2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yatiyorum yine koseye cekildiniz yazmiyosunuz Oburcan 8 de yatti 6 da kalkar bana musade. Herkeze iyi geceler

Bebe uyudu ama pc donuyor format atılacak ama ben üşeniyorum Beni bırakana kdar devam dedim sanırım son anlarını yaşıyor
Çökmeden biraz resim seçeyim çıkarttırmak için uyumayımda :)
Sen uyu çok yoruldun bugün, ufak bir eve taşınsanız daha iyi olacak. EV çook büyük sizin

Burda evler boyle yoksa bende isterdim 2+1 neyime yetmezki. Benimde tel donuyo. Ne yapmak lazim bilmiyorum.

oğlumun yanında uyuyakalmışım. halbuki yapmam gereken birsürü iş war, yarın temizlikçi gelcek ve klasikbir Türk kadını olarak önce ewi toparlamam lazım:) işe ipteki çamaşırları toplayıp makinadakileri asara başlayabilirim, ütü işi Allah kerim diyorum ve işe koyuluyorum. ama arada gelip okııcam

Biraz geçmiş okudum ama bitiremedim maalesef bakalım yarın fırsat bulursam bitiririm. Çok uykum geldi ve çok yorgunum size iyi geceler.. Siz de yatın hadi çok konuşmayın
Boşver ya pek çokmuş yarın gel burdan dal :)
Kesintisiz, iyi uykular

Bende dün gece temizlik yapıyordum, sıpa uyandı. Uyutmaya çalışırken bende uyuya kalmışım
Çamaşırlar makinede, bulaşıkların yarısı makinede yarısı tezgahın üstünde köpüklü Sabah devam ettim

Sohbetinize doyum olmuyor ama ben yatayım yarın zıpırlarım için enerji lazımiyiii gecelerrrr

o hiç tok tutmuyo valla hatta daha çok mu acıktırıyo mu ne ben de veriyorum.. benimkinin kakasını düzene soktu 12 günde yapmıştı başlamadan önce sonra 6 güne 4 güne derken şimdi 2 güne bir yapıyo tariftekinden çok çok az yapıyorum hatta yoğurda meyveye filan azcık atıyorum iyi oluyo

Son düzenleme:
CEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmez ara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,

:)) dikkatli olmak lazım valla bide sende 2 tane .. doğumdan sonra 1 yılda ancak düzene girer diye okumuştum bi yerde ben inş öledir

benimki de yedi tahıllıyı yemiyo yaaa hatta anne sütüne bile koydum yemedi. meyveye falan a konabiliyomu? mesela bir elmaya veya 1 çay bardağı yoğurda ne kadar koyuyosun?

benimki de yedi tahıllıyı yemiyo yaaa hatta anne sütüne bile koydum yemedi. meyveye falan a konabiliyomu? mesela bir elmaya veya 1 çay bardağı yoğurda ne kadar koyuyosun?

önce ben de anne sütüle başladım sonra sağmak zor geldi.. az önce yatmadan önce şöyle yatım ama biz daha ek gıdada yeniyiz çok az yiyo.. 1 çorba kaşığı yoğurt ama biraz suluydu kendim mayaladım içine 2 tatlı kaşığı tahıllı çeyrek armut rendeledim şu kocaman olanlar varya ne armuduydu unuttum bol suluydu .. yedi işte onu ama ardından yarım saat sonra bi memişi sömürdü .. doymadı yani onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…