çok iş yaptın ama tatlışım, tabi yorulursun.Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi var
valla gerdiniz beni herkezin alinganligi ustunde. Gerci bana noluyosa hep ystume alindim. Halbuki ben bugun konulardan muafim ayricada cok yorgunum.
Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi var
valla gerdiniz beni herkezin alinganligi ustunde. Gerci bana noluyosa hep ystume alindim. Halbuki ben bugun konulardan muafim ayricada cok yorgunum.
Banada geldi gitmiyo. Ceydacim dahada 2 oda duruyo. Yarin devam. Benden ciksin periler sana yollarimçok iş yaptın ama tatlışım, tabi yorulursun.
bu çalışma şevki perisi bana niye gelmiyo ya, özellikle ev temizleme mevzusunda
Banada geldi gitmiyo. Ceydacim dahada 2 oda duruyo. Yarin devam. Benden ciksin periler sana yollarim
ya sorma esım kız sapkalı fotoları gorunce cok pısss baktı gozume uzuun bı tooobe toobe cektı dısından:18:unutmam artıkın erkekım o benımAfiyet olsun civciv oğlana( artık hep oğlan kelimesinide eklicem ki annesi onun erkek olduğunu unutmasın )
Bizimkide bugün rezeneli suyunu içti biraz sabah sevindim. Yeme işi kadar önemli. Havalar ısındıkca başımıza bela olur bu su olayı. Her susadıklarında gece gunduz emmek isterler inan ki.
Forumlarda iyi yorumlar okudum ben 200tane falan cıkarttırcam. Burada bi forografcıya sordum 200tane 60 lira diyor birde kalitelerine guvencede vermiyor. Bazı resimleri tarif ettim bozulur, dağılır mı dedim. Çözünürlüklerini bilemem falan dedi.
Olmazsa 100 tane çıkartırır bakarım önce.
Birde indirim kodu buldun mu ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-9217.html
Burada paylaşan oluyormuş,istersen bir olan var mı sor rica et canım :)
vay vay vayy, çok çapkın olucaz gibi görünüyor. rockçı felan, bilemiciim yani
ahaaaa yıllarca beklemnize gerek kalmadı, ceyda dün dediydi diyebilirsiniz
I L
SAGOLCANIMHanımlar kabızlıkla alakali bizim dr sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyagi ver dedi bilginiz olsun bağırsakları düzenlermis
Cocuklari krese gondercene kres acsa daha ekonomik olur. Abovv o ev olmaz zaten halk otobusu olur, okul servisi olur. Aman agzimizi hayirli acalim.2X2 Düşünemiyorum o evin halini
Rabbim hayırlısını, sağlıklısını versinde 2 defa 2 kreşten beter olur
ya sorma esım kız sapkalı fotoları gorunce cok pısss baktı gozume uzuun bı tooobe toobe cektı dısından:18:unutmam artıkın erkekım o benım
foto bastırınca benıde haberdar edermısın canım bende dusunuyorum cunku.
ayyy ne ılgınc bı topıııkkkmıs orayada takılak barı.
1yıllık bedava orkıd yarısması varmıs facede.kazananların cogu erkekmişşş...ne guldum yaaa...tuh kacırdık yarısmayı
1. Biz ozeliz seker Allah hepimize cene vermis, gerisini koy vermis. Arap ati gibi bi acildik tutabilene askolsun.Ne zamandır takip edemiyorum sizi ne kadar çok konuşulmuş maşallah...Şimdiye kadar hep geçmişi okudum ama 200 sayfa var nasıl okuyacağım :44: Benim afacanhiç izin vermiyor ki fırsat bulup takip edip, iki çift laf edeyim..Siz nasıl takip ediyorsunuz hayranım size ben de mi sorun var acaba??? :44: Benim afacan gittikçe daha da yoruyor. Bu akşam da enerjisi bitmedi hiç 7 tahıllı mama verdim akşam üzeri tok tutar daha rahat uyur (uyuruz ) dedim ama enerji patlaması oldu rahatsız mı etti yoksa anlamadım bizim ki normalde 3 saatten fazla uyanık kalmaz 5 saat uyanık kaldı ve zorla uyudu. İki gece önce de aynı şey olunca mamadan kaynaklandığını düşünmeye başladım...Tarifteki kadar da yapmadım ama ağır mı geldi acaba?? Siz yaptınız mı hiç?
Ceydanin da dedigi gibi gurur yapmis esin. Halbuki senin yapmaya calistigin sey esinin ve cocuklarinin da iyiligi icin ama bazen erkekler bunlari gorebilecek kadar olgun olamiyorlar. Kadinlar icin duygusal denir ama bazen erkekler daha duygusal tepkiler verebiliyor. Konu duygularla ilgili oldugu icin de fazla uzun surmez barisirsiniz insallahBu arada hayret tatliskom terapi destegi istememis bu sefer :)Benim bebelerin küçülenlerini 2.el sayılsın diye koydum siteye benimkide duyunca yok neden satıyormuşum paraya ihtiyacımmı varmışBana nasıl güvenecekmiş(ne alakaysa) bide fesat dedi bana çok kırıldım bende dedimki bundan sonra ben sana hesap vermicem sende bana verme iki ev arkadaşı gibi yaşayalım olay budur Sizcede çok saçma değilmi
Ben sabahlari bir tatl kasigi veriyorum oglen de corbasinda oluyor ama fayda etmedi. Fazla versm zararl midir acabaHanımlar kabızlıkla alakali bizim dr sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyagi ver dedi bilginiz olsun bağırsakları düzenlermis
Bir haftadir ben de gce yatmadan once biberon mamasina katiyorum 2-3 tatli kasigi. Gece daha tok tutar diye veriyorum. Herhangi bir sorun olmadi simdilik ama kasik mamasi kadar kivamli ve cok vermedim hicNe zamandır takip edemiyorum sizi ne kadar çok konuşulmuş maşallah...Şimdiye kadar hep geçmişi okudum ama 200 sayfa var nasıl okuyacağım :44: Benim afacanhiç izin vermiyor ki fırsat bulup takip edip, iki çift laf edeyim..Siz nasıl takip ediyorsunuz hayranım size ben de mi sorun var acaba??? :44: Benim afacan gittikçe daha da yoruyor. Bu akşam da enerjisi bitmedi hiç 7 tahıllı mama verdim akşam üzeri tok tutar daha rahat uyur (uyuruz ) dedim ama enerji patlaması oldu rahatsız mı etti yoksa anlamadım bizim ki normalde 3 saatten fazla uyanık kalmaz 5 saat uyanık kaldı ve zorla uyudu. İki gece önce de aynı şey olunca mamadan kaynaklandığını düşünmeye başladım...Tarifteki kadar da yapmadım ama ağır mı geldi acaba?? Siz yaptınız mı hiç?
kız ben de alıntıladım ya Allah Alllaaaah, görmedin galiba, hatta espri bile yaptım. alıngan olma cipsim kolam. seviyos seni ve de pampişleri (ama ya pampiş de diyesim yok, o iki kıza gıcığım ben)
Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi var
hayirli olsun cnm benim 16 gun az degil ya. Off onlarda gelse pampiscani orducan olarak degistirsek ayip olurmu. Valla senin onunde egilirim. Bacimsinnde get ordanhadıı pampıslerımı uzerıne salarım hıı he bıde sen yazmıssn ıste sıtem edınce daha ıı oluo herkez yazıyo bı test alsammı napsam 16 gun gecmıs bu arada ablamın adıda ceyda
gızz sen gene begenıyon bısı dımıyom saatopıgın merkez usttusu kokuyom yaW bı kac gun daha beklıyım sonra dr dogruu...
ay aman gurur yapmış, sevsinler. sanki kötü bişi yapmışsın nolcak ki. boşver sıkma canını. neye taktıysa kafayı sana denk gelmiş.
benimki de dünden beri triplerde, ben takmadıkça hepten çıldırıyo, ay çekemicem, zaten kafam kazan.
bugün ilk adetimi gördüm, pek bi suratsız ve de neşesizim. bende sadece adet öncesi değil, adet gerginliği de oluyo galiba.
diyorum ki ağustos anneleri olarak her hafta trip yapan kocaları bi ziyaret edelim,
ilk bize gelin, ya da alsen e
matilda da olabilir bak ona da çok sinirlenmiştim hala geçmedi
hayirli olsun cnm benim 16 gun az degil ya. Off onlarda gelse pampiscani orducan olarak degistirsek ayip olurmu. Valla senin onunde egilirim. Bacimsinn
MSOE onunki terapilik degil direk cikolata yicek donecek totoyu keyfine bakacak.
Ayrica dr benden bikmistir. Artik terapi istegimi kendim icin kullancam.
de get ordanhadıı pampıslerımı uzerıne salarım hıı he bıde sen yazmıssn ıste sıtem edınce daha ıı oluo herkez yazıyo bı test alsammı napsam 16 gun gecmıs bu arada ablamın adıda ceyda
gızz sen gene begenıyon bısı dımıyom saatopıgın merkez usttusu kokuyom yaW bı kac gun daha beklıyım sonra dr dogruu...
Evet evet matildaya gitmeli.Ayy yeter ama triplerini çektiğim ben kime trip yapayım 3 senedir deliksiz gece uykusu görmedim evin içine tıkıldım kaldım bebelerini büyütücem diye ben işe mi başlasam ne yapsam:44:
Bence matile gidelim önce ama işe yararmı bilmem
Ahh bi kalkabilsem kasildim koltukta fitiktan galiba. Zaten bi kslksan once bu yagmuru dovcem. Resmen gozumun onunde hskaret eder gibi ortsliga oyuncak saciyo. Seytan diyo at camdan hepsinide istee seytana uymam ben.Kız sen temizlik yapmadınmı gitde uyu yorulmuşundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?