2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz sen bi ikiz daha dogursan varya devlet sana maas baglar. Gecikmemi var
valla gerdiniz beni herkezin alinganligi ustunde. Gerci bana noluyosa hep ystume alindim. Halbuki ben bugun konulardan muafim ayricada cok yorgunum.
çok iş yaptın ama tatlışım, tabi yorulursun.
bu çalışma şevki perisi bana niye gelmiyo ya, özellikle ev temizleme mevzusunda

valla gerdiniz beni herkezin alinganligi ustunde. Gerci bana noluyosa hep ystume alindim. Halbuki ben bugun konulardan muafim ayricada cok yorgunum.

2X2 Düşünemiyorum o evin halini
Rabbim hayırlısını, sağlıklısını versinde 2 defa 2 kreşten beter olur

ya sorma esım kız sapkalı fotoları gorunce cok pısss baktı gozume uzuun bı tooobe toobe cektı dısından:18:unutmam artıkın erkekım o benım
foto bastırınca benıde haberdar edermısın canım bende dusunuyorum cunku.
ayyy ne ılgınc bı topıııkkkmıs orayada takılak barı.
1yıllık bedava orkıd yarısması varmıs facede.kazananların cogu erkekmişşş...ne guldum yaaa...tuh kacırdık yarısmayı
vay vay vayy, çok çapkın olucaz gibi görünüyor. rockçı felan, bilemiciim yani

ahaaaa yıllarca beklemnize gerek kalmadı, ceyda dün dediydi diyebilirsiniz
capkınım hovardayım yırmıdort ayardayım her gece bır bardayım hayda hayda dı dayda...
hakkaten ya ceyda dun solemıstıbukadar olıur.yazıyıdı doktor annenın blogundan kaptıydım
I LVE YOU TALHA I LVE YOU TALHA
Hanımlar kabızlıkla alakali bizim dr sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyagi ver dedi bilginiz olsun bağırsakları düzenlermis
SAGOLCANIM
bıde supermuh yazmıstı murdum erıgı unutmayayım tesekkurler bayanlar

Ne zamandır takip edemiyorum sizi ne kadar çok konuşulmuş maşallah...Şimdiye kadar hep geçmişi okudum ama 200 sayfa var nasıl okuyacağım :44: Benim afacan hiç izin vermiyor ki fırsat bulup takip edip, iki çift laf edeyim..Siz nasıl takip ediyorsunuz hayranım size ben de mi sorun var acaba??? :44: Benim afacan gittikçe daha da yoruyor. Bu akşam da enerjisi bitmedi hiç 7 tahıllı mama verdim akşam üzeri tok tutar daha rahat uyur (uyuruz ) dedim ama enerji patlaması oldu rahatsız mı etti yoksa anlamadım bizim ki normalde 3 saatten fazla uyanık kalmaz 5 saat uyanık kaldı ve zorla uyudu. İki gece önce de aynı şey olunca mamadan kaynaklandığını düşünmeye başladım...Tarifteki kadar da yapmadım ama ağır mı geldi acaba?? Siz yaptınız mı hiç?

çenecanlar ben yatıyom.oglusada balkabagı corbası yaptım 6aydan sonra sarımsak verılır yazıodu bende attım ıcıne hay atmaz olaydımm oglumun nefesı sarımsak kokuyo butun gece odamızıda kokutcak sıpa...en ıyısı gunduz ogununde vermekmıs.aklınızda bulunsun optum sizi iyigeceler

Ben 2haftadır çıkarttıracam sözde
Resimleri seçemedim ki çok fazla var 100 yada 200 tane seçsem hemen çıkartıracam. Yazarım canım tabiki hemen alır almaz hemde

1. Biz ozeliz seker Allah hepimize cene vermis, gerisini koy vermis. Arap ati gibi bi acildik tutabilene askolsun.
2. Bwnde veriyorum tahilli bizimkide uyumuyo hemde doyurmuyo

Ceydanin da dedigi gibi gurur yapmis esin. Halbuki senin yapmaya calistigin sey esinin ve cocuklarinin da iyiligi icin ama bazen erkekler bunlari gorebilecek kadar olgun olamiyorlar. Kadinlar icin duygusal denir ama bazen erkekler daha duygusal tepkiler verebiliyor. Konu duygularla ilgili oldugu icin de fazla uzun surmez barisirsiniz insallahBu arada hayret tatliskom terapi destegi istememis bu sefer :)
Hanımlar kabızlıkla alakali bizim dr sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyagi ver dedi bilginiz olsun bağırsakları düzenlermis
Ben sabahlari bir tatl kasigi veriyorum oglen de corbasinda oluyor ama fayda etmedi. Fazla versm zararl midir acaba Bir haftadir ben de gce yatmadan once biberon mamasina katiyorum 2-3 tatli kasigi. Gece daha tok tutar diye veriyorum. Herhangi bir sorun olmadi simdilik ama kasik mamasi kadar kivamli ve cok vermedim hic

kız ben de alıntıladım ya Allah Alllaaaah, görmedin galiba, hatta espri bile yaptım. alıngan olma cipsim kolam. seviyos seni ve de pampişleri (ama ya pampiş de diyesim yok, o iki kıza gıcığım ben)

de get ordan hadıı pampıslerımı uzerıne salarım hııhe bıde sen yazmıssn ıste sıtem edınce daha ıı oluo herkez yazıyo bı test alsammı napsam 16 gun gecmıs bu arada ablamın adıda ceyda

gızz sen gene begenıyon bısı dımıyom saa topıgın merkez usttusu kokuyom yaW bı kac gun daha beklıyım sonra dr dogruu...

hayirli olsun cnm benim 16 gun az degil ya. Off onlarda gelse pampiscani orducan olarak degistirsek ayip olurmu. Valla senin onunde egilirim. Bacimsinn
MSOE onunki terapilik degil direk cikolata yicek donecek totoyu keyfine bakacak.
Ayrica dr benden bikmistir. Artik terapi istegimi kendim icin kullancam.

Ayy yeter ama triplerini çektiğim ben kime trip yapayım 3 senedir deliksiz gece uykusu görmedim evin içine tıkıldım kaldım bebelerini büyütücem diye ben işe mi başlasam ne yapsam:44:
Bence matile gidelim önce ama işe yararmı bilmem

Ben yatiyorum yine koseye cekildiniz yazmiyosunuz Oburcan 8 de yatti 6 da kalkar bana musade. Herkeze iyi geceler

Kız sen temizlik yapmadınmı gitde uyu yorulmuşundur

Benimkide 4 gün geçikti test falan yapamam yüreğim kaldırmaz ama kaza falan yaşamadık ondan biraz rahatım

Evet evet matildaya gitmeli.
Sende bize trip at rahatla. Kizim cennet bosunami analarin ayaklari altinda. Birak cocuklarimiz saglikli sihhatli sukredelim gerisine yuz vermeyelim yiyip icip keyfimize bakslim. Sana kim diyo git sat diye ver fakire. Demek istiyoki sen ye ic bak keyfine parayi dusunme.

Biraz geçmiş okudum ama bitiremedim maalesef bakalım yarın fırsat bulursam bitiririm. Çok uykum geldi ve çok yorgunum size iyi geceler.. Siz de yatın hadi çok konuşmayın

Kız sen temizlik yapmadınmı gitde uyu yorulmuşundur
Ahh bi kalkabilsem kasildim koltukta fitiktan galiba. Zaten bi kslksan once bu yagmuru dovcem. Resmen gozumun onunde hskaret eder gibi ortsliga oyuncak saciyo. Seytan diyo at camdan hepsinide istee seytana uymam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…