2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Heyoo bugun ilk defa attim koliki atimin terkisine anneme geldim kirmizi isiklarda arkaya donup ce-ee yapa yapa geldik az da sarki soyledik falan. İlk etap kisaydi 10km kadar. Ama yavas yavas artiririz artik

Heyoo bugun ilk defa attim koliki atimin terkisine anneme geldim kirmizi isiklarda arkaya donup ce-ee yapa yapa geldik az da sarki soyledik falan. İlk etap kisaydi 10km kadar. Ama yavas yavas artiririz artik

Açılıs başarıli gecmis bundan sonra bol bol gezersiniz anali kızlı oh ne guzel

gunaydin sekercanlar
gecmis cok yapamadim ama alsenin MSOE cim kocalar caninizi sikmis dovecem bunlarin alayini
biliyorsunuz biz de kavgaliydik nitekim pazara kadar da konusmadik pazar gunu verdim eline destan gibi alisveris ve yapilacaklar listesi
al bunlari dedim sonra getir yerlestir bizi de anamlara birak dedim is bitince gelir alirsin dedim
hepsini bir guzel yapmis sonra geldi bizi aldi pammik gibim olmustu demekki seytan azapta lazimm

Supersin helal sana bu adamlara boyle yapmak lazimm

oh iyi yapmışsın cazibe her şeyi çözer

müzik açıyoruz biz de yüksek seste daha kolay duruyor beni paşam

sefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.

Et tabi , hemen bi buluşmaca yapmaca

Yap yap ,herifi bekleme
Bak biz ana-kız gezip duruyoz , ben cumartesi korudan çıktım , 1. köprü çıkışı yokmuş artık yıldızın ordan teee 2.köprüye gittim ,kosyatağına gittim , ertesi günü küçükyalıya gittim ,geri sarıyere döndüm ,tur atıyoz kıpırımlan , ha duruyo mu ,yoooo ,arada mız mız yuvarlanıp gidiyoz

wavym demişti ,herb.ku yapıyoz herifler g.tünü yaymaya alışıyo , ver eline listeyi yapsınlar ,çok mantıklı

sefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.

o çok az çocuktan biri bende , mızmızla başlıyoz ciyak makamda devam ediyoz

walla tatliskom bizim de hic belli olmuyo bazen keyifli oluyoruz arabada bazen de psikopata bagliyoruz artik bahtimizaaa
iriscan cok rahat oluyormus boyle ohh eve gelince de bebeleri uyutup ayaklarimi uzatip oturdum

Özel direksiyon dersi almak istiyorum öneriniz varmı:44:

Senaysen tatlım bide 26 Mayıs a buluşma ayarlayalım diye konuştuk wavy ve megvn okey dedi senin içinde uygunmu
ODTÜ de ama ben orayı bilmiyorum wavy yok sen ODTÜ de neresi olabilir bana özelden mesaj at bende diğer kızlara atacağım

İstanbul buluşmasına gidememiş olduğuma hala üzülüyorum, ne zaman geçecek acaba?
Alperenada çok geçmiş olsun
Hele devlet dairesinde kim karışır lan süt iznine?k.çımın kenarları
İris bitmedi mi daha yerleşme? Ne sıkıcı iş ya.. Temmuzda da ben taşınıyorum, şimdiden basıyor fenalıklar

isabetli bi karar vermişin al arabayı koca bekleme git gez zaten destek yerine köstek olurlar. şimdi bide arabayı vermezmiş kıskançlıktan bak o zaman sen

isabetli bi karar vermişin al arabayı koca bekleme git gez zaten destek yerine köstek olurlar. şimdi bide arabayı vermezmiş kıskançlıktan bak o zaman sen

Lannnn canımı sıkmasın bende gider alırım bir araba eeee o kadar çalışıyor boşamı

hahahaha ahaa felixide ağzını bozdu valla. amann sabahlar olmasın kenarlarr

bana şimdi desinler istanbula yada ankaraya taşınıyon 1 gunde toplamazsam bu evi ne oliyim

Kızlar bi sorum olacak .. Bütün bebekler heceliyor mu? Bizimkinde tık yok.. Hepsi farklı zamanda yapıyor biliyorum ama çok mu geciktik? Sizinkiler ne zaman başladı ya da? 12 sinde 8 aylık oluyoruz bu arada...

Kızlar bi sorum olacak .. Bütün bebekler heceliyor mu? Bizimkinde tık yok.. Hepsi farklı zamanda yapıyor biliyorum ama çok mu geciktik? Sizinkiler ne zaman başladı ya da? 12 sinde 8 aylık oluyoruz bu arada...

Yok canım normal bizim yarın 8 ayımız bitecek 20 gündür falan hecelemeye başladı

hahahaha ahaa felixide ağzını bozdu valla. amann sabahlar olmasın kenarlarr

bana şimdi desinler istanbula yada ankaraya taşınıyon 1 gunde toplamazsam bu evi ne oliyim

Bana da bodruma taşınıyosun deseler ablamı da yardıma çağırırım, nakliye akşam 8 de gelsin:)) ama iki sokak arkaya taşınıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…