Ben de dün gittim aldım kendime yeni ciciler
Manga'dan 2 bluz aldım çok güzel şeyler var
didoo eşin maaşını kaç biliyo anlamadım??
Ben de dün gittim aldım kendime yeni ciciler
Manga'dan 2 bluz aldım çok güzel şeyler var
yok ek kart çıkarırsam boşar beni kendi çapımda takılıyom ben maaşımı 500 tl aşağısını bilio garibimonu da tırtıklıyorum geçinip gidiyoruz ne parası çok taksitten kim ölmüş
tamam canım ara hemen yollasın sana da sehpa
yıllık 11 milyar ama aşağılamak gibi olmasın yanlış anlamayında hanım efendi benle yarışıo bizim ewde kombi war çift banyo war su war bu war gitmiş benim ewden daha lüksünü bulmus ay ben kombisiz ewde oturamam dio lan hayatında kaç kere kombili ewde oturdun Adana da kombi geçmişi zaten en fazla 3 yıldır.. yani lüks ötesi ewe tasındı hanım efendi yeni ewe görede esya düzüyo hasba
ekledim canım ekledimmm
ama sarıyer bcm bişe yapcak bieş yok yani keyfide başkadır sahile yakınmı
Kızın aşısını yaptırdım
Parka gittik
Şimdi yıkadım uyuyor
Benim yemek yapmam lazım
İrissss bacım inşallah kendi evin istediğin gibi olur canım
Tatlişkom elinden zehir olsa yenir şekerim
didoo eşin maaşını kaç biliyo anlamadım??
Mango lan o ,daha adını bile bilmiyon ama naapcan adını boşver , güle güle giy 38 beden cicileriniiiii , 36 ları da görürsün inşallah yavrimmmm
Sana yetişemez didom boşver ....al pastanı git ,ayakkabılık alma
Hee orası da öyle ,oksijen çekiyoz içimize...sahile yakın da değil uzakta değil ,hacıosman metroya yakınız ,tarabyada ,gelince görürsün ,sahilde dondurma yerükkkkkkk
Kızamık mı ,geçmiş olsun kuzuma
Amin alsenim sağollll
500 tl azını söylüyo adama çakal carlos
bende maaşını 500 biliyo sandım.
m,llet nerelerden kalkıp geliyo o havayı içine ceksindiye kuzum boşver senin evin değil kira inşallah kendi evin güzel olur. bide zaten allhın zeytınburnusunda bile eski evler çok pahalı yenileri düşünemiyorum. kii sen sarıyerdesin. kaç tl kira
selamlarrr
dışarı çıkacaktık kız uyuya kaldı
nabersiniz herşey yolunda mı?
yok canım pastayla gidemem de orta yol bulacaz ne aldığımı söylerim alıncakızım bunlara böylesi gerek az bilsin ki az harcasınn
bende maaşını 500 biliyo sandım.
m,llet nerelerden kalkıp geliyo o havayı içine ceksindiye kuzum boşver senin evin değil kira inşallah kendi evin güzel olur. bide zaten allhın zeytınburnusunda bile eski evler çok pahalı yenileri düşünemiyorum. kii sen sarıyerdesin. kaç tl kira
pasta az olursa ,yanına kola da al git ,yeter hasbama eline de çok yüzüne de
iyi yapmışın ,anasına danasına harcaması bitmez senin herifin ...
sen bunu dideme mi yazdın ki, niye susup oturcak ben anlamadıı?kız sus sizin adliyeler unludur şükret otur aşağı
istememmibazen diyorum ki biri kaçırsa 1 hafta sonra bıraksa bende kafa dinlesem
yok ek kart çıkarırsam boşar beni kendi çapımda takılıyom ben maaşımı 500 tl aşağısını bilio garibimonu da tırtıklıyorum geçinip gidiyoruz ne parası çok taksitten kim ölmüş
tamam canım ara hemen yollasın sana da sehpa
yıllık 11 milyar ama aşağılamak gibi olmasın yanlış anlamayında hanım efendi benle yarışıo bizim ewde kombi war çift banyo war su war bu war gitmiş benim ewden daha lüksünü bulmus ay ben kombisiz ewde oturamam dio lan hayatında kaç kere kombili ewde oturdun Adana da kombi geçmişi zaten en fazla 3 yıldır.. yani lüks ötesi ewe tasındı hanım efendi yeni ewe görede esya düzüyo hasba
ekledim canım ekledimmm
bende cıktın sandım gelmeyince sen napıyon nası gidiyoselamlarrr
gercekten cokmuş az daha yukarlara taşınaydın yokmuyduinşallah hemşommm ,aminnn
1100 tl idi eski oturduğumuz , bu ev 900 tl
heyooo wavymmm naber , nooldu bizim misafirlik işi ,bilet alcaz haber bekliyoz arkadaşından
uyusun kokoşum ,iyi bakıyo mu arkadaşın kuzumuza
heyooo wavymmm naber , nooldu bizim misafirlik işi ,bilet alcaz haber bekliyoz arkadaşından
uyusun kokoşum ,iyi bakıyo mu arkadaşın kuzumuza
selamlarrr
amann bizim varda nolmuş tam dolduramadıkdan sonra su parası cok gelir diye anca 3 de 1 ni dolduruyorumda cocuklar oynuyo.yok kız salak da okadar değil memurun 500 tl almayacağını biliobizim buralarda hayat ucuz be tatlişkom gidip ne yapıcaksın bak irisime ist yarı tok yarı aç yaşıo garibim daha jakuzisi bilem yok
evet cnm adana adliyesi unludur ya kavgasıyla. cıngarı cıkaracak olan dido şükret otur diyorum saf eşin var.sen bunu dideme mi yazdın ki, niye susup oturcak ben anlamadıı?
hosgeldin kuzum senin bu arkadas çalışmıyomuydu öyle hatırladım da
Bi de evleri görsen ,yayla yaylaaaaaa .... 2000 den aşağı istemezler burda o evlere ,hele bizim bu sarıyerde
Gıcık değil mi felixi
Ben de onu dedim ,evler orda çok güzel ve buraya göre çok ucuzzz
Ben görmüştüm bunu
sen bunu dideme mi yazdın ki, niye susup oturcak ben anlamadıı?
hee iyiymiş ozman, hiç aklıma gelmemişti bu taktik, ben bunu çok beğendiiitırtıklamaya da devamm
senin bu görümcemiydi, lan yeni eve eşya mı alınır kiralık evv? anca kendi evini satın alınca alırsın yeni eşyayı. ozman bi kv sor bakalım ne renkmiş eşyaları? ona tam zıt bi renk alırsın tam olurartık seç pembe mavi ben böle sehpalar dolaplar gördüm de yüreğime iniyodu az kaldı.
o ayakkabı dolabını gördükçe seni ansın
abisi alınca atamazda, yııllllllaaaarca kullanır :119:
iyiyiz tatlım, kızın raporu bugün bitiyo
o bana bakıyo ben kokoşa öyle geçinip gidiyoruz
sizden de bahsettim, buyursunlar diyo ama sıraya gircekler bak dedim hiç gerek yok toptan gelsinler hallederiz diyo
yok kız salak da okadar değil memurun 500 tl almayacağını biliobizim buralarda hayat ucuz be tatlişkom gidip ne yapıcaksın bak irisime ist yarı tok yarı aç yaşıo garibim daha jakuzisi bilem yok
çok dedikodu yaptımda bu son geçen sene yazlıkta sosyete ye gittik görgüsüz sosyetede 1.5 milyar harcamış kızbide aldıklarını görsen üzerine para werseler giymem ben
sen bunu dideme mi yazdın ki, niye susup oturcak ben anlamadıı?
hee iyiymiş ozman, hiç aklıma gelmemişti bu taktik, ben bunu çok beğendiiitırtıklamaya da devamm
senin bu görümcemiydi, lan yeni eve eşya mı alınır kiralık evv? anca kendi evini satın alınca alırsın yeni eşyayı. ozman bi kv sor bakalım ne renkmiş eşyaları? ona tam zıt bi renk alırsın tam olurartık seç pembe mavi ben böle sehpalar dolaplar gördüm de yüreğime iniyodu az kaldı.
o ayakkabı dolabını gördükçe seni ansın
abisi alınca atamazda, yııllllllaaaarca kullanır :119:
bende cıktın sandım gelmeyince sen napıyon nası gidiyo
gercekten cokmuş az daha yukarlara taşınaydın yokmuydu
iyiyiz tatlım, kızın raporu bugün bitiyo
o bana bakıyo ben kokoşa öyle geçinip gidiyoruz
sizden de bahsettim, buyursunlar diyo ama sıraya gircekler bak dedim hiç gerek yok toptan gelsinler hallederiz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?