2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anacım biz doldurmuyoz 30 40 tl su parası gelio dolsursak ne gelir bilemem walla ben yazın eskiden hafta 1 doldurup köpük banyosu yapıodum hatta birkere Bülent ablamı kıskandı bir koli süt aldım bimden ucuz die süt banyosu bile yapmışlığım war ama artık banyoyu zor yapıom kızdan dolayı
he ünlüdür ama onlar cono ben conomuyum kıss kendimi rezil etmem awukatım hallederr

rapor aldı canım 3 günlük yarın iş başı yapacak

başlasın da sende sahalara dön kuzucum ya

standartlığını öperim senin sosyete pazarı kız pazar pazarr

bizde bi haller var. ben de az önce bulgur pilavının dibini tutturdum. öyle yanık olmadı da iyi pişti diyelim

yok benimki bayağı yandı dibi simsiyah suda beklettim şimdide yağcoz doktum bekliyo beni yıkıyım diye. üzüldüm ama yaa cok isteyerek yaptıydım gecenın bi yarısı hem su oğlan ve sizin yuzunuzden o ceyda da bana kapa dedi kapıları sinek girmesin bende kapadım olan oldu kız ceydaaa bana zeytinyağlı borçlusun kursagımda kaldı

conu ne kıs bilmiyom ben. haberlerde cıkar yaa o yuzden dedim. bizim kizda bigun özenmiş basmış şampuanı köpük olsun diye bitmiş şampuan bende çok kızdım naptın niye doktun diye. kıza okulda sormuşlar annenize ne almak istersiniz şampuan demiş rezil olduk.
allah cezanı vermeye didoo bare süt tozu dokeydın ucuza gelirdi.

selamlarrr
dışarı çıkacaktık kız uyuya kaldı
nabersiniz herşey yolunda mı?

Hoş geldin canım
Bizler aynı sen nasılsın arkadaşın rahatladımı biraz
Biz topluca bi gelelim oraya valla haline şükreder
şimdi benim rus görünümlü öküz aradı tayini çıkmışş
Kim o kocanmı
Laannnn benimkininde çıksa ya oma onun çıkamaz bai benim çıksın

akçakoca nasıl bir yer, giden gören var mı?
ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer bir şey?:44:

bizim herifgillere çok yakın hatta akçakoca yolu onların ordan geçiyo da ,ben hiç gitmedim ,kuzenleri falan hep gidiyolar çok güzelmiş ,hele bu mevsim daha güzeldir ,yeni açmış yapraklar misssss.....

akçakoca nasıl bir yer, giden gören var mı?
ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer bir şey?:44:

küçük ve güzel bir karadeniz sahil kasabası.. çok sevgi pıtırcığı gibi oldu küçük bir yer işte. bir haftalığına gidiyosum ya bikaç gün sonra sıkılma ihtimalin çok yüksek. ama çok güzel balık bulursun. denize paralel bi caddesi var trafiğ kapalı. onun başında bi balıkçı var (adını hatırlamıyorum ama) güzeldir orası.. bol ol da temiz hava alırsın yeşile doyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…