2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben corbasina bi tane arpacik koyuyorum. Kofteyide sulu kofte olarak rondo yapip veririm bizimkinin yiyebilecegini sanmiyorum

nedir bizim bu ebelerden cektigimiz

Afiyet olsun kuzuya :)
Bende 2.olsa kesin ozamana birçok şeyi unutmuş olurum diyorum :) ki şimdiden ilkgünlerdeki çoğu şeyi unuttum :)
Artık yerler aslında köfte, kıymaya başladık, baharatlarada başladık biraz. 9.ay tariflerinde var genelde köfte ama 8.ayda da görmüştüm sanki

Canım bundan sonra kuzular daha az kilo alır ve uzarlar çok takılma.hamile olduğun için duygusalsındır.ahh anneler keşke hep yanımızda olsalar ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
Küçük bebek arabasında yatar durur tatlım ama büyük için iyi şeyler söyleyemeyeceğim

Sünnetini erken yaptırman daha iyi canım rahat atlatırsınız.bir erkeğimiz daha oluyor yani şimdiden geçmiş olsun

29361432]Be
bız koftaye basladık bıle kızcelerım cok sevdı tabıkı sogan dogra sarımsak koyanlarda var antıbıyotık ohh afıyet olsun portakal suyu supermıs bende ıcıreyım yanında olmazsa

Hadi bakalim bismillah. Insallah kotu bise degildir.

Benim bebelerin küçülenlerini 2.el sayılsın diye koydum siteye benimkide duyunca yok neden satıyormuşum paraya ihtiyacımmı varmış
Bana nasıl güvenecekmiş(ne alakaysa) bide fesat dedi bana çok kırıldım bende dedimki bundan sonra ben sana hesap vermicem sende bana verme iki ev arkadaşı gibi yaşayalım olay budur
Sizcede çok saçma değilmi

Hanımlar kabızlıkla alakali bizim dr sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyagi ver dedi bilginiz olsun bağırsakları düzenlermis

CEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmez ara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,

He sacma iste o yuzden sende kafana takma. bi kahve yap git bi lokma Cikolata at agzina mutluluk hormony salgila. Bosver ya laf olsun diye demistir. Kankican oldunuz demek :) kuzum birak bak keyfine.

CEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmez ara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,
kız ben de alıntıladım ya Allah Alllaaaah, görmedin galiba, hatta espri bile yaptım. alıngan olma cipsim kolam. seviyos seni ve de pampişleri (ama ya pampiş de diyesim yok, o iki kıza gıcığım ben)

Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi var
valla gerdiniz beni herkezin alinganligi ustunde. Gerci bana noluyosa hep ystume alindim. Halbuki ben bugun konulardan muafim ayricada cok yorgunum.

He sacma iste o yuzden sende kafana takma. bi kahve yap git bi lokma Cikolata at agzina mutluluk hormony salgila. Bosver ya laf olsun diye demistir. Kankican oldunuz demek :) kuzum birak bak keyfine.
ay aman gurur yapmış, sevsinler. sanki kötü bişi yapmışsın nolcak ki. boşver sıkma canını. neye taktıysa kafayı sana denk gelmiş.
benimki de dünden beri triplerde, ben takmadıkça hepten çıldırıyo, ay çekemicem, zaten kafam kazan.
bugün ilk adetimi gördüm, pek bi suratsız ve de neşesizim. bende sadece adet öncesi değil, adet gerginliği de oluyo galiba.
diyorum ki ağustos anneleri olarak her hafta trip yapan kocaları bi ziyaret edelim,
ilk bize gelin, ya da alsen e
matilda da olabilir bak ona da çok sinirlenmiştim hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…