2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi akşamlar, şimdi girebildim malum haftasonu gezmeler vs. şimdi de yatıcam sabah pikniğe gitcezzzzz. istanbul buluşması olmuş resimleri görmek istiyorum çok merak ediyorum analarını ve onların kuzularını..

Alsen'im, Wavy'im , Senaysen'im hepi topu 4-5 kişiyiz buluşamadık biz de Ankaralı topikcanlar olaraktan. 19 mayısta mı buluşsak? Alsen'im ne dersin Wavy'im de gelmiş olur o tarihte sanırsam:)))

hayır, yarın sabah inşallah
o tarihlerde diye dedim
orda akşam giremem

senin koca sosyalliğe mi gitti yine?
Yok film izliyo çekirdek çitliyoz. Hasta ya çıkmadı.

Ankadık ne nispet verir gibi tekrarlıyon kuzum yaaa getirceniz beni erkenden istanbula

Tamam tatlım sen dön
Sonraki hafta sonu ben eskişehirdeyim
Sonraki hafta sonu diğer kızlarada uyarsa toplaşırız
Bu arada hani bizim sorun vardı ya onu da bugün itibari ile halletmiş bulunuyorum

ben 13ünde dönüyorum
sen 19 unda eskişehirdesin?
o zaman 26sı oluyo doğru mu?
organizasyonu biriniz yapın annem, benim bu önümdeki 10 gün kafam bi milyon olacak
bana şu şu deyin ben uymaya çalışcam
annemler gelirse de onları satarım 2-3 saat

alsen'i onlıne görmüştüm Wavy'm de gelmiş tatlişkom da gelmiş:)))) oooo diğer arkideşler de gelmiş kalabalıklaşmış topik:)))

Tam konunun üstüne geldin canım
19 Mayıs'ta ben yokum canım
26 Mayıs hepimize uyarsa yer planlaması yapalım

Yok film izliyo çekirdek çitliyoz. Hasta ya çıkmadı.

Ankadık ne nispet verir gibi tekrarlıyon kuzum yaaa getirceniz beni erkenden istanbula

mepgvn hoşgeldin
bilmiyom ki ne zaman nasıl nerde buluşuruz
26sı diyo alsen, bana afyondan sonra her yer paris

Ankara da olan kimler vardı:44:

Mekan önerileri bekliyorum özelden konuşalım şekerler

Siz bu gidişle buluşamazsınız

Ankara da olan kimler vardı:44:

Mekan önerileri bekliyorum özelden konuşalım şekerler

ben varııım
tanışalım mı?

Siz bu gidişle buluşamazsınız

oh sen de göbek at buluşamadılar diye
sen gelince napcaz bakalım
benim ofise gelirsiniz topluca benden işe başladıktan sonra pek hayır gelmez- anca pazar kahvaltısı

Wavy'im hoşbulduk, Alsen'im iki bebelim sen ve Senaysen için mekan daha önemli.. Wavy ve ben bi şekilde geliriz zaten. Odtü diyoduk olmaz mı ki, özelden Wavy'im yer önersin benim mesaj hakkım yok ki ( bana da mesaj atarsınız di mi ama...

kızlar benim kızım miyavladı kaçtım ben

Wavyyy ODTÜ olur tabiki ODTÜ kampüsten bahsediyoruz değilmi:44:ben hiç gitmedim sen ODTÜ nün neresinde buluşacağımızı bana özelden yaz ben diğer kızlara mesaj atarım
Zaten kaç kişiyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…