2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha allahun lazi diyeti bile karalahanaynan yapayi :1:
Kizim orda kiymetli sebzedir karalahana. Anca bilen alir az bulundugundan da cok para verirsin. Halbuki bizim oralarda cicek gibi biter her yerde. Sen bi guzel kavurmasini yap onun ya da corbasini afiyetle ye misir ekmegiyle. Sonra da git kendine beyaz lahana al da basla diyetine.
Kız burdakiler kara lahanaya laz lahanası dıyolarmış. Lahana cırbası dıyıncce bende. Sevındım ohh cok seveım. Trabzonlu komsuma soyledım lahana dıyetı yapcaz diye ne guzel bende ysparım içine kuyrukyağıda atarız diyoo o daha beter :52:

Kız burdakiler kara lahanaya laz lahanası dıyolarmış. Lahana cırbası dıyıncce bende. Sevındım ohh cok seveım. Trabzonlu komsuma soyledım lahana dıyetı yapcaz diye ne guzel bende ysparım içine kuyrukyağıda atarız diyoo o daha beter :52:

Bu kafayla siz o komsunla beraber beyaz lahananin da sarmasini yaparsiniz diyet olarak :1:

Lahananin her turunu cok severim bende de bir karadenizlilik var

Canlar bisey soracam size benim icin cok onemli.
Simdi araba koltugu alacaz.
Cok seyahat etmeyi planliyoruz ve haliyle cocuklar icin en rahat olan icinde uyuyabilecegi sikismadan skilmadan oturabilecegi bisey olmali
Onerilerinize ihtiyacim var

Cok seyahat etmeyi planliyoruz ve haliyle cocuklar icin en rahat olan icinde uyuyabilecegi sikismadan skilmadan oturabilecegi bisey olmali
Bizimki babymax biz memnunuz ama tabiki cok daha iyileri var. Fiyatta 250 tl civarı. Ama bütcene gore de bak illa 1000 almak gerekmıyo.

İris aldi gecenlerde 700 tlydi sanirim. Besafe izi comfort modeldi yanlis hatirlamiyorsam. Guvenligi ve kafa korunasi iyi diyordu. Bi bak istersen

selam fıstıklar....:3::3::3:
ya en son dun sabah gırmısım sankı gunlerdııııırrr gırmemıs gıbı hıssedıyorum kendımı neden acabaaaa???*:16:
30kusur sayfalık gecmiş okuma odevım var:31:beni muaf tutacak topık sorumlusu yokmuuuu:16:

suan oyle canım sıkkın anlatamam. bugun braun blenderımın kasesi bulaşık makinesinde yamuldu demiştimyaaa şimdi makineyi bosaltırken bide baktımki narenciye sıkacagımında alt kasesi ve sıkma yeri yamulmuş :14: bıttım ben daha 1 ay olmadı alalı. bu makine bugun hiç gostermediği performansını kendini 150 dereceye vurarakmı gosterdi acaba. zaten 2 kademe biri 50 biri 60 derece de yıkıyo. aglıcam şimdi ya

Tesekkurler kizlar alintilarim silinmis. Sanirim dusten bu ishsl azaldu 3 4 oldu bugun. Ve az az.benim tembel oglumun hala disini bekliyoruz. Gecmi kaliyor disi diyorum ama herseyi gec oluyor benim oglusumub.:/)) oto koltugu bakmaya baslamissiniz bizimki de iyice kucuk gelmeye basladi yakinda kafasi dusari cikcak yavrumun. Takip edebilirsem sizin tavsiyelerinizi inceligim bende. Salidan sonra sıkı takibe baslicam artik evime donuyorum cunku.

suan oyle canım sıkkın anlatamam. bugun braun blenderımın kasesi bulaşık makinesinde yamuldu demiştimyaaa şimdi makineyi bosaltırken bide baktımki narenciye sıkacagımında alt kasesi ve sıkma yeri yamulmuş :14: bıttım ben daha 1 ay olmadı alalı. bu makine bugun hiç gostermediği performansını kendini 150 dereceye vurarakmı gosterdi acaba. zaten 2 kademe biri 50 biri 60 derece de yıkıyo. aglıcam şimdi ya

Tuh be geldi mi ust uste gelir
Bence sen blenderin servisini arayacagina bulasik mak servisini ara bozukluk onda yoksa oyle kolay kolay yamulmaz onlar

Canini sıkma yaaa yeni aldiysan degisirler canim

selam fıstıklar....:3::3::3:
ya en son dun sabah gırmısım sankı gunlerdııııırrr gırmemıs gıbı hıssedıyorum kendımı neden acabaaaa???*:16:
30kusur sayfalık gecmiş okuma odevım var:31:beni muaf tutacak topık sorumlusu yokmuuuu:16:
Yok oyle kolayina kacmak. 90 sf biriktirip okuyan arkadaslar var. Sen de oku ozet cikar kontrol edicez:37:

geçmiş olsuunnn, ilacın adı ne canım, işe yarıyosa aklımızda bulunsun, calpol mu yoksa?

Sağol canım. İlaçtan değilmiş uyuması tesadüfen iyi uyumuş. Dün inceleme fırsatım olmamıştı, bugün ilacın prospektüsünü güzelce okudum ve internette araştırdım alakası yok. Doktorun verdiği ilaç diş çürümelerinin önlenmesinde kullanılan bir ilaçmış, neden verdi anlamadım :27: Bu doktora da ilk defa gitmiştik, sanırım yine bana iştah şurubu veren doktora gideceğim gelen gideni aratır misali :26:

Herkese iyi haftasonlari dilerim. Haftasonum pek iyi bsslamadi ve surmuyir. Persembe gecesi muthis bir dis agrisi basladi sabahi sabah ettim. Cuma okula gidemedim. Simdi de basim agriyor. Ama ne agri. Disim de hala sis. Kuzu da bir kac gundur huysuzdu zaten dun bir doktora gosyereyim fedim megersem bronsit baslangici varmis. İdrar tahlilimiz temiz cikti, idrar yollarindan da suphelendi doktorumuz. Yani ana ogul keyifsiziz biraz. İnsallah toparlicaz ama :) Oglan ilaclarini alinca keyiflendi zaten biraz cok sukur. Demin kiymali tarhanacorbasi yedi koca bir kase :) Son zamanlatda ek gida alimi bile bozulmustu. Hic bir seye agzini acmiyordu dogru durust. Huysuzluk eden bebeleri de eger yeni baslayan bir durumsa bir doktora gosteriverin olmazsa arkadaslar.
Guzel ve saglikli gunler dileriz kuzucanlarla

İkinize de geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah...

Küstüm işte... Şaka şaka gidip yatayım en iyisi :10: Bizim ki dişten dolayı sık sık uyanır ben de erken yatayım da dinleneyim, yarın için enerji lazım sonuçta.:8: İyi geceler size, öptüm :16:

ii gecelr bayanlar bugün bebişlerim erken uyudu bi bilgisayarın başına geçtim ticker yaptım fln normalde bebek sallarken telden okuyorum yazmak zor oluyo şimdi bilgisayardan yaziim ama kimse yok :)

Back
X