2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla tatliskom bizim de hic belli olmuyo bazen keyifli oluyoruz arabada bazen de psikopata bagliyoruz artik bahtimizaaa
iriscan cok rahat oluyormus boyle ohh eve gelince de bebeleri uyutup ayaklarimi uzatip oturdum

ben yapıyom genelde ama hakkını yemeyim , görev verince yapar benim herif ,boş bırakınca yayar

Buluşamazsınız kiiii buluşamazsınız kiiiiiiii

hıı anladım allah kolaylık versin sana o zaman zor taşınmak napcan yardımcı yokmu

Ablam teyzem filan gelir istesem de hersoruya cevap vermeye uğraşacağıma ben yapsam daha kestirme olur.. Geçen gün dsaydım doğduğumdan beri taşındığım 21. Ev olacak:) ben de iris gibi oda oda paketleyip yazıyorum koliye.. Başladıktan sonra kolay da başlaması işte...

ee tamam işte herkeze bi oda ver toplasın yazsın uzerine adam olduktan sonra zor olmaz aslında yaaa bismilllaahhh dicen başlıcan. aslında cocukla ilgilenen biri olsa o bile yeter

Ben konuşurum canım karşımda yetişkin varmış gibi
Ama abimiz var biliyorsun oda konuşamıyor sadece bişeyler geveliyor benim kızda sürekli onun peşinde sanırsam etkisi çok oluyor

Ağzıbozuk hatunları severim
Ben yerleşecem de benim dışımdaki işler bi türlü bitmiyo ki , az önce eve gidip geldim ,kombi servisinden geldiler ,sıcak su nihayet akıyo evde
Yoksa toplanmak yerleşmek zor iş değil ( ya da ben geniş insan olduğum için büyütmüyorum ) ,tesisatçısııdr ,kombi servisidr ,mutfak dolapçısıdır bitmiyo yaaaa
Sana tavsiyem;
1. Nakliyatçılarla kesin ve net saatte / gelecek kişi sayısında / mobilyacı sayısında anlaşmayı sağlam yap...
2. Taşınacağın evin herşeyi tam olsun ; kombi bağlantı vs. / tesisat işleri / abonelik işleri....

Kolay gelsinnnnnnn

Lannnn canımı sıkmasın bende gider alırım bir araba eeee o kadar çalışıyor boşamı

Cumartesi buluşmaya gidiyom ,kapıda bizim evsahibiylen karşılaştık , " aplaaaa , coşar abim sana iyi bakıyo ha " , hayırdır dedim ( ulan şişkoyum ona mı diyo dedim ) " araba almış ya sana ,geziyon hep " ,ulan dedim , o çalışıyo para kazanıyo ,ben ne yapıyom ,yürü git feminist iriss le uğraşmak zorunda kalma

hahahaha ahaa felixide ağzını bozdu valla. amann sabahlar olmasın kenarlarr

bana şimdi desinler istanbula yada ankaraya taşınıyon 1 gunde toplamazsam bu evi ne oliyim
istanbula desinlerrrrrrrr

Kızlar bi sorum olacak .. Bütün bebekler heceliyor mu? Bizimkinde tık yok.. Hepsi farklı zamanda yapıyor biliyorum ama çok mu geciktik? Sizinkiler ne zaman başladı ya da? 12 sinde 8 aylık oluyoruz bu arada...
bizimki 10 aylık olacak nerdeyse bişe hecelediği yok ,karambole bağırıyo arada

o istikrarlı işleri ben de hiç yapmıyom lan ,hatta ben normal insan gibi konuşuyom hep , naber nasılsın , ne var ne yok

sende şimdi o bağışıklık yapmıştır şekerim taşınmazsan olmaz huysuz olursun hayattan zevk alamazsın bi taşıncan eşya toplıcan senin yaşam enerjin taşınmak olmuştur.

canim atakule surucu kursunda bir teyze vardi adini hatirlarsam diim
keske zaman olsa da ben ogretsem
26 si benim icin de uygun gorunuyor canim yalniz iki bebeyle tek basima zor onun icin yanima birini katmam lazim onu dusunuyorum
ben bir msj atiyim sana alsenimm

lannn bu bebeler tam kudurdu tam bir yuruseler rahatliycammm
irisim benim herif de yapar da iste ben yaydiriyorum amcaya sonra da ayar veriyorum garibimeee

En önemlisi yeterli koliyi ayarlamak / tabii ki gazete + koli bandı + keçeli kalem ....

ee tamam işte herkeze bi oda ver toplasın yazsın uzerine adam olduktan sonra zor olmaz aslında yaaa bismilllaahhh dicen başlıcan. aslında cocukla ilgilenen biri olsa o bile yeter

Kuzenim geldi kızıyla , kızı kıpırla ilgilendi biz de 2 saati bulmadı valla kolilemece

nere rahatlıyom hunilim , sen iki tavşanı kovalarken ikisini de tutamayacan haberin yok

costurtma beni deseydin tobe yarabbim

anam simdi yurutecten bir sarkiyorlar ki odum patliyor kafa ustu dusecekler diye
simdi zaten biri gidiyor dolabi aciyor icinden klasoru cekiyor digeri cekmeyi acip bilmem neyi aliyor
sonra yere koyuyorum tutunup kalkip siralayip yuruyoz
olmadi park yatagi tepine tepine yatagi bir iki mt yurutuyoruz
haa niye rahatliycam diyorum en azindan yurutecten kurtulucam duserse de kafasinin ustune degil totosunun ustune oturucak
nere rahatlıyom hunilim , sen iki tavşanı kovalarken ikisini de tutamayacan haberin yok

bebeleri Allah korur diyolar ya ,seninkileri koruyo yani kesin ,o kadar düşmeye kalkmaya iyi dayanıyolar

bu park yatağı deviremezler di mi , ben de bazen içine oyuncak neyim koyup iş yapıyom evde ama bi bakıyom tutunmuş tepiniyo ,benimki sallanan cinsten devrilir mi acep diye korkuyom bazen :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…