Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. İlaçtan değilmiş uyuması tesadüfen iyi uyumuş. Dün inceleme fırsatım olmamıştı, bugün ilacın prospektüsünü güzelce okudum ve internette araştırdım alakası yok. Doktorun verdiği ilaç diş çürümelerinin önlenmesinde kullanılan bir ilaçmış, neden verdi anlamadımBu doktora da ilk defa gitmiştik, sanırım yine bana iştah şurubu veren doktora gideceğim gelen gideni aratır misali :26:
ust dişlerden henuz haber yok. Lahana diyetınede kara olanı bitirip beyazı alınca baslucam.herkeze günaydın!bizde pazar dinlencesi yaptık(!) 7.00da gözlerimizi açtık.kızlar bişey soracağım, üst dişleriniz çıktımı? tatlişkom bu arada başladınmı lahana diyetine?
gittiği yere kadar bırak yeterki yesin. Muhallebi dediğin kaşık msmasımı ? Kaşıksa nasıl verdın ayarı ne?kızlar dün annemde yemeynce elaya çorbayı muhallebiyi biberonla verdk onları yedi die o kadar mutlu huzurlu oldum kahvaltıyıda istemedi onuda mamayla karıştırdm demekki tadları sevio o zaman neden kaşıkla yemio bu nereye kadar gtcek böle sevnsemmmi üzülsemmi:44:
ust dişlerden henuz haber yok. Lahana diyetınede kara olanı bitirip beyazı alınca baslucam.
gittiği yere kadar bırak yeterki yesin. Muhallebi dediğin kaşık msmasımı ? Kaşıksa nasıl verdın ayarı ne?
SLMM güzel annelerr.baya oldu girmiyorm yogun bir hafta geçirdim kalıcı misafirlerim de vardı
sizde ne var ne yok...kızlar ceviz 9.aydan once verılmıyomus ama ben verdım kıyma 8 den sonra veriliyomus onu da verdim helpppp
piştttttttt topikcanlar nasılsınız
Oğlum uyudu ama acaba gece uykusuna mı geçti yoksa kestiriyor mu anlamadım. 10dakika oldu galiba gece uykusuna geçti hemen yatayım bendeAz rastlanan bir olay bu saatte uyuması
Sen nasılsın,cincan nasıl hayat nasıl gidiyor
Tatlışkom bu saatte ne yedin? Birkaç ay sonra annengil seni rezil edecek kendini frenle biraz![]()
Ben sahsen nasil kilo alinir onun deneyini yapiorumbuaksam bayagi yol aldim
Bu konuda a caba bir psikolog yardimi alsammi ? Bu biskolatayi ben buldum patladi gitti cubuk krakere cokokreme banilmisinj. Suan onu yaptim cokmpismanim.yeme şu tatlıları yavv yemem tatlişkommm , bak sonunda denize gitcesss yazın ama
Zambak ve rejimdekilerin hatrına sayma ama merakta ettimSayiyimmi kalbin kaldiracakmi yok yok saymyim zammbakim girerse bende gunaha girerim.
Bende bugunden beri dusunuyorum acaba anneme fgidip hemen sporami yazilsam. Yoksa yazimi beklesem
Hah tam adamına mekan soruyorsunıce days boş durmabakim istanbulda buluşma mekanı bak benim gibi, yok öle ben soradan katılırım felen filen cık cık cık ,