Bana da bodruma taşınıyosun deseler ablamı da yardıma çağırırım, nakliye akşam 8 de gelsin:)) ama iki sokak arkaya taşınıyorum sadece
walla tatliskom bizim de hic belli olmuyo bazen keyifli oluyoruz arabada bazen de psikopata bagliyoruz artik bahtimizaaa
iriscan cok rahat oluyormus boyle ohh eve gelince de bebeleri uyutup ayaklarimi uzatip oturdum
Özel direksiyon dersi almak istiyorum öneriniz varmı:44:
Senaysen tatlım bide 26 Mayıs a buluşma ayarlayalım diye konuştuk wavy ve megvn okey dedi senin içinde uygunmu
ODTÜ de ama ben orayı bilmiyorum wavy yok sen ODTÜ de neresi olabilir bana özelden mesaj at bende diğer kızlara atacağım
hıı anladım allah kolaylık versin sana o zaman zor taşınmak napcan yardımcı yokmu
O vakit telaşa mahal yok:) ekstra uğraştın mı peki? Karşısına geçip baba öaba de dîyolar da ben kendimi gerzek gibi hissediyorum öyle yaparken.. Zaten hamilelikte de öyle sevgi kelebeği olup konuşamamıştım göbeemlen:))
İstanbul buluşmasına gidememiş olduğuma hala üzülüyorum, ne zaman geçecek acaba?
Alperenada çok geçmiş olsun
Hele devlet dairesinde kim karışır lan süt iznine?k.çımın kenarları
İris bitmedi mi daha yerleşme? Ne sıkıcı iş ya.. Temmuzda da ben taşınıyorum, şimdiden basıyor fenalıklar
Lannnn canımı sıkmasın bende gider alırım bir araba eeee o kadar çalışıyor boşamı
istanbula desinlerrrrrrrrhahahaha ahaa felixide ağzını bozdu valla. amann sabahlar olmasın kenarlarr
bana şimdi desinler istanbula yada ankaraya taşınıyon 1 gunde toplamazsam bu evi ne oliyim
bizimki 10 aylık olacak nerdeyse bişe hecelediği yok ,karambole bağırıyo aradaKızlar bi sorum olacak .. Bütün bebekler heceliyor mu? Bizimkinde tık yok.. Hepsi farklı zamanda yapıyor biliyorum ama çok mu geciktik? Sizinkiler ne zaman başladı ya da? 12 sinde 8 aylık oluyoruz bu arada...
O vakit telaşa mahal yok:) ekstra uğraştın mı peki? Karşısına geçip baba öaba de dîyolar da ben kendimi gerzek gibi hissediyorum öyle yaparken.. Zaten hamilelikte de öyle sevgi kelebeği olup konuşamamıştım göbeemlen:))
Ablam teyzem filan gelir istesem de hersoruya cevap vermeye uğraşacağıma ben yapsam daha kestirme olur.. Geçen gün dsaydım doğduğumdan beri taşındığım 21. Ev olacak:) ben de iris gibi oda oda paketleyip yazıyorum koliye.. Başladıktan sonra kolay da başlaması işte...
Özel direksiyon dersi almak istiyorum öneriniz varmı:44:
Senaysen tatlım bide 26 Mayıs a buluşma ayarlayalım diye konuştuk wavy ve megvn okey dedi senin içinde uygunmu
ODTÜ de ama ben orayı bilmiyorum wavy yok sen ODTÜ de neresi olabilir bana özelden mesaj at bende diğer kızlara atacağım
Ablam teyzem filan gelir istesem de hersoruya cevap vermeye uğraşacağıma ben yapsam daha kestirme olur.. Geçen gün dsaydım doğduğumdan beri taşındığım 21. Ev olacak:) ben de iris gibi oda oda paketleyip yazıyorum koliye.. Başladıktan sonra kolay da başlaması işte...
ee tamam işte herkeze bi oda ver toplasın yazsın uzerine adam olduktan sonra zor olmaz aslında yaaa bismilllaahhh dicen başlıcan. aslında cocukla ilgilenen biri olsa o bile yeter
canim atakule surucu kursunda bir teyze vardi adini hatirlarsam diim
keske zaman olsa da ben ogretsem
26 si benim icin de uygun gorunuyor canim yalniz iki bebeyle tek basima zor onun icin yanima birini katmam lazim onu dusunuyorum
ben bir msj atiyim sana alsenimm
lannn bu bebeler tam kudurdu tam bir yuruseler rahatliycammm
irisim benim herif de yapar da iste ben yaydiriyorum amcaya sonra da ayar veriyorum garibimeee
sende şimdi o bağışıklık yapmıştır şekerim taşınmazsan olmaz huysuz olursun hayattan zevk alamazsın bi taşıncan eşya toplıcan senin yaşam enerjin taşınmak olmuştur.
Cumartesi buluşmaya gidiyom ,kapıda bizim evsahibiylen karşılaştık , " aplaaaa , coşar abim sana iyi bakıyo ha " , hayırdır dedim ( ulan şişkoyum ona mı diyo dedim) " araba almış ya sana ,geziyon hep " ,ulan dedim , o çalışıyo para kazanıyo ,ben ne yapıyom ,yürü git feminist iriss le uğraşmak zorunda kalma
costurtma beni deseydin tobe yarabbim
nere rahatlıyom hunilim , sen iki tavşanı kovalarken ikisini de tutamayacan haberin yok
anam simdi yurutecten bir sarkiyorlar ki odum patliyor kafa ustu dusecekler diye
simdi zaten biri gidiyor dolabi aciyor icinden klasoru cekiyor digeri cekmeyi acip bilmem neyi aliyor
sonra yere koyuyorum tutunup kalkip siralayip yuruyoz
olmadi park yatagi tepine tepine yatagi bir iki mt yurutuyoruz
haa niye rahatliycam diyorum en azindan yurutecten kurtulucam duserse de kafasinin ustune degil totosunun ustune oturucak
kız didoo mersınde nettin. özel mesaj kutun doluydu şekerim niye saklıyonuz o mesajları ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?