglusumun kontrolü vardi pipisinde daralma varmış dr sunnet dedi 2hafta sonra sünnet yaptircaz suan arastirmadayim bide buara kabiz oldugunu söyledim murdum erigi ile kayısı kuruşunu kaynatip ez pure gibi ver dedi bugün yedirdim cokta hoşuna gitti
canım inşallah işe yarar eğer işe yaramazsa bi mama markası verdi günde 2 defa ondan ver dedi inş gerek kalmaz
Durmak yok yola devam ben bu ay sadece 400 gr verebilmişm
hayde bakem kızlar devam etmece, zayıflamaca. ama alsencim böle olmuyor, senle yaklaşık zamanda başladık. 5 kilo gayet güzel ama bi 5 daha versen fena mı olurKilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım
e ozman tekrardan işe mi gircen msoe cim, nolcak odtücanım?bu arada bn bakici buldum galiba. Yani isteyken durdu durdu isten cikinca rast geldi. Bi tanidigimizin cocuguna bakiyormus. Onlar v alip borca girince bebegi babanneye baktirmaya karar vermisler. Bize onerdiler. Gorusucez hafta sonu. Ama simdi de ben calismadigim icin maddi acidan zor olacak. Gerci arayinca da bulunmuyor ki bu bakici milleti
vay vay vayy, çok çapkın olucaz gibi görünüyor. rockçı felan, bilemiciim yani
ahaaaa yıllarca beklemnize gerek kalmadı, ceyda dün dediydi diyebilirsinizALINTI...
Bebeklerde tuz kullanımı
Posted on Aralık 23, 2012 by rabiank
Bebeklerde yüksek sodyum alımının böbreklere zarar vereceği düşüncesiyle 1 yaşına kadar tuz kullanımı önerilmiyor. Hatta yasak olduğunu söyleyenler var. Ancak bazı yeni yazılarda bebeklerin 7-12 aylar arasında anne sütüyle aldıkları tuza ilaveten günde 1/8 çorba kaşığı tuz tüketmelerinin yararlı olacağı bildirilmiş. Bu kadar tuzu almadığında hem iyot eksikliği görülebilir hem de bebek yeterli sodyum alamamış olabilir. Bu yeni bir bilgi olduğu için tercih sizin. Doktorunuza danışabilirsiniz.
Ben bu ekolden yola çıkarak 7. aydan itibaren günlük 1/8 çorba kaşığını aşmayacak kadar bebeğimin yemeklerinde tuz kullanmaktayım.
1 yaşına kadar hiç tuz sunmamak da başka bir alternatif.
Siz annelerin tercihine kalmış :)
bilmem bna hiç öyle olmamıştı. bi eczaneden test alıver canım, merak ettim bak.Yaa kıslarrrr bişicik sorcamspiral taktırdıktan sonra adet geçikirmi adetim 4 gün geçti
neden olabileceği konusunda çok belirgin bi fikrim var ama umarım o değildirKızlar yaa ben ılk adetımı oldum gecen ayın 27 de de dogum yapmıstım ama subat gectı halla olmadım neden olabılır yaa dr da gıtmedım:/
hadi hayırlısı, iyi ki farketmiş dr. böylece erkenden halletmiş olursunuzSlm tatlı kuzular ve annisleri dün oglusumun kontrolü vardi pipisinde daralma varmış dr sunnet dedi 2hafta sonra sünnet yaptircaz suan arastirmadayim bide buara kabiz oldugunu söyledim murdum erigi ile kayısı kuruşunu kaynatip ez pure gibi ver dedi bugün yedirdim cokta hoşuna gitti
Bana kalirsa burada Ice_daisy ve iris disinda belli kimseler yine ayni kisilerle sohpet ediyor diger kisiler gormezden geliniyor. Sonrada bilmemkac kisi var neden kimse konusmuyor oluyor. Iste sebebi tam da bu. Bir ara da ice_daisyinin begenme sayisi yadirganmisti bence bunun sebebi de ayni sey ayrim yapmamasi.
Seftali kabiz yapar ondandir. Insallah duzelir kuzun. yeme cnm seftali sendebizimkide sanırım benim yüzümden oldu nezaman sabahları şeftali suyu içsem bende dahil sıkıntı öekiyoruz benim düzene girdi bırakınca inş oluşumunda girer:18:
ahaaaa yıllarca beklemnize gerek kalmadı, ceyda dün dediydi diyebilirsiniz
Simdi tuzu felan birakinda biz bunkara cigeri dalagi ne zaman vercez asil kan yapan yiyecek onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?