Yok film izliyo çekirdek çitliyoz. Hasta ya çıkmadı.hayır, yarın sabah inşallah
o tarihlerde diye dedim
orda akşam giremem
senin koca sosyalliğe mi gitti yine?
şimdi kızı uyuttum geldim fotolara bakıcam ama öncelikle hakikaten çok güzel bi gün geçirdiğimizi söylemem lazım. hava şeker gibiydi bebeler lokum gibiydi e anneler de çok tatlıydı
bi dahaki buluşmada bebeler birbiriyle daha ilgili olur umarımbi de daha kalabalık oluruz işallah
herkese şimdiden iyi geceler bu arada, açık hava ve tatlı sohbet yordu da
Tamam tatlım sen dön
Sonraki hafta sonu ben eskişehirdeyim
Sonraki hafta sonu diğer kızlarada uyarsa toplaşırız
Bu arada hani bizim sorun vardı yaonu da bugün itibari ile halletmiş bulunuyorum
Bana dua edin kizlar patlama noktasindayim
kızlar iyi akşamlar, şimdi girebildim malum haftasonu gezmeler vs. şimdi de yatıcam sabah pikniğe gitcezzzzz. istanbul buluşması olmuş resimleri görmek istiyorum çok merak ediyorum analarını ve onların kuzularını..
Alsen'im, Wavy'im , Senaysen'im hepi topu 4-5 kişiyiz buluşamadık biz de Ankaralı topikcanlar olaraktan. 19 mayısta mı buluşsak? Alsen'im ne dersin Wavy'im de gelmiş olur o tarihte sanırsam:)))
kızlar iyi akşamlar, şimdi girebildim malum haftasonu gezmeler vs. şimdi de yatıcam sabah pikniğe gitcezzzzz. istanbul buluşması olmuş resimleri görmek istiyorum çok merak ediyorum analarını ve onların kuzularını..
Alsen'im, Wavy'im , Senaysen'im hepi topu 4-5 kişiyiz buluşamadık biz de Ankaralı topikcanlar olaraktan. 19 mayısta mı buluşsak? Alsen'im ne dersin Wavy'im de gelmiş olur o tarihte sanırsam:)))
Ya sabır çek cnm dua okuBana dua edin kizlar patlama noktasindayim
bu başlık biraz garip olmuş ama devam edin siz
Yok film izliyo çekirdek çitliyoz. Hasta ya çıkmadı.
Ankadık ne nispet verir gibi tekrarlıyon kuzum yaaa getirceniz beni erkenden istanbula
Tam konunun üstüne geldin canım
19 Mayıs'ta ben yokum canım
26 Mayıs hepimize uyarsa yer planlaması yapalım
ben 13ünde dönüyorum
sen 19 unda eskişehirdesin?
o zaman 26sı oluyo doğru mu?
organizasyonu biriniz yapın annem, benim bu önümdeki 10 gün kafam bi milyon olacak
bana şu şu deyin ben uymaya çalışcam
annemler gelirse de onları satarım 2-3 saat
Ankara da olan kimler vardı:44:
Mekan önerileri bekliyorum özelden konuşalım şekerler
Siz bu gidişle buluşamazsınız
ben varııım
tanışalım mı?
oh sen de göbek at buluşamadılar diye
sen gelince napcaz bakalım
benim ofise gelirsiniz topluca benden işe başladıktan sonra pek hayır gelmez- anca pazar kahvaltısı
Ne oluyorrr sakin ollll
alperanada ya noluyo?
kızı uyutcam diye kaçırdım, foto bakmaktan geçmişe dönemiyom
niye bu kadar sinirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?