Benimkide yeni alıştı gibi :) çok beceremiyor biberonu. Daha önceden hiç beceremiyordu, çiğniyordu. Sert damaklı suluklar var ya eskiden kullanılıyordu onlardan denesene belki içer.
Çokmuş maşallah dişiniz :) Demek ki o kabaran dişler zorluyor. İyi tarafı bizden önce bitecek dişler çıkıp, gerçi azılar falan derken 2 yaşta ancak bitiyor galiba. 2 tanesi çıktı beni 1bucuk ay mahvetti. Diğerlerini düşünüyorum şimdiden.
Atakan bazen 9bucukta falan gece uykusuna dalıyor. Başta sevindim ama baktım gece 4te uykusunu almış oluyor şimdi ozaman uyuyacak diye korkuyorum. İlk aranıp uyAndıgında zorla uykusunu acıp biraz oyalıyorum. Hemen istediğini verir emzirirsem uykuya devam edip gece 4ten sonra uyumak istemiyor. İstersen sende ilk uyanmasında bir şansını dene, uyanık tutmaya çalış ama seninkinin derdi diş belli ki yine.
O uyuma şeklini nerden benimsemiş ya :) Hem mama yicek hem sallanacak, pek uyanıkmış :)
Allah yardımcın olsun. Ben artık çoğu şey için 3yaşını bekliyorum. Arkasından kardeşi olsun dediğimde sil baştan nasıl cesaret etcem bunlara onuda bilmiyorum :)
Buluşmamız çok güzel geçti:) trafik olmasaydı daha güzel olacaktı benim için.. Bir dahakî sefere daha uzun görüşürüz umarım. Herkesi çok sevdim:) Zaten burdan tanımışım herkesi, hiçyabancılık çekmedik. Eve gittiğimde foto da ekleyeceğim.
ilk foto benden olsunndaha yüklyeceğimm ...
kızlar merhaba ve hoşçakalın, fotoların bir kısmısını yüklrfim ama kız çok ağlıyor,tekrar gelcem bekleyin
resimleri gördüm, muhteşemsiniz...
yanınızda olmak istedi canım, hatta öyle masum masum bakmışım ki gülümseyerek, eşim ne oldu neye öyle bakıyorsun sevimli sevimli dedi.
bi de duygulandım- doğurduk da beraber büyüttük be
inşallah darısı bizim de başımıza
Hadi yaa kendinede sevimli dedirttin yaa sevimli sevimli bakıyomuşmuş da muş
Benimkisi kesin niye sırıtıyon derdi
Benimkisi kesin niye sırıtıyon derdi
Hiç sorma sevimliymişş vay vay vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?