Günaydınlar
alperenada Çook geçmiş olsun, belirtiler 6. hastalık gibi görünüyor, benim kızda iki hafta önce geçirdi, korkulacak hiç bir şey yok antibyotik bile vermedi bizim dr, 4 gün yüksek ateş 2 günde döküntüsü oldu, birtek ateşlenme çok inatçı oluyor, 38 i geçmememsine dikkat et, çok geçmiş olsun.Birde bulaşıcı 3 ay 3 yaş arası çocuklarda görünüyor bize parkta bulaştıoğlun kaç yaşında bilmiyorum ama onada bulaşmış olabilir. Doktorlar döküntüyü görmeden anlayamıyorlar maalesef en azından bizde öyle oldu.
Canım çok geçmiş olsun bence beklemeden dra götürün bir gün beklemek olmaz ya ateş bu anlık
Beklemek bile kötü inş altından kötü bişi çıkmaz tekrar geçmiş olsun
GÜnaydın herkeseŞimdi kalkmadık tabide yeni girebildim
Alperanda geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah.
Tatlışkom artık sıcaktan bebeler mahvolur sizin orda. Pişik ise en iyisi alt değiştirmelerde yıkayıp iyice kurutup sonra kremleyip bezlemek ama dediğin gibi yinede pişik mi isilik mi bir göster sen.
Topic halkı ben güneş kremi alacam almayada şimdi biz bebeleri parka götürürken falan kullancaz mı hep güneş kremi tam anlayamadım :44:
cinlerim tepemde hem yoğunum hemde benim süt izni milletin biryerlerine dert oldu cuma işe gelmiyorum die müdür gerizakalısı cırladı bugun inş çözücem daire başk ile görüştüm bende of of
Tövbeee senin derdin milleti mi germiş sanki onlar veriyor maaşını
Yorgunum zaten çok sinirliyim
cinlerim tepemde hem yoğunum hemde benim süt izni milletin biryerlerine dert oldu cuma işe gelmiyorum die müdür gerizakalısı cırladı bugun inş çözücem daire başk ile görüştüm bende of of
ewet canm battı işde millete bir tane adam war onunda çocuğu oldu bebek uyutmuyomus işe 10 da gelio kimse bişe demio ben anne olduğum halde beni idare etmiyorlar Allahlasrından bulsunlar sen neden sinirlisin kuzu
Tatlışkom artık sıcaktan bebeler mahvolur sizin orda. Pişik ise en iyisi alt değiştirmelerde yıkayıp iyice kurutup sonra kremleyip bezlemek ama dediğin gibi yinede pişik mi isilik mi bir göster sen.
Topic halkı ben güneş kremi alacam almayada şimdi biz bebeleri parka götürürken falan kullancaz mı hep güneş kremi tam anlayamadım :44:
saol seherinde hadi yha bnm oğln 2 buçuk yasında acaba bulştı mı ona da bulştıysa uykusz gnler bni bkliyr desene
evet canım her güneşe çıktığında
alperenada çok geçmiş olsun umarım ciddi değildir
didemcim boşver milleti ya, sen keyfine bak, senin yasal iznin değil mi,onlara noluyo, işini mi aksatıyosun sanki ne bu çekememezlik
sakin sakin konuş işallah d. başkanı okey der. çünkü izinleri birleştirmek aslında yasal diil diye okumuştum, umarım bişey demez de böyle devam edersin.
ben de sabah sabah oda arkadaşımla sakin fekat gayet sert bi konuşma yaptım, sindirsin bakalım diğer dedikoducu arkadaşlarına yetiştirmeden önce. hepiniz gelseniz nolur lan, yürün gidin açtırmayın bayramlık ağzımı diyorum içimden.
oooof ya bıktım valla bu bencil insanlardan
çıkardığımız saat önemli olsada ben az da olsa sürüyorum canım.
korkma ya belkide kızında 6. hastalık olmamıştır, haberlerini bklyrz.
offf yaaa bende sinir oluyorum, ben her gün 1,5 saat erken çıkıyorum herkesin gözü üstümde, ayy bende mi çocuk yapsam falan filon lafları, kolaysa yapınsende boşver yasal hakkın kimse birşey diyemez.
ewet canm battı işde millete bir tane adam war onunda çocuğu oldu bebek uyutmuyomus işe 10 da gelio kimse bişe demio ben anne olduğum halde beni idare etmiyorlar Allahlasrından bulsunlar sen neden sinirlisin kuzu
İçinden deme Ceydamm ,dışından deeeee
Seninki karaböcük zaten ,sürmesen de olur , bizim peynir suratlara lazım o kremler
her çıkmada açık yerlerine sürecez degil mi benimki de peynirgillerden
Guya ders calisiyorumcok konusmayin aklim burda kaliyor
irisim zaten çok ağır konuştum aslında
anlayana da anlayamayana da o şekil yani
mümkün değil anlamamış olması
bu arada mesaj attım ama görmedin mi? prtofinoyu almıyolar ya kargoya sıvı diye, içinde ilaç var dedim ama almadılar
iki kargo şirketine gittim perş akşamı işyerine kargo gelmeyince
senin bildiin sıvı taşıyan bi kargo var mı?
ewet canım 1 yıl ne kladı surdaYasal hakkın değil mi ya , ne diye kavga ediyon ? Ne zaman bitiyo bu arada süt izni ,1 yıl mıydı ?
çıkardığımız saat önemli olsada ben az da olsa sürüyorum canım.
korkma ya belkide kızında 6. hastalık olmamıştır, haberlerini bklyrz.
offf yaaa bende sinir oluyorum, ben her gün 1,5 saat erken çıkıyorum herkesin gözü üstümde, ayy bende mi çocuk yapsam falan filon lafları, kolaysa yapınsende boşver yasal hakkın kimse birşey diyemez.
uykusuzluktan yorgunluktan gerginim
sen daire başkanından torpil yaptır sususunlar onlar da benim müdür de bıd bıd yapıyormuş iyike bir çocuk dogurdu falan diyenler
ewet canım 1 yıl ne kladı surda
walla bizim çocuklar millete dert oldu ya sinirr gelio insanlara yapın sizde çıkın dee
hee şirretliğin gözünü sewdim daire başkanına gittim hem cazibem hemde şirretliğim bir araya gelince çözdüm oda müdürü aradı çağırdı haşladı olay çözüldüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?