2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde hemen bir buluşma ayarlayalım yaaa
Ama ben oğlanıda getirirsem ikisi ile başedemem

Kızlar hepınız muhtesemsınız keske bn kızım ve oglumda sıznle beraber olabılsekdık ıns bır daha kı bulusmaya sızlerı cok merak edıyrum

noluyoz?
sevimli olamaz mıyım ben?
olmazmısın cok sevımlisin merınosum kuvırcığım

Bizde hemen bir buluşma ayarlayalım yaaa
Ama ben oğlanıda getirirsem ikisi ile başedemem
he he ayarla eksik kalma sakın

Sende dido ile buluş koy fotoları
Bu arada konuşabildinizmi

Bugun özel nonu ver geliyom demiş sağolsun özel mesaj kutysu asğzına kadar dolu oldugu için gitmedi mesajım

Kızlar kvker bzde neye guluyon kımle konusyon dıyıp duruyor bende arkadalarıma guluyorum dedım kocan nasıl ızın verıyor sana boyle dıo bnde kactım ıcerı ara sıra grerım sızlerı sevıyorum ben yha ııkı varsınız

Kıskandırmak gibi olmasın bendeki son fotolarda geldi

Bu arada gerçekten çok güzel geçti buluşma, diğer arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorummmm birbirini hiç tanımayan insanlar kırk yıllık arkadaşlar gibiydik
görmeden de seviyordum bebeleri ve annelerini görünce daha da sevdim, keşke herkesi görme imkanımız olsa canlı kanlı
ben pek geçmiş yapmasam yorum yapmasamda kalbimde hepinizin yeri var

istanbul buluşmasını kıskanmak değil imrendim çok... Sizin için yeni biri olabilirim ama bütün tatlıcıkların herşeyini biliyor gibiyim.. Keşke mercanım da aralarında olsaydı, keşke ben de sizinle tanışanilseydim... İnşallah bir daha yaparsınız çok ara vermeden de biz de gelebiliriz... Bayıldım hem sizin hem kuzuların hallerine:)) hepinize maşşallah:)))

şimdi kızı uyuttum geldim fotolara bakıcam ama öncelikle hakikaten çok güzel bi gün geçirdiğimizi söylemem lazım. hava şeker gibiydi bebeler lokum gibiydi e anneler de çok tatlıydı
bi dahaki buluşmada bebeler birbiriyle daha ilgili olur umarım bi de daha kalabalık oluruz işallah

herkese şimdiden iyi geceler bu arada, açık hava ve tatlı sohbet yordu da

kızı uyutuyodum alsenim geç yazdım kusura bakma
ben afyondayım nasıl gelcem
dönüşe ayarlayın diyorum katılırım

Tamam tatlım sen dön
Sonraki hafta sonu ben eskişehirdeyim
Sonraki hafta sonu diğer kızlarada uyarsa toplaşırız
Bu arada hani bizim sorun vardı ya onu da bugün itibari ile halletmiş bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…