Selaaaam nasılsınız canlar.
Bugün oğluşum aşı oldu, kilomuz düşmüş 8,5 boyuda sadece 1cm uzamış ve 72cm olmuş, üzüldüm
Ebe iyi ama 1 cm uzaması az olmuş dedi
Aşı olunca boynuma sarıldı bigüzel ağladı zırzırcanım, bende ağlayacaktım neredeyse, gözlerden bir yığın yaş aktı yavrumun.
Sonra eve geldik ve yie sarılmadan uyumadı, zaten hastayım elini üstüme atıp uyumasına.
Yarın ananemiz geliyor, heyooo, bir süre rahatlayacağım, dışarı rahat çıkacağım.
Bugün seneye napıcam diye düşünüp durdum, 2 bebekle çok zor olacak yaa(
İkiz anneleri lütfen yardım edin, dışarı nasıl çıkıyorsunuz, alışveriş durumları nasıl oluyor?
Canim ben esim olmadan cikamiyorum ikiz arabasi var ama orda durmama ihtimali yuksek iki kucakci lazim.bazen ikiz arabasi almiyoruz esimle sayling mi ne onla tasiyoruz alisverise gidip parkta dolasiyoruz .
Simdi tuzu felan birakinda biz bunkara cigeri dalagi ne zaman vercez asil kan yapan yiyecek onlar.
Zaten isimden de memnun degildim canim. Bakicidan sonra yavas yavas ve icime sinecekbi is ariycam sanirimhayde bakem kızlar devam etmece, zayıflamaca. ama alsencim böle olmuyor, senle yaklaşık zamanda başladık. 5 kilo gayet güzel ama bi 5 daha versen fena mı olur
e ozman tekrardan işe mi gircen msoe cim, nolcak odtücanım?
vay vay vayy, çok çapkın olucaz gibi görünüyor. rockçı felan, bilemiciim yani
ahaaaa yıllarca beklemnize gerek kalmadı, ceyda dün dediydi diyebilirsiniz
bilmem bna hiç öyle olmamıştı. bi eczaneden test alıver canım, merak ettim bak.
neden olabileceği konusunda çok belirgin bi fikrim var ama umarım o değildir
hadi hayırlısı, iyi ki farketmiş dr. böylece erkenden halletmiş olursunuz
Daha vermedim bu arastirayim o zaman ne zaman nasil? Nasil verdin kiymayi corbadamiBen bugün kıyma verdim, afiyetle yedi paşam, ama onlar için erken geli bana.
Iyyy zaten et semem ben bu çocuğa nasıl vericem onları yaa
Daha vermedim bu arastirayim o zaman ne zaman nasil? Nasil verdin kiymayi corbadami
Hayirli olsun. Mothercare indirimli kiyaferler surekli oluyo 15 inde butun herseydemi indirim variyi akşamlarr, bugün ayın 15' hem maaş günü hem de mothercarede pırlanta günü, ben de gittim oğluma alışveriş yaptım. chicco'nun 4 fonksiyonlu ilk arabasını daha önce de burda paylaşmıştım, bugün indrimdeydi 160 Tlye inmiş ben de bi kumar oynadım ve aldım bakalım kullanabilecekmiyiz* umarım kullanırızz ve oğlum sewer
Ben hala yaparim iyi hatirlattin yarin da onu yediririm. Ben suyuna nane koyarim daga lezzetli oluyo bence. Koftesinede pirinc ekliyorum.Bugün saolsun komşum yemek getirmiş, malum gebelik var :)
Sulu köfte yapmış, öğlen patateş ve bi yuvarlak kıyma üzerine az ekmek ufaladım, akşam ise sadece kıymaya yoğurt karıştırdım, ama yoğurtluyu pek beğenmedi.
Ben hala yaparim iyi hatirlattin yarin da onu yediririm. Ben suyuna nane koyarim daga lezzetli oluyo bence. Koftesinede pirinc ekliyorum.
Reyhani suyunami dogrucaz
Incemi kalin bulgurmu? Reyhanim yok alinca kesin deniycemBen kıymasına bulgur ve reyhan koyuyorum, tam köy usulü oluyor, beğeniyorum.
Evet gerçekten 10yıl beklememize gerek kalmadı
Normalde de tuz önemli bir ihtiyaç zaten. Ben çok tuzsuz yiyorum diye annem birara kafayı takmıştı bana
Ama işte yok 1yaşına kadar vermeyin diye onca doktor açıklama yapınca insan kendini suçlu hissediyor, kendi ufak düşüncesiyle hareket edince. Sonra yine tüm doktorlar tersini diyor bu böyle gidiyor
Msoe bende sabah parçapincik okudum :) yazmamışım sana, şimdi tekrar hemen işe mi başlıyacaksın? Yoksa yanına yardımcı gibi mi ? Eğer yardımcı olacaksa ve bir sure sonra duruma göre iş bakacaksan güzel bence içine sinmesine göre hareket edersin hayırlısı olsun
zambakcim bizim doktor bundan sonra normali ayda 1 cm uzamalari dedi sen takilma ebenin soylediklerine o yuzdnSelaaaam nasılsınız canlar.
Bugün oğluşum aşı oldu, kilomuz düşmüş 8,5 boyuda sadece 1cm uzamış ve 72cm olmuş, üzüldüm
Ebe iyi ama 1 cm uzaması az olmuş dedi
Aşı olunca boynuma sarıldı bigüzel ağladı zırzırcanım, bende ağlayacaktım neredeyse, gözlerden bir yığın yaş aktı yavrumun.
Sonra eve geldik ve yie sarılmadan uyumadı, zaten hastayım elini üstüme atıp uyumasına.
Yarın ananemiz geliyor, heyooo, bir süre rahatlayacağım, dışarı rahat çıkacağım.
Bugün seneye napıcam diye düşünüp durdum, 2 bebekle çok zor olacak yaa(
İkiz anneleri lütfen yardım edin, dışarı nasıl çıkıyorsunuz, alışveriş durumları nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?