2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum uyudu ama acaba gece uykusuna mı geçti yoksa kestiriyor mu anlamadım. 10dakika oldu galiba gece uykusuna geçti hemen yatayım bende :52: Az rastlanan bir olay bu saatte uyuması :52:
Sen nasılsın,cincan nasıl hayat nasıl gidiyor:32:
Tatlışkom bu saatte ne yedin? Birkaç ay sonra annengil seni rezil edecek kendini frenle biraz:45:

valla maşallah çok güzel bir haftasonu geçirdik haliç taraflarında idik cincan da deniz havası aldı , valla bana çok iyi geldi bu haftasonu :)

Zambak ve rejimdekilerin hatrına sayma ama merakta ettim:27: Afiyet olsun ama yaramasın ne deyim :9:Bence gitmeden biraz zayıfla geçengün seni yanında olmadan depresyona soktular, karşılaşınca neler yaparlar kimbilir :8:Hah tam adamına mekan soruyorsun:9: Birde bilirim,avcumun içi gibi İstanbulu :9: Hangi semt hangi yakada hala onu bile tam bilmiyorum ben :9:Dün eşim işle ilgili başka şehire taşınmaktan bahsetti, aklımda gönlümde yattı aslında ama çoook ufak bir ihtimal işte :31: Çocuk büyütmek sanki ufak şehirde daha kolay olacak gibi düşüncelere kapıldım...:31:
Hangi sehir soylermisin? Hayatimda tek cocuk buyutmek isteyecegim sehir antalya. Oyle guzelki oye temiz yer.

Bizimde bi bursa konusu var dua edin bana cok jstiyorum. İstanbula donersekte kesinlik ya beylikduzu ya uskudar isterim

Zambak ve rejimdekilerin hatrına sayma ama merakta ettim:27: Afiyet olsun ama yaramasın ne deyim :9:
Bence gitmeden biraz zayıfla geçengün seni yanında olmadan depresyona soktular, karşılaşınca neler yaparlar kimbilir :8:

Hah tam adamına mekan soruyorsun:9: Birde bilirim,avcumun içi gibi İstanbulu :9: Hangi semt hangi yakada hala onu bile tam bilmiyorum ben :9:

Dün eşim işle ilgili başka şehire taşınmaktan bahsetti, aklımda gönlümde yattı aslında ama çoook ufak bir ihtimal işte :31: Çocuk büyütmek sanki ufak şehirde daha kolay olacak gibi düşüncelere kapıldım...:31:

bende de var o düşüncelerden de iş uymuyor ,istanbul u kim biliyorli ezbere yeri geliyor taksiciler bile bilmiyor

Ben bu halde denize girermiyim balina karaya vurdu zannederler

ne güldüm gece gece :52: yunus balığı deriz biz sen çaktırma

bende de var o düşüncelerden de iş uymuyor ,istanbul u kim biliyorli ezbere yeri geliyor taksiciler bile bilmiyor ne güldüm gece gece :52: yunus balığı deriz biz sen çaktırma
Ayyy dusunsene ben denizden cikmak istedikce aktivistler beni denize itermis. Git balina git ailene yüz

Bizimde bi bursa konusu var dua edin bana cok jstiyorum. İstanbula donersekte kesinlik ya beylikduzu ya uskudar isterim

Kaç yıldır hep Tekirdağdayız geyiğini yaptık, Tekirdağ ihtimal olan şehir :1:

Beylikdüzü mü gel gel ben burdayken geleceksen :3:
Bizimde ilk başta ya İstanbul ya Mersin olacaktı. Mersini istemedik. Birkere gezmeye geldik yaz aylarında, gezip dönmek için iyi ama yaşamak için çok sıcak demiştik :52:

Kaç yıldır hep Tekirdağdayız geyiğini yaptık, Tekirdağ ihtimal olan şehir :1:

Beylikdüzü mü gel gel ben burdayken geleceksen :3:
Bizimde ilk başta ya İstanbul ya Mersin olacaktı. Mersini istemedik. Birkere gezmeye geldik yaz aylarında, gezip dönmek için iyi ama yaşamak için çok sıcak demiştik :52:

Yok bee beyikduzu sehirici artik ne tekirdagi ayrica tekirdagda guzeldir. İnsanlar mutlu oralarda. Esim hic istemiyo istanbulu. Bende buralarda bunaldim . Bakalim insallah olur her haftasonu anama giderim

valla maşallah çok güzel bir haftasonu geçirdik haliç taraflarında idik cincan da deniz havası aldı , valla bana çok iyi geldi bu haftasonu :)

Ohh ne güzel :) Haftasonu güzel geçince yeni haftaya daha dinç başlıyor insan :) ama birdahaki haftasonundan da beklentiler yüksek oluyor böyle olunca :9:

mersin sıcak mı hakkaten o kadar? gerçi kime göre sıcak o da ayrı bursa yada bir kez gittim onda da gezmedim hiç bilemiorum ,

beylikdüzü tarafları ayrı şehir zaten , tekirdağ güzeldir , siz gitmeden görüşelim bari

tatlişkomkomiksin yahuuu :52::52::52: aktivistlerrr, ha haaa haaa

Suan baskalrida kesin guluyo banada caktirmiyo. Gururuna yenilmiyoo bi yenilse hayat bayram olcak.
Tabi icedasy cim sen bu 2 cumleden bise anlamdin ama anlayan anladi :33:

mersin sıcak mı hakkaten o kadar? gerçi kime göre sıcak o da ayrı bursa yada bir kez gittim onda da gezmedim hiç bilemiorum ,

beylikdüzü tarafları ayrı şehir zaten , tekirdağ güzeldir , siz gitmeden görüşelim bari

Off cok sicak hele mutfakta yemek yapmak allhimmm. Emin ol herkeze gore sicak. Ama sick biyana o nem seni cildirma noktAsina getiriyo. Allah dusurmesin diyim :9:

Yok bee beyikduzu sehirici artik ne tekirdagi ayrica tekirdagda guzeldir. İnsanlar mutlu oralarda. Esim hic istemiyo istanbulu. Bende buralarda bunaldim . Bakalim insallah olur her haftasonu anama giderim

Şimdi yaklaştık biz önceden Tekirdağdayız diyorduk eski evde :1:

Beylikdüzü güzel kiralarıda çok güzelleşti. Annemgilin sitede 800-1000 lira kira 160 aidat :52:

Eşim yoğunluktan balatayı sıyıracak, işi bırakırsa gelme sorunum kalmayacak bu gidişle yada daha fazla sorunum olacak :9: Bugunde türlü sorunla dinlencem diye gitmedi yoksa çalışacaktı :1:
Bursaya gitmedim ama nedense hep gitmek istedim, nerden var oyle bir istek bilmiyorum. Çoğu kişi bilir benim Bursa merakımı :1:

Sıcakta nem çok fena. Arabdan indik tshirt yapıştı üstümüze. O nedir öyle yapış yapış. Gez toz denize gir sonra hemen dön ordan :52: Allah yardımcısı olsun oturanların. Hamileyken Tatlışkom yazdıkca o yapış yapış durumu hissediyordum valla :52:

Şimdi yaklaştık biz önceden Tekirdağdayız diyorduk eski evde :1:

Beylikdüzü güzel kiralarıda çok güzelleşti. Annemgilin sitede 800-1000 lira kira 160 aidat :52:

İce ozel msj atcamda 10 dk dolmasi gerekliymis aysre sen sana gonderdigimi ice de atarmisin?
Ee artik zenginler oraya kaciyo. Ben innovia nin yukarisindaki caddeyi ve adakenti cok begendim bayag degismis gelismis

Ee artik zenginler oraya kaciyo. Ben innovia nin yukarisindaki caddeyi ve adakenti cok begendim bayag degismis gelismis

Innovia ya yakınız bizde :) Çok güzel siteler yapıldı gerçekten. 2sene önce parasını versende yıkık döküktü kiralıklar. Şimdi hep havuzlu siteler. Beylikdüzünü bende seviyorum.Annemgil yakın :) kaç tane avm var, B.çekmece yakın deniz için, piknik için Çatalca yakın... bunlara karşı yinede ufak bir şehirde çocukla daha rahat yaşardık diyorum bazen. Kısmet bakalım kaderimizde varsa olur zaten zamanı gelince :)

Son düzenleme:
selamlar milllettt
:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
ve alıntılara hızlı bi geçiş yapıyım

güzelmiş buuuu, ben de istiyorum böle bişey, ama bizde bi bisiklet var abiden kalma, iki tan eçok olur ya. ben de indririmli bulursam alıyım
oğlumuz da pek yakışıklıymış maşallah:16:
alıntılamayı unutmuşum, hasta demiştin di mi?
onu bi alerji uzmanına götür canım, normal çocuk dr anlamıyor
nerde oturuyosunuz? ankarada bülent şekerel var çok iyidir.

güzel günler çabuk bitiyo dimii:5:

kız bi git de test al eczaneden. bi daha ikizler gelirse fena halin:26:

oooh afiyet olsun tatlıskom. ver gitsin ya ben hepsini veriyorum, eskiden ay dur ıspanak şöle bilmem ne bölemi diyolardı sanki.

geçmiş olsuunnn, ilacın adı ne canım, işe yarıyosa aklımızda bulunsun, calpol mu yoksa?

kullanma kılavuzunda bulaşık makinesinde yıkanabilir yazmıyosa değiştirmezler malesef, ne yazıyo baktın mı:44:

hafta sonu koşturmacası nedeniylen pek giremem heralde, hadi kendinize ii bakınız

ben de alerjiden şüpheleniyorum aslında canım ama 3 ayrı doktora götürdüm, hepsi de alerji için çok erken dedi, denizli de oturuyorum ben. bir daha tekrarlarsa detaylı bi araştırma sanırım bizi bekliyo.

Innovia ya yakınız bizde :) Çok güzel siteler yapıldı gerçekten. 2sene önce parasını versende yıkık döküktü kiralıklar. Şimdi hep havuzlu siteler. Beylikdüzünü bende seviyorum.Annemgil yakın :) kaç tane avm var, B.çekmece yakın deniz için, piknik için Çatalca yakın... bunlara karşı yinede ufak bir şehirde çocukla daha rahat yaşardık diyorum bazen. Kısmet bakalım kaderimizde varsa olur zaten zamanı gelince :)

ben bu haftasonu hasköy felen çok beğendim oraları hem uzak kalmıyor hemsahile yaın hemarka tarafları mahalle gibi hem yeni birdolu bina oluyor dönüşüm içerisindeymiş ,
evi olmayan herkese ev nasip etsin Allah ım (benn ben ben ben ...... :52:)

Back
X