2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben esim olmadan cikamiyorum ikiz arabasi var ama orda durmama ihtimali yuksek iki kucakci lazim.bazen ikiz arabasi almiyoruz esimle sayling mi ne onla tasiyoruz alisverise gidip parkta dolasiyoruz .

Canim ben esim olmadan cikamiyorum ikiz arabasi var ama orda durmama ihtimali yuksek iki kucakci lazim.bazen ikiz arabasi almiyoruz esimle sayling mi ne onla tasiyoruz alisverise gidip parkta dolasiyoruz .

zor olacak yeni, sanırım eşimden arabayı almam gerekecek

Benim oğlumda bebek arabasını hiç sevmiyor zaten, ikiz arabası alsamda iş görmez.

Seneye nasipse oğlum yürüyecek, eşimle çıkmak sıkıntı olmazda, tek mümkün omayacak sanırım
Aşılar falan nasıl olacak diye düşünüyorum hep, ayy ne sıkıntı

Zaten isimden de memnun degildim canim. Bakicidan sonra yavas yavas ve icime sinecekbi is ariycam sanirim

iyi akşamlarr, bugün ayın 15' hem maaş günü hem de mothercarede pırlanta günü, ben de gittim oğluma alışveriş yaptım. chicco'nun 4 fonksiyonlu ilk arabasını daha önce de burda paylaşmıştım, bugün indrimdeydi 160 Tlye inmiş ben de bi kumar oynadım ve aldım bakalım kullanabilecekmiyiz* umarım kullanırızz ve oğlum sewer

8 o atdan sonra 10 gunde bir verilirmus. Bazi annelerr gereksiz bulmus ama ben kesinlikle vercem. En iyi demir kaynagi

Daha vermedim bu arastirayim o zaman ne zaman nasil? Nasil verdin kiymayi corbadami

Bugün saolsun komşum yemek getirmiş, malum gebelik var :)
Sulu köfte yapmış, öğlen patateş ve bi yuvarlak kıyma üzerine az ekmek ufaladım, akşam ise sadece kıymaya yoğurt karıştırdım, ama yoğurtluyu pek beğenmedi.

Hayirli olsun. Mothercare indirimli kiyaferler surekli oluyo 15 inde butun herseydemi indirim var

Ben hala yaparim iyi hatirlattin yarin da onu yediririm. Ben suyuna nane koyarim daga lezzetli oluyo bence. Koftesinede pirinc ekliyorum.

Bi forumda okudum bi kadinin esi beslenme uzmaniymus. Cocuga cuger verdirmemuz. Cunku hayvandakib butun hastaliklarcigerde toplanirmis. Huylandim Dalak bakiyim bare

Bugün biz köfte yerken yalanan yavruya, baharatlı maharatlı köfteyi yedirdim. Yarım yedi nerdeyse. Yağsız fırında kızartmıştım. Yalana yalana yuttu maşallah. İlk oğlumda kaç aylıkken başladım köfteye hatırlayamadım ama bu geveleye geveleye yutuyor. Köfteye başlıycam. Yanına da azıcık portakal suyu sıkarım demir deposu olur. Köfteye soğan katıyormuyduk ki bebeye yaparken hatırlayamadım ama katılabilir herhalde. Bıldırcın yumurtası, az ekmek :) Büyüyorlar be ya çok şükür :)

Bakiciyi bulunca kacirmamak gerek diye baslaticaz sanirim canim. Ben de bakiciya guven duyduktan sonra is aramaya baslarim sanirim. Gecen seferki gibi tam alisinca gitmesini istemiyorum o yuzden hemen ise baslamiycam

zambakcim bizim doktor bundan sonra normali ayda 1 cm uzamalari dedi sen takilma ebenin soylediklerine o yuzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…