ben corbasina bi tane arpacik koyuyorum. Kofteyide sulu kofte olarak rondo yapip veririm bizimkinin yiyebilecegini sanmiyorumBugün biz köfte yerken yalanan yavruya, baharatlı maharatlı köfteyi yedirdim. Yarım yedi nerdeyse. Yağsız fırında kızartmıştım. Yalana yalana yuttu maşallah. İlk oğlumda kaç aylıkken başladım köfteye hatırlayamadım ama bu geveleye geveleye yutuyor. Köfteye başlıycam. Yanına da azıcık portakal suyu sıkarım demir deposu olur. Köfteye soğan katıyormuyduk ki bebeye yaparken hatırlayamadım ama katılabilir herhalde. Bıldırcın yumurtası, az ekmek :) Büyüyorlar be ya çok şükür :)
nedir bizim bu ebelerden cektigimizBakiciyi bulunca kacirmamak gerek diye baslaticaz sanirim canim. Ben de bakiciya guven duyduktan sonra is aramaya baslarim sanirim. Gecen seferki gibi tam alisinca gitmesini istemiyorum o yuzden hemen ise baslamiycam
zambakcim bizim doktor bundan sonra normali ayda 1 cm uzamalari dedi sen takilma ebenin soylediklerine o yuzdn
ben corbasina bi tane arpacik koyuyorum. Kofteyide sulu kofte olarak rondo yapip veririm bizimkinin yiyebilecegini sanmiyorum
nedir bizim bu ebelerden cektigimiz
ben corbasina bi tane arpacik koyuyorum. Kofteyide sulu kofte olarak rondo yapip veririm bizimkinin yiyebilecegini sanmiyorum
nedir bizim bu ebelerden cektigimiz
Hayirli olsun. Mothercare indirimli kiyaferler surekli oluyo 15 inde butun herseydemi indirim var
Bugün biz köfte yerken yalanan yavruya, baharatlı maharatlı köfteyi yedirdim. Yarım yedi nerdeyse. Yağsız fırında kızartmıştım. Yalana yalana yuttu maşallah. İlk oğlumda kaç aylıkken başladım köfteye hatırlayamadım ama bu geveleye geveleye yutuyor. Köfteye başlıycam. Yanına da azıcık portakal suyu sıkarım demir deposu olur. Köfteye soğan katıyormuyduk ki bebeye yaparken hatırlayamadım ama katılabilir herhalde. Bıldırcın yumurtası, az ekmek :) Büyüyorlar be ya çok şükür :)
Selaaaam nasılsınız canlar.
Bugün oğluşum aşı oldu, kilomuz düşmüş 8,5 boyuda sadece 1cm uzamış ve 72cm olmuş, üzüldüm
Ebe iyi ama 1 cm uzaması az olmuş dedi
Aşı olunca boynuma sarıldı bigüzel ağladı zırzırcanım, bende ağlayacaktım neredeyse, gözlerden bir yığın yaş aktı yavrumun.
Sonra eve geldik ve yie sarılmadan uyumadı, zaten hastayım elini üstüme atıp uyumasına.
Yarın ananemiz geliyor, heyooo, bir süre rahatlayacağım, dışarı rahat çıkacağım.
Bugün seneye napıcam diye düşünüp durdum, 2 bebekle çok zor olacak yaa(
İkiz anneleri lütfen yardım edin, dışarı nasıl çıkıyorsunuz, alışveriş durumları nasıl oluyor?
Slm tatlı kuzular ve annisleri dün oglusumun kontrolü vardi pipisinde daralma varmış dr sunnet dedi 2hafta sonra sünnet yaptircaz suan arastirmadayim bide buara kabiz oldugunu söyledim murdum erigi ile kayısı kuruşunu kaynatip ez pure gibi ver dedi bugün yedirdim cokta hoşuna gitti
Akşam eşim beni çok kırdı çok üzdü.ben bu adamlar yapıcam
Bugün biz köfte yerken yalanan yavruya, baharatlı maharatlı köfteyi yedirdim. Yarım yedi nerdeyse. Yağsız fırında kızartmıştım. Yalana yalana yuttu maşallah. İlk oğlumda kaç aylıkken başladım köfteye hatırlayamadım ama bu geveleye geveleye yutuyor. Köfteye başlıycam. Yanına da azıcık portakal suyu sıkarım demir deposu olur. Köfteye soğan katıyormuyduk ki bebeye yaparken hatırlayamadım ama katılabilir herhalde. Bıldırcın yumurtası, az ekmek :) Büyüyorlar be ya çok şükür :)
Dur bi anlatsin vurun abaliya yapcaznoldu alsen, kapıya dayanalım mı, adam lazım mı
Akşam eşim beni çok kırdı çok üzdü.ben bu adamlar yapıcam
Hadi bakalim bismillah. Insallah kotu bise degildir.
noldu alsen, kapıya dayanalım mı, adam lazım mı
daha düzene girmemiştir canım bence annene filan bi sor onda nasıl oluş diye benimki aynı anneminki gibi oldu ben 5.ye oldum bu arada yani hiç ara vermedim hala emziriyorum ama sütüm korumadı.. ama yinede bi rahatsızlık veriyosa görün doktora
He sacma iste o yuzden sende kafana takma. bi kahve yap git bi lokma Cikolata at agzina mutluluk hormony salgila. Bosver ya laf olsun diye demistir. Kankican oldunuz demek :) kuzum birak bak keyfine.Benim bebelerin küçülenlerini 2.el sayılsın diye koydum siteye benimkide duyunca yok neden satıyormuşum paraya ihtiyacımmı varmış
Bana nasıl güvenecekmiş(ne alakaysa) bide fesat dedi bana çok kırıldım bende dedimki bundan sonra ben sana hesap vermicem sende bana verme iki ev arkadaşı gibi yaşayalım olay budur
Sizcede çok saçma değilmi
kız ben de alıntıladım ya Allah Alllaaaah, görmedin galiba, hatta espri bile yaptım. alıngan olma cipsim kolam. seviyos seni ve de pampişleri (ama ya pampiş de diyesim yok, o iki kıza gıcığım benCEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmezara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,
Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi varCEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmezara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,
Benim bebelerin küçülenlerini 2.el sayılsın diye koydum siteye benimkide duyunca yok neden satıyormuşum paraya ihtiyacımmı varmış
Bana nasıl güvenecekmiş(ne alakaysa) bide fesat dedi bana çok kırıldım bende dedimki bundan sonra ben sana hesap vermicem sende bana verme iki ev arkadaşı gibi yaşayalım olay budur
Sizcede çok saçma değilmi
ay aman gurur yapmış, sevsinler. sanki kötü bişi yapmışsın nolcak ki. boşver sıkma canını. neye taktıysa kafayı sana denk gelmiş.He sacma iste o yuzden sende kafana takma. bi kahve yap git bi lokma Cikolata at agzina mutluluk hormony salgila. Bosver ya laf olsun diye demistir. Kankican oldunuz demek :) kuzum birak bak keyfine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?