alssennn akşam yaktıgım ve 1 tabak kurtardığım zeyinyaglımı yiyorum yanık tadı bile guzel demek sağlam olsa yemede yanında yat
amann bizim varda nolmuş tam dolduramadıkdan sonra su parası cok gelir diye anca 3 de 1 ni dolduruyorumda cocuklar oynuyo.
evet cnm adana adliyesi unludur ya kavgasıyla. cıngarı cıkaracak olan dido şükret otur diyorum saf eşin var.
bizde bi haller var. ben de az önce bulgur pilavının dibini tutturdum. öyle yanık olmadı da iyi pişti diyelim
rapor aldı canım 3 günlükyarın iş başı yapacak
jakuzi ne lan , banyodaki sıcak su musluğunu öpüp başıma koyuyom ,standartım bu düzeyde yani
sosyete ne kız mağaza mı , pazar mı :44:
sen de bendensin ha ceydam
en son kv çaydanlık istemiş büyük ,aldıydım ben de minik büyükçe bişey ,hem teşekkür ettirdim hem de işine yaramayacak :124::124::124:
bulabildiğim en iyi fiyat buydu , benim herif de karşıya gidiyo ya ,mecbur ikimize de uygun noktada bulduk yoksa biraz daha uygun bişeyler olurdu ,ama sarıyer fiyat konusunda çok uçukkkk
ben o arkadaşını var ya ,öperim lannnnn....alıyom bileti geliyom
bizde bi haller var. ben de az önce bulgur pilavının dibini tutturdum. öyle yanık olmadı da iyi pişti diyelim
başlasın da sende sahalara dön kuzucum ya
standartlığını öperim seninsosyete pazarı kız pazar pazarr
yuhh pazarda mı 1500 tl harcadı , pazarı kaldırır götürürüm ben be o paraya
cacık yapcamayran çapıyo
anacım biz doldurmuyoz 30 40 tl su parası gelio dolsursak ne gelir bilemem walla ben yazın eskiden hafta 1 doldurup köpük banyosu yapıodum hatta birkere Bülent ablamı kıskandı bir koli süt aldım bimden ucuz diesüt banyosu bile yapmışlığım war ama artık banyoyu zor yapıom kızdan dolayı
he ünlüdür ama onlar cono ben conomuyum kıss kendimi rezil etmem awukatım hallederr
İnşallah o da kendininkinin 1000 altını söylemiyordur sana:)))yüzyüze göreşecez bak söylüyom yakma başımısuan aldığım maaşın 500 altı biliyor yani aylık 500 tl giyim parası ayırıom kendime
şimdi benim rus görünümlü öküz aradı tayini çıkmışş
İnşallah o da kendininkinin 1000 altını söylemiyordur sana:)))
selamlarrr
dışarı çıkacaktık kız uyuya kaldı
nabersiniz herşey yolunda mı?
Kim o kocanmışimdi benim rus görünümlü öküz aradı tayini çıkmışş
akçakoca nasıl bir yer, giden gören var mı?
ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer bir şey?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?