2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4 ten sonra benimkinin uykularida kotulesiyor ama 6 da kalkıyor gözlerini açmadan ağlıyor sallıyorum uyumuyorda ama uykusu oluyor hala uyandığında bile esniyor e ben napiyim simdi

kızlar merhaba ve hoşçakalın, fotoların bir kısmısını yüklrfim ama kız çok ağlıyor,tekrar gelcem bekleyin

resimleri gördüm, muhteşemsiniz...
yanınızda olmak istedi canım, hatta öyle masum masum bakmışım ki gülümseyerek, eşim ne oldu neye öyle bakıyorsun sevimli sevimli dedi.
bi de duygulandım- doğurduk da beraber büyüttük be
inşallah darısı bizim de başımıza

Kızlar buluşmanız güzel geçmiş görünüyor
Kendi kendime pc başında güldüm valla eşime gösterdim bunların hepsinin saçı var bizimkinin niye yok dedi
Veeee çok kıskandım ne yalan söyleyeyim

Anlatın bakalım nasıl geçti zor oldumu
Gittiğiniz mekanda rahat edebildinizmi

Resimlere baktimm
cok guzelsiniz cok tatlisiniz
ozendimm duygulandimm
bebelerin hepsini opup ben senin ananin karnindaki halini de bilirim demek gecti :))

evet ya resmen beraber büyüdü çoçuklarr

bence çok zor olmadı sonlara doğru bizim paşa mızıkladı oda sanırım uykusuzluğundan ve doğru dürüst ememesinden zaten eve gelir gelemz sızdı, mekan seçimi çok doğru bir karardı bence (yokuş haricinde ) iris güzel bir seçim yapmış,hem kafeteryada bir şeyler atıştırdık içtik ,hemde sonrasında yine iris in düşüncesi ile kilim serip yayıldık biraz, çoçuklar çok komiklerdi bence, hepsi kendi aleminde genelde ama bir bakıyorsun biri diğerine sarılmış, biri çığlık atarken diğeri ona eşlik ediyor, o arad bir diğeri olanları izliyor ki evde annesine uygulamalı göstersin ,anlatsın

ayrıca bir araya geldiğimiz de en azından ben kendi adıma hiç yabancılık yaşamadım ,yani hakikaten hep yüzyüze görüşüyormuşuz aslında kimi zaman da , hatta belki daha da ileri, çok keyif aldım, ve dilerim daha sık yaparız buluşmaları birde çoçukları görmek hepsinden daha da keyifliydi açıkçası , kıpır ın gerçekten kıpır kıpır olduğunu ,büşra ya annesinin boşuna çığlıkcan demediğini ,çığlıklarından nasıl da büyük sevinç duyduğunu , mira nın meraklı bakışlarını konuşmalara katılmasını , ela nın neredeyse koşar durumda hiç oturmak istememesini , 4 çiçek arasında bir böcek olan oğlumu aydaşları ile bir arada görmek, kısaca büyümüşler ya diyebilmek çok güzeldi

ilk foto benden olsunn daha yüklyeceğimm ...

kızlar merhaba ve hoşçakalın, fotoların bir kısmısını yüklrfim ama kız çok ağlıyor,tekrar gelcem bekleyin

Cok guzel gecmis gununuz. Herkes gibi bende kiskandim. Bebelerin birbirlerine tepkilerini cok merak ettim. Grubun boceginin marifetlerini ogrendik. O kilim yorgan kimin aklina geldi super guzel kareler olmus.

Kıskaaaannanlar çatlasın
Abiimin evinden bağlanıyorum ,fotolara bakıp çıkıcam ....
Çok güzeldi lannnnnnn

Hadi yaa kendinede sevimli dedirttin yaa sevimli sevimli bakıyomuşmuş da muş

Bomba gibisinizzz
Bende herkes gibi catir catir catladim
Bebisler cok yemelik olmuslar
Ama bes kisimiydiniz sadece ben daha kalabalik olur diyordum sanırım bazilari musait olamadi

Hızlıca baktım fotolara kaçıyorum

Çatlayanları da gördümmmm , hanım hanııııımmmm nazar etme ne olur ,buluş senin de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…