anam sileyim hemen bilemedim gezdik mezitli de arkadas war gece 11 e kadar da orda oturduk sonra döndük
anam sileyim hemen bilemedim gezdik mezitli de arkadas war gece 11 e kadar da orda oturduk sonra döndük
kııızzzz tatlişkom da mezitlide yaaa , nerdeyse buluşuyomuşunuz haaa
bende sana mesaj attım ama kutusu dolu yazdı. sonrada cıktım foruma gittim dedim belki buralarda gezerse kesin yakalrım çekerim onu bi kahve içmeye ama nerdeee
kııızzzz tatlişkom da mezitlide yaaa , nerdeyse buluşuyomuşunuz haaa
evet yaa uyuz işte no istiyo kutusu dolu
No isteyeceğine kendi nosunu yazsaymış ya ,bari sen onu arardın
yok cnm bilmiyorum kuyuluk tarafında herhalde o dondurmacı buralarda yok
heralde kuyuluk tarafı canım ciğerci bahattin war migros falan war
ya üzüldüm ama,Anlamıştır o zaman ,hazmetmeye çalışıyodur :111::111::111:
Heee gördüm de başka bi mesaj yazmıştım ,5 dakkayı beklerken fotolara daldım
Bilmiyom ki ,hiç sıvı göndermedim :44: Sağlık olsun o zaman kendi portorikomu kendim alrım naapiyim , eve de daha yerleşemdik zaten kutlamaya sıra gelmedi
ay maşallahHeyoo bugun ilk defa attim koliki atimin terkisine anneme geldimkirmizi isiklarda arkaya donup ce-ee yapa yapa geldik az da sarki soyledik falan. İlk etap kisaydi 10km kadar. Ama yavas yavas artiririz artik
pammık gibi erkekleri severimgunaydin sekercanlar
gecmis cok yapamadim ama alsenin MSOE cim kocalar caninizi sikmis dovecem bunlarin alayini
biliyorsunuz biz de kavgaliydik nitekim pazara kadar da konusmadik pazar gunu verdim eline destan gibi alisveris ve yapilacaklar listesi
al bunlari dedim sonra getir yerlestir bizi de anamlara birak dedim is bitince gelir alirsin dedim
hepsini bir guzel yapmis sonra geldi bizi aldi pammik gibim olmustu demekki seytan azapta lazimm
valla bizimki ortalıı yıkıyo ben böle bi bebek görmedim ya, sarhoş gibi oluyom arabadasefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.
toplayamassın kiiihahahaha ahaa felixide ağzını bozdu valla. amann sabahlar olmasın kenarlarr
bana şimdi desinler istanbula yada ankaraya taşınıyon 1 gunde toplamazsam bu evi ne oliyim
ayarsıza bak heleAğzıbozuk hatunları severim
Ben yerleşecem de benim dışımdaki işler bi türlü bitmiyo ki , az önce eve gidip geldim ,kombi servisinden geldiler ,sıcak su nihayet akıyo evde
Yoksa toplanmak yerleşmek zor iş değil ( ya da ben geniş insan olduğum için büyütmüyorum) ,tesisatçısııdr ,kombi servisidr ,mutfak dolapçısıdır bitmiyo yaaaa
Sana tavsiyem;
1. Nakliyatçılarla kesin ve net saatte / gelecek kişi sayısında / mobilyacı sayısında anlaşmayı sağlam yap...
2. Taşınacağın evin herşeyi tam olsun ; kombi bağlantı vs. / tesisat işleri / abonelik işleri....
Kolay gelsinnnnnnn
Cumartesi buluşmaya gidiyom ,kapıda bizim evsahibiylen karşılaştık , " aplaaaa , coşar abim sana iyi bakıyo ha " , hayırdır dedim ( ulan şişkoyum ona mı diyo dedim) " araba almış ya sana ,geziyon hep " ,ulan dedim , o çalışıyo para kazanıyo ,ben ne yapıyom ,yürü git feminist iriss le uğraşmak zorunda kalma
istanbula desinlerrrrrrrr
bizimki 10 aylık olacak nerdeyse bişe hecelediği yok ,karambole bağırıyo arada
o istikrarlı işleri ben de hiç yapmıyom lan ,hatta ben normal insan gibi konuşuyom hep , naber nasılsın , ne var ne yok
offf naptın dido sen yaa eşeğin aklına karpuz kabugunu düşürdün yaaa
walla geçen bizde yedik çok güzeldi ye kıs yee benim yerimede yee sana yakındım demekkk
anaaaammm ,benim aklıma direk karpuz düştü lannn ,yarıldım ikiyeofff naptın dido sen yaa eşeğin aklına karpuz kabugunu düşürdün yaaa
ya üzüldüm ama,
acaba dedim ne var içinde deyince yalan mı sölesem
atıp atıp duruyoalr ya kutuları "kırılırsa ne şurubu laaan bu" derlermi ki:44:
ya köpük felan da koydum altına üstüne pıtırlanan şeyler varya elle patlatıyon onlardan.
annadın sen oniii
siz yerleşip kutlama yapmadan bi çözüm bulmak istiyom bu işe
ay maşallah
hadi bakalım en zor kısmı atlattınız
pammık gibi erkekleri severim
afferim enişteye de
valla bizimki ortalıı yıkıyo ben böle bi bebek görmedim ya, sarhoş gibi oluyom arabada
toplayamassın kiii
ayarsıza bak hele
pis kıskanç çekemez hödük
o.p.
iris ben de küfrettim baaaakkk
bu arada bgn dr kontrolümüz war bakalım ne diyecek dr amcaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?