Gunydın kızlar bugun buyuk gun ıstanbullular bulusuyor. Ins guzel bı gungecırırsınız hepınızı cok mrak edıyrum ama gelemıyrum
Ayy bu cocuğun uykularından fenalık geldi gitgide kotulesiyor 2 saat uyudumu cok diyorum dün saat bası uyanıyor hadi onuda geçtim artık kolay dalamior dün 1 den 2 ye kadar salladım fenalık geldi 6 da da uyanıyor aslında uykusu var ama dalamiyor aksamda 7.30 gibi uyuyor ama sürekli uyanarak gunduz uykularida kısaldı uykusunu alamadan uyanıyor napcami şaşırdım saglik olsubda bı akıl verin Allah askına yaa
Sen neden gitmiyorsun
Valla benimki oldu olalı uykuyu sevmiyor birkere bunu kabullendim :)
Akşam 11-12 arası uyuyor sabah 6da uyanıyor. Önceden 8-9da uyanıyordu. Benimkide ilk uyuduğunda 2saat uyuyordu sonra saat başıydı şimdi kaç defa kalkıyor sayamıyorum. Sanırım sıcaktan okadar kalkıyor, gelen diş falan yok. Sıcağı hiç sevmiyor. Susuyor galiba diye dün hep emzirmek yerine su verdim daha iyi geri daldı. Su veriyormusun gece uyandığında hiç?
Birde artık uykuları azalacak 7.30 rutini erken geliyor olabilir. Birazcık oyalasanda daha geç yatırmayı denesen aslında.
Valla benimki oldu olalı uykuyu sevmiyor birkere bunu kabullendim :)
Akşam 11-12 arası uyuyor sabah 6da uyanıyor. Önceden 8-9da uyanıyordu. Benimkide ilk uyuduğunda 2saat uyuyordu sonra saat başıydı şimdi kaç defa kalkıyor sayamıyorum. Sanırım sıcaktan okadar kalkıyor, gelen diş falan yok. Sıcağı hiç sevmiyor. Susuyor galiba diye dün hep emzirmek yerine su verdim daha iyi geri daldı. Su veriyormusun gece uyandığında hiç?
Birde artık uykuları azalacak 7.30 rutini erken geliyor olabilir. Birazcık oyalasanda daha geç yatırmayı denesen aslında.
Benimkide yeni alıştı gibi :) çok beceremiyor biberonu. Daha önceden hiç beceremiyordu, çiğniyordu. Sert damaklı suluklar var ya eskiden kullanılıyordu onlardan denesene belki içer.Benım kı suyu cok sevıyr ama bıberonda ıcmıyr kasıkla yada bardakta ıcıyr. Bn gece vermıyrum gnduzd e saat bası ıcırıyrum
Çokmuş maşallah dişiniz :) Demek ki o kabaran dişler zorluyor. İyi tarafı bizden önce bitecek dişler çıkıp, gerçi azılar falan derken 2 yaşta ancak bitiyor galiba. 2 tanesi çıktı beni 1bucuk ay mahvetti. Diğerlerini düşünüyorum şimdiden.Benimki gazluyken bile daha iyi uyuyordu sonra dişler arka arkaya geldi bozuldu 8 tane dışımız var köpeklerde kabarmış uykuyu seviyor ama dalamiyor 7.30 erken diycem ama cok huzursuzlaniyor uyku diye sonraki uyanmalarida hep uykulu aglayarak kalkıyor mamayla uyumaya alisti suyu kabul etmiyor dün cirim cirim cigirdi anca mamayı icinceuyudu e ben buna her uyanisinfda mama mı vereyim birde hala oto koltuğunda sallanarak uyuyo hadi herseyi geçtim ondan bari vazgeçse hem sallanacak hem mama icecek nerden alisti anlamadim
Kuzum mersine geliyoruz yoldayiz biranda gelisdi haber weremedim onceden senu gormeyi cok istiyorum bana ozelden no yollasan
Kuzum mersine geliyoruz yoldayiz biranda gelisdi haber weremedim onceden senu gormeyi cok istiyorum bana ozelden no yollasan
Alsen sen miydin geçenlerde biskuvi yaptım yazan:44:
Birisi sevabına bana bir bebe biskuvisi tarifi verse
Örttmen hanımÇok mu yoğun okul yoksun hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?