Ben yatiyorum yine koseye cekildiniz yazmiyosunuz Oburcan 8 de yatti 6 da kalkar bana musade. Herkeze iyi geceler
Evet evet matildaya gitmeli.
Burda evler boyle yoksa bende isterdim 2+1 neyime yetmezki. Benimde tel donuyo. Ne yapmak lazim bilmiyorum.Bebe uyudu ama pc donuyor format atılacak ama ben üşeniyorumBeni bırakana kdar devam dedim sanırım son anlarını yaşıyor
Çökmeden biraz resim seçeyim çıkarttırmak için uyumayımda :)
Sen uyu çok yoruldun bugün, ufak bir eve taşınsanız daha iyi olacak. EV çook büyük sizin
Alsen tatile demek istedi galiba
Hani toplanip gicik olduklarinizi dovecektikya o kp bebesini open kiza gidelimde ilk ondan dovmeye baslayalim demek istemefimiAlsen tatile demek istedi galiba
Burda evler boyle yoksa bende isterdim 2+1 neyime yetmezki. Benimde tel donuyo. Ne yapmak lazim bilmiyorum.
Digru anlamisim ayyy sen yokmuydun ya ben cok uzuldum yemin ederim size butun sinirlerim bozulduAlsen tatile demek istedi galiba
Lennnn o kadar para verdik ben oyna dersem oynucak cal dersem calacak.Yeterrr diyo konuşmayında beni dinlendirin diyo
Valla bende tatile gidelim kafamız dağılsın gibi bir çözüm buldun sandım. Bencede iyi gelir diyecektim yorum olaraktaYok kız matilta dedik sen o konuşmayı kaçırdın sanırım
Olur cnm olur sen ne dersen o olsun anasonu fazlami kacirdinValla bende tatile gidelim kafamız dağılsın gibi bir çözüm buldun sandım. Bencede iyi gelir diyecektim yorum olarakta
Boşver ya pek çokmuş yarın gel burdan dal :)Biraz geçmiş okudum ama bitiremedim maalesef bakalım yarın fırsat bulursam bitiririm. Çok uykum geldi ve çok yorgunum size iyi geceler.. Siz de yatın hadi çok konuşmayın
oğlumun yanında uyuyakalmışım. halbuki yapmam gereken birsürü iş war, yarın temizlikçi gelcek ve klasikbir Türk kadını olarak önce ewi toparlamam lazım:) işe ipteki çamaşırları toplayıp makinadakileri asara başlayabilirim, ütü işi Allah kerim diyorum ve işe koyuluyorum. ama arada gelip okııcam
Olur cnm olur sen ne dersen o olsun anasonu fazlami kacirdinhadi gidip uyuyalim kendimize gelelim
Ne zamandır takip edemiyorum sizi ne kadar çok konuşulmuş maşallah...Şimdiye kadar hep geçmişi okudum ama 200 sayfa var nasıl okuyacağım :44: Benim afacanhiç izin vermiyor ki fırsat bulup takip edip, iki çift laf edeyim..Siz nasıl takip ediyorsunuz hayranım size ben de mi sorun var acaba??? :44: Benim afacan gittikçe daha da yoruyor. Bu akşam da enerjisi bitmedi hiç 7 tahıllı mama verdim akşam üzeri tok tutar daha rahat uyur (uyuruz ) dedim ama enerji patlaması oldu rahatsız mı etti yoksa anlamadım bizim ki normalde 3 saatten fazla uyanık kalmaz 5 saat uyanık kaldı ve zorla uyudu. İki gece önce de aynı şey olunca mamadan kaynaklandığını düşünmeye başladım...Tarifteki kadar da yapmadım ama ağır mı geldi acaba?? Siz yaptınız mı hiç?
CEVAP ... LADIGIN ICIN SAOL CNM dur yarın sorım anneme bakalım ıns aklıma gelen basıma gelmezara ara karnımda agrıyo ama senden baska kımse cvp yazmamıs bı sen gormssun saol cnm,
o hiç tok tutmuyo valla hatta daha çok mu acıktırıyo ne ben de veriyorum.. benimkinin kakasını düzene soktu 12 günde yapmıştı başlamadan önce sonra 6 güne 4 güne derken şimdi 2 güne bir yapıyo tariftekinden çok çok az yapıyorum hatta yoğurda meyveye filan azcık atıyorum iyi oluyo
benimki de yedi tahıllıyı yemiyo yaaa hatta anne sütüne bile koydum yemedi. meyveye falan a konabiliyomu? mesela bir elmaya veya 1 çay bardağı yoğurda ne kadar koyuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?