2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişlerinin dişi çıkanlar** diş temizliği yapıyor mususnuz?bizimkinin arada ağzında bir koku oluyo nedenki?

gut mornink herkeseeeee
biz sabah 6 da kalktık, ana""kız b2i1raz muz götürdük, ş"u andAQ11 dA "ber"abber msj yazıyoz"q1m h"""""""fgcVBV1AFVBCt4gv R4FC

Sağol canım. İlaçtan değilmiş uyuması tesadüfen iyi uyumuş. Dün inceleme fırsatım olmamıştı, bugün ilacın prospektüsünü güzelce okudum ve internette araştırdım alakası yok. Doktorun verdiği ilaç diş çürümelerinin önlenmesinde kullanılan bir ilaçmış, neden verdi anlamadım :27: Bu doktora da ilk defa gitmiştik, sanırım yine bana iştah şurubu veren doktora gideceğim gelen gideni aratır misali :26:

Günaydınnnn kimse yok tüm bebeler uyuyor sanırım:1:
Bir merhaba diyip kaçacağım bugün misafirim var gününüz güzel geçsin hoş kalın:16:

herkeze günaydın!bizde pazar dinlencesi yaptık(!) 7.00da gözlerimizi açtık.kızlar bişey soracağım, üst dişleriniz çıktımı? tatlişkom bu arada başladınmı lahana diyetine?

kızlar dün annemde yemeynce elaya çorbayı muhallebiyi biberonla verdk onları yedi die o kadar mutlu huzurlu oldum kahvaltıyıda istemedi onuda mamayla karıştırdm demekki tadları sevio o zaman neden kaşıkla yemio bu nereye kadar gtcek böle sevnsemmmi üzülsemmi:44:

herkeze günaydın!bizde pazar dinlencesi yaptık(!) 7.00da gözlerimizi açtık.kızlar bişey soracağım, üst dişleriniz çıktımı? tatlişkom bu arada başladınmı lahana diyetine?
ust dişlerden henuz haber yok. Lahana diyetınede kara olanı bitirip beyazı alınca baslucam.

kızlar dün annemde yemeynce elaya çorbayı muhallebiyi biberonla verdk onları yedi die o kadar mutlu huzurlu oldum kahvaltıyıda istemedi onuda mamayla karıştırdm demekki tadları sevio o zaman neden kaşıkla yemio bu nereye kadar gtcek böle sevnsemmmi üzülsemmi:44:
gittiği yere kadar bırak yeterki yesin. Muhallebi dediğin kaşık msmasımı ? Kaşıksa nasıl verdın ayarı ne?

ust dişlerden henuz haber yok. Lahana diyetınede kara olanı bitirip beyazı alınca baslucam.

gittiği yere kadar bırak yeterki yesin. Muhallebi dediğin kaşık msmasımı ? Kaşıksa nasıl verdın ayarı ne?

valla nasıl huzurluyum canım varya anne olmak ne zormuş inan fotolarda tombiş gibi çıktığına bakma zayıfladı kilo değil takındm daha ii gelişmesni istedğimdem yesn istiorum annem yaptı canım süt pirinç unu azda pekmez koydu katı olmucak şekilde pişirdi annemlerde kaşık maması olmadığndan onu yaptık e kaşık mamasınıda kendn ayarla kıvama gelene kadar su koy canım:1:

SLMM güzel annelerr.:16: baya oldu girmiyorm yogun bir hafta geçirdim kalıcı misafirlerim de vardı :27: sizde ne var ne yok...kızlar ceviz 9.aydan once verılmıyomus ama ben verdım kıyma 8 den sonra veriliyomus onu da verdim helpppp

SLMM güzel annelerr.:16: baya oldu girmiyorm yogun bir hafta geçirdim kalıcı misafirlerim de vardı :27: sizde ne var ne yok...kızlar ceviz 9.aydan once verılmıyomus ama ben verdım kıyma 8 den sonra veriliyomus onu da verdim helpppp

Biz 8 .ayi yeni bitirdik az az kiymada verdim cevizde bi skinti yok gibi

elaayshe , belkide ela henüz pütürlü yiyecekleri sevmiyordur , yani şu bebek büyütmeye çalışmaktan (topu topu 7 ay ama ) anladığım şu ki geröekten hepsi kendi belirliyor kuralları ve yapmak isterlerse hazırlarsa yapıyor bence çok endişelenme ,(demesi kolay ama ) aklını aynı konuya taktıkça gözünde daha da büyüyecek sorun ...(nacizane tavsiye )

piştttttttt topikcanlar nasılsınız

Oğlum uyudu ama acaba gece uykusuna mı geçti yoksa kestiriyor mu anlamadım. 10dakika oldu galiba gece uykusuna geçti hemen yatayım bende :52: Az rastlanan bir olay bu saatte uyuması :52:
Sen nasılsın,cincan nasıl hayat nasıl gidiyor:32:
Tatlışkom bu saatte ne yedin? Birkaç ay sonra annengil seni rezil edecek kendini frenle biraz:45:

ıce days boş durmabakim istanbulda buluşma mekanı bak benim gibi, yok öle ben soradan katılırım felen filen cık cık cık ,

Oğlum uyudu ama acaba gece uykusuna mı geçti yoksa kestiriyor mu anlamadım. 10dakika oldu galiba gece uykusuna geçti hemen yatayım bende :52: Az rastlanan bir olay bu saatte uyuması :52:
Sen nasılsın,cincan nasıl hayat nasıl gidiyor:32:
Tatlışkom bu saatte ne yedin? Birkaç ay sonra annengil seni rezil edecek kendini frenle biraz:45:

Sayiyimmi kalbin kaldiracakmi yok yok saymyim zammbakim girerse bende gunaha girerim.
Bende bugunden beri dusunuyorum acaba anneme fgidip hemen sporami yazilsam. Yoksa yazimi beklesem

Sayiyimmi kalbin kaldiracakmi yok yok saymyim zammbakim girerse bende gunaha girerim.
Bende bugunden beri dusunuyorum acaba anneme fgidip hemen sporami yazilsam. Yoksa yazimi beklesem
Zambak ve rejimdekilerin hatrına sayma ama merakta ettim:27: Afiyet olsun ama yaramasın ne deyim :9:
Bence gitmeden biraz zayıfla geçengün seni yanında olmadan depresyona soktular, karşılaşınca neler yaparlar kimbilir :8:
ıce days boş durmabakim istanbulda buluşma mekanı bak benim gibi, yok öle ben soradan katılırım felen filen cık cık cık ,
Hah tam adamına mekan soruyorsun:9: Birde bilirim,avcumun içi gibi İstanbulu :9: Hangi semt hangi yakada hala onu bile tam bilmiyorum ben :9:

Dün eşim işle ilgili başka şehire taşınmaktan bahsetti, aklımda gönlümde yattı aslında ama çoook ufak bir ihtimal işte :31: Çocuk büyütmek sanki ufak şehirde daha kolay olacak gibi düşüncelere kapıldım...:31:

Back
X