2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol seherinde hadi yha bnm oğln 2 buçuk yasında acaba bulştı mı ona da bulştıysa uykusz gnler bni bkliyr desene

Canım çok geçmiş olsun bence beklemeden dra götürün bir gün beklemek olmaz ya ateş bu anlık
Beklemek bile kötü inş altından kötü bişi çıkmaz tekrar geçmiş olsun

iris ve dgr aradaslrım hepinz saolun şuan bklemedeğim doktorunu aradık öğleden sonra hastanede olacakmış hemn gtrrsınız dedı 12 buçuk gibi çıkıcam ewden ewe gelir gelmz size hber veririm hala ateşi 38.5 tam fitil verdm şimdi

cinlerim tepemde hem yoğunum hemde benim süt izni milletin biryerlerine dert oldu cuma işe gelmiyorum die müdür gerizakalısı cırladı bugun inş çözücem daire başk ile görüştüm bende of of

cinlerim tepemde hem yoğunum hemde benim süt izni milletin biryerlerine dert oldu cuma işe gelmiyorum die müdür gerizakalısı cırladı bugun inş çözücem daire başk ile görüştüm bende of of

Tövbeee senin derdin milleti mi germiş sanki onlar veriyor maaşını
Yorgunum zaten çok sinirliyim

Tövbeee senin derdin milleti mi germiş sanki onlar veriyor maaşını
Yorgunum zaten çok sinirliyim

ewet canm battı işde millete bir tane adam war onunda çocuğu oldu bebek uyutmuyomus işe 10 da gelio kimse bişe demio ben anne olduğum halde beni idare etmiyorlar Allahlasrından bulsunlar sen neden sinirlisin kuzu

ewet canm battı işde millete bir tane adam war onunda çocuğu oldu bebek uyutmuyomus işe 10 da gelio kimse bişe demio ben anne olduğum halde beni idare etmiyorlar Allahlasrından bulsunlar sen neden sinirlisin kuzu

Yasal hakkın değil mi ya , ne diye kavga ediyon ? Ne zaman bitiyo bu arada süt izni ,1 yıl mıydı ?

evet canım her güneşe çıktığında

alperenada çok geçmiş olsun umarım ciddi değildir

didemcim boşver milleti ya, sen keyfine bak, senin yasal iznin değil mi,onlara noluyo, işini mi aksatıyosun sanki ne bu çekememezlik
sakin sakin konuş işallah d. başkanı okey der. çünkü izinleri birleştirmek aslında yasal diil diye okumuştum, umarım bişey demez de böyle devam edersin.

ben de sabah sabah oda arkadaşımla sakin fekat gayet sert bi konuşma yaptım, sindirsin bakalım diğer dedikoducu arkadaşlarına yetiştirmeden önce. hepiniz gelseniz nolur lan, yürün gidin açtırmayın bayramlık ağzımı diyorum içimden.

oooof ya bıktım valla bu bencil insanlardan

çıkardığımız saat önemli olsada ben az da olsa sürüyorum canım.

korkma ya belkide kızında 6. hastalık olmamıştır, haberlerini bklyrz.
saol seherinde hadi yha bnm oğln 2 buçuk yasında acaba bulştı mı ona da bulştıysa uykusz gnler bni bkliyr desene

offf yaaa bende sinir oluyorum, ben her gün 1,5 saat erken çıkıyorum herkesin gözü üstümde, ayy bende mi çocuk yapsam falan filon lafları, kolaysa yapın sende boşver yasal hakkın kimse birşey diyemez.

İçinden deme Ceydamm ,dışından deeeee

Seninki karaböcük zaten ,sürmesen de olur , bizim peynir suratlara lazım o kremler

uykusuzluktan yorgunluktan gerginim
sen daire başkanından torpil yaptır sususunlar onlar da benim müdür de bıd bıd yapıyormuş iyike bir çocuk dogurdu falan diyenler

irisim zaten çok ağır konuştum aslında
anlayana da anlayamayana da o şekil yani
mümkün değil anlamamış olması

bu arada mesaj attım ama görmedin mi? prtofinoyu almıyolar ya kargoya sıvı diye, içinde ilaç var dedim ama almadılar
iki kargo şirketine gittim perş akşamı işyerine kargo gelmeyince
senin bildiin sıvı taşıyan bi kargo var mı?

Anlamıştır o zaman ,hazmetmeye çalışıyodur :111::111::111:

Heee gördüm de başka bi mesaj yazmıştım ,5 dakkayı beklerken fotolara daldım
Bilmiyom ki ,hiç sıvı göndermedim :44: Sağlık olsun o zaman kendi portorikomu kendim alrım naapiyim , eve de daha yerleşemdik zaten kutlamaya sıra gelmedi

Yasal hakkın değil mi ya , ne diye kavga ediyon ? Ne zaman bitiyo bu arada süt izni ,1 yıl mıydı ?
ewet canım 1 yıl ne kladı surda

walla bizim çocuklar millete dert oldu ya sinirr gelio insanlara yapın sizde çıkın dee
uykusuzluktan yorgunluktan gerginim
sen daire başkanından torpil yaptır sususunlar onlar da benim müdür de bıd bıd yapıyormuş iyike bir çocuk dogurdu falan diyenler

hee şirretliğin gözünü sewdim daire başkanına gittim hem cazibem hemde şirretliğim bir araya gelince çözdüm oda müdürü aradı çağırdı haşladı olay çözüldüüüüü

Heyooo ,dinsizin hakkından imansız gelir

Slm canlar bu mızmız oglan yazdirirsa yazicamm cok huysuz ya bikac gundur dismidir ne haltsa ciksın artikkk geldiler iice bana

Simdi ayagima aldm sallıyorum uyusunda bi kafamı dinliyim ya bunaldm valla
irissim muhtemelén ist a gelicem ama net tarih belli degil netlesince muhakkak hbr ederim
didem sevindm cozumlenmesine oh sefan olsun gerzeklerde catlasınn
alperenada cnm cok gecmis olsun cabucacık iileşir ins kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…