2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam sileyim hemen bilemedim gezdik mezitli de arkadas war gece 11 e kadar da orda oturduk sonra döndük

bende sana mesaj attım ama kutusu dolu yazdı. sonrada cıktım foruma gittim dedim belki buralarda gezerse kesin yakalrım çekerim onu bi kahve içmeye ama nerdeee

bende sana mesaj attım ama kutusu dolu yazdı. sonrada cıktım foruma gittim dedim belki buralarda gezerse kesin yakalrım çekerim onu bi kahve içmeye ama nerdeee

üzüldüm walla göremedim die seni formada gitmişdik ama karşılaşmamışız mezitlide gittidiğimiz arkadaş dondurmacı halile yakın sanada yaklaşmışmıyım merak ettim özelimide silidim sekerim numaranı yollada bidaha ki gelmeme ararımm

arkideşler nabersiniz? bi selam vereyim dedim. kız uyuyor şimdi yemek yapmaca, nette sörf yapmaca..

geçmiş yapamadım daaan diye daldım kusuruma bakmayın:))

ya üzüldüm ama,
acaba dedim ne var içinde deyince yalan mı sölesem
atıp atıp duruyoalr ya kutuları "kırılırsa ne şurubu laaan bu" derlermi ki:44:

ya köpük felan da koydum altına üstüne pıtırlanan şeyler varya elle patlatıyon onlardan.
annadın sen oniii

siz yerleşip kutlama yapmadan bi çözüm bulmak istiyom bu işe
Heyoo bugun ilk defa attim koliki atimin terkisine anneme geldim kirmizi isiklarda arkaya donup ce-ee yapa yapa geldik az da sarki soyledik falan. İlk etap kisaydi 10km kadar. Ama yavas yavas artiririz artik
ay maşallah
hadi bakalım en zor kısmı atlattınız
pammık gibi erkekleri severim
afferim enişteye de
sefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.
valla bizimki ortalıı yıkıyo ben böle bi bebek görmedim ya, sarhoş gibi oluyom arabada
hahahaha ahaa felixide ağzını bozdu valla. amann sabahlar olmasın kenarlarr

bana şimdi desinler istanbula yada ankaraya taşınıyon 1 gunde toplamazsam bu evi ne oliyim
toplayamassın kiii

ayarsıza bak hele
pis kıskanç çekemez hödük
o.p.

iris ben de küfrettim baaaakkk

offf naptın dido sen yaa eşeğin aklına karpuz kabugunu düşürdün yaaa
anaaaammm ,benim aklıma direk karpuz düştü lannn ,yarıldım ikiye

içmiş kadar oldum Ceydam , ne uğraşıyon o kadar

bizim kıpır da arabayı yıkıyo lann , bağıra çağıra seyahat
seni de seviyom Ceydam , et küfürü rahatla

adam bana iyi bakıyomuş , bak bak , ben aybaşında çakıltaşı alıyom heraldaaaa

bu arada bgn dr kontrolümüz war bakalım ne diyecek dr amcaa

ben sabah isilikler için göturdum az daha aşı yapacaktı ebe kızaMIK ama neyse bu ilaçları kullanda gel bare dedi. ilaçda yok gerçi napacağını şaşırdı bizim ebe
200 gr almış ona üzüldüm ama 76 olmuş boy 2 cm uzamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…