Heyoo bugun ilk defa attim koliki atimin terkisine anneme geldimkirmizi isiklarda arkaya donup ce-ee yapa yapa geldik az da sarki soyledik falan. İlk etap kisaydi 10km kadar. Ama yavas yavas artiririz artik
Supersin helal sana bu adamlara boyle yapmak lazimmgunaydin sekercanlar
gecmis cok yapamadim ama alsenin MSOE cim kocalar caninizi sikmis dovecem bunlarin alayini
biliyorsunuz biz de kavgaliydik nitekim pazara kadar da konusmadik pazar gunu verdim eline destan gibi alisveris ve yapilacaklar listesi
al bunlari dedim sonra getir yerlestir bizi de anamlara birak dedim is bitince gelir alirsin dedim
hepsini bir guzel yapmis sonra geldi bizi aldi pammik gibim olmustu demekki seytan azapta lazimm
oh iyi yapmışsın cazibe her şeyi çözerewet canım 1 yıl ne kladı surda
walla bizim çocuklar millete dert oldu ya sinirr gelio insanlara yapın sizde çıkın dee
hee şirretliğin gözünü sewdim daire başkanına gittim hem cazibem hemde şirretliğim bir araya gelince çözdüm oda müdürü aradı çağırdı haşladı olay çözüldüüüüü
Heyoo bugun ilk defa attim koliki atimin terkisine anneme geldimkirmizi isiklarda arkaya donup ce-ee yapa yapa geldik az da sarki soyledik falan. İlk etap kisaydi 10km kadar. Ama yavas yavas artiririz artik
Simdi ayagima aldm sallıyorum uyusunda bi kafamı dinliyim ya bunaldm valla
irissim muhtemelén ist a gelicem ama net tarih belli degil netlesince muhakkak hbr ederim
didem sevindm cozumlenmesine oh sefan olsun gerzeklerde catlasınn
alperenada cnm cok gecmis olsun cabucacık iileşir ins kuzucuk
gunaydin sekercanlar
gecmis cok yapamadim ama alsenin MSOE cim kocalar caninizi sikmis dovecem bunlarin alayini
biliyorsunuz biz de kavgaliydik nitekim pazara kadar da konusmadik pazar gunu verdim eline destan gibi alisveris ve yapilacaklar listesi
al bunlari dedim sonra getir yerlestir bizi de anamlara birak dedim is bitince gelir alirsin dedim
hepsini bir guzel yapmis sonra geldi bizi aldi pammik gibim olmustu demekki seytan azapta lazimm
sefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.
Özel direksiyon dersi almak istiyorum öneriniz varmı:44:
Senaysen tatlım bide 26 Mayıs a buluşma ayarlayalım diye konuştuk wavy ve megvn okey dedi senin içinde uygunmu
ODTÜ de ama ben orayı bilmiyorum wavy yok sen ODTÜ de neresi olabilir bana özelden mesaj at bende diğer kızlara atacağım
isabetli bi karar vermişin al arabayı koca bekleme git gez zaten destek yerine köstek olurlar. şimdi bide arabayı vermezmiş kıskançlıktan bak o zaman sen
İstanbul buluşmasına gidememiş olduğuma hala üzülüyorum, ne zaman geçecek acaba?
Alperenada çok geçmiş olsun
Hele devlet dairesinde kim karışır lan süt iznine?k.çımın kenarları
İris bitmedi mi daha yerleşme? Ne sıkıcı iş ya.. Temmuzda da ben taşınıyorum, şimdiden basıyor fenalıklar
Lannnn canımı sıkmasın bende gider alırım bir araba eeee o kadar çalışıyor boşamı
Kızlar bi sorum olacak .. Bütün bebekler heceliyor mu? Bizimkinde tık yok.. Hepsi farklı zamanda yapıyor biliyorum ama çok mu geciktik? Sizinkiler ne zaman başladı ya da? 12 sinde 8 aylık oluyoruz bu arada...
Yok canım normal bizim yarın 8 ayımız bitecek 20 gündür falan hecelemeye başladı
hahahaha ahaa felixide ağzını bozdu valla. amann sabahlar olmasın kenarlarr
bana şimdi desinler istanbula yada ankaraya taşınıyon 1 gunde toplamazsam bu evi ne oliyim
8 yazmıştım 9 ayımız bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?