2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oh be rahatladım
çok mu sert bi ceza olmuş die düşündüm durdum mesajından sonra
bilsin tabi ya para kolay mı kazanılıyo

bencede öğrensin benm oğlanda sinirlennce elindeki fırlatıyor ben nasıl bi ceza versem die düşünüyorum tableti bile fırlattı dün Allahtan kırılmadı bugn de ceza olarak pepeyi izletmedim bakalım anlayacak mı git behzatını bekletme ii geceler

hayırdır wavy bu kadr derin miydi konu bu saatte kadr yoktun cnm

derin demeyelim de evde çocuk var diyelim
girdim buraya o ara uyandı onu pışpışla derken yarım saat geçti
sonra konuşalım dedik kapı çaldı bu saatte arabayı çeker misiniz otoparktan diye vs vs
ilginç bi akşam

ben de yavaştan kaçıyorum kızlar
öpüyorum herkesi, huzurlu bi gece olsun
tüm hastalar iyileşsin, bebekler boy atsın

Uykucu dodii bende tam üstüne yorgan atma dicektımkiii
ne kadan anlayışsız bir anneyim , çoçuk seviyor beni , ben ayhh ,die çığlık atıyorum , cık cıkk cıkk ,sevgisi göstermeyi öğretememişiz çoçuğaaa ,cık cıkk
ne hediyesi sen bu topiktenmisin ben pek buralarda göremiyorumda genelde free tskılıyon

evet cnm artık pıke ıle ortmeye basladım
dogru yolu bulmuşunn

burda sendn başka kıckboks yapan varmı bcm olsun kıck in yetmediği yerde sopayla dalarsın ceydammm. Sen benım arkamda ol sırtım yere gelmez. O oğlan yurtdışına gitmeyi ıstıyosa göturme. 9 yaşında küçük değil para kolay kazanılmıyo. Yada istediği brşeyi alma ekranı yaptıracagını söle.

Cokda umrumuzda kimle buluşursan buluşun hıhhhh
iyi geceler kızlar
behzat beni çağırıyo

Ölcekmi yaaa sonunda

Armut var sarı sarı
Elma var sulu sulu
Yiyinnnn çocuklar yiyin
Hepsi vitamin doluuu

Armut var sarı sarı
Elma var sulu sulu
Yiyinnnn çocuklar yiyin
Hepsi vitamin doluuu

bu da gitti kayışı kopardı

günaydın bebeklerim

alsen gel senle 50 cent konserine gidelim Hacettepe Bahar Şenliklerine geliyormuş iki yo yo yaparız keyfimiz yerine gelir

yarın çıkıyoruz yola, daha valiz hazır değil delircem bu evde

ben de öle bi plan yaptım bakalım ne kadarını uygulayabilcem
sabah da duygu sömürüsü yapıyo, ben kardeşimi 5 gün görmeden yaşayamam siz giderseniz diyo eşşoğleşşek
Armut var sarı sarı
Elma var sulu sulu
Yiyinnnn çocuklar yiyin
Hepsi vitamin doluuu

günaydın herkeseeeee

Oğlumdada sabaha yakışır bir şarkı laaaaan kulağımın dibinde bununla uyandım

Şekerim valizi koy ortaya önce talyanınkilerle başla sonra seninkileri at içine oldu bitti ben gelimi yardıma çok hızlıyımdır

günaydın kızlar but.kb.be de sizin istediginiz fırfırlı külotlardan var hemde 5.50 e ilgilenenler baksın

sennn nie bana öle davranorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…