2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de dün gittim aldım kendime yeni ciciler
Manga'dan 2 bluz aldım çok güzel şeyler var

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan bebemmm ewet çok güzel şeyler warda şu an pahalı ben indirimi bekliyom 1 aya kadar %30 yaparlar ozamana saklıom hakkımı

Ben de dün gittim aldım kendime yeni ciciler
Manga'dan 2 bluz aldım çok güzel şeyler var

Mango lan o ,daha adını bile bilmiyon ama naapcan adını boşver , güle güle giy 38 beden cicileriniiiii , 36 ları da görürsün inşallah yavrimmmm

Sana yetişemez didom boşver ....al pastanı git ,ayakkabılık alma

ama sarıyer bcm bişe yapcak bieş yok yani keyfide başkadır sahile yakınmı

Hee orası da öyle ,oksijen çekiyoz içimize...sahile yakın da değil uzakta değil ,hacıosman metroya yakınız ,tarabyada ,gelince görürsün ,sahilde dondurma yerükkkkkkk

Kızamık mı ,geçmiş olsun kuzuma
Amin alsenim sağollll

didoo eşin maaşını kaç biliyo anlamadım??

500 tl azını söylüyo adama çakal carlos

bende maaşını 500 biliyo sandım.

m,llet nerelerden kalkıp geliyo o havayı içine ceksindiye kuzum boşver senin evin değil kira inşallah kendi evin güzel olur. bide zaten allhın zeytınburnusunda bile eski evler çok pahalı yenileri düşünemiyorum. kii sen sarıyerdesin. kaç tl kira

yok canım pastayla gidemem de orta yol bulacaz ne aldığımı söylerim alınca kızım bunlara böylesi gerek az bilsin ki az harcasınn

inşallah hemşommm ,aminnn
1100 tl idi eski oturduğumuz , bu ev 900 tl

selamlarrr
dışarı çıkacaktık kız uyuya kaldı
nabersiniz herşey yolunda mı?

heyooo wavymmm naber , nooldu bizim misafirlik işi ,bilet alcaz haber bekliyoz arkadaşından

uyusun kokoşum ,iyi bakıyo mu arkadaşın kuzumuza

yok canım pastayla gidemem de orta yol bulacaz ne aldığımı söylerim alınca kızım bunlara böylesi gerek az bilsin ki az harcasınn

pasta az olursa ,yanına kola da al git ,yeter hasbama eline de çok yüzüne de

iyi yapmışın ,anasına danasına harcaması bitmez senin herifin ...

yok kız salak da okadar değil memurun 500 tl almayacağını bilio bizim buralarda hayat ucuz be tatlişkom gidip ne yapıcaksın bak irisime ist yarı tok yarı aç yaşıo garibim daha jakuzisi bilem yok

pasta az olursa ,yanına kola da al git ,yeter hasbama eline de çok yüzüne de

iyi yapmışın ,anasına danasına harcaması bitmez senin herifin ...

çok dedikodu yaptımda bu son geçen sene yazlıkta sosyete ye gittik görgüsüz sosyetede 1.5 milyar harcamış kız bide aldıklarını görsen üzerine para werseler giymem ben

kız sus sizin adliyeler unludur şükret otur aşağı
sen bunu dideme mi yazdın ki, niye susup oturcak ben anlamadıı?
istememmi bazen diyorum ki biri kaçırsa 1 hafta sonra bıraksa bende kafa dinlesem

hee iyiymiş ozman, hiç aklıma gelmemişti bu taktik, ben bunu çok beğendiii tırtıklamaya da devamm

senin bu görümcemiydi, lan yeni eve eşya mı alınır kiralık evv? anca kendi evini satın alınca alırsın yeni eşyayı. ozman bi kv sor bakalım ne renkmiş eşyaları? ona tam zıt bi renk alırsın tam olur artık seç pembe mavi ben böle sehpalar dolaplar gördüm de yüreğime iniyodu az kaldı.
o ayakkabı dolabını gördükçe seni ansın
abisi alınca atamazda, yııllllllaaaarca kullanır :119:

selamlarrr
dışarı çıkacaktık kız uyuya kaldı
nabersiniz herşey yolunda mı?
bende cıktın sandım gelmeyince sen napıyon nası gidiyo
gercekten cokmuş az daha yukarlara taşınaydın yokmuydu

heyooo wavymmm naber , nooldu bizim misafirlik işi ,bilet alcaz haber bekliyoz arkadaşından

uyusun kokoşum ,iyi bakıyo mu arkadaşın kuzumuza

iyiyiz tatlım, kızın raporu bugün bitiyo
o bana bakıyo ben kokoşa öyle geçinip gidiyoruz
sizden de bahsettim, buyursunlar diyo ama sıraya gircekler bak dedim hiç gerek yok toptan gelsinler hallederiz diyo

yok kız salak da okadar değil memurun 500 tl almayacağını bilio bizim buralarda hayat ucuz be tatlişkom gidip ne yapıcaksın bak irisime ist yarı tok yarı aç yaşıo garibim daha jakuzisi bilem yok
amann bizim varda nolmuş tam dolduramadıkdan sonra su parası cok gelir diye anca 3 de 1 ni dolduruyorumda cocuklar oynuyo.

sen bunu dideme mi yazdın ki, niye susup oturcak ben anlamadıı?
evet cnm adana adliyesi unludur ya kavgasıyla. cıngarı cıkaracak olan dido şükret otur diyorum saf eşin var.

biliyo bilmez miyim. tatlişkom oda oda temzliyo da bi oda bitmeden öteki kirleniyo

iyi bir taktik ne yapıcaz mecburr yok kıs eltim eşimin abisini karısı kendileri yüzsüz beğenmezse değiştirine kadar taciz eder beni biliom ben.. görümcem çok şükür dünya iyisi onu çok sewerim o yapmaz

sizden de bahsettim, buyursunlar diyo ama sıraya gircekler bak dedim hiç gerek yok toptan gelsinler hallederiz diyo

eminmisin son kararınmı diye bi sor bi gelirriz valla anasından dogduguna pişman olur bizi 2 gunde kapıya kor

jakuzi ne lan , banyodaki sıcak su musluğunu öpüp başıma koyuyom ,standartım bu düzeyde yani

çok dedikodu yaptımda bu son geçen sene yazlıkta sosyete ye gittik görgüsüz sosyetede 1.5 milyar harcamış kız bide aldıklarını görsen üzerine para werseler giymem ben

sosyete ne kız mağaza mı , pazar mı :44:

sen de bendensin ha ceydam
en son kv çaydanlık istemiş büyük ,aldıydım ben de minik büyükçe bişey ,hem teşekkür ettirdim hem de işine yaramayacak :124::124::124:

bende cıktın sandım gelmeyince sen napıyon nası gidiyo
gercekten cokmuş az daha yukarlara taşınaydın yokmuydu

bulabildiğim en iyi fiyat buydu , benim herif de karşıya gidiyo ya ,mecbur ikimize de uygun noktada bulduk yoksa biraz daha uygun bişeyler olurdu ,ama sarıyer fiyat konusunda çok uçukkkk

ben o arkadaşını var ya ,öperim lannnnn....alıyom bileti geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…